Dárek od tchýně, půlku si musí manžel zaplatit sám
Ahoj, M. dostal dárek k narozeninám, ale v ceně není ubytování, strava...je to ještě dárek?(půlku si musí zaplatit sám)do toho ještě benzín a dálnici, pojede 300km.Já to mu říkam, fakt dárek za všechny prachy 😉
poupe poupe...jakmile s tebou někdo (což jsou v téhle diskusi skoro všichni 😀 ) nesouhlasí, zmůžeš se jen na "neznáš, nesuď, nerozumíš, trhni si....".
Nedáš si říct a nedáš, jsi paličatá a přes tvůj názor vlak nejede.
P.S. Změň si nick, tenhle se k tobě vůůůůůůůůbec, ale vůůůůůůbec nehodí. 😅
no mně tato diskuze otevřela oči - jsem sobec, neboť jsem svého času dala tátovi k narozeninám zážitek - výlet s velbloudy na Šumavě...a nedala jsem mu peníze na pohonné hmoty, stravu a ubytování pro něj a jeho nvou manželku 😅
@petradova TO není pouze v této diskuzi ale ve všech....jakmile s ní někdo nesouhlasí.....nebo má jiný názor, hraje si na rozumnou a na výši a jak je ona báječná....na druhou stranu lidem bez zdravé sebekritiky kteří se neumí zamyslet i nad tím zda se opravdu nechovají hloupe se nejspis žije ve svém světě hezky.....jen chudaci všichni kolem.
PS teď mě něco napadlo a píšu to pouze pro tebe petradova - přezdívka nikoliv poupe ale hloupe 😀 😀 😀 to se hodí víc 😀
Takto bych měla být teda naštvaná 😀. Vyhrála sem lístky na masters do Vizovic(sem ze severních čech) a musela sem si sama platit naftu, jídlo ..... cca 2.5 tis. Na rozmyšlenou, sem měla jen jeden den a jasně, že sem jela super zážitek. Malá dovolená jen s manželem bez dětí. Peníze se nějak dohromady rychle dali.
Já teda s poupětem nesouhlasím, ale vy už ji dost urážíte. Přijde mi to trochu přes čáru. Ale to je jen můj názor.
@linee To asi neví ani zakladatelka, jak to doopravdy je...
@editah222 A když ona nám tu řekne, že jsme slepice to je v pořádku? Jak ona s náma, tak my s ní....
Zkrátka poupě je člověk, který má svou pravdu a jinou nesnese a s takovýma nemá smysl debatovat. Protože když jí budete tvrdit, že ta barva je červená, ona stejně bude říkat, že je modrá
Hehe, hlavně aby si pan Poupě nekoupil tu jízdenku jen jednosměrnou... být jím, tak to tak udělám 😀 😀 😀
Zeny, souhlasim s @editah222. Clovek si muze myslet, co chce, ale pokud ta diskuze sklouzne do posměšného urazeni se, tak se mi to uz také uplne nelibi a hlavne uz to není k tématu. Myslim, ze zakladatelka mela ze zacatku hodne moznosti (a slusnych) zodpovedet, o co vlastne jde. Doted se ji to nepovedlo a ano, souhlasim, ze to nepochopim, ale pouze z duvodu, ze to @poupe nikdy poradne nevysvětlila. Souhlasim i s holkami, ale zase se snižovat na určitou uroven také nemusíme, nejsme ve skolce, ze ne?🙂
Na druhou stranu, je zajimave, ze včera to zadna z nas nechapala a dnes zakladatelka uz se smazanym profilem a fotkou se uz sama tomu smeje....A porad nevysvětlila, o co se jedna. Takze za mne muj názor (a ne jenom muj) o tom vsem pouze potvrzen....
Takze zpatky k tématu - darek to je a pevne verim, ze si ho manzel bez nejmensi vycitky uzije!

@shine2015 ja jsem se koukala jak psala, ze je to ted o vikendu a nasla jsem k tomu pouze jeden a pochopila jsem, ze je to ta "nadstavba". Ale bud je to pocasim, mym IQ, barvou vlasou a asi i pohlavim, ale uz 3.mesic nejsem schopna pochopit, o jaky darek to vlastne jde...