icon

Mám pocit, že přítel je mamánek

mrsinnecka
17. únor 2021

Dobrý den, mám přítele přes půl roku. Teď dá se říct neplánovaně čekáme dítě ( už dvě děti mám z předchozího vztahu). Když jsem se s přítelem seznámila bál se své matce rict, že mám dvě děti a pochyboval o tom jestli spolu být nebo ne. Nemám ráda lži a když to jeho matka zjistila bylo peklo na zemi ( padali urážky, a pokud se nerozejdeme tak nemají dítě), nakonec to přijali. Jeho rodina je v pořádku a zdá se být milá ke mě i mým dětem. Ale mám pocit jako Bych byla já navíc a přítel měl život s matkou, ví o všem co se u nás děje. Přítel nic se mnou neřeší a jde první za maminkou. Teď si hledáme větší byt a přítel konzultuje s matkou jaký a chce názor na všechno. Mluvili jsme o úvěrů a věta musím se zeptat rodičů co mi na to řeknou mě dost zarazila, jsme přece já, on a děti a ne jeho rodiče. Nehledě na to že mu maminka každý den píše a o všem musí vědět, je mu skoro 30 a nepřijde mi normální kontrolovat dospělého syna jako dítě a chtít fotky jestli je v práci nebo ne a podobně. A on jí vše poslušně hlásí. Mám jen takový pocit nebo bych měla utíkat?

Strana
z5
17mia17
17. únor 2021

@mrsinnecka Mamanek určité je, ale asi by ste to spolu aspoň mali skúsiť a ak viete, že sa postarate o deti aj sama, tak odísť mozete, až keď už to inak zachrániť, nepôjde.... Držím palce nech to nejak zvladnete 😊

gracinka7
18. únor 2021

@hany84 no mladinká zřejmě nebude, když je staršímu dítěti 9 let. Pokud ho teda neměla v patnácti.

gracinka7
18. únor 2021

Za mě je to mamánek a doma bych ho nechtěla. A dost pochybuju, že pomůže stěhování někam dál. S hypotékou určitě počkej, jak to mezi vámi bude vypadat dál. Když máte neshody už po půl roce, růžové to v budoucnu zřejmě nebude.

Modrý koník
Odpověď byla odstraněná
jakreb
18. únor 2021

@madbetka Ano viem a súhlasím s tebou.
@martaskaaa V pohode. Nikde nerypem a nie moja pravda nie je najlepšia. A kludne sa priznam-vyse 20rokov sa milujem bez kondómu. Pekny zvysok dna zelam. "Čusek"...😀😀😀

Strana
z5