Jak se vyrovnat s nepříjemným hlukem při rodičovském sexu?
Ahojky potřebuju pomoct/poradit předem řikam že nejsem z česka a mužou tady být chyby
Je mi 13 a rodiče mají sex možná raz za 2-3 týdny, je mi to hodne nepřijemný a slyším to je to vetšinou prave vtedy když jdu spát což je tak v 21:30-22:00. Pak kvuli tomu nevim spát a na další den jse nevyspim, vstávam v 5:50 pak jsem unavená a tak dále. No dela mi to jen problémy. Co bych mela udelat? Dekuju za odpovedi
Sex normalne patri k zivotu. Pokud ti to vadi, zkus si s nima promluvit, ať to posunou na pozdejsi hodinu, nebo brzy rano, kdy spis.
Zkus do mobilu aplikaci Bily sum. Odfiltruje to okolni zvuky a nebudes je tolik slyset. Pripadne si to dej primo do sluchatek a to neuslysis vubec nic 👍🏼
Jinak chapu, je to strasne slyset vlastni rodice 🫣 Myslim, ze me to v teto oblasti dost poznamenalo 🙄
Choď dřív spát a pusť si kdyztak hudbu do sluchátek. Od rodičů by bylo taktní se zavírat (aby se minimalizovala možnost "načapaní" a trapných chvil pro obě strany). No a ze strany rodičů by teda bylo slušné si to nechat až na chvíli, kdy spíš (nebo spát máš)
Jdi po chodbě, nahlas si zpívej, nebo něco, ať vědí, že jsi vzhůru 🤣 nebo pusť hlasitěji muziku, dojde jim to. Jestli mají kolem 40, mají sex několikanásobně častěji, statisticky 😉
Špunty do uší.
Za me? Vzit si sluchatka a pustit hudbu. Ja to uz jako dite brala tak,ze to patri k zivotu a jsem rada,ze se rodice maji radi! Protoze to patri k zdravemu vztahu a pro me to bylo lepsi,nez aby byli spolu jen kvuli me,zili vedle sebe…
Vem si sluchatka a bud rada ze mas rodice co se maji radi..lepsi nez resit u koho z rodicu budes tento vikend, pripadne poslouchat sex svyho taty s milenkou cerstve po rozchodu s mamou nebo fnukani nejakeho nevlastniho sourozence celou noc..
1x za 2-3 týdny je v pohodě. Taky by to mohlo být denně.
Ale chápu, že slyšet svoje rodiče při sexu nechce nikdo. Prober to s mámou a požádej jí, ať jsou víc potichu.
Tak jim to řekni 😅 ať ještě třeba 30 minut počkají a nebo se s tím bohuzel smiř 😅
Podívej se, co udělal architekt Ted v jednom dílu Jak jsem potkal vaši matku...a zkus se tím prosím inspirovat.
A vědí že jsi vzhůru a slyšíš je?
Pokud ne, tak dát najevo, že nespíš, pokud máte důvěrný vztah, tak zkusit to říct?
Ale jako chtít po někom, komu je 13 aby chodil dřív spát, usnul a neprobudil se hlukem? Zase tak malá není, za mě to je od rodičů přinejmenším netaktní a rozhodně bych nikdy nechtěla, aby toto muselo moje dítě řešit.

Choď spát dřív.