icon

Kde si mohu nechat udělat test DNA z krve?

nanyh
16. pro 2018

Ahoj holky. Prosím, nevíte kde si mohu nechat udělat testy DNA z krve? Děkuji a hezký den.😊

lv
•
16. pro 2018

Na genetice, počítej z cenou nad 30tis

nanyh
autor
•
16. pro 2018

@lv Tolik? Já čekala tak 10 tisíc. Potřebuji si vyřešit to, že mám v rodném listě otce, který si mě osvojil a jak on, tak i já chceme, aby se do toho vzdal a ba naopak si mě tam dal biologický. A prý testy ze slin nejsou u soudu vhodný.

j.a.n.i
•
16. pro 2018

@nanyh No a biologicky s tim souhlasi taky?

nanyh
autor
•
16. pro 2018

@j.a.n.i Ano😊

j.a.n.i
•
16. pro 2018

@nanyh Tak pak bych to prostě podala jako návrh na soud a nechala to na něm, buď si testy vyžádá nebo to při shodě vás všech rozhodne i bez nich. Ono pokud si je necháš udělat sama, tak je nemusí vzít jako věrohodné.

majajaa
•
16. pro 2018

Kdyz jsme toto my resili,rovnou jsme podavali navrh na nejvyssi statni zastupitelstvi. Pak se to predalo soudu a ten si vyzadal testy DNA primo na pracovisti,ktery snimi spolupracuje. Testy tenkrat staly 15 000,- (ale je to 10 let zpet). A delaly se ze slin + otisky prstu a foto.

evakaspar
•
16. pro 2018

Test otcovstvi stoji cca 5000. Staci dat do googlu test otcovstvi a mesto ve kterem stredisko hledate a vyjede vam to.

j.a.n.i
•
17. pro 2018

@evakaspar Jo, ale k soudu je uplne k nicemu. A dle toho, co zakladatelka pise, vi, kdo je jeji biootcem.