icon

Jsem v devátém měsíci a manžel mě podvádí

iva2888
6. kvě 2015

Ahoj holky, nevím jak to ze sebe vyventilovat, jsem ve 36. týdnu těhotenství a dnes ráno jsem zjistila,že má můj manžel milenky..ano,ne jednu,ale rovnou dvě.Obě pracují s ním v práci. Nejsme manželé ještě ani rok,spolu jsme čtyři roky a musím říct,že je to celkem pohodový vztah..doted jsem si to tedy myslela,po tom co jsem zjistila, jak jednu z nich hrozně miluje a té druhé to chce pořád udělat, tak mám pocit, že to bylo všechno jen iluze..co ted? Rozvést se a vzít synovi tátu nebo dál trpět? Vím, že to ani s jednou neskonči,ač mi to ted nasliboval,ale už mu nevěřím.

Strana
z6
sheeni123
6. kvě 2015

Chlap, ktery "potrebuje" dokonce dve milenky, kdyz je partnerka tehotna, bude do zivota k nicemu. Myslim si, ze by iva mohla byt svata a on si stejne nekoho najde. Ja bych mu postavila ven ty kufry..a pokud by to byl konec, pak za to nestal vubec. Pokud bude bojovat a ty o nej stojis, tak je to na tobe, vzit ho zpet. Nesoudim zakladatelku.o) ale je to fakt velky hovado, ten partner, tohle udelat. V kontaktu s ditetem bych nebranila, ale zit bych s nim nemohla..jak bylo psano, tohle neni ulet..

achjonetusim
6. kvě 2015

Ihned bych mu sbalila věci a šel by. Sviňskym krokem. On neměl úlet, on táhnul dva "vztahy" zároveň. Když už ne emocionálně, tak fakticky - pokud spolu spíte (předpokládám že ano když si jeho žena), tak pokaždý riskoval Tvoje zdraví i zdraví Tvýho dítěte. A kdykoli spí někde jinde, zadělává si na alimenty z Vašeho rodinnýho rozpočtu. Žádost o rozvod bych podala ještě dneska.

ronyx
6. kvě 2015

@maki73 A ještě jedna věc,když jsem teda ze zvědavosti šla kouknout na toho tvého chlapa,nešlo si nevšimnout tvé poslední krátké zprávy,ne že bych ti nějak zkoumala profil,ale bylo to to první co na mě vykouklo a řekla bych,že ta tvá krátká zpráva vyvrací naprosto vše co tady povídáš 🙂 Neber to špatně,ale prostě ty tvoje romány a silácké řeči o tom jak ti je jedno,že si chlap užívá jinde mi přijdou hrozně přehnané a do toho ta KP kde píšeš něco o tom,že by ti ublížilo,kdyby ti byl nevěrný............. to mluví za vše

lamarika
6. kvě 2015

@maki73 úplně mimo téma, ale jen jsem ti chtěla říct, že tvé smýšlení ohledně nevěr a vztahů je mi velice blízké. Prakticky mám stejný názor, tak ani do debaty nepřispívám, páč přispíváš za nás za obě 😉

barusak1
6. kvě 2015

@ronyx četla jste to dobře? Já jsem to pochopila tak, že to řekl on a ona se tomu smala. A pokud si chcete přečíst silacke řeči, tak to si přečtěte starší příspěvky. Jedna maminka by rezala koule .... ono se lehko všechno říka ale těžko děla

toga25
6. kvě 2015

@barusak1 Mě to přišlo jako prohozené v legraci, prostě ironie a oba se tomu zasmáli, neříkala bych že tvrdí tady jedno a tam druhé 🙂 Ale klobouk dolů, že to holky snesou, já bych na to neměla, pro mě je věrnost dost podstatná 🙂

elvira
6. kvě 2015

@iva2888 - je to hajzl, kdyby mu na tobě aspoň trochu záleželo a musel být mermomocí nevěrný, tak by to udělal tak, aby ses to nikdy nedověděla - ev. aspoň ne v nejbližší době...
Co dělat? Jak píšeš - nezmění se, bude to pořád nahoru dolů, jakákoliv změna s tebou zacloumá a budou pochyby, jestli někde zase nějaká...
Jestli máš kde, odejdi, jestli nemáš, začni teď hned pracovat na odchodovém plánu - pokud jde šetřit, tak dávej každou možnou korunu bokem, rozhoď sítě po známých ohledně bydlení atd.
Drž se a sbírej síly - budeš je potřebovat. 🙂

barusak1
6. kvě 2015

@toga25 pro me taky. I kdyz úlet se stát může. Jsme pouze lidi a chybujeme. Nevím jestli bych kvůli jednomu uletu rozbila rodinu. Manžel je skvělý. I když v tomto případe bych asi neváhala. Nejhorší je, že ted uvažuji jinak než když jsem neměla děti.

juciie
6. kvě 2015

Ja bych mu neodpustila. Toto je extrem. Mas oporu v rodicich, takze na to nezustanes sama. Neboj se toho, ze by uz za tebe nebojoval. Pokud ho opustis, tak se prave dozvis, zda te porad miluje a bude o tebe zpatky usilovat. Tvuj manzel by zaslouzil povesit za kule do pruvanu!!!!

ronyx
6. kvě 2015

@barusak1 četla jsem to dobře a řekla bych,že z toho vyplývá spíš to,že ji pobavila jeho hláška o tom,že je tlustý,aby ona byla klidná.....Když napíše,že on ví,že by ji nevěra ublížila tak tomu by se asi těžko smála 😉 Hele mě je to naprosto jedno.Každý má právo na svůj názor,ale prostě tyhle mega dlouhé texty o tom jak je nade vším co její chlap dělá a přitom jsem v jejich přizpěvcích našla dost věcí ve kterých si protiřečila.Né jen v této diskuzi. Tak mě to trošku zaráží.Toď vše

barusak1
6. kvě 2015

@ronyx ja jsem četla pouze to co je tady. A ten prvni .... máš pravdu každý má názor a nárok na něj. Jen někdy psané slovo nevystihne to mluvené

iva2888
autor
6. kvě 2015

No,tak to shrnu..nasliboval mi,že si najde jinou práci, i když to údajně s oběma skončil,bude mi dávat podrobné výpisy telefonu,vymění auto,kde s nima spal,bude mi ukazovat tachometr kolik najel..ale víte co? J8 mu stejně nevěřím a věřit nebudu..zítra ho asi vystěhuju,tak nějak mám pocit,že mi to všechno odříkal jen aby se neřeklo..ted spí v obýváku,jdu mu sbalit provizorku na pár dní,abych si mohla rozmyslet,co dál.

toga25
6. kvě 2015

@iva2888 Myslím, že děláš dobře... Moc ti držím palce, abys to všechno krásně zvládla a byla šťastná 🙂 Jo, sbal nejnutnější věci a ať jde třeba na měsíc do dupky a během toho uvidíš, jak se k tomu postaví!! Buď se bude snažit a bojovat, nebo mu to bude putna. Jsi šikovná a statečná holka a TY MÁŠ PRÁVO NA TO BÝT ŠŤASTNÁ!!! A když si tě on neváží, tak si tě prostě hold nezaslouží A MÁŠ NA TO MÍT LEPŠÍ ŽIVOT!! Kdyby ses potřebovala jenom třeba vykecat nebo vylít vztek nebo smutek třeba tím, že to napíšeš, klidně se mi ozvi do SZ 🙂

iva2888
autor
6. kvě 2015

@toga25 Děkuju za podporu 🙂 Ozvu se, jak to dopadlo,ted se momentálně zaobírám i tím,jestli třeba nejít do manželské poradny..Božíčku,nenapadlo by mě,že tohle budu řešit necelý rok po svatbě. Každopádně mi ukázal i email a zjistila jsem, že se mu očividně líbí starší ženy a ne zrovna atraktivní,takový macatý,agrasivně zmalovaný typy,který už maj nejlepší léta za sebou.Já teda nejsem upe křehotinka,zvlášt ne ted,ale chlapi se za mnou táhli jak smradi..tak si říkám,probůh,snad tak nevypadám taky,když se mu líbí takový typy 😀

zee
6. kvě 2015

Promiň ale manželská poradna neporadí. S chronickým a patologickým lhářem a děvkařem nehneš. Mám tu čest, kde mě bývalý sobecký partner dal v těhotenství životní lekci....celý život podváděl a podvedl zase. Dnes by se mnou chtěl ještě spát a je takový sexuální loudil. Ti chlapi nemají sebereflexi....nemají svědomí a zkoušet s ním něco bude na 95% prodlužování agónie a trápení, které si nezasloužíš. Taky jsem myslela, že se chlap může změnit. On by musel chodit na dlooouhou terapii a aby změnil své vzorce chování, ale on to neudělá. Problém nevidí v tom, že měl manželku a dvě milenky, ale v tom, že jsi na to přišla....a to je ten problém. Tihle chlapi mají většinou talent vycítit co mají ženám říct aby je vmanipulovali tam kam chtějí.

toga25
6. kvě 2015

@iva2888 😀 Neboj, určitě to není tím, že bys tak taky vypadala 😀 Spíš prostě má takovou ,,úchylku" že třeba na ten sex nebo flirtování ho berou tyhle typy, ale doma a na život chce mít někoho jako ty... Jenže to si hold bude muset najít asi takovou, která mu to bude tolerovat, jak už psaly holky... 🙂
Nevím, jestli se tou manželskou poradnou něco vyřeší, ptž já si myslím, že vy nemáte krizi jako takovou, neřešíte nějaký společně vzniklý problém který vznikl na obou stranách, ale zkusit to můžete, to každopádně, určitě to neublíží, ale prvně bych se soustředila na porod a manželství řešila až bude mít miminko nějaký režim a sžijete se, ono to je hodně náročné ze začátku, ale tobě budou určitě pomáhat rodiče a tchýně, tak to půjde dobře 🙂 Kdybyste spolu nebyli tak se na penízkách nejprve zkuste dohodnout, vzhlede k tomu, že jste svoji, tak máš nárok po dobu 3 let, aby dával výživné i na tebe, tak se toho neboj využít 😉 Zrovna včera jsem četla zvláštní myšlenku: ,,Úkolem manželek je utrácet tolik peněz, aby nezůstalo na milenky" 😀 😀 😀 Hodně štěstí, mnoho sil a krásný a pohodový porod ti přeju 🙂

iva2888
autor
6. kvě 2015

No,tak jsem zjistila i že má profil na badoo a vypisuje si tam s tunou ženských a samý prasárny,tak jsem ho ještě jednou zbila..já už mám tu ruku fakt odumřelou,ale nemohla jsem si pomoct.a nabalila mu jen věci,se kterýma přišel a který sem neplatila já..zjistila jsem, že jsem mu vlastně skoro všechno platila jen já!!!!!!!

iva2888
autor
6. kvě 2015

No,bude ještě veselo,holky...

kuratkol
6. kvě 2015

A tak není s tebou jen kvůli penězům ? Kde vlastně pracuje ? Myslím prac. pozici...

toga25
6. kvě 2015

@iva2888 Ty jo, to je masakr... Hlavně opatrně s tím bitím, ať spíše neublížíš sobě a maličkému než jemu a víš jak, on ti v afektu může taky jednu ubalit, tak ať se nestane něco ještě vám... A jak reagoval na sbalené věci?? No vidíš, co si z něj vlastně měla? Nebyl schopný ani nic koupit.... Být tebou už necouvnu ani o krok a bezkompromisně ho vyperu z baráku a nazdar... Tady už fakt není na co čekat... Lepší už to nebude a může slibovat co chce...

iva2888
autor
6. kvě 2015

@zee Máš recht, přesně to jsem mu řekla dnes, že mu není líto to,co udělal,ale že já na to přišla! Uvidíme,co bude dál,vykopla jsem ho a ani si nemyslím,že se bude snažit vrátit se zpátky. Prostě to zvládnem s Matýskem sami,njn,vždyt já chlapa mít budu,jen trošku menšího 🙂

iva2888
autor
6. kvě 2015

@kuratkol Peněz máme tak nastejno,ani jeden z nás nemá nějakou extra práci,vydělává jen o pár tisíc víc,jen jsem prostě byla ta,co chtěl,aby měl hezký věci..ale jako jinak si nemyslím,že by v tom peníze hráli roli,je prostě náhoda,že až ted vidím,kolik jsem mu toho vlastně koupila..No už ho bít nebudu,nemám koho 😀

iva2888
autor
6. kvě 2015

@toga25 Jj a to se nebojím,že by mi to vrátil,je to osel...

iva2888
autor
6. kvě 2015

@toga25 No a reagoval samozřejmě blbým civěním a pláčem.

gepe
7. kvě 2015

@ronyx ahoj 🙂 vyjadrim se jen ke komentu s manzelem @maki73. Myslim, ze nikdo nema pravo posuzovat cloveka s ohledem na jeho vzhled viz manzel, ci komentovat ve stylu, myslela jsem si, ze je to nejaky zazrak se zaverem, kazdy ma jiny vkus 🙂 koukla jsem na tu propranou kz, me tohle rict manzel tak se tomu taky zasmeju a proc? Protoze ja uz par obdobnych hlasek smerem k manzelovi mela a neverna bych mu nebyla a za 9 let co jsme spolu ani nebyla 🙂 je to urcity zpusob humoru, koreni, ktere nejednou ozivi debatu a nekdy u lidi i udrzuje hezky vztah.

gepe
7. kvě 2015

@iva2888 Holka, kloubouk dolu 🙂 drzim pesti a at Ti maly dela samou radost. Kdysi mi mama rekla, co ji povedela jeste davneji babicka, pro jedno kviti slunce nesviti a z praxe muzu rict, je to pravda 🙂 nastesti jsem pred manzelem mela nejakou signalku, kdy jsem rekla nekolikrat ne, mohla jsem byt uz i 2x rozvedena, nastesti vse bez deti = jednodussi. mas zazemi, rodice co stoji za Tebou, vse to zvladnes. A k Tvemu manzelovi? Nejsi prvni, a urcite ani posledni, ktere se neco takoveho prihodilo, za tech par let, co jsem cetla na mk. Jsi vsak jedna z mala, ktera si udrzela hrdost. Kdyz jsem byla tehotna, zrovna jsem cosi obdobneho Tvemu pribehu tady cetla a muz na to povedel, ze to je nejvetsi prasarna, kterou chlap muze udelat. Za sebe doplnim, asi mam divneho muze na dnesni dobu, ale chodil v tehotenstvi se mnou na kazdou kontrolu ci vysetreni, opecovaval jak v bavlnce, staral se o me. Ted se stara o nas obe 🙂 a to by mel kazdy chlap.
Tehotenstvi zeny podle me ukaze, co je prioritami v zivote u muze.

linee
7. kvě 2015

Promin,ted mne mozna tady vsichni ukamenuji ale jak to ctu dale jsem prekvapena tvou reakci a nejak mi to tady nesedi. Ve 22 hod.pises,ze ho vystehujes a o pulnoci,ze si ho uz vykopla.Pulden predtim,ze ho vyhodit nechces a tak nejak.A pak same smajliky....mezitim mu za dve hodky pobalis veci za 4 roky zivota,zmlatis ho a jeste sem stihas psat...bud si uz byla davno rozhodnuta ho vykopnout a nebo je to vsechno smyslene.Pisu jen,jak to na mne pusobi....

carrie_b
7. kvě 2015

@linee na me to pusobi uplne stejne🙂

gepe
7. kvě 2015

@linee ja se stihla pobalit pri uteku od jednoho ex, kdy jsme spolu byli 4 roky za hodinu 🙂 s tim, ze jsem tam codo zzarizeni bytu nechala vse. Takze to jde rychle sbalit navic, kdyz nebalila sebe. A je pred porodem, hormony a nalady se meni lusknutim prstu, tim nechci rikat ci hledat, kde je pravda 😉

iva2888
autor
7. kvě 2015

@linee Probůh,to ne,je to všechno pravda do poslední věty..jiná věc je ta, že jsem mu zapoměla vzít klíč od domu,takže se obávám, že se u mě může nečekaně zjevit. No a nebudeš tomu věřit,ale sbalila jsem mu to,s čím přišel a ne to,co jsem mu z lásky kupovala já,nevím,proč by si měl tyhle věci odnášet,já od něj nic nechci, i když já to mám jednodušší,on do mě nic neinvestoval,leda bych mu vrátila pár suchejch kytek..holky,ono se to ještě stejně buhvíjak potáhne,nevyřeší se to ani dnes,ani zítra..odted se budu soustředit na porod a tuhle debatu nechám bejt. Děkuju všem moc za podporu!!!

Strana
z6