icon

Biologický otec se ozval

lucynkaaa
29. kvě 2019

Ahoj, mam dotaz vůbec si nevím rady :( otěhotněla jsem s expřítelem, ale než jsem to zjistila rozešli jsme se. Začala jsem se současným přítelem, současný přítel je zapsán v RL. Expřítel chce k soudu a žádat testy otcovství. Pokud testy vyjdou v jeho prospěch což v tomhle případě ano tak chce být zapsán v RL. Chci se teda zeptat jakou má šanci aby byl v RL zapsán, když v RL už je zapsán přítel. Kdyby jsme se s přítelem vzali a všichni by jsme měli tedy stejne příjmení a jsme klasicky fungující rodina bez problémů, mělo by to na soud nejaky vliv? Synovi jsou 3 měsíce. Jsem zoufalá :( děkuji za odpovědi.

Strana
z6
zelenaesmolda
22. kvě 2020

@evcak88 udala jsi ho?

ivis_b
22. kvě 2020

@evcak88 Jsem z oboru a buď v klidu. Biologický otec nemá možnost, jak "odstranit" zapsaného otce z rodného listu. Není aktivně legitimován k podání žaloby na popření otcovství. Žádné testy se dělat nebudou a i kdyby si je sám nějak opatřil, na věci to nic nezmění.
@similenka a vy tu tazatelku zbytečně nestrašte, když to nevíte, tak radši nic nepište.

similenka
Autor odpověď smazal
similenka
Autor odpověď smazal
evcak88
25. kvě 2020

@priefi v době kdy jsem s ním bydlela. Mně bil a byl hrubý i na mě děti. Ale pak to vše pokračovalo podala jsem žádost k soudu a to už jsem s ním nebydlela atak se nejednalo o domácí násilí.

evcak88
25. kvě 2020

@zelenaesmolda, několikrát vždy jen přestupek vždy dostal jen pokutu kterou do dnes neuhradil.

priefi
26. kvě 2020

@evcak88 já hlavně nechápu, pro se neřešilo zpětně i to domácí násilí, k tomu by snad přihlédnout měli

evcak88
28. kvě 2020

@priefi taky to nechapu, ale myslí si jak mne zničí, píše mi denně XX SMS nekomunikuji. Stání mame 9.7. V 10:30 a druhé 9.7. V 10:45 první je o popření otcovství, a druhé o úpravě styku. Jsem zvědavá jak to dopadne. Každopádně s manželem mu odmítáme dávat našeho syna, a jakékoliv pravomoce k němu.

priefi
28. kvě 2020

@evcak88 a co v těch SMS píše?

priefi
28. kvě 2020

@evcak88 a to druhé o úpravě styku je ohledně dítěte? To snad nemůžou řešit dokud otcovství se nevytváří a není k tomu rozsudek? A předem přece nemohou kalkulovat a dát termín ohledně úpravy styku, když nemají černé na bílém, že je otec.

evcak88
29. kvě 2020

@priefi ty kurvo, ty mrdko ty svině ty fetko, smazko znicim tě, máš mít to co jsi chtěla mne sraz na hlavu nebudeš, volá že mne dělat nebudeš atd mi píše v smskach.

evcak88
29. kvě 2020

@priefi ano ohledně dítěte, pošlu vám to pokud mi dáte třeba email nebo fb. Pošlu vám jak to co poslal k soudu tak to co mi přišlo od soudu

priefi
30. kvě 2020

@evcak88 ale tohle jsou důkazy, tohle predloz u soudu

petrasipkova1
30. kvě 2020

@evcak88 to je nějak divné ne ? Takže když nastvu souseda, tak muže jít k soudu, ze moje děti jsou jeho ?? Co na to říká tvůj právník ?

priefi
30. kvě 2020

@evcak88 poslala jsem SZ s mailem

evcak88
7. čer 2020

@petrasipkova1 u právníka jsem nebyla, mluvila jsem o tom jen s soudem určenou opatrovnici, z ospodu. A ta mi řekla ať jsem v klidu že tohle není v zájmu dítěte, a ona bude trvat na tom aby bio nezasahoval do plné fungující rodiny.

evcak88
9. črc 2020

Soud jsme vyhrály. Zamítnuto. Jen se nejspíš odvolá ke krajskému soudu

evcak88
9. črc 2020

@ivis_b děkuji, měla jste pravdu, soud vše zamítl, ale navrhovatel se chce odvolat ke krajskému soudu. Jakou má šanci tam?

tasimia
9. črc 2020

@evcak88 myslím že žádnou a gratuluji!!

evcak88
9. črc 2020

@tasimia děkuji, snad budeš mít pravdu. Už těch nervů mám až až. Potřebuji už klid. A dokud on nedá pokoj tak klid nebude.

ivis_b
9. črc 2020

@evcak88 nulovou, nebojte😉

evcak88
9. črc 2020

@ivis_b děkuji.

Strana
z6