icon

Dcera se nechává vydržovat. Co byste poradili?

4. kvě 2020

Mam dospelou 29letou dceru, ktera se nechava zivit pritelem. Je zdrava, stejne ale nepracuje.
Nevim co delat, kdyz se ji snazim domluvit, prestane se mnou komunikovat.
Co byste poradili?

Strana
z16
78marcela
13. kvě 2020

@sudylichozrout no hele, já ti nevím, ale zrovna princezny nemaj snadnej život. Samé schůze, setkání, hledání naslapnejch min, paparazzi..odmítnout nemůžeš, když řídíš, tak s tebou rodí celej svět...a důchod žádnej, se koukni na britskou královnu matku, maká ještě teď v tech svých 100 letech nebo kolik jí je. To jí rozmluv😄

somalicats
13. kvě 2020

@sudylichozrout Tak u nás má nejstarší už jasno - jako malá střídala cukrářku, kuchařku, učitelku, nakonec se zhlídla v uměleckém oboru, zvládla talentovky a i přes odpor rodiny (já byla jediná, kdo její volbu podpořil) studuje to, co chtěla. Jestli je dobrá nebo ne, to já se svým výtvarným antitalentem neposoudím, mně se její dílka líbí, ale bude-li šikovná, uživí se. No, a ty dvě malé - nejmladší (4) je prý už teď Locika, takže ta má taky jasno, prostřední (6) prý bude asi léčit, ale ještě si prý rozmyslí, zda zvířátka, nebo lidi. Ale zvířátka jsou prý lepší. 😀

78marcela
13. kvě 2020

@somalicats to je fakt. Zvirata ji do toho nekecaj, nediktujou si, jak chtějí správně léčit, nestudujou internetu, kde si sami hledaj diagnózy...to není špatná volba.

somalicats
13. kvě 2020

@78marcela Zato do toho kecají majitelé těch zvířat. Takže si asi nevybere, buď bude mít konkurenta MUDr. Googla, nebo MVDr. Yahoo 😀

78marcela
13. kvě 2020

@somalicats to je asi fakt😄

llluckaaa
13. kvě 2020

@78marcela A co dělá takový organický chemik? 😲
Taťka programuje systémy do vlaků a mamka dělá reporting v bance 🙂 Jako malá jsem chtěla být veterinářkou, ale pak jsem si to naštěstí rozmyslela.
@sudylichozrout Hustý! Ale tak to je potřeba se už od útlého mládí připravovat, sledovat naučné pořady jako Sofie, Deník princezny, Pravá blondýnka a tak...

78marcela
13. kvě 2020

@llluckaaa mě se neptej, já to nevim. Na střední jsem měla z chemie samý blbý známky 😃
Prostě něco zkoumá. Vím, že má několik patentů s kyselinou hyaluronovou, ale to bylo ještě v předchozím zaměstnání, když jsme spolu žili. Teď je jinde a co zkoumá, to nevím.

peginka1999
4. čer 2020

Vím co by udělala moje mamka dala by mi pár facek a koukej makat pokud ti nic není ... U nás by to bylo rychlí a bylo by ji jedno kolik mi je let ..pořád jsem její dítě a léta nehranou roli

tulikiss
4. čer 2020

@peginka1999 tak me kdyby ve 30 mama dala par facek, tak by to bylo naposledy, co by me videla a mohla by do budoucna zapomenout i na vnoucata.

peginka1999
4. čer 2020

@tulikiss každý to máme jiné hodl

miba10
4. čer 2020

@peginka1999 všechno co píše zakladatelka je jen a pouze její domněnka. Navíc, přečti si celou diskusi od začátku. Pár facek by zasloužila totiž spíš ona než dcera

tulikiss
4. čer 2020

@peginka1999 tak nekomu prijde normalni nechat se mlatit, to je pravda.

miba10
4. čer 2020

@tulikiss kdyby to bylo aspoň právem. Ale sáhnout na mě osoba jako je zakladatka (když si přečteš ty názory) tak by mě už nikdy neviděla a měla bych co dělat, abych ji jednu neflakla spíš já 😂

peginka1999
4. čer 2020

@tulikiss já na tom ale nic špatného nevidím že má starost o to že ji vydržuje chlap a že nemaka tak každý máme co chceme aby naše dítě dělalo každý chceme aby z našeho dítěte vyrostlo slušný dítě a ona to hold vidí jinak pochybuju o tom že si představovala že její dítě bude dělat tohle využívat někoho jiného

tulikiss
4. čer 2020

@peginka1999 ona si predstavovala dokonaly deti co budou delat presne to co ona rekne a bohuzel ma dceru co zije svuj zivot a postizene syny ktere jsou k nicemu(to jsou prosim jeji slova). To ale nic nemeni na tom, ze dospeleho cloveka nema nikdo pravo fackovat. Rict nazor ok, ale jako vazne fackovat.

@miba10 jako mit za matku zakladatelku a sahla by na me, tak ma na krku trestni oznameni.

miba10
4. čer 2020

@tulikiss vždyť všechno co psala je jen to co si myslí. Nemá to ničím podložený, dcery se neptala co má plánu atd. Takže by raději měla držet klapacku

peginka1999
4. čer 2020

@tulikiss panebože já to psala za sebe ...miluju rejpali opravdu na co tu jste ? Aby jste komentovali vše co kdo napíše ? Já jí nepsala co má dělat já tam psala jak by to bylo u nás a pokud se vám to nelíbí tak to nekomentujte... Všechno víte ,všude jste byli ...tohle miluju nelíbí řekněte si to doma pod fousky a stačí ne

miba10
4. čer 2020

@tulikiss nepřipomíná ti to jednu diskusi? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

letalnica
4. čer 2020

@miba10 Jsem to chtěla taky napsat 🙂 Zvláštní škola hadr 🙂

tulikiss
4. čer 2020

@peginka1999 vis diskuze je od slova diskutovat. napsala si svuj nazor na diskuzi a tak musis pocitat ze muze o tvem prispevku i nekdo diskutovat. Pokud ti vadi nazory jinych, tak ty svoje si rikej doma pod fousy a mas klid.

miba10
4. čer 2020

@letalnica no úplně se musím začít tlemit 😂😂😂😂
@tulikiss každá akce má svou reakci. Hold jsou lidi, co neumí chroupnout, že prostě nesouhlasis 😂

letalnica
4. čer 2020

@miba10 Si zas musím opakovat, že jsem na dyskuzy, ne na kroušku čežtiny 🙂

miba10
4. čer 2020

@letalnica 😂😂😂😂nebuď hnidopich 😂😂😂😂

letalnica
4. čer 2020

@miba10 Já vím, to já jen tak,dovolená se chýlí ke konci, od pondělka nebudu mít na blbosti čas 🙂

miba10
4. čer 2020

@letalnica já mám dovolenou ještě 3 roky 😂😂😂😂

jako_mala_holka
4. čer 2020

@peginka1999 jestli mas fousky, tak bude asi neco spatne...

llluckaaa
6. čer 2020

@peginka1999 To by sis jako dospělá nechala nafackovat od matky? 😲 Mně by přiletěla jedna a okamžitě by letěla zpět 😉 Hele, že ty nejsi člověk? Tipuji to na psa, nejspíš českého fouska, už podle těch fousků a češtiny 😀

Strana
z16