icon

Jak se vyrovnat s rozchodem a finančními závazky?

misa31081988
29. čer 2022

Holky, stala se mi strašná věc. S přítelem jsme se domluvili, že zkusíme se pokoušet o dítě-ano, vím, chtěla jsem to jako žena mnohem víc, než on. Je mi 34, je mu 51. Jsme spolu už skoro 5 let, koupili jsme si dům, máme hypotéku. minulý měsíc mne požádal o ruku, byli jsme na matrice- svatba měla být příští rok 13.5.2023. Minulý měsíc naostro pokus o mimčo- včera jsem zjistila, že se nepovedlo.

Proč píšu? přítel nastoupil do nově práce, kde má plno kolegů,žen i mužů....nejsem naivní a vím,jak se chlapi chvástají, dělají ze sebe alfa samce, mají odlišný způsob komunikace před partnerkou i za zády..mezi chlapama atd atd.....ale před 3 dny mi přítel volal, jak mu chybím,jak mě miluje a za 10 minut mi z jeho čísla přišla nahrávka....pustila jsem si ji a tam bylo...že telefonuje k lékaři a než se mu spojil hovor, tak říká jedné kolegyni...noooo to snad není možnýýý a ona...už zas???? a on.....ty jsi ale ženská (potichým a vzrušeným hlasem) a ona tam něco řekla a on...nevím...jak to tady dopadne......On si zřejmě zaplnul omylem nahrávání a poslal mi to- sama nevím jak, ani on...každopádně si umíte představit to zjištění.....dopadlo to tak, že mi stroze řekl, jsi pro mě jediná, nikoho nechci, a pak začal, že nic s nikým nemá, nechce, at mu dám pokoj, já se pak z testu dozvěděla,že se nám mimino nepovedlo, odpověd jen,hmm to me mrzi. V práci dal vcera vypoved a odjel (do sveho domu po rodicich) a zablokoval si me, ze jsem mu znicila vse a ze prisel o praci.....me nechal samotnou v nasem dome s hypotekou, znicenou, podraz bolest a zklamani....

Dekuji za nazor....

Strana
z4
misa31081988
autor
29. čer 2022

@klokanka31 začínám si myslet ,že je to asociovat ,má oploštělé emoce. Dítě, kterému někdo vezme hračku a může se posrat. Já byla komoda v domácnosti bez vzrušení ,jen dobra uklízečka, kuchařka a pomocná síla , občas pusa, plná huba keců o lásce , pojď vezmeme se ....pojď uděláme dite....ha zjistila si něco....končíme , jsi zla , zničila jsi mě atd...najdi si jinýho.....konec. ......já celou noc nespím ,brečím , přemýšlím ,do práce jdu jak tělo bez duše , přijdu domů , tady uklizeno atd ....on pryč......proč si nevzal věci a neodešel úplně ?!???? Si myslí ,že si najde novou práci a bude to zase ok ?!

misa31081988
autor
29. čer 2022

@camelinka těhotenský test ....

klokanka31
29. čer 2022

@misa31081988 Nejsem psycholog, ale mám pocit že má problém sám se sebou a vinu hází na lidi okolo.

xxx3d
29. čer 2022

pročetla jsem si tvoje reakce, prosím tě, jaká měla být jeho reakce po té, co se omluvil?
těch pět let, co jste spolu se choval vždy jako "mazlík" a tohle chování vybočilo z řady? nějak jste spolu přece fungovali, takže... jaká měla být jeho reakce, když omluva nestačila?

misa31081988
autor
29. čer 2022

@xxx3d omluva nestačila, neboť byla po Sms. Po odhalení jeho hry , kdy mi denně tvrdí jak mě rád atd se omluví po Sms a hned v zápětí řekne ,najdi si jinýho taky po Sms....ok. beru - li něco upřímně a od srdce vážně , nestřídám názory jak ponožky. Omluva = lítost. On se ,,omluvil,, po Sms, hned konec ,najdi jinýho a nakonec teda dal výpověď a odešel nejen z práce ....

misa31081988
autor
29. čer 2022

@xxx3d mazlík neříká někomu vezmem se, končíme ,miluji tě , pak nahrávka aaach ty jsi ale ženská kolegyni ,pak promiň ,pak výpověď a pak končíme . Nespi doma, odejde a pak přijde když nejsem doma ,úklidi ,koupi banány a chléb ...🙄 A zdrhne. Nevím ,ale tohle je jasný ,že kdybych mu na to nepřišla , jeho sexuální flirt by zřejmě přerostl. Já doma , on dvojí život asi ,já ta blbku a on by vencil svýho xxxx ....prostě ano ,jsem plná emocí , protože mi lhal do očí a slyšet jeho jak vzrušeně Bali jinou na vlastní uši....nepřeju nikomu

misa31081988
autor
29. čer 2022

@klokanka31 souhlas

misa31081988
autor
29. čer 2022

@xxx3d a úplně nejvíc mě štve ,že máme hypotéku 33 měsíčně , dá výpověď kvůli tomu. Zdrhne a nic neřeší. Nechá mě samotnou a zničenou , nemůžu s ním řešit ani běžné provozní věci domácnosti ,neb si mě zablokoval. A když mu napíšu email ,že chci jít do banky , vyřešit hypo....nereaguje.....kdybysme teď čekali dítě , vzali se , já to zjistila .....asi bych skončila na psychiatrii, určitě by zdrhla a mě by při mateřský zůstala ta hypotéka 😔

klokanka31
29. čer 2022

@misa31081988 A to jsi během vztahu nepoznala že má takové zvláštní chování?

misa31081988
autor
29. čer 2022

@klokanka31 bohužel ne. Já pracuji výš , on ve skladu a jeho jednatelka je moje kamarádka ,proto dál výpověď. Jde o to,že si klidně s tou úžasnou zanskou může teď psát ,stýkat atd .....proto dál výpověď, prisla jsem mu na to jeho blbosti ,že mi poslal nahrávku. Takže fakt ,fakt ne štve ,že mi denně říká lásko,vyznává se , děti , spíme spolu ......a pak mě nechá ,odkopne ...hypo a nazdar

misa31081988
autor
29. čer 2022

@klokanka31 on věděl , asi není úplně blbý ,že kdyby tam zůstal ,tak bych se dozvěděla víc. Jednatelka je moje kamarádka (spolužačka ze třídy ). Což zjistil ,až po nahrávce.

misa31081988
autor
Autor odpověď smazal
misa31081988
autor
29. čer 2022

@garfa4 ráda bych věděla. ...tvůj příběh

xxx3d
29. čer 2022

já ti nevím...
už ten první odstavec...
přijde mi, že prostě ty jsi chtěla dítě, a on... tomu dal volnej průběh.
zásnuby, hypotéka, dům - taková americká idylka
málokterej chlap, chce být pod dohledem, to je k tomu místu, kde pracuje tvoje kamarádka, aneb info z první ruky.
navíc v té nahrávce říká, že neví, jak to tady dopadne, to klidně mohlo znamenat, že neví, jestli tu práci vezme, jestli tam zůstane, a nějaký zastřený hlas směrem k nějaký ženský... zvláště když se na to přišlo dost "neotřelým" způsobem, co vysvětlovat?
ten dům máte spolu napůl, nebo je hypotéka na něj? nebo jen na tebe?
těch pět let co? a teď co? chceš ho?
buď ráda, že test nedopadl, byla bys na tom daleko hůř, ostatně hůř může být vždycky.

misa31081988
autor
Autor odpověď smazal
klokanka31
29. čer 2022

@misa31081988 Tak ten když vyrůstal bez rodičů, bude emočně opravdu mimo, a proto asi ani nebyl schopný nikdy založit rodinu. Ale je mi divná ta nahrávka, copak někdo může být tak blbý, omylem něco nahrát a ještě to poslat partnerce? Spíš jestli to nebylo naschvál, záminka pro rozchod.

misa31081988
autor
29. čer 2022

@xxx3d představ si nadrzenost (omlouvám se) ....aaach ty jsi ale ženská ,nevím jak to tady dopadne ( myslel sex) ....jako že se neudrží už.

misa31081988
autor
29. čer 2022

@xxx3d opravdu to byl vzrušený stlumeny hlas a taková euforie nevím jak to tady dopadne ....prostě tak, nahrávku bohužel nemůžu poslat sem. Ikdyz bych ráda. Hypo máme napůl.

misa31081988
autor
29. čer 2022

@klokanka31 ne, nebyla to schválnosti. Má nový mobil , asi si spustil nahrávání uchem a poslal. Byl v O2 ,tam mu řekli ,že si nahrál hovor a poslal. Protože když si prý nahrávas hovor , a vzápětí posíláš SMS ,máš ten hovor nahoře v záložce a jako print screen a můžeš ho poslat .prostě ho poslal .....
Holky jsem ko

misa31081988
autor
29. čer 2022

@xxx3d k ty práci
...byl extrémně naštvaný,že musí dát výpověď ,protože já mu řekla ,že to nedám ,pokud tam zůstane s ní ......v emocích mi nedošlo ,že s ní může být kdekoli 😪bože ,to je síla už

klokanka31
29. čer 2022

@misa31081988 A proč jsi z toho tak rozhozená? Jako chápu,je to šok, ale jak už jsem psala, bylo by to horší kdybys byla vdaná a měla s ním dítě...vlastně můžeš děkovat osudu...

xxx3d
29. čer 2022

pracuješ i s variantou, že ta věta - nevím, jak to tady dopadne - nemusela znamenat sex ve smyslu něco si s ní začít?
protože tys mu dala podmínku, že tam musí skončit, v tý nový práci, to ti splnil a představ si, že to udělal proto, aby měl klid, bereš v úvahu i tu lepší variantu? jasně, ta by znamenala, že i ty by ses mu měla omluvit, po té, co opadnou prvotní emoce.

anebo se na to celý vyser a jdi od něj.
já jen nechápu, těch pět let.
byl to kurevník, a celých pět let pohodička. a potom ti pošle nahrávku a ty?... okamžitě naskočí, byl to kurevník a zase je?
nevím...
až opadnou prvotní emoce, a trochu se uklidníš, zkus se na to podívat i z další strany.

sorboni30
30. čer 2022

@misa31081988 me spis zajima kolik je hypotéka, ,na koho je napsany dum a na koho hypoteka. Kolik platis na hypoteku ty a kolik on?

misa31081988
autor
30. čer 2022

@sorboni30 dlužíme skoro 7 milionů a máme ji 50/50 ☹ ale díkybohu se do hypo šlo, že když jeden přijde o práci, máme ji z čeho platit....takže co se týče financí to bude na velký knop, ale dá se to.....☹ dum je psany taky na pul.........

misa31081988
autor
30. čer 2022

@xxx3d ano, sice odešel, ale nechtěl odejít z práce....ale představa, že je s ní v denním kontaktu prostě byla nemožná pro mě ☹ no a sice teda odešel, ale kvůli mě nemá práci a strašný zlo, že nemá práci, blok a odchod

misa31081988
autor
30. čer 2022

přece nemůžu být špatná za všechno ☹ ta nahrávka je holky fakt síla, škoda že vám ji nemohu poslat ☹ prostě jsem nedala emoce v takovým šoku a přišel o práci, hádky, jenže kdyby se aspon snazil, nic proste.....on taky střídal emoce, nic s nikým nemám, tak si najdi jinýho, pak já mám jen tebe, miluji jen tebe, co po mě chceš, dej mi pokoj, máš pravdu, dám výpověď, nedivim se ti......a pak dá výpověd, volá mi do práce, že teda skončil a odchází....a že odchází i ode mě, že je konec, blokl si mě a čus ?! ach holky ☹

jane46
30. čer 2022

@ai30 Taky vůbec nechápu...
Nu já nevím, ale vytržené z kontextu může být rajcovní úplně všechno. My jsme v kanceláři samé ženské a kdyby se občas nahrálo o čem a jak se bavíme... Třeba by si můj chlap mohl myslet, že jsem roky lesbička a mám vztah s cizí ženskou a "wow, Ty máš ale pěknou prdel v těch šatech" je důkaz.
Mě to přijde celé přitažené za vlasy.

camelinka
30. čer 2022

@jane46 Tez se mi to zda cely divny a totalne nesrozumitelny🤷...a uprimne, delam se samyma chlapama, a kdyby nekdo poslouchal, jak se dokazeme mezi sebou bavit, myslel by, ze se to tu trtka mezi sebou vsechno,....netrtka...😅

jane46
30. čer 2022

@camelinka Přesně 😉

sorboni30
30. čer 2022

@misa31081988 vy jste si vzali 7 mega? Hmmm to je mazec kdyz si vezmu, ze nejste manželé, on má tolik let.. A pokud odesel a ma hypoteku..asi nebude zrovna moc psychicky v pořádku 🙌
Psala jsi, ze byl devkar... myslela sis, ze ho zmenis na stara kolena? 👌

Strana
z4