Jsme s přítelem 10 let, máme dvě děti a svatba pořád nic
Holky chci se zeptat jak to mate vy ? Jsme s pritelem spolu skoro 10 let a mame dve deti. Porad ale nejak neprichazi na trma svatba. Vim ze je to jen papir atd... Ale docela mi vadi ze deti maji prijmeni po nem a kazdej ma blby narazky na to ze jsme spolu tak dlouho a porad nic...
@sudylichozrout Jo, dostala vopušťák a teď si užívá, než ji zase seberou 😀
@somalicats 👍👍👍
@kaisermil Hele, já si sebe vážím. A proto je mi jedno, co si o mě myslí okoli i internetový trollové. 🙂
A také vidím, že prostě lžeš. Já jsem hodně cestovala, ve Švýcarsku jsem i pár let žila (teda ne zrovna v Ženevě), a vůbec nikde na světě nikoho nezajímalo, jestli jsem já a můj "milenec" svoji. Ani v USA, ani v Japonsku, Laosu, Izraeli a dokonce ani v Iránu. Zajímá to tak tebe kdesi v alabamském vidlákově.
@mimi1004 To je troll a nebo sekta.
@michaela666
Dcera nema otce v RL,povysila jsem na rebricku cour? :D
@somalicats Tipuju sektu. Úplně vymaštěná do morku kosti.
@zelenaesmolda To jsi coura největší, páč nevíš, s kým to máš!!!! 😀
@sudylichozrout
Go to hell by bylo lepsi asi 🙂
@zelenaesmolda 😱 za to shoříš v pekle. 😃
@zelenaesmolda ty patříš rovnou na hranici 😂
@sudylichozrout Ano, v Cesku je bohuzel poklesla moralka. Vsechny mi to tady potvrzujete.
Kdyz někomu dojdou argumenty nebo je vůbec nema, tak začne nadávat.To vás ale do Evropy nepřivede.
@mimi1004
@somalicats
Doprcic,tak ted jsem zase klesla protoze vim s kym to mam.Asi si zajdu na Stodolni,udelam si tam dite s neznamym typkem na WC a pak teprv budete cumet! :D
@kaisermil
Doporucuju otevrit Google mapy,zjistila by totiz,ze CR je v Evrope :D
@kaisermil Ale my jsme v Evrope. 😆😆😆😆
Měla bych se jít vyzpovídat, nevíte, který kostel má nonstop? Nerada bych svým životním příběhem přivodila této osobě šok a zděšení 🤣
@gracinka7
Hranice uz tady byla v minulem zivote,to me beztak upalili podle nekterych veci v tom soucasnem.
@mimi1004
Tesco mivalo 24/7 :D
@kaisermil Ale mně jsi stále neodpověděla na otázku: Víš, že každá vdaná Češka má odlišné příjmení od svého manžela?
@kaisermil
Ze ses troll je jasne uz nejakou chvili,no aspon narozdil od tech trollu s otazkama typu "mela jsem tulenicko s pritou,muzu byt tehotna" jsi nas docela pobavila 🙂
Nechces z toho vyjit se cti a priznat se?
@mimi1004 Kruciš, a já už do jiného stavu přijít nemůžu...
@somalicats Neva, budeš nám tleskat do rytmu 🤣

@kaisermil Myslim, ze cestinu mam velmi srozumitelnou. Ale pokud tomu nerozumis, napisu ti to jinak. Bez do prdele. A jeste anglicky, piss off.
Co ted, lepsi?