icon

Jak poznat, že mu jde jen o sex?

23. zář 2024

Jsem “velká” holka, ale stále to neumím posoudit..

Strana
z2
zuzkasim
23. zář 2024

Že mu hned nedáš?

autor
23. zář 2024

@zuzkasim Zatím si píšeme a v sobotu jsme domluveni na schůzku, chce na procházku a pak k němu.

llluckaaa
23. zář 2024

Tak, že tě plánuje už na první schůzce zatáhnout už k němu domů a nehodlá do tebe investovat ani peníze za večeři nebo víno 😀

autor
23. zář 2024

@llluckaaa Hmm, jsem naivní asi. Ano, chce se “projít až k němu a dopřejeme si, co oba chceme”.

autor
23. zář 2024

@llluckaaa Už mi stihl říct, že je v insolvenci.

llluckaaa
23. zář 2024

No, tím se to vysvětluje. Tak si užij procházku zakončenou sexem u něj doma.

autor
23. zář 2024

@llluckaaa Když jsem se ho na to zeptala přímo, řekl, že ne, že nezávazně to ani nechce a ani neumí. Já nevím, nějak mu nerozumím.

mydlova
23. zář 2024

To mas jedno. Chlapům stejne jde buď o sex nebo o navareny oběd. Jen záleží co umíš lépe.. 😀

zuzkasim
23. zář 2024

Hledejme pozitiva. Aspoň nekecá, když prozradil, že je insolvenci. To taky vysvětluje to, proč se nenamáhá s pozváním do nějakého podniku, nemá na to. Jestli ti bude sympatický a toužíš taky jen po povyražení, nezapomeň na kondom a užij si to. Jestli hledáš něco víc, tady ti pšenka nepokvete.

autor
23. zář 2024

@zuzkasim Já hledám něco víc. Myslela jsem, že on taky, dle toho, že mi řekl že je v insolvenci. Že byl upřímný, jinak nevím co tím sledoval.

autor
23. zář 2024

@zuzkasim Dle čeho soudíš, že nic víc nechce?

zuzkasim
23. zář 2024

On možná víc chce, ale chceš ty chlapa v insolvenci? Já bych do něčeho takového fakt nešla...

autor
23. zář 2024

@zuzkasim Proč? Nemůže člověk udělat chybu? Prý byl podveden.

llluckaaa
23. zář 2024

Nějak mi to tady začíná smrdět. Vidím to tak, že sem píše chlap a zkouší, jak budou ženský reagovat jeho úžasnou nabídku procházky s chlapem s insolvencí 😀

tinaprofi
23. zář 2024

Chci pokracovani!!! 😍😍🤣🤣 V hlavni roli expertka na insolvenci a periferni vztahy, frau Zuzana a nestastna, doufejme, ze fiktivni nadivka, ktera predstira, ze se u frajera doma pije jenom zelenej caj ♥️🤭😁 zase jste mi zvedly naladu, babizny

zuzkasim
23. zář 2024

@tinaprofi Tak po podvedeném fešákovi v insolvenci touží každá 😂

lichozroutsudy
23. zář 2024

Ty woe, vykasli se na nej, Krista pana! Vzdyt to je uplne jasne. Hleda sukani a kasicku. 🤦

Kolik ti je, ze to nevidis?

autor
23. zář 2024

@lichozroutsudy No nevidím, vždy jsem s tímhle měla problém to poznat. Jsem prostě asi naivní nebo nevím.

autor
23. zář 2024

@tinaprofi Nevím co je na tom tolik k smíchu, ale tak aspoň ses pobavila.

lichozroutsudy
23. zář 2024

Tak nas poslechni, kocko, a uz mu ani neodpovidej. 🙂

autor
23. zář 2024

@lichozroutsudy Jako já to taky vnímám, že to není “ono”, na procházku a k němu, prostě je to brzy. A jinak s tou kasičkou to myslíš jak?

lichozroutsudy
23. zář 2024

Neni na ni brzy, ta akce by se nikdy nemela odehrat. Myslim to presne tak, ze pokud je v insolvenci, tak ho budes zivit. A tihle lide nebyvaji uplne financne gramotni, takze muzes za par let ocekavat dalsi dluhy a dalsi reseni.

Skit i det! 🙂)

biciklissie
24. zář 2024

Souhlasím, taky bych do toho nešla. V žádném aspektů. Jako za prvé mě neláká borec, co mě ještě ani neviděl a už ma naplánovanou procházku rovnou do postele. A za druhé máš jistě na víc, než si komplikovat život někým v insolvenci. Poohlizej se dal a buď opatrná.

mourovatakocka
24. zář 2024

Pokud bys to od nás nebrala, tak se zamysli nad tím, jak to pěkně vyjádřila
@biciklissie - vždyť on tě ani neviděl, neví, jak si budete sympatičtí naživo, ale už ví, že si pak večer u něj něco dopřejete.

martulka88
24. zář 2024

Tohle člověk pozná už od počátku psaní. Musíš mít nastavené priority. Pokud ti jde o sex, tak jdi k němu. Pokud hledáš vážný vztah, tak sex by neměl být hned. A s tou insolvencí - bohužel jsou situace, kdy se tam člověk může dostat i nešťastnou náhodou. Takže takového člověka neodsuzuji hned dle toho. Ale upřímně bych do takového vztahu nešla - insolvence je velký závazek. Je rozdíl, kdyby se do toho dostal během vašeho vztahu (věděla by jsi ten pravý důvod), ale na druhou stranu je dobrý, že to řekl hned. A v insolvenci se dá dohledat i dotyčný člověk a lze si udělat obrázek o tom, kde může být pravda. Známá rodičů byla v insolvenci díky podnikání nebožtíka manžela a ručila mu. Naopak znám lidi, co nasekali půjčky, nespláceli a to je v tom ten rozdíl , že takový člověk si za to mohl zcela sám.
Když jsem měla inzerát, jasně jsem napsala, že hledám chlapa pro život. Ano, psali mi úchyláci a nebo takové existence, že jsem je odpálkovala. Mám jasně nastavené, co od života chci a když jsem se setkala s klukem, co sázel, hned jsem dala tuce pryč. Nakonec se mi ozval chlap, který to měl nastavené na stejno. Sešli jsme se spolu během 2 týdnů na neutrální půdě. Do první schůzky jsme spolu do noci volali po skype několikrát týdně. Když jsem jela na schůzku, byla jsem skeptická a rodině jsem řekla, že tomu nedávám šanci (s rodinou si jsme velice blízcí). No, z hodinové schůzky byly 4 hodiny a tehdy mne sháněli, zda jsem v pořádku 😁. Za týden další schůzka, pak zase. Po 4 týdnech šel semnou a mými rodiči na koncert Keksu. Takže schůzka 5. a až tehdy jsme se spolu vyspali. Během 3 měsíců jsme si stanovili priority a co od života chceme. Začala rekonstrukce jeho bytu, roční výročí jsme oslavili pozitivním TT. No a dnes jsme spolu manželé a máme doma duhového syna. Čekala jsme na něj 5 let od posledního vztahu. Ale já si prostě stanovila, co od života chci a zrovna úlety jsem nikdy nevyhledávala. A chlapovi bych fakt nedala hned na první schůzce, pokud bych nešla po sexu.

gruyerre
24. zář 2024

Procházka je v pohodě, ale určitě bych s úplně cizím chlapem nešla poprvé někam do přírody, kde bychom byli široko daleko úplné sami. A jít hned k němu do bytu sexovat? Tak to ani omylem. Ty fakt chceš hned souložit s týpkem, kterýho neznáš?

autor
24. zář 2024

@gruyerre Jasně že ne, proto mě jeho návrh překvapil. Čekala jsem, že půjdeme někam na procházku a pak třeba na kafe, to kafe by zvládnul i s insolvencí, myslím.

gruyerre
24. zář 2024

Já bych asi po tom jeho "dopřát si, co oba chceme" už s ním nikam jít nechtěla 😀
Ale třeba mu křivdím a myslí tím výbornou domácí večeři nebo pěkný film na gauči, co já vim 😀

autor
24. zář 2024

@gruyerre Pochopilas to správně, o večeři nejde 😀

alubif
24. zář 2024

Partie za všechny prachy🙈 tohle musí být fakt troll.

Strana
z2