Jsem v devátém měsíci a manžel mě podvádí
Ahoj holky, nevím jak to ze sebe vyventilovat, jsem ve 36. týdnu těhotenství a dnes ráno jsem zjistila,že má můj manžel milenky..ano,ne jednu,ale rovnou dvě.Obě pracují s ním v práci. Nejsme manželé ještě ani rok,spolu jsme čtyři roky a musím říct,že je to celkem pohodový vztah..doted jsem si to tedy myslela,po tom co jsem zjistila, jak jednu z nich hrozně miluje a té druhé to chce pořád udělat, tak mám pocit, že to bylo všechno jen iluze..co ted? Rozvést se a vzít synovi tátu nebo dál trpět? Vím, že to ani s jednou neskonči,ač mi to ted nasliboval,ale už mu nevěřím.
@maki73 Upřímně taky jsem z tvých prvních přízpěvků už v té první diskuzi tipovala jakého nemáš doma seladóna,kterého každá závidí. (podle toho jak si ho popisovala) Tak jsem ze zvědavosti koukla do profilu a čekalo mě velké zklamání. 😀 Neber to vůbec špatně,nemá to být žádné rýpání,hold každá máme jiný vkus. 😉
Je zvláštní, že když si tady přečtu diskuze, ve kterých se svěřuje nevěrná žena, tak najde většinou spíš podporu než odsouzení ve smyslu, ať si zašije vagínu. Chápu, že tohle je jiný případ, protože partner je kurevník, zakladatelka těhotná, on má ke všemu milenky dvě... ALE: Kdo chce kam, pomozme mu tam... Vám opravdu nikomu nepřijde zvrácený šťourat se partnerovi v telefonu či jiných osobních věcech? Zvlášť, když tedy "nejsou žádné problémy", jak zakladatelka tvrdí? Opravdu by Vám nevadilo, kdyby si partner vzal Váš telefon a jen tak si ho projel, aby věděl, jestli náhodou nezanášíte...?
@maki73 Já ani nevím co na to napsat 😀 Ale upřímě bych ho asi radši pustila do bordelu,než aby se mě buhví kolik měsíců tahal s milenkama a psal a dělal jim věcí,který maj patřit výhradně me..stále není doma,takže vím,že je ted s jednou z nich a ani už nepláču,jsem jen divně otupělá...
@iva2888 A jak víš že je s některou z nich? Tak to je docela smutné, jestli se kál a ted tohle? ... Holka já nevím, ale jestli nemá snahu aspon do toho porodu, tak bych možná nečekala a ty kufry mu sbalila. Pokud nejsi typ, co unese nevěru, stojí ti to za ty nervy? Stejnak doma sedíš, přemýšlíš o tom, brečíš nebo jsi otupělá... není to lepší už bez něj, aby ses co nejdřív s tím vyrovnala?... Kdybys nebyla těhotná, ještě bych to možná zkousla,a le takhle mám chuť jet za tvým chlapem a jednu mu nafackovat... je to fakt ubohé, co dělá... ☹
Vím,že musí být s některou z nich,protože v práci končí ve tři,není ani u matky,které pomáhá spravovat dům a kamarády má vlastně jen ty moje a s nima taky není. Takže zbývá jednina možnost. Děkuju aspon za podporu,i když ted hodně tápu,co dál.
@iva2888 Hele já jsem trochu provokatér... Kdybych byla na tvém míst tak si na fb změním stav na ,,ve volném vztahu" a kdyby se někdo ptal, tak veřejně odepiš: Když může manžel, můžu i já"... Nebo bych si založila účet na seznamce a schválně nechala otevřenou stránku, aby to viděl... třeba se zamyslí. Není si on opravdu jistý tím, že jsi pro něj jistota, že se má kde vrátit??? A tví rodiče nebo jeho maminka o tom ví, co víš ty?
Možná máš pravdu a bere mě až moc jako jistotku..ví to i jeho máma i moje,ta jeho je dost zdevastovaná,moje šokovaná,protože ho naši měli za hrozný ideál..
@iva2888 Podívej, já vím, že je to pro tebe moc těžké a teď si neumíš představit, jak to bude dál, ale podívej, co dělá... Slíbil ti a dušoval se, jak to pomalu ukončí, jak bude všechno ok a místo toho aby se opravdu kál a hned přišel za tebou z práce domů nejlépe s velkou kyticí, tak si někde vesele skáče po jiné (nezlob se za výraz)... Takový chlap ti za to opravdu stojí??? Jak myslíš že to bude dál když ani teď není schopný něco dodržet...?? A nemluvím o tom, jak je bezohledný vůči tobě a tvému stavu. To mu nestojíš ani za to, aby ti umožnil být do porodu vklidu??? Ty máš číslo na obě jeho milenky? Normálně bych jim napsala, ať jsou tak hodné a přijedou jejich princi pro kufry, že nejsi pračka, kuchařka a služka, takže pokud ho chtějí, tak ať si ho vezmou i se smradlavýma fusaklema... Není k zahození nechat si ,,omylem" otevřené v pc záložky, kde bude žádost o rozvod, žádost o svěření dítěte do péče, žádost o stanovení výše alimentů, a pokud ho to nedonutí za tebou přijít a zeptat se ani co to má znamenat, nečekala bych... Není na co...
@toga25 já bych jim nevolala a ani nepsala, budou ji mít za totální zoufalku. Já bych se nastěhovala k rodičům a nebyla bych s nim. Po porodu to bude ještě horší, práce kolem prcka a on bude mít ještě více času, protože milenky budou mít stále čas, budou v pohodě, nebudou řešit nic jen ho.
Tvl,ted dojel a jsou tu i naši a vzali si ho do parády..mám čislo na obě,ale té jedné je zbytečný psát,ta už jednoho muže má,o kterýho se musí starat,tak přece si nebude na krk uvazovat ještě toho mýho..Já bych nevěřila,že se takhle bude chovat,že by něco takovýho udělal..asi mám blbej odhad na lidi 🙂
@ve24 za zoufalku by podle mě byla, kdyby jim zavolala a hystericky řvala apod, tuším že i psala že už jim dávala vědět... Ale pokud jim jednoduše napíše smsku, at si dojdou pro jeho věci, že o půlku chlapa zájem nemá, myslím, že je to spíš známka toho, že je to silná ženská, co nebude brečet nad rozlitým mlíkem, ale hodlá se věcem postavit čelem a řešit je... A psala, že dům je její, tak by měl jít on, ne ona... to by mu akorát tak nechala půdu pro ty jeho záletky... Ať si jde chlápek k mamince nebo k jedné z milenek, uvidí která o něj má opravdu zájem a hlavně uvidí, že vlastně nemá kam jít... Buď k mamince, která je z jeho chování jistojistě zklamaná, nebo ke studentce, která je bez prostředků, nebo k vdané, ale to by jej asi manžel vynesl v zubech... 😉
No prý na něj ta jedna křičela do telefonu,že si nenechá zničit manželství,tak to ukončili,ale už ani tomu nevěřím,spíš se domlouvali,jak to dělat dál,abych nic nezjistila..Ted mluví s našima,otec nechtěl abych u toho byla,upřímě,jsem hrozně ráda,že se mě stojí za zadkem a někdo se mě zastal,asi bych to sama neunesla.
A mluvila jsem s oběma milenkama,ale smysl to nemělo a rozbourávat jim rodinu? Co bych z toho měla,nejsem jako ony...
@iva2888 nezlobte se, ale teď budu asi blbá, ale buď jste tak naivní, nebo to je tím, že jste těhotná a hormony lítají. Věřte mi, lepší to nebude, bude se to jen zvyšovat a vy jak bude mimino, nebudete mít na něho vůbec čas a on to bude mít jednohuché. Půjde tak, kde bude na něho čekat milenka, která bude v pohodě a bude se mu plně věnovat
@toga25 No být tvým otcem tak ho zvalím jak psa za to, co dělá moji dceři... Sama píšeš že už tomu nevěříš, co ti navykládá, tak jak myslíš že by to bylo i kdyby to skončil?? Jak už holky psaly, užírala by ses kde je, s kým je, co dělá... a byla nejistá, jakmile by mu pípla smska a skončilo by to tak, že byť byste byli spolu, stane se s z tebe stíhačka a to už chlapi opravdu nesnesou a tím tuplem by si našel jinou... Fakt to pořádně promysli... Třeba si časem uvědomí, že mu za to ty milenky nestály a chce tu rodinu, když zjistí, že nikdo jiný mu ji nedá... Pak až se ti třeba po porodu ustálí hormony a věř že ty budou pracovat, sama jsem okusila jakou mají moc... pak až bude mít syn nějaký režim a ty se hodíš ,,do klidu" to spolu můžete probrat znova... On bude vědět, že nemá cenu ti lhát - vyhodila si ho jednou, uděláš to znova...
@toga25 já tak přemýšlela,co všechno bych musela udělat,abych měla aspon trochu jistotu,že mi nelže...musela bych mu odměřovat prachy na oběd,kontrolovat tachoměr,podrobný výpis hovoru a sms..to by jsme asi nevydrželi ani jeden,takže to asi stejně fakt půjde do kopru, i když vím,že by s tím vším souhlasil,je to takový osel..a já ještě větší,že jsem mu to ty měsíce baštila 🙂
věřte mi, důvěra bude už vždy naprd, já teda už nevěřím a věřit nic nebudu.

@maki73 musím s netanel souhlasit jsi fakt kočka ... sice s tebou nesouhlasím, ale odsuzovat te nehodlám. Jen mám dotaz. Nemyslíš, že manžel jen zbytečně machruje? A přehání to?