icon

Chci začít pracovat na miminku před svatbou, přítel až po

515ka
27. srp 2015

Ahoj holky...Tak už z názvu je asi jasné o co se jedná...S přítelem máme v únoru termín svatby a otázku mimča řešíme už strašně dlouho..Původně jsme chtěli miminko ještě než se vezmeme, ale přítel se teď vyjádřil, že ho chce až po svatbě...Mně to ale mrzí a docela mně to trápí, protože si říkám, že jestli se mnou miminko chce, tak by mu mělo být jedno KDY, ne? Nejdřív jsem to nechtěla nějak řešit, ale strašně mně to odrazuje od plánování svatby. Pokaždé když to zkusím s ním řešit, tak to skončí tím, že se rozbrečím a na svatbu nemám ani pomyšlení. Neříkám, že je pro mně děťátko důležitější než si ho vzít, ale prostě mám určité priority v živote (na 1. místě rodina) a představa toho, že bych měla být matkou mně naplňuje. Máte nebo měla jste to některá taky tak, nebo jenom já jsem taková posedlá? :/

Strana
z3
515ka
autor
28. srp 2015

@pincola Jono toho se bojím, že mi bude tak zle :/ No svatba je už závazně na únor, takže mi nezbývá než počkat...a hlavně jsme se teď rozhodli, že se přestěhujeme do většího, aby mělo mimčo víc prostoru, takže se zaměřím na to 🙂

formelina
28. srp 2015

Dítě před svatbou je blbost. Neužijete si svatbu. Prvně si užíjte svatbu pak sebe a miminko příjde...

reniiisek
28. srp 2015

Rozhodně dítě až po svatbě. Svatbu si musíte užít 🙂 a to plánování a všechno kolem je náročné. s mimčem by to bylo ještě náročnější.

Strana
z3