Chování manžela. Máte někdo něco takového doma?
Jsme s manželem spolu už 16 let. Máme děti a už neplánujeme žádné děti. Kámen úrazu je, že asi 1 rok sex neprobíhal, údajně pokaždé děti šli spát po 1 hodině ráno. A je hrozně unavený. Nakonec jsem ho svedla po necelém roce. A od té doby jakože, už funguje. Ale už to dlouho vůbec není ono. Jednak jeho chování k dětem je hrozný. Hlavně druhorozené dítě je k ničemu, mluví na něj sprostýma výrazama a i ji uhodí. Ta chodí za mnou plakat a já vím, že už to není ono snad 5 let. A ted už si fakt dávám pozor jak se k dětem chová. Co ještě máme za problém je stále sex. Nutí mě k sexu orálnímu pokaždém sexu, co kdysi byl. Společný orgasmus nemáme :( kromě možnosti být těhotná. Za těch 16 let. Od posledního dítěte, nemáme ani sex na začátku, protože by dostal amok. Sex je pouze s kondomem. Absolutně nic necítím. A ani sex 4 dny před menstruací nemůže být společný orgasmus a budiš kondom vytáhnout? Začínám už ve svých 38 letech znechucená. Že nás snad ani nemiluje? Uvažuju nad rozvodem kvůli dětem, že je k nim a ke mě hnusný a jednat jeho chování je jen koukání do počítače a hraní her a nás vlastně si ani nevšimne a hlavně už budu mít přechod a ani nemůžu prožít naposled nromální sex.
Má to někdo něco takového doma?Není to na nějaké psychologa?Na začátku vztahu mě poslat v 1 měsíc 2x pro postinor. Už v té době jsem měla zpozornět. A prášky jsem brala jen asi 2 roky pak se zjistlo, že je nemohu užívat. Zkusili jsme i parmatex plus kondomy. Z parmatexu mě to pálí. A nakonec mi řekl, at jdu na sterilizaci. Tak jako on nemůže? Na vše je jen on on a on nemůže.
Ráda bych znala objektivní názor, zda to vidím jen já tak zle. Zkusila jsem koupit nové kondomy real feel od durex. Ale já vím, že to dopadne uplně stejně a mám toho už dost,že sex začínám naprosto nesnášet. Toto chování mám kromě snažení o miminko za 16 let stále stejný. Konec jeho vyvrcholení jinak neexistuje. Jeho hrubost se projevuuje od narození druhé a to už je 7 let. Na začátku ještě budiš.
Odcizili jste se,mozna ma milenky,nebo mu to jen zevsednelo,nebo jsi nez ztratila ruzove bryle...jako asi takhle sex v dlouhodobe vztahu uz neprekvapi,ale je dopilovana jeho kvalita k dokonalosti,pak uz nejde o kvantitu,ale o kvalitu a pokud je dodrzena najeka minimalni frekvence z meho pohledu cca 1 x tak jde o fugujici vztah.Pokud je ve vztahu nasili,nuceni do neceho atd. tak to v poradku neni...
V 38 letech,ze budes v prechodu? To asi ne a kdyz budes,ze uz si neuzijes sex? To taky ne...no co se tyce pouziti kondomu,tak kdyz se nechce je to horsi nez kdyz nemohl,mela jsem jednoho ex,ktery kondomy nesnasel,ale nedel,ze ja HA neberu a jinou ochranu nepreferuju a ze se bude muset prizpusobit,ale miloval me a pak mi rekl,ze to s tim kondomem je ok,ze citi vse jak ma,mel nejaky tenky durexy a vubec mu to nevadilo,tomu se rika laska...ten by to delal se mnou i bez ochrany a kdybych otehotnela,vim,ze by deti chtel,bohuzel jsem na to byla mlada,tak respektoval me prani...Pokud te tvuj muz posila na sterilizaci,muze jit on sam...on ani z popisu mi neprijde,ze by byl rodinny typ,co dal se musis rozhodnout ty sama,uz sis takoveho chlapa vybrala,varovne signaly prehlizela,tak bud se rozvedes nebo budes s ni trpet az do konce sveho zivota nebo taky ne,on si najde mladsi a ve 45letech te odkopne,smeruje to k tomu...
On ti bije dite,nadava mu a ty resis,ze nemate sex?!
Tvl dej si par facek na probrani a jdi od nej pryc!
Wow, chová se k tobě hnusně, mlátí děti a Ty řešíš sex???!
Já tomu nějak nerozumím. Ale z toho, co jsem pochopila, vyplývá jediné. Pryč, pryč a pryč. Vůbec není, co řešit. Děti jsou na prvním místě, pokud se k nim chová hnusně, je rozvod nutností. Na sex se vyser.
ne mě zajímalo, zda toto chování je od něj normální ne že mně zajímá sex. Že toto je co se mi zdá nenormální. A ty děti už to přeteko tak, že mám napsaný rozvod. Jen stále se s ním nemohu domluvit, tak ho asi podám tajně nebo jak. Když chodil do práce chodil od rána od 8 do 22 hodin. A vlastně mě ani dětem s ničím nepomohl. Od ukolu od jídla sem se starala o ně sama. A musím řici, že je mi s nimi fajn. Že k čemu ho vlastně potřebuju. Jen tedy máme dům na hypotéku. Já právě vůbec nevím jak z tohodle vztahu odejít. Nemáme kam jít a na doplacení hypotéky nemáme peníze.
Nevím, jestli jsem to vůbec pochopila... četla jsi to po sobě? Zaujala mě akorát jedna věc, píšeš, že je ti 38 a máš strach, že za chvíli nebudeš moc prožít normální sex? Je mi o pár let víc a žádný strach nemám... Pokud v sobě muže necítíš, nepomohlo by ti cvičení pánevního dna? Nevím, jen mě to tak napadlo. Další děti nechcete, nějak se chránit musíte, jednoduché to není, v tomto věku to řeší většina lidí kolem mě. Jinak bych možná našla nějaké články o sterilizaci a probrala s ním pro a proti, aby si uvědomil, že je to dost velký zásah do těla, u mužů je to podstatně jednodušší, prostě o problémech mluvit, debatovat o nich, poslouchat i toho druhého a snažit se najít rozumný kompromis. Chování děti probírat spolu, jsou to předpokládám vaše společné děti, takže nastavit si nějaká pravidla pro děti i pro vás, která se nebudou překračovat. Jestli dobře počítám, děti už budou nejspíš v pubertě, umí vytočit pěkně, ale je potřeba právě proto nastavit ta pravidla pro obě strany. Rodiče stát při sobě, ale vše slušně, podporovat se, dítě si nemůže dělat co chce.
@zuzkasim no v tom myslí jen na sebe. Jako myslím tím, kondomy on necítí nic jemu to vyhovuje, že to bude dlouho, ale já necitím vůbec nic. Jen jsme udělali 1x den bez a normálně jsem vše cítila. Parmatex jsem zkoušela obě varianty jsem ochotná do nej jít i s kondomem. A o té steriliazce na mě to už mi stačilo. Vše je on nemůže on je hodný a nic z toho není pravda. Děti si všimly, že já jsem sluha, uklízím, peru, vařím, a ještě na tu mladší té je 8 let je tak zlý. Kolikrát ji udajně bouchl omylem ale to bylo vidět, že to omyl nebyl. Ona chce spávat jen se mnou v pokojíčku, a chce být se mnou. A obě dcerky rozodly, že se asi máme vyměnit role, kolik doma too dělám.
Nečetla, promin psala jsem to v rozčílení, spíš to, že mě to už v tomto svazku nebaví. Nebot se mi zdá, že je na vše jen on a dělá všecno pro nás. Já prášky brla 2 roky a pak 2 roky po porodu a pak se zjistilo, že mám poruchu krve. Takže vyloučeno gynekolog je nepředepíše. A o tělísko nemám zájem, mám fakt problémy s krvácením, já byc krácela s ním dlouo a ono i není chut, jak je protivný a zlí. Mně spíš zajímalo zda jsou všicni ve vztahu tak trocu střelení. Ne že o požaduju.
Ty pořád řešíš jako hlavní věc sex. Přitom bys měla řešit, že bije dceru. To je ZÁSADNÍ pro případné setrvání ve vztahu, nikoliv to, že si pořádně nezašukáš. Prober se.
Nejsou, jsem s mužem 15let a nechova se absoluzne jak tvuj, a ani ja ne, tedy. Děti milujeme, oba, oba pečujeme a vychovavame..
Tak osmileté dítě spící s maminkou manželství fakt moc nepomůže. Jestli děláš vše doma sama, je to špatně, máš taky dvě velké děcka! Máte si povinnosti doma rozdělit. Ať si muž a děti vyberou, co by si rádi vzali na starosti, a to pravidelně dělají. Ty klidně ten zbytek. Mám dojem, že vás nevidíš jako rodinu, musíte se dohodnout, debatovat. Se sexem to má složité většina lidí kolem mě, prášky spousta ženských nemůže či nechce z různých důvodů, zbývají kondomy, samo, že bez nich je to "lepší", ale kdo chce kolem 40. další dítě? Pokud s kondomem nic necítíš, zkus to posilování pánevního dna, za několik týdnů už bys mohla mít výsledek. Sluhu ze sebe nedělej, jste doma 4, každý se musí podílet dle svých schopností, každý, i ty děti. A promysli, jestli chceš manžela na spaní opravdu vyměnit za dceru. Když by to bylo obráceně, dcera chtěla spát s tvým mužem, jak by sis připadala? Necítila by ses zbytečná, odstrčená, nezačala by ses pak možná podvědomě k té dceři taky chovat hruběji? Já vůbec nevidím problém jen ve tvém muži.
Jestli si neděláš legraci a opravdu setrváváš v takovém...nelze tomu říci manželství, spíš bych to nazvala sračky...tak jsi hloupá. To, že si ženský nechávají srát na hlavu, dělají ze sebe blbky a služky, to je sice hodně divný, ale jejich věc. Ale jakmile je chlap hnusnej na děti, tak každá normální ženská musí jednat a nenechat ty ubohý děti strádat.
@zuzkasim no abys to dobře pochopila dcerka vlezla za mnou do pokoje až ted v červenci je tam jen asi 14dnů. Včera jsem ji říkala, že sestřičce už musí být smutno, ne aby něco bylo. Bylo mi ji líto. A ona ví jak bude škola musí být ve svém pokojíčku a spát ve své. Šla až ted ne celý třeba 1 rok. A spala si na zemi na dekách ona má rada ukryty. A až ted 2 dny jsem ji dala vedle sebe at není na tvrdém a včera ji dala do své postýlky. To dno mám určitě málo zpevněno. On si neuvaří, takže pořád něco dělat. Holky mi s uklidem pomáhají. Jen on nepomůže. Jak mu řeknu uklid apson tutu komodu věci z ní nahoře tak dostane průjem z nervu z uklidu :( a jde si lehnout do postele. On je k ní zlý hned jak měla 3 roky dcera je dost tvrdohlavá. A on to s ní vůbec neumí. První dcera je hodné dítě poslušné na slovo. Takže proto je to jednoduche.
Dítě opravdu neplánuji. Začal mít strach, abych v nové práci se prý do někoho nezakoukala. Že se to stává, že jeden se ted rozvedl. A když usínáme, tak on usíná u počítače a kouká se na hru a já usínám sama. Takže proto jsem si tu dcerku, tak i ráda do pokojíčku dala.
Tak znovu. Vubec nema smyslu resit cokoliv okolo. Nema smyslu vypisovat, jak to bylo se spanim dcery ve tve posteli. Jedine, co ma smysl resit, je odchod. Tvuj partner je primitivni agresor. Pokud s nim zustanes, predate spatne vzorce vasim detem a zkurvite jim zivot.
Ženská prober se!! Chceš roztahovat nohy chlapovi, který si to nezaslouží? To mi rozum nebere. Navíc se chová k tobě i k dětem hnusně, tak na co čekáš?!..VEM NOHY NA RAMENA A PRYČ!! Když s ním zůstaneš, bude jen hůř..uspořádej si život a pak přijde někdo, kdo si tě i děti daleko více zaslouží a nebude to mít špatný dopad na výchovu tvých dětí..Před cca 10lety jsem měla "podobného agresora" a tak přetekl pohár, že jsem ho měsíc před svatbou kopla do prdele..Ano, nějakou dobu to trvalo, bohužel jsem trpěla nízkým sebevědomím a myslela si naivně, že nikoho už nenajdu apod. nesmysly, za které bych si dneska dala pár facek!!
ja vsem moc dekuji jednou nechal zapnutý telefon. A volal své mamince. A ta slyšela sprostý slova jak s námi hovoří a velice byla udivá. Jak se k nám chová a k holkám. A domlouvala mu at se chová normálně. Takže až tak daleko to došlo. Ted už mě to tak nebaví žít s ním a pořád mele svoje. Jak pro nás vše dělá vozí dceru na logo, když mám lékaře a dcerku neměl kdo hlídal, jak byl se mnou a pak zmizel do práce do půlnoci. kolik toho potom měl. Takže pořád tvrdí, že je nejlepší. Já právě jsem chtěla vidět i jiný pohled ostatních.
Dcerce jsem řekla, at mi to okamžitě chodí říkat a on mi říkal, že si to vymýšlí :(
moc děkuji holky, horší je jak pořešit společné bydlení. Bydleli jsme v bytě, kam se on nastěhoval a ted máme společnou hypotéku :(.
Holky už několikrát říkali mamko, at si jde za maminkou na týden a uvidíme jestli mu vůbec chybíme. Oni jsou už tak rozumné.
Anonymni autorka - ony dcery jsou rozumnejsi nez ty 😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ tak jasne,bud s nim jsi kvuli penez nebo nechapu co te tam drzi...
@sudylichozrout Zcela upřímně, přijde mi v těch řádcích toho primitivního víc. Špatné je to, že děti asi moc jiné nebudou s tímto způsobem rodinné výchovy a života.
@1772 Bohuzel, vypada to tak. Ale porad je sance, ze z nich nevyrostou uplni dusevni mrzaci.
Opět doufám, že je jsi troll. Anonymní diskuze bych zrušila, čím dál tím hůř se čtou.
@editah222
ja bych je spis nechala moderatorum ke schvaleni protoze se mnozi jak houby po desti a casto se ptaji na uplne kraviny,ktere neni potreba zverejnovat anonymne.
@sudylichozrout
ja se obavam,ze ona stejne neodejde

Jsi Češka? Je obtížné textu porozumět, jako by to bylo z překladače. Sex neni, pak je, ale blbě, tyran, aktikoncepce..