Jsme s přítelem 10 let, máme dvě děti a svatba pořád nic
Holky chci se zeptat jak to mate vy ? Jsme s pritelem spolu skoro 10 let a mame dve deti. Porad ale nejak neprichazi na trma svatba. Vim ze je to jen papir atd... Ale docela mi vadi ze deti maji prijmeni po nem a kazdej ma blby narazky na to ze jsme spolu tak dlouho a porad nic...
@kaisermil Já mám ráda historii, ale z jaké doby jsi sem spadla nebo máte v sektě sehnat další ovečky? 😃 Proč tohle všechno? Ty trollíš jak 🐷. 🤣
Za tvých časů se dnešnímu slovu přítel ( ve smyslu partner) říkalo asi druh/družka.
@michaela666 Opravdu děkuji. Tak tedy druh a družka. Omlouvám se, jestli milenec a milenka zní pro vás urážlivé. Mne to zní sladce.
Vaší předchozí větě ale nerozumím.
O těch sektach ... Ja věřím ve vědu, v Darwina a v Richarda Dawsona. Ale to vy asi take, ze?
@kaisermil Veri se v Boha, ne ve vedu. Veda se analyzuje a podrobuje neustalemu kritickemu mysleni.
@tensorflow Zkus to. A dej mi pak vědet.
Ale lepší by bylo, kdyby sis začala sama sebe vážit. Přemýšlej o sobě, o dětech. Přesvědč se, ze jsi zrovna tak dobra jako ty ostatní. Zasloužis si stejný respekt, stejnou úctu... Kdyz přesvědčis sama sebe, ostatní si te pak take začnou vážit. Opravdu.
@te_reza
To uz je pozdě, Terezko. Jestli je vás druh čestný člověk, půjde požádat o vaší ruku ještě před těhotenstvím. Zadá vaše rodiče, ne vás. Vy, pokud jste zodpovědná, tak si nevybirate svého druhá, ale otce svých děti. Otázka je - jestli je dost dobrý byt vašim milencem, ale uz víte, ze za otce svých deti bysteho nechtěla. To je pak lepe zůstat svobodnou matkou.
@gracinka7
Jupiii,jsem coura :D
@kaisermil Hele, nesypou vam ve Statech neco do Coly? Protoze fakt meles ukrutna howna. 😆
@zelenaesmolda To je tady každá třetí. Nemysli si, že jsi něco extra. 😃
@sudylichozrout Jo, je to slušnej matroš, co bere 😀 😀 😀
@zelenaesmolda No počkej, já jsem vdaná a mám 2 nemanželské děti. Takže já jsem nejvíc!!! 😀
@somalicats Na večeři byla špetka hašiše na šmak. 😃
Co to je tady za prapodivnou osobu!? 🥸🤯 Bych se měla nad sebou zamyslet, sex i dítě před svatbou 🤭
@zelenaesmolda 😂👍
@sudylichozrout
Dobře tedy. Věřím vede. Věda mi říká, ze země je kulatá a ze Ja pocházím z opice. Tomu věřím. Mnozí mi spoluobčané věří, ze je jeden z jejich mnoha bohu stvořil. Křesťané věří, ze tomu tak bylo před 6,000 lety. Take mnozí věří, ze země je plácáta. Ja ne. Ja věřím ve vědu. Je to česky lepe řečeno, nez ze Ja věřím vede? Věřit ve vědu pro mne znamená, ze to věda jednou vse vysvětli a náboženství uz pak budou zbytecna. Neverim ze zmizí, to ne.
Pro mnohe lidi bude vždy pohodlnější, slepé něčemu věřit nez používat mozek.
Věřím take v zákony. Krást se nema. Věřím take, ze rodina slouží k ochraně děti.
Nemám rada slepouviru bez přemýšlení.
@michaela666 to přidej 😁
@mimi1004 Ano Mimi, zamysli se. Uz je na čase. Ne nad sebou, ale nad životem tvých děti. Představ si, ze prijedes třeba do Ženevy. Chceš platit za dobrý hotel a zjistíš, ze tvůj druh musi mít svůj pokoj. Ma jine jméno a oni jsou slušný hotel.
Malé české myšlení je omezené jen na tu malou českou zemicku a vy mi všichni o tom tady podíváte mnoho důkazu.
Myslete na to, ze vaše děti možna budou chtít do Evropy. Do normálního života.
@te_reza To jí ani neříkej. Akorát další opovrhující výblitek.
@kaisermil No a proc nam to vsem cpes? Ptal se te nekdo na neco? Dneska si zalozis nick a vtrhnes jak velka voda do roky starych diskuzi a zacnes vysirat. Jaky to ma smysl? Trolling? Nebo sireni "evangelia" svazku manzelskeho? V dnesni dobe je manzelstvi vice mene formalni zalezitost a neni treba pro bezoecne fungovani rodiny. A to ti rikam jako nekdo, kdo je 8 let sezdany. Tak se vrat do 21. stoleti.
@te_reza Ano. Nemají zatím žádnou odpovědnost za děti. Na to si snad dokážeš odpovědět sama. Povez mi, prosím, kdyz žiješ v Česku, jak zákon ochranuje děti v manželství dvou homosexuálů u vás. Je to právně ošetřeno k tvoji spokojenosti?
Je ochrana těch adoptovanych děti dostatečná?
@kaisermil No, tak ty jsi slušně mimo. Představ si, že nejen v Ženevě ubytují ve společném pokoji i partnery s rozdílným příjmením 😉
@sudylichozrout
Ja odpovídám na otázku družky v této diskusí. Vyjadřují svůj soukromý názor, slušnými slovy a srozumitelnou češtinou. To se o tobě říct neda. Od tebe očekávám, ze budeš můj názor PLNÉ RESPEKTOVAT a budeš li chtít, přispějes k obohacení diskuze. Nebo snad nemám pravdu.
@somalicats Hele, neni ona Amiska na takovem tom jejich klicovem vopustaku do civilizace?
@somalicats Ano, v hodinovém hotelu. Nebo nějakým podvodem.
@kaisermil Ale prosím tebe, nikdy jsem v hodinovém hotelu nespala 😉. Jestlipak vůbec víš o tom, že každá Češka, i když je vdaná, má vlastně odlišné příjmení od svého manžela? 😀 Pomíjím těch pár případů bez -ová 😉 V zahraničí toto neznají.

@michaela666 Děkuji za odpověd. A omlouvám se. Můj slovník je nedostatečný a ja skutečně nevím, jak tomu ted čeština říká. Partner znamená manžel, ze? Přítel je kamarád, ze. Přece pohlavně neziju s přáteli. Tak mne prosím poučte, jak se tomu ted říká.
Za mých času se tomu říkalo milenec, ale dam se poučit. Opravdu.