Jak se vypořádat s rozchodem před porodem?
Zdravím, prosili by jste o návrat někoho kdo vám 3 měsíce před porodem řekne, že dítě není jeho a mate s nim chcipnout? Někoho kdo slíbí že uz nebude pít alkohol ale vydrží ani ne 2 dny střízlivý? Umí být i agresivní, což je samozřejmě moje vina protoze se neumím chovat a provokuju ..
Mám ještě dceru z předchozího vztahu a občas to s ní neni jednoduché ale ted kdyz se přítel balil a odcházel tak ji sprostě nadával.. na jednu stranu mě děsí že na vše budu sama ale na druhou stranu si nedovedu představit že moje holky budou vyrůstat v tomhle.. s někým kdo je sprostý na mě a není mu to blby vůči dítěti ..
vsude si me zablokoval, takze tolik k tomu jak to asi vidí on..
kdyz odcházel tak rekl ze o dítě nemá zájem a že nechce být v rodném listu.. nejradši bych to tak nechala ..
asi mi jen napište ze jsem kráva protoze jsem to nechala zajít tak daleko, jak to po sobě čtu rozhodne bych nechtěla aby tohle řešila jednou moje dcera ..
omlouvám se za můj pravopis, poslední dny skoro nespím a jsem KO 🥲
Nikdy. Tobe vyhovuje, ze ti rika tyhle veci? Je to naparosty koko*
Ani omylem! A ani kdyby on pak prosil na kolenou, tak taky ne. Chces snad, aby si tve dcery odnesly do dospělosti, ze takove partnerské chování je normalni a ma se tolerovat? Co bys poradila sve dceři/kamaradce, kdyby se ti s něčím takovým svěřila?
A bacha na vyber dalšího partnera, ať nejedeš ve stejném vzorci a nevyklube se z něj něco podobného ☹️
@elie456 Takového tátu pro své děti nechceš, zničil by tebe, ale hlavně JE... Bez něj vám bude opravdu líp.... Já zůstala jako těhotná taky sama a zpětně můžu říct že mě nemohlo nic lepšího potkat...
Určitě to sama zvládneš a nakonec budeš v daleko lepší psychické pohodě, než kdybys žila s tímhle ***. Děti budou mít daleko lepší rodinné zázemí se samoživotelkou, než kdyby vyrůstali v takhle toxickém vztahu.
Moc díky za odpovědi!
Jen, mezi řádky .. vnímej, ze se ptáš “prosily byste” a že si tě on blokuje, že on už odešel předtím. NE, blokuj ty, odmítni ho ty.

Ovšem, že ne. Bez takového ti bude líp, chraň sebe a svoje děti.