Je normální, že nová známost spí s dětmi?
Píšu jako muž. Matka děti má novou známost. Je normální aby tato známost po dvou měsících spala v posteli s ní i s dětmi 9/6? Jako maminky udělali by jste to taky?
Za mě proč ne, ať si to každý udělá jak chce. Mám 3 děti s ex a pokud nejmladší syn je u nás sám (např.minulý týden jedna dcera tábor, druhá u sestřenice), tak někdy v noci přijde že nechce být sám a rozhodně ho nevyhazuju ani já, ani můj partner.
Jen upřesním, synovi je 7 takže v podstatě věk jako u dotazu. Ale je citlivý, od 3 let navštěvujeme psycholožku, do školy jde s odkladem, je tam víc věcí.
Nicméně za mě je lepší mít děti (samozřejmě pokud samy chtějí) vzít k sobě do postele, než aby v nich třeba vzniknul pocit ,,aha, maminka nás vyměnila za nového pána" nebo tak něco. Moje děti třeba věděly, že mám nového partnera, ale znaly ho z minula a i když s ním čekám další miminko, a i on má svoje děti z minula, že nikdy nebudou na vedlejší koleji kvůli mému vztahu. To samé mezi dětmi nikdy neděláme a nebudeme dělat žádné rozdíly.
Mé děti vyloženě nespí se mnou a novým partnerem v posteli, ale v jedné místnosti, ráno přijdou do postele k nám třeba, a partner je třeba koupe a utírá jim zadek (jsou malí) a věnuje se jim naprosto jako otec. Ale jejich bio otec je totálně k ničemu, otec jen na papíru, takže to je taky rozdíl....
Pokud ty děti přijdou do postele samy, tak proč ne? Jsou to děti a jsou schopné být na blízku tomu, s kým se cítí dobře a bezpečně. Předpokládám, že do postele jdou hlavně za maminkou, přitulit se k ní, takže tak trochu tvoří antikoncepci😉 Rozumím tomu, že ti to není příjemné, ale ten pán teď patří k jejich mamince. Pokud je to fajn chlápek, pro děti je to velký klad. Představ si, že by ho neměly rády...
Jen upřesním, synovi je 7 takže v podstatě věk jako u dotazu. Ale je citlivý, od 3 let navštěvujeme psycholožku, do školy jde s odkladem, je tam víc věcí.
Nicméně za mě je lepší mít děti (samozřejmě pokud samy chtějí) vzít k sobě do postele, než aby v nich třeba vzniknul pocit ,,aha, maminka nás vyměnila za nového pána" nebo tak něco. Moje děti třeba věděly, že mám nového partnera, ale znaly ho z minula a i když s ním čekám další miminko, a i on má svoje děti z minula, že nikdy nebudou na vedlejší koleji kvůli mému vztahu. To samé mezi dětmi nikdy neděláme a nebudeme dělat žádné rozdíly.
@krtcice a po dvou měsících? Kdy ještě půl roku tam byl někdo jiný. Nepřijde mi to pro vývoj dětí ok pro jejich budoucí vztah s jejich partnery
Pokud ty děti přijdou do postele samy, tak proč ne? Jsou to děti a jsou schopné být na blízku tomu, s kým se cítí dobře a bezpečně. Předpokládám, že do postele jdou hlavně za maminkou, přitulit se k ní, takže tak trochu tvoří antikoncepci😉 Rozumím tomu, že ti to není příjemné, ale ten pán teď patří k jejich mamince. Pokud je to fajn chlápek, pro děti je to velký klad. Představ si, že by ho neměly rády...
@zuzkasim po 2 měsících kdy ho zná? Byl předtím ještě jiný a třeba za rok tam bude zase jiný. Není to o tom jestli mi to je nebo není příjemné ale o vývoj dětí jak budou brát jejich vztah
Nevím, jestli je to normální, ale já bych to určitě neudělala. Po dvou měsících bych si novou známost nepřivedla domů k dětem.
@zuzkasim po 2 měsících kdy ho zná? Byl předtím ještě jiný a třeba za rok tam bude zase jiný. Není to o tom jestli mi to je nebo není příjemné ale o vývoj dětí jak budou brát jejich vztah
@dargo Mám pochopení, že to řešíš. Ale i kdyby to vliv, ať už pozitivní nebo negativní na děti mělo, tak co s tím uděláš?
A k otázce - ne, po 2 měsících bych to neudělala. Až v případě, kdy bychom spolu byli téměř denně, děti ho znali a měli v něm důvěru.
@krtcice a po dvou měsících? Kdy ještě půl roku tam byl někdo jiný. Nepřijde mi to pro vývoj dětí ok pro jejich budoucí vztah s jejich partnery
@dargo já s partnerem byla 2 měsíce, než jsem se k němu přestěhovala, ale hned v okamžiku přestěhování byla SP. Nejdřív po 3 dnech, pak po týdnu. Takže ano, i po dvou měsících. Děti jsou 13, 10, 7 a kolikrát přišly ráno všechny 3 za náma do postele blbnout a tak. Fakt nevím co je v tom za problém.
@dargo ex mel co mesic dva jinou a vzdy hned dite seznamoval atd... Nemohla a nemuzu s tim udelat vubec nic 🤷🏻♀️ a to to fakt stridal, takze ja uz nestihala ani jmena, natoz neco dalsiho 🙄 jeste vzdy obratem prisla nejaka rada od 'tety', co delam spatne/mam delat jinak 😎
U me to byl zatim jeden novy muz se kterym jsem ditko seznamila a menit to nehodlam.. no a kdyz v noci/rano prijde, tak prijde 🤷🏻♀️ nespi tedy mezi nami, uprostred jsem ja.. ale jinak spolu funguji zcela normalne..
@dargo Ty kontroluješ délku a četnost vztahů své expartnerky?
@brunetka11 vtipna otazka.. me je ex uplne jedno, ale kdyz holka temer ob vikend prijde s tim ze u nich spala teta a pokazdy se jmenuje jinak 🤷🏻♀️ tak to vis, ac nechces...

Ne, nevidím jediný důvod.