icon

Je věkový rozdíl 15 let mezi partnery problém?

13. led 2023

Přijde vám to v pohodě? Já nevidím teď problém, ale mám růžové brýle 😂😂

Strana
z3
levandule_k
14. led 2023

@katule1990 No někdy ani mladýho psa novým kouskům nenaučíš 😂

suzanna123
14. led 2023

Btw., ono v tom dotazu není uvedeno, kdo je ten o 15 let starší 😁 Já bych třeba nestála o mladšího partnera a měla bych spoustu argumentů, proč ne. A přitom je spousta párů, kde to funguje 🤷‍♀️ A btw., moje máma má partnera tuším, že o osm let mladšího než je ona a remcá, že s ním nic není, je pohodlný, zdraví a kondice v pr…

upuska
14. led 2023

Myslim, že je důležitý hlavně životní styl a povaha..můj taťka zdědkovatěl podle mamky už ve třiceti a je jedno, že jsou od sebe čtyři roky..

trzks22
14. led 2023

Mám partnera o 14 let a je kolikrát akčnější než já. Nezastavi se, pořád by nekam jezdil, chvíli neposedí. Máme rocniho syna a perfektne se o nej stará. To já sem ve vztahu ta co to kolikrát brzdí bych řekla🙈 Uvidíme co bude za pár let. Ale opravdu si myslim, ze je to o povaze, zdravotnim stylu... ne o věku. Můj děda jeste v 88 letech kopal brambory a sekal drivi. Muj tata v 70 letech jezdi kazdy rok na lyze, bezky a v lete jezdi pravidelne na kolo a na jachtu k moři. Zdedkovatet muze i 30 letej clovek. Jasny, zdravotni problemy se neptaj, ale kdyz se clovek nejak udrzuje.....

marses
14. led 2023

X let jsem chodila s vrstevníkem a vztah nestál za nic. Vzala jsem si chlapa o 12 let staršího, jsme spolu 12 let, z toho 10 manželé. Máme dvě děti. Brali jsme se, když mi bylo 24 a jemu 36. Jako jo, bojím se, co bude za 30 let a že ze mě bude opuštěná důchodkyně. Ale stejně tak se muži bát, že umřu za pár let na rakovinu...
Máme se rádi a troufám si říct, že náš vztah je opravdu kvalitní, teď je nám 33 a 45. Mým rodičům je 51 a 55 😅. Já jsem konzervativní typ, introvert, nemám ráda společnost, takže obavy, že bych chtěla vymetat akce a on mě brzdil, fakt nejsou na místě 🙉

jerrabina
15. led 2023

@budouci_maminka souhlasím, akorát bych nezobecnovala. Můj muž je o skoro 10 let starší než já a vychovávám spíš já jeho 😂 A je fakt, že já byla spíš vždycky na mladší (o trošku, ne o moc) když už něco, a na první pohled vypadal muž tak maximálně o 5 let starší než já, nebo i klidně mého věku. Ale je fakt, že někdy se to trochu projevuje, v jaké době vyrůstal. Treba v názorech na výchovu, což v kombinaci s málo zkušenostmi bylo občas náročné.

jana31990
15. led 2023

@upuska tak jasné ale na vesnici toho až tan nevydělá jako například ve městě. Dřív měl autodílnu u Prahy a na podzim si ji přestěhoval blíž k domovu na vesnici. Aby mohl být víc času s rodinou. Takže jak jsem už psala u nich opravdu nejde o peníze

keerka
15. led 2023

Jsme skoro o deset let, spolu 16 let. Je to dobrý. Ale tak nějak počítám s tím, že jednou ten rozdíl bude znát víc - po zdravotní stránce, co se energie týče apod. Jinak teď, když máme malé děti, věk vůbec neřeším. Je to táta jako každej jinej. Když mi bylo 16 a jemu 25, tak to pro okolí trochu divný bylo, ale nám to bylo jedno. A zvykli si všichni.

upuska
15. led 2023

@jana31990 to by ses asi divila 😃 přítel je automechanik, má svou dílnu. Na vesnici. Bracha taky..věř, že tam je peněz dost, pokud to není natáhlo ..

Strana
z3