icon

Babička nám chce koupit kočárek až po narození mimča

deee23
22. kvě 2015

Ahojte ženy, mám další diskuzi... babička od přítele nám řekla na začátku těhotenství, že nám koupí kočárek. Ted když jsem na začátku 8 měsíce nám řekla :" že ho koupí až se mimčo narodí, že jeji známí koupili kočárek a miminko umřelo a pak se jen dívali na kočárek!"At si klidně vyberu kočár za 2é 000,- ale že ho koupí až se narodí.. Že ho prý pojedeme vybrat do Brna- 110km, vůbec nechápu, když už ho mam vybraný a paní je prodává pod babičky obchodem proč ho neobjednáme tam? Už mě to docela vytáčí jelikož jak se dítě narodi kdo pojede do Brna vybírat kočár? Vždyt přítel pro mne a mimi musí jet s vajíčkem... chápete to někdo ???

Strana
z2
love12345
22. kvě 2015

a co ho koupit, a nechat v prodejně na vyzvednutí až po narození miminka...popřípadě třeba jen zálohu, at je vše nachystáno a manžel či přítel vyzvedne v době, kdy budete v porodnici

pavlakosec
23. kvě 2015

@deee23 Je moc hezký. 🙂

pavlakosec
23. kvě 2015

Na konec je to na Vás. Ale já bych s novorozencem a celá rozhozená po porodu na tak dlouhou trasu nejela. Ale pokud Vám někdo půjčí vajíčko do auta a troufnete si, tak držím palce. 🙂

mafeska
23. kvě 2015

koupit sama a máš po starosti 😉 my to udělali tak že jsme si ho na prodejně vybrali, zaplatili a nechali nám ho zdarma uskladněný u nich ve skladu. Přítel ho, během doby co jsem byla v porodnici, vyzvedl. Dle mě nejlepčí způsob pokud ho nechceš mít doma.

mandala
23. kvě 2015

Nechápu, jednak na pověry nevěřím a jednak já chtěla mít všechno připravené dopředu, aby pak nenastaly nějaké komplikace. Normálně bych ji řekla, že jedem koupit kočár už ted, že nevíš, co bude, až se malé narodí. Fakt nechápu, jak někdo může rozhodovat za druhé, to by bylo něco na mě teda... 😒

nov777
23. kvě 2015

Koupila bych kocar sama a babicku z toho vynechala. Je to hloupa povera. Prvni kocar jsme meli doma asi dva mesice pred porodem (narodil se zdravy kluk), druhej jsme kvuli stehovani nechali u tchyne ( dvojcata zdravy, za tri dny z porodnuce doma), ale ta nekonecna diskuze, kdy si tchyne myslela, ze bude rozhodovat, kdy si pro ten kocar k nim pojedem a ze ho prece aspon dva mesice nebudeme potrebovat. Na zabiti. Za me koupit sami, zaplatit sami a mit do doma. Jinak ta cekacka po objednani tam je, cekali jsme 8 tydnu.

Strana
z2