Jak udržovat kontakt po rozchodu po 10 letech vztahu?
Ahoj holky, kluci a všichni kdo tady jste. Jaký máte názor na udržení kontaktu po rozchodu po 10ti letech vztahu?
@zanett pořád mi tvrdil a tvrdí, že nikoho nemá, ale co když s ní nespí ale jen vrká ? ☹
@marimanta 35, nemám děti chci děti ☹
Dočetla jsem jen po proč s tebou chce spát, když se s tebou rozešel. To je z mého pohledu easy odpověď - má tě rád jen na postel, tak ti bude ukrajovat naději, jak tě ještě má rád atd., ale bude tě mít jen na sex, když si bude potřebovat ulevit. Pokud jsi s tím smířená, nemusí to být špatné. Pokud chceš něco víc, tak rychle pryč, uteče ti vás, po který budeš doufat místo seznamování s rozumnějším materiálem.
@mourovatakocka když já nemám ani chut se s někým seznámit. na jednu stranu mám pocit, že jsem smířena s tím co pouze je, pak nastane chvíle kdy vnitřně uplně trpím a chci pochopit o co mu jde když se mnou dokáže trávit dny v bývalem našem domě
Tak si zkus představit, kdyby ti tohle povídala jiná pětatřicetiletá žena, třeba kamarádka, ale klidně i nějaká úplně cizí. Řekla bys ji, že to je super perspektivní situace..?
Jestli nechceš za pár let splakat nad výdělkem, podivej se na svoji situaci s odstupem. Najdi si terapeuta, s jeho pomocí se děj dohromady a vykašli se na to, že na tebe ex bude hnusnej. Bude. Bude to bolet, bude to na nic, ale to je cesta ke spokojené budoucnosti. Nebo chceš, aby byl otcem tvého dítěte a předali jste mu tenhle model....?
Chuť seznámit se přijde, až to budeš nejmíň čekat a až budeš sama se sebou v pohodě.
Nejak mam velmi intenzivni dojem, ze doufas, ze s nim otehotnis a tim si ho udrzis. Ze je to kardinalni blbost ti asi nemusim rikat.
Přestaň řešit, co dělá nebo nedělá on, proč to dělá a co si u toho myslí. To je úplně jedno. Reš sebe, abys byla spokojená.
@zanett ne, my už byli těhotní a nedopadlo to a on to pak ukončil
@marimanta strašně bych to chtěla, ale nedokáži se od něj odpoutat :( nevím proč
Sama to, zdá se, nezvládneš, najdi si odbornou pomoc.
Aha, a proto s nim spis bez ochrany. Protoze s nim nechces byt znovu tehotna. Ano, to ma logiku.🙄
@marimanta byla jsem a bylo mi řečeno " zaměřte se na sebe" pomohlo to chvíli .. Když se nevidíme více jak týden tak je to ok, ale jakmile se vidíme celý víkend je to zase v háji
@zanett tak já jsem byla ním donucena k antikoncepci ..
Byla jsi donucena? A jak? S pistoli u hlavy nebo s nozem na krku? Holka, sorry, ale nejak neverim, ze je ti 35, tipovala bych na maximalne 25 a ani o den vic. Protoze jak se muze dospela zenska, ktere klepe na dvere ctyricitka, chovat jak rohozka, to nepochopim.
A proč pochopit? Co chceš chápat na tom, že jsi pro něj pohodlný způsob, jak si ulevit tlakům ve slabinách? Pokud chceš rodinu a perspektivní vztah, pak je blbost udržovat spací známost - ty to v sobě ukončené nemáš a zavíráš si dveře před normálním vztahem.
@zanett bohužel ano je mi 35, měli jsme dum cekali jsme rodinu a všechno je lusknutím pryč kvuli holce která je o 12 let mladší než já . jsem neštastná a zoufala a chci se odpoutat a nevím jak
@mourovatakocka je ke mě milý a hodný ☹ a řekl že tam nějaké city stále ke mě má
A nejsi nahodou troll? To snad ani neni prakticky mozny, takovouhle nulovou davku sebeucty, to jsem zatim u nikoho nevidela.
Holky, o všechno jsem přišla .. řekl jak se budeme mít dobře a on myslel že se budeme mít dobře že si bude užívat dům který jsme spolu postavili, nechal si vrátit klíče a zve si mě tam a vždy poděkuje za návštěvu. .. Když naznačím konec že se neuvidíme, tak se ujištuje jestli večer nebo druhý den přijedu
@zanett nevím co se se mnou stalo byla jsem vždy tak silná osoba ve všem a teď jsem spadla na uplné dno, už i kamard si ze mě dělá srandu, že jsem slepička na zavolání ☹ nejhorší je že si to uvědomuji a ano jeto tak, protože i přes to že vím že chce ji, tak mi jeho usměv a hezká slova jsou přijemná ☹
Dávkuje ti naději, protože kde jinde by sehnal další ochotnou 😒 Já nevím, jestli ti to psát natvrdo, jaký z toho mám pocit. Každopádně těžko se odpoutáš, když s ním budeš dál spát - to ti přece musí být jasné. Ty přijdeš o šanci na rodinu, on ne.
@mourovatakocka klidně mužeš, ja už snesu uplně vše, přišla jsem i o kamaráda co jsme měli společného, protože ho nesnáší za to co udělal a že jsem ho neposlechla abych se odpoutala a jela si stale svoje, a taky mi řekl, že mi dávkuje naději a dělá si u mě zadní vrata když to u ní nevyjde tak u mě má jistotu, když ho odmítnu tak se ujištuje jestli dojedu další den, že bysme mohli zajet tam nebo onam
@zanett přesně, prave jsem se chtěla zeptat, jestli ji je vážně 35, protože takhle nevyspele a zoufale chování mi k tomu věku nesedí.
Hele, on se chová a bude chovat tak, jak mu to ty dovolis. A když ho necháš, aby si z tebe dělal matraci, rohozku a uterku, tak se tak k tobe bude chovat. Zapracuj na sobě, prosím te, než na tom budeš ještě hůř.
@llluckaaa ano, jsem zoufalá a nešťastná přiznávám to, protože měl opravdu vše, měl se dobře. sam mi to řekl, že jako partnerka jsem skvělá, ale že už ti u něj nejde. Chvili jsme se nebavili asi 14 dní a pak jsme se začali navštěvovat a táhneme to do teď už jsem komplet odstěhovana, ale trávíme spolu víkendy. Chtěla bych jen pochopit, proč to udělal? Proč si našel o 12 let zadanou proč zahodil vše co jsme vybudovali? Snažím se na sobě zapracovat, ale když mi od něj přijde zpráva jsem šťastná ☹ hodně mi ubližil, ale stale tam něco je. Zvyk ? Jeho hezké slova ? Vím že jsem nejspíše nahradnice, ale jak z toho ven ☹
Dobrá. Prostě je to kripl a ty seš blbá, že mu to žereš a necháš ze sebe dělat matrací zadarmo. Jestli chceš hezká slova, kup si papouška a nauč ho mluvit. Nebuď hloupatá a neutracej svůj čas s někým, kdo si to nezaslouží ❤️ Ten tvůj kamarád má pravdu a ty to nechceš vidět, protože pořád doufáš. Ale v co - že někdo, komu jsi dala všechno a on si za tebe našel mladší náhradnici, náhle dojde k prozření a nastěhuje si tě zpátky? Ale no tak!
@mourovatakocka Ano, tajně doufám v prozření, že řekne vrať se. Bojím se, že po těchto schuzkách když se odmlčím, že se na mě nazlobí a pak se opravdu neozve.
No to by byla fakt smůla. Seš naivní, já to znám, byla jsem v podobné situaci, jenže brachu o deset let mladší. Chtít vzít zpátky hajzla, co tě vymění za mladší a pak tě využívá, to máš buď silný žaludek, nebo slabý úsudek. Přeju vše dobré a vzpamatuj se, ať za pár let netlučeš hlavou do zdi.
Blablabla… udržuje te v naději a nakeca ti cokoliv, co chceš slyšet, abys mu dala. Je to dement, vybodni se na nej.
Vykašli se na něj a najdi si někoho jiného nebo zjistíš, že několik let doufáš a on se k ničemu kromě sexu nemá a a až Ti to dojde, tak nebudeš mít ani partnera, ani šanci mít dítě, protože už budeš stará. Odstřihni ho už teď.

A kolik ti je? Máš děti? Chceš děti?