icon

Jak se vyrovnat s nepříjemným hlukem při rodičovském sexu?

30. zář 2024

Ahojky potřebuju pomoct/poradit předem řikam že nejsem z česka a mužou tady být chyby
Je mi 13 a rodiče mají sex možná raz za 2-3 týdny, je mi to hodne nepřijemný a slyším to je to vetšinou prave vtedy když jdu spát což je tak v 21:30-22:00. Pak kvuli tomu nevim spát a na další den jse nevyspim, vstávam v 5:50 pak jsem unavená a tak dále. No dela mi to jen problémy. Co bych mela udelat? Dekuju za odpovedi

ellyem
30. zář 2024

Choď spát dřív.

lutu11
30. zář 2024

Sex normalne patri k zivotu. Pokud ti to vadi, zkus si s nima promluvit, ať to posunou na pozdejsi hodinu, nebo brzy rano, kdy spis.

exbordelar
30. zář 2024

Zkus do mobilu aplikaci Bily sum. Odfiltruje to okolni zvuky a nebudes je tolik slyset. Pripadne si to dej primo do sluchatek a to neuslysis vubec nic 👍🏼
Jinak chapu, je to strasne slyset vlastni rodice 🫣 Myslim, ze me to v teto oblasti dost poznamenalo 🙄

ninive211
30. zář 2024

Choď dřív spát a pusť si kdyztak hudbu do sluchátek. Od rodičů by bylo taktní se zavírat (aby se minimalizovala možnost "načapaní" a trapných chvil pro obě strany). No a ze strany rodičů by teda bylo slušné si to nechat až na chvíli, kdy spíš (nebo spát máš)

lv
30. zář 2024

Jdi po chodbě, nahlas si zpívej, nebo něco, ať vědí, že jsi vzhůru 🤣 nebo pusť hlasitěji muziku, dojde jim to. Jestli mají kolem 40, mají sex několikanásobně častěji, statisticky 😉

andelka
30. zář 2024

Špunty do uší.

andelka
30. zář 2024

@ninive211 no v 22h už by spát měla,když vstává 5:50. Oni jaksi taky chtějí i spát, mimo ten sex.

danca_
30. zář 2024

Za me? Vzit si sluchatka a pustit hudbu. Ja to uz jako dite brala tak,ze to patri k zivotu a jsem rada,ze se rodice maji radi! Protoze to patri k zdravemu vztahu a pro me to bylo lepsi,nez aby byli spolu jen kvuli me,zili vedle sebe…

budouci_maminka
1. říj 2024

Vem si sluchatka a bud rada ze mas rodice co se maji radi..lepsi nez resit u koho z rodicu budes tento vikend, pripadne poslouchat sex svyho taty s milenkou cerstve po rozchodu s mamou nebo fnukani nejakeho nevlastniho sourozence celou noc..

mabs
1. říj 2024

1x za 2-3 týdny je v pohodě. Taky by to mohlo být denně.
Ale chápu, že slyšet svoje rodiče při sexu nechce nikdo. Prober to s mámou a požádej jí, ať jsou víc potichu.

titina12
1. říj 2024

Tak jim to řekni 😅 ať ještě třeba 30 minut počkají a nebo se s tím bohuzel smiř 😅

ina10
4. říj 2024

Podívej se, co udělal architekt Ted v jednom dílu Jak jsem potkal vaši matku...a zkus se tím prosím inspirovat.

eviicka
4. říj 2024

A vědí že jsi vzhůru a slyšíš je?
Pokud ne, tak dát najevo, že nespíš, pokud máte důvěrný vztah, tak zkusit to říct?

Ale jako chtít po někom, komu je 13 aby chodil dřív spát, usnul a neprobudil se hlukem? Zase tak malá není, za mě to je od rodičů přinejmenším netaktní a rozhodně bych nikdy nechtěla, aby toto muselo moje dítě řešit.

eviicka
4. říj 2024

@andelka ona by 22 spát podle všeho chtěla, ale jaksi nemůže. Sex se dá provozovat i ohleduplně.

anyyyn
4. říj 2024

@ina10 v jakym díle? My to sledujem, ale už několik měsíců a tohle si nevybavuju, i když vim, že tam něco takovýho bylo😅