icon

Jsem stíhačka, když mi vadí manželovo chování?

mydlova
13. pro 2024

Jsem s manželem 10 let. Máme 2 krásné děti. Hlavni problém je, ze se manžel pořad kouká po jiných. Příklad: jedeme v autě a om pořad na všechny čumí. Rok zpátky jsme byli na oslavě a já jsem ho půlhodiny nemohla najít až pak jsem ho našla s číšníci s kterou se vesele bavil, nic fyzického nedělali, ale byla dost v šoku když ji doslo, ze jsem jeho manželka a on byl taky poradně nasrany, ze jsem přišla. Když jde s kluky ven, tak často si klidně k ženám sedne a baví se s nimi cely večer (on je takový, ze se rad mi pochlubi). Pořad a pořad cumi do mobilu na polonahe holky. On tvrdí, ze je chlap a ze to normální. Co vy myslíte? Jsem stíhačka, ze toto řeším?

anniej
13. pro 2024

Jako že se podívá po jiný je prostě pro chlapy přirozený. Nemusí se nám to líbit, ale nic v tom prostě není. Chlapi to tak od přírody maj. Já se taky podívam po chlapovi, když je dobře oháklej, ale rodidla mě z toho nesvrbí a nenapadlo by mě na dotyčného sexuálně myslet. Ale aby si kroutil krkem a ještě byl nasranej, že nějaká káča zjistila, že je ženatý, koketoval předemnou s jinýma a ještě se mi tím chlubil, to už dost zavání. Měli jste to tak vždy?

alianan
13. pro 2024

No, můj si zaručeně všimne každé, co nemá podprsenku a to dokonce i z jedoucího auta. Ale kontakt nevyhledává to by se mi dost nelíbilo.

rosalindamelinda
13. pro 2024

Ahojky. Tak přesně takového přítele jsem měla, když nám bylo kolem 20 let 😀 Byli jsme mladí, krásní a perspektivní. Každý člověk si chce užít mládí a vybouřit se, ale všichni víme, že to jednou skončí, my se usadíme a pořídíme si rodinu.
Kolik je vám let? Pokud tvůj manžel tohle začal dělat, tak zřejmě zkouší dohnat to, co v mládí nestihl. Potřebuje si "dokázat", že na něj ještě letí baby a že je případně dokáže sbalit. Dělá mu to prostě dobře, hladí mu to ego.
On tvrdí, ze je chlap a ze to normální. - no aspoň jsi od něj dostala nějakou odpověď a bohužel u některých mužů to tak je. Ohání se tím, že pro muže není přirozené být monogamní.
Co si myslím? Nejsi stíhačka, každá normální žena by si toho všimla a řešila to. 🙂

misha31
13. pro 2024

To by mi hodne vadilo...ta servirka, to bych mu dala pekne sezrat.

felis
13. pro 2024

Dívám se s mým mužem 😄 co je na tom, nebýt slepice a uznat, že je některá krásná. Některé zdrbnu, nekdy se shodneme a nekdy se celkem zasmějeme... Rozhodne lepší, než pak být takhle přinasraná za nic 🤷🏼‍♀️ ale asi jsem divná možná já.
Servírku už bych ale taky řešila... je to vlastně docela tenká hranice, ale lepší je být na ní s ním.

martinka_33
13. pro 2024

Vadilo by mi, kdyby me nechal ve spolecnosti samotniu a sel se bavit se servírkou. Ale to ze cumí babám na kozy a zadek, to me nechává chladnou. Taky čučim na chlapy 😅

zuzkasim
13. pro 2024

@alianan Že ženská nemá podprdu si všimnu ihned já🙂
Mám kamaráda, který neustále komentuje mladé holky, tedy nejen ty mladé, vede všelijaké řeči, ale myslím, že jeho žena to už vůbec neřeší (netuším, zda to tak bylo od začátku), vše zůstává jen u řečí. Je zkrátka takový, celkově je velmi upovídaný a urýpaný. Mě osobně by to příjemné nebylo, ale jim to očividně funguje už 25 let, já na něm shledávám více divných věcí, takže si neumím představit, jak bych se na to dívala, kdyby to byla jeho jediná "nepříjemnost".

hennrietta
13. pro 2024

@felis Souhlasím. Manžel taky kouká a i já se podívám po hezkém chlapovi.. 🤷‍♀️😅
Je mi úplně jasný například jaký dvojsmyslný narážky padají v práci (pracujeme u stejné firmy 😄) a nedávno jsem byla u lékařky, která měla v tom bílém oblečení tmavě modré tanga. Jen jsem čekala, kdy na to upozorní.😂

lemamama
14. pro 2024

Tohle co popisujes by mi vadilo, a ne není to.prirozene. Letmy pohled, kdyz jde fakt.nejaka sexbomba ok, ale cumeni po kazde frndě co kolem.projde, to uz je nemoc. A flirtování tak to uz vubec jako. Setkávám se s tím dnes a denně, akorát bohužel z té druhé strany. Je mi na blití z chlapů co jdou se svojí ženou a čumí na mě. Nechápu to a nikdy to.nepochopim. Já sama nemám opravdu potřebujete očumovat cizí muže, proc bych jako měla když jsem šťastné zadaná?
Díky bohu za mého muže ❤️

mishka87
14. pro 2024

Já razím heslo "Koukat se může, sahat už ne". A tak to mám u sebe i svého partnera. Já se taky ráda podívám na pěkného chlapa. Však nejsem žádná suchá zaprdlá šmudla a jo, i já se chlapům líbím. A to nejsem žádná sexbomba. Nicméně flirtování se servírkou je už přes čáru a to už by mi vadilo.

lennus
15. pro 2024

@mydlova A není to jen ten pes, který štěká a nekouše? Zkus to taky dělat, jak bude reagovat. Za mě nesmí slintat a otáčet se. My se občas mrknem oba, i si to řeknem. Já hezkou ženskou ocením. Ale manžel to dělá s ohledem na mě a rozhodně blbě nečumí. Jsou chlapi, co čumí, ale jsou neškodní. Záleží, zda to ustojíš. Třeba mu dělá jen dobře zájem a jinak by nepodvedl, to víš asi sama.