icon

Jak si poradit s nevychovanou dcerou přítele?

20. srp 2022

Situace se má takto. Žiju 2 roky s přítelem. Mám 8 letou dcerku a on má ve střídavé péči 7 letou dívku.
Jeho dcera se ke mě chová strašně. Neposlechne vůbec v ničem a on mi na to řekl že je to moje chyba -že jeho poslouchá. Neni ochoten se za mě postavit.
Snažím se a myslím si že ji nějak nepeskuji ani po ní nechci nevím co. Jde mi jen o to aby poslechla v zásadních věcech.
Například jsem jí řekla jestli by si vzala místo šatů které má do města tak tepláky a mikču když chce jít do lesa a venku není zrovna nejteplejší počasí. Řekla mi že mi do toho nic není. Nebo jsem ji žádala jestli by mi donesla s pokoje špinavé věci co tam a prý ne že je to její bordel a mě je do toho nic. Přijde mi to že je vážně drzá a už nevím co dál.

Strana
z4
vikinkav
22. srp 2022

Preju hodne sily, at to dotahnes do konce. Obrat se na rodinu nebo kamaradku, minimalne o moralni podporu 💪

zmrzlinka
22. srp 2022

Můžete to zkusit než si najdeš bydlení 😂😂😂

ee.liska
22. srp 2022

Držím ti palce! Sama vím, jak těžké je odejít. Zpětně se na to dívám jako na ten nejlepší krok. Hodně štěstí 🌸 Jaký jsi region? Kdybys potřebovala pomoci, hodně z nás ti tu ráda pomůže 🙂 Ať podporou, vybavením nové domácnosti, oblečením, … Určitě napiš, jak na tom jsi a co bys potřebovala 🙂

drakenn
22. srp 2022

Poslechni ho a běž!

autor
22. srp 2022

@ee.liska Praha

vikinkav
22. srp 2022

Klidne napis zpravu, kdybys neco potrebovala, jsem taky z Prahy.

Strana
z4