icon

Dárek od tchýně, půlku si musí manžel zaplatit sám

poupe
17. srp 2015

Ahoj, M. dostal dárek k narozeninám, ale v ceně není ubytování, strava...je to ještě dárek?(půlku si musí zaplatit sám)do toho ještě benzín a dálnici, pojede 300km.Já to mu říkam, fakt dárek za všechny prachy 😉

Strana
z4
linee
18. srp 2015

@shine2015 ja jsem se koukala jak psala, ze je to ted o vikendu a nasla jsem k tomu pouze jeden a pochopila jsem, ze je to ta "nadstavba". Ale bud je to pocasim, mym IQ, barvou vlasou a asi i pohlavim, ale uz 3.mesic nejsem schopna pochopit, o jaky darek to vlastne jde...

shine2015
18. srp 2015

@linee mám pocit, že to není Tebou 😀

petradova
18. srp 2015

poupe poupe...jakmile s tebou někdo (což jsou v téhle diskusi skoro všichni 😀 ) nesouhlasí, zmůžeš se jen na "neznáš, nesuď, nerozumíš, trhni si....".
Nedáš si říct a nedáš, jsi paličatá a přes tvůj názor vlak nejede.
P.S. Změň si nick, tenhle se k tobě vůůůůůůůůbec, ale vůůůůůůbec nehodí. 😅

capriola
18. srp 2015

no mně tato diskuze otevřela oči - jsem sobec, neboť jsem svého času dala tátovi k narozeninám zážitek - výlet s velbloudy na Šumavě...a nedala jsem mu peníze na pohonné hmoty, stravu a ubytování pro něj a jeho nvou manželku 😅

shine2015
18. srp 2015

@petradova TO není pouze v této diskuzi ale ve všech....jakmile s ní někdo nesouhlasí.....nebo má jiný názor, hraje si na rozumnou a na výši a jak je ona báječná....na druhou stranu lidem bez zdravé sebekritiky kteří se neumí zamyslet i nad tím zda se opravdu nechovají hloupe se nejspis žije ve svém světě hezky.....jen chudaci všichni kolem.

PS teď mě něco napadlo a píšu to pouze pro tebe petradova - přezdívka nikoliv poupe ale hloupe 😀 😀 😀 to se hodí víc 😀

eleonora
18. srp 2015

Takto bych měla být teda naštvaná 😀. Vyhrála sem lístky na masters do Vizovic(sem ze severních čech) a musela sem si sama platit naftu, jídlo ..... cca 2.5 tis. Na rozmyšlenou, sem měla jen jeden den a jasně, že sem jela super zážitek. Malá dovolená jen s manželem bez dětí. Peníze se nějak dohromady rychle dali.

irinka
18. srp 2015

@poupe 😀 😀 😀 😀 😀 😀 si mě rozsekla, lepší bejt slepice než "poupě" co manžela nepustí z dohledu, chudák chlap, je mi ho líto, protože tohle mít doma a být chlap, tak to kopnu do zadnice a nazdar 🙂

linee
18. srp 2015

@irinka
@shine2015
@petradova
@capriola Holky a ted se ale nedozvim, jak to doopravdy bylo a je.... 😒

editah222
18. srp 2015

Já teda s poupětem nesouhlasím, ale vy už ji dost urážíte. Přijde mi to trochu přes čáru. Ale to je jen můj názor.

irinka
18. srp 2015

@linee To asi neví ani zakladatelka, jak to doopravdy je...

@editah222 A když ona nám tu řekne, že jsme slepice to je v pořádku? Jak ona s náma, tak my s ní....

Zkrátka poupě je člověk, který má svou pravdu a jinou nesnese a s takovýma nemá smysl debatovat. Protože když jí budete tvrdit, že ta barva je červená, ona stejně bude říkat, že je modrá

shine2015
18. srp 2015

@linee když ses to nedozvěděla za tři měsíce, pochybují že by jsi dostala objektivní odpověď ted

@editah222 to je vyústění i z jiných diskuzí......z jejich komentářů

editah222
18. srp 2015

@shine2015
@irinka
já vás chápu, ale odmítám se snižovat ne její uroveň. A oslovení slepice mi až tak nevadí, ukazuje to jedno - kde není argument tam jsou urážky 😀

nase_ema
18. srp 2015

Hehe, hlavně aby si pan Poupě nekoupil tu jízdenku jen jednosměrnou... být jím, tak to tak udělám 😀 😀 😀

poupe
autor
18. srp 2015

@nase_ema a opustí děti, manželku, práci a bude lítat................................. 😎

shine2015
18. srp 2015

@poupe spis uletí k jine 😀 😀 😀

poupe
autor
18. srp 2015

@shine2015 tak to je velmi zodpovědné, nezapomen se smát 😀 😀 😀 🤐

linee
18. srp 2015

Zeny, souhlasim s @editah222. Clovek si muze myslet, co chce, ale pokud ta diskuze sklouzne do posměšného urazeni se, tak se mi to uz také uplne nelibi a hlavne uz to není k tématu. Myslim, ze zakladatelka mela ze zacatku hodne moznosti (a slusnych) zodpovedet, o co vlastne jde. Doted se ji to nepovedlo a ano, souhlasim, ze to nepochopim, ale pouze z duvodu, ze to @poupe nikdy poradne nevysvětlila. Souhlasim i s holkami, ale zase se snižovat na určitou uroven také nemusíme, nejsme ve skolce, ze ne?🙂
Na druhou stranu, je zajimave, ze včera to zadna z nas nechapala a dnes zakladatelka uz se smazanym profilem a fotkou se uz sama tomu smeje....A porad nevysvětlila, o co se jedna. Takze za mne muj názor (a ne jenom muj) o tom vsem pouze potvrzen....
Takze zpatky k tématu - darek to je a pevne verim, ze si ho manzel bez nejmensi vycitky uzije!

irinka
18. srp 2015

@editah222 Tak mě to oslovení taky nevadí, ale psala jsem to jako že to není jen z naší strany, ale i z její 🙂

poupe
autor
18. srp 2015

@linee já nevim proč bych měla něco vysvětlovat, měla jsem dotaz, zda to je ještě dárek a odpovědi jsem dostala.
A že je to někdy na MK jak v matěřské školce to máš pravdu 😒

kami1984
Autor odpověď smazal
Strana
z4