icon

Je normální, že nová známost spí s dětmi?

dargo
20. črc 2025

Píšu jako muž. Matka děti má novou známost. Je normální aby tato známost po dvou měsících spala v posteli s ní i s dětmi 9/6? Jako maminky udělali by jste to taky?

1pomnenka
20. črc 2025

Ne, nevidím jediný důvod.

krtcice
20. črc 2025

Za mě proč ne, ať si to každý udělá jak chce. Mám 3 děti s ex a pokud nejmladší syn je u nás sám (např.minulý týden jedna dcera tábor, druhá u sestřenice), tak někdy v noci přijde že nechce být sám a rozhodně ho nevyhazuju ani já, ani můj partner.

krtcice
20. črc 2025

Jen upřesním, synovi je 7 takže v podstatě věk jako u dotazu. Ale je citlivý, od 3 let navštěvujeme psycholožku, do školy jde s odkladem, je tam víc věcí.
Nicméně za mě je lepší mít děti (samozřejmě pokud samy chtějí) vzít k sobě do postele, než aby v nich třeba vzniknul pocit ,,aha, maminka nás vyměnila za nového pána" nebo tak něco. Moje děti třeba věděly, že mám nového partnera, ale znaly ho z minula a i když s ním čekám další miminko, a i on má svoje děti z minula, že nikdy nebudou na vedlejší koleji kvůli mému vztahu. To samé mezi dětmi nikdy neděláme a nebudeme dělat žádné rozdíly.

anonym_c17503
20. črc 2025

Mé děti vyloženě nespí se mnou a novým partnerem v posteli, ale v jedné místnosti, ráno přijdou do postele k nám třeba, a partner je třeba koupe a utírá jim zadek (jsou malí) a věnuje se jim naprosto jako otec. Ale jejich bio otec je totálně k ničemu, otec jen na papíru, takže to je taky rozdíl....

zuzkasim
20. črc 2025

Pokud ty děti přijdou do postele samy, tak proč ne? Jsou to děti a jsou schopné být na blízku tomu, s kým se cítí dobře a bezpečně. Předpokládám, že do postele jdou hlavně za maminkou, přitulit se k ní, takže tak trochu tvoří antikoncepci😉 Rozumím tomu, že ti to není příjemné, ale ten pán teď patří k jejich mamince. Pokud je to fajn chlápek, pro děti je to velký klad. Představ si, že by ho neměly rády...

dargo
autor
20. črc 2025
@krtcice

Jen upřesním, synovi je 7 takže v podstatě věk jako u dotazu. Ale je citlivý, od 3 let navštěvujeme psycholožku, do školy jde s odkladem, je tam víc věcí.
Nicméně za mě je lepší mít děti (samozřejmě pokud samy chtějí) vzít k sobě do postele, než aby v nich třeba vzniknul pocit ,,aha, maminka nás vyměnila za nového pána" nebo tak něco. Moje děti třeba věděly, že mám nového partnera, ale znaly ho z minula a i když s ním čekám další miminko, a i on má svoje děti z minula, že nikdy nebudou na vedlejší koleji kvůli mému vztahu. To samé mezi dětmi nikdy neděláme a nebudeme dělat žádné rozdíly.

@krtcice a po dvou měsících? Kdy ještě půl roku tam byl někdo jiný. Nepřijde mi to pro vývoj dětí ok pro jejich budoucí vztah s jejich partnery

dargo
autor
20. črc 2025
@zuzkasim

Pokud ty děti přijdou do postele samy, tak proč ne? Jsou to děti a jsou schopné být na blízku tomu, s kým se cítí dobře a bezpečně. Předpokládám, že do postele jdou hlavně za maminkou, přitulit se k ní, takže tak trochu tvoří antikoncepci😉 Rozumím tomu, že ti to není příjemné, ale ten pán teď patří k jejich mamince. Pokud je to fajn chlápek, pro děti je to velký klad. Představ si, že by ho neměly rády...

@zuzkasim po 2 měsících kdy ho zná? Byl předtím ještě jiný a třeba za rok tam bude zase jiný. Není to o tom jestli mi to je nebo není příjemné ale o vývoj dětí jak budou brát jejich vztah

jaja01k
20. črc 2025

Nevím, jestli je to normální, ale já bych to určitě neudělala. Po dvou měsících bych si novou známost nepřivedla domů k dětem.

hennrietta
20. črc 2025
@dargo

@zuzkasim po 2 měsících kdy ho zná? Byl předtím ještě jiný a třeba za rok tam bude zase jiný. Není to o tom jestli mi to je nebo není příjemné ale o vývoj dětí jak budou brát jejich vztah

@dargo Mám pochopení, že to řešíš. Ale i kdyby to vliv, ať už pozitivní nebo negativní na děti mělo, tak co s tím uděláš?
A k otázce - ne, po 2 měsících bych to neudělala. Až v případě, kdy bychom spolu byli téměř denně, děti ho znali a měli v něm důvěru.

brunetka11
20. črc 2025
@dargo

@dargo Ty kontroluješ délku a četnost vztahů své expartnerky?

krtcice
20. črc 2025
@dargo

@krtcice a po dvou měsících? Kdy ještě půl roku tam byl někdo jiný. Nepřijde mi to pro vývoj dětí ok pro jejich budoucí vztah s jejich partnery

@dargo já s partnerem byla 2 měsíce, než jsem se k němu přestěhovala, ale hned v okamžiku přestěhování byla SP. Nejdřív po 3 dnech, pak po týdnu. Takže ano, i po dvou měsících. Děti jsou 13, 10, 7 a kolikrát přišly ráno všechny 3 za náma do postele blbnout a tak. Fakt nevím co je v tom za problém.

l_
20. črc 2025
@dargo

@dargo ex mel co mesic dva jinou a vzdy hned dite seznamoval atd... Nemohla a nemuzu s tim udelat vubec nic 🤷🏻‍♀️ a to to fakt stridal, takze ja uz nestihala ani jmena, natoz neco dalsiho 🙄 jeste vzdy obratem prisla nejaka rada od 'tety', co delam spatne/mam delat jinak 😎

U me to byl zatim jeden novy muz se kterym jsem ditko seznamila a menit to nehodlam.. no a kdyz v noci/rano prijde, tak prijde 🤷🏻‍♀️ nespi tedy mezi nami, uprostred jsem ja.. ale jinak spolu funguji zcela normalne..

l_
20. črc 2025
@brunetka11

@dargo Ty kontroluješ délku a četnost vztahů své expartnerky?

@brunetka11 vtipna otazka.. me je ex uplne jedno, ale kdyz holka temer ob vikend prijde s tim ze u nich spala teta a pokazdy se jmenuje jinak 🤷🏻‍♀️ tak to vis, ac nechces...