icon

Co dělat s otravnou tchyní? Rady a zkušenosti

zlata1994
6. říj 2021

Ahoj lidičky jdu si pro radu
Bydlíme ve 2+1 s přítelem, jeho synem a jeho matkou. Jeho matka je pracujici žena co dělá za kasou, je jí kolem 50...Problém nastává v tom že cokoliv udělám je buď špatně nebo ne podle jejich představ. Ráno vytřu byt, vyvenčim její 3 yorky ustelu sedacku na ktere spi uklidim svinec všude kde se dá, drobky linku atd.. Do toho jestě interagovat s partnerem... No příjde z práce a poslouchám že sedim dom a nic celej den nedělám..Jen proto že se nevynesl pytel s odpadky.. Jsem 8 měsíc těhotná sa sbíhat každou chvili 3 patra mě zmáhá. Běhám jí na nákupy, do cukrárny a ona mi tvrdí že bych se o ní měla starat pač jeto už paní v letech😂😂zřejmě obskakovat a tak, jidlo ji nabiram, odestýlám sedacku aby si mohla jit hajnout... No prý jí exsnacha taky dělala masáže no... Co by jste na měm mistě dělali vy?

Strana
z2
somalicats
6. říj 2021

Byt patří komu?

zlata1994
autor
6. říj 2021

@somalicats bydlíme v nájmu😔

somalicats
6. říj 2021

@zlata1994 Tak na někoho je ta nájemní smlouva psaná. Pokud na tchyni, tak s partnerem šup šup najít vlastní bydlení, pokud je psaná na něj, tak dát partnerovi nůž na krk, že buď si maminka najde vlastní bydlení, nebo se stěhuješ. Do té doby bych přestala venčit její čokly a poklízet jí.

jijulka
6. říj 2021

ja bych asi donutila chlapa najit aspon garsonku a odstěhovala bych se

zlata1994
autor
6. říj 2021

@somalicats je psaná na partnera

pavlinar
6. říj 2021

@zlata1994 a proc? Proc bydlite spolu? Ja bych s tchyni dlouhodobe nebydlela, kor ve 2+1. A kdyz uz se stalo, tak bych se odstehovala, okamzite. Ona ocividne neni nemohouci, tak si lamu hlavu proc jste spolu v podnajmu...??

somalicats
6. říj 2021

@zlata1994 Tak se bude muset partner pochlapit a postavit se za tebe. Ostatně ve 2+1 chcete bydlet 3 dospělí a 2 děti?

jijulka
6. říj 2021

@zlata1994 tak tchyni odstehovat, jako ja byla s tchyni 3m ve velkým baraku a stačilo, trvale ve 2+1 bych asi nepřežila ja nebo ona (a to mame jinak dobry vztah)

alilali
6. říj 2021

No a vy čekáte na vlastní bydlení nebo jak? To chceš být v pěti lidech ve 2+1 ? Jako tady je jediná rada a to, ať se odstěhujete. My čekáme na dům, jsme ve 2+1 dva dospělý a dvě velmi malé děti a už tak je to chvílemi šílený, vaší situaci si neumím ani představit. Vždyť nemáte snad ani žádné soukromí, ne?

somalicats
6. říj 2021

@jijulka Moje tchyně je zlatá, vycházíme spolu skvěle, ale když jsem ji tu měla víc jak měsíc, jak byl manžel v nemocnici, tak jsem to pak ke konci už taky nedávala a fakt jsem se těšila, až se vrátí domů. Ve 2+1 si to vůbec neumím představit.

zlata1994
autor
6. říj 2021

@alilali ani klid ani soukromí😔

alilali
6. říj 2021

@zlata1994 A proč se neodstehujete? Umíš si to představit až porodis?

zlata1994
autor
6. říj 2021

@somalicats ten prej hadky resit nebude, s ni se taky hádá... Bydlení sehnat je skoro nemožné😔

alilali
6. říj 2021

@zlata1994 Odkud jste?

somalicats
6. říj 2021

@zlata1994 Tak budeš muset vzít iniciativu do svých rukou. Najít bydlení a chlapovi dát nůž na krk, že Ty se stěhuješ a on může jít s Tebou, pokud chce. Jako sorry, já se starala o svoji tchýni, když jsem měla manžela v nemocnici a nevěděli jsme, zda to dá, ale mojí tchýni je 84 a je nemocná.

madaki31
6. říj 2021

@zlata1994 můžeš srozumitelně napsat, proč ona bydlí s Vámi, když je tedy nájemní smlouva na přítele??
Nějak se v tom ztrácím a asi by to chtělo víc o tom napsat....

annasmyckova
6. říj 2021

to bych měla ponorku i z vlastní mámy, natož z tchyně...Bydlí s vámi protože pomáhala s vnukem?

bara88
6. říj 2021

Proboha a proč bydlíte s tchyni? Nechápu že chcete přivést dítě do dbá plus jedna kde už teď bydlíte s tchyni a synem manžela

camelinka
6. říj 2021

@zlata1994 Už ve druhé větě je jasný, co je špatně....
Nebydlela bych ani s vlastní matkou, natožpak cizí 🙈🙉🙊

bara88
6. říj 2021

A jako nejde sehnat nájem to je podle mě dobrá kravina.pokud nemam kde bydlet tak přece neplánuje děti a pokud už se teda povede tak bydlení prostě najdu

meronym
6. říj 2021

2+1 tehotna, se tchyni a tremi cokly 😱Bych si to hodila.

bara88
6. říj 2021

Tvl a ještě tři psi

sticker
marselina
6. říj 2021

@zlata1994 odstěhovat se buď vy nebo tchyne

somalicats
6. říj 2021

@meronym Já už bych byla dávno pryč. 😀

klokanka31
6. říj 2021

@zlata1994 Proč bydlíte s tchýní proboha? 😮 Ať si tchýně najde urychleně svoje bydlení, jak píšeš do práce chodí, a i kdyby ne, tak jsou různý dávky, pod mostem by nebyla.

levandule_k
6. říj 2021

Okamžitě přestaň tchýni dělat služku, zůstane ti to. Ona vždy bude mít vysvětlení, proč nemůže a ty musíš. Bych se jí vyprdla na zakusky a partnerovi vysvetlila, že těhotenství je náročné a že nebudu lítat jak hadr na holi.

irmamala
6. říj 2021

Zrovna podnajmu jsou ted tri p*dele, tak nepovidej. Normalne priznej, ze nemate na vlastni bydleni prachy. I me dostalo - je ji kolem 50… Ty nevis kolik je presne matce pritele, s kterou zijes? 😀 Vy budete vtipna rodinka….

somalicats
6. říj 2021

@irmamala Tak psala, že nájemní smlouva je na jejího přítele. Přítel má syna - tj. z předchozího vztahu, takže to klidně mohlo být i tak, že si matku nastěhoval kvůli pomoci se synem ještě dřív, než si vůbec něco začal se zakladatelkou diskuse. A upřímně - která z nás by jen tak v klidu řekla vlastní mámě "úkol jsi splnila, tak se sbal a odstěhuj se"? I v případě, že by máma byla normální, což tato asi moc není, pokud je pravda, že se v 50 letech nechává obskakovat snachou v 8. měsíci těhotenství?

bara88
6. říj 2021

@somalicats mě už třeba nepřijde normální jen to že se ženská nastěhuje k chlapovi který bydlí se svým synem a matkou ve dva plus jedničce a ještě si s ním udělá dítě. Tohle fakt není vina tchyně

somalicats
6. říj 2021

@bara88 O tom ale já nic nepíšu. I kdyby zakladatelka těhotná nebyla, tak si začala s chlapem, co má dítě z předchozího vztahu a kvůli hlídání třeba bydlí s mámou. Na tom nevidím nic divného, koneckonců i tady se kolikrát holky od chlapa stěhují s dítětem ke své mámě... Tady prostě zakladatelka přišla do nějaké rodiny, ano, souhlasím s tím, že byla chyba si do těchto podmínek pořídit dítě, ale proč hned musí být špatné to, že chlap, který pečuje o své dítě, bydlí s matkou?

Strana
z2