icon

Mám přiznat nevěru manželovi nebo mlčet?

6. říj 2025

Ahojte, potřebuji se někomu vypovídat a slyšet názory — stalo se to jednou a nikdy před tím ani potom: byla jsem opilá a měla jsem sex s bráchou svého muže. Je mi z toho opravdu špatně, mám strach, a nevím, jestli to mám říct manželovi. Nebo mlčet, ale žere mě to. Jak to vyřešit bez toho, aby se to totálně zhroutilo?

1pomnenka
6. říj 2025

Když už jsi tak hloupá, tak alespoň mlč a manželovi nic neříkej. Proč ho chceš ranit, nechápu. Ovšem celý život budeš žít s tím, že tvůj švagr může promluvit. Už nepij, když se neovládáš.

klokanka31
6. říj 2025
@1pomnenka

Když už jsi tak hloupá, tak alespoň mlč a manželovi nic neříkej. Proč ho chceš ranit, nechápu. Ovšem celý život budeš žít s tím, že tvůj švagr může promluvit. Už nepij, když se neovládáš.

@1pomnenka Může promluvit, ale ona by to měla zapřít.

bara07
6. říj 2025

@anonym_autor Určitě nic neříkat. Myslím, že v takovém případě by šlo manželství do kopru. I kdyby ti manžel odpustil, pochybuju, že by se na tebe dokázal dívat pořád stejnýma očima.

1pomnenka
6. říj 2025
@klokanka31

@1pomnenka Může promluvit, ale ona by to měla zapřít.

@klokanka31 To každopádně, zatloukat, zatloukat a zatloukat.

autor
6. říj 2025

Já nevím, jak s tím budu žít. Jsem blbá.

zirafka11
6. říj 2025

Někde jsem četla, že přiznat nevěru (bez toho aniž by to ten druhý už tušil), znamená přenést významnou část toho trápení na nevinného člověka - partnera. Že je to znak slabosti. A já s tím souhlasím. Pokud to přiznáš, akorát muži ublížíš. Bylo by fér se tím protrápit a zpracovat si to sama.

klokanka31
6. říj 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Promiň ale ty děláš jako kdybys někoho zabila. Jako jasně, není to ok, obzvlášť se švagrem. Ale na druhou stranu si říkej, že taky nemůžeš 100% říct, že je ti manžel věrný...

alice180
6. říj 2025

@anonym_autor zkus terapeuta pomůže ti zpracovat vinu, na zaklade toho si řekneš zda to říct nebo ne. A i na tom můžete zapracovat s terapeutem.

vladenkamaminka
6. říj 2025

Jaký má manžel s bratrem vztah? Pokud dobrý, tak pochybuji, že by mu to bratr řekl, ohrozil by hodně rodinné vztahy mezi nimi, takže neříkej nic a vypusť to z hlavy, pokud to někdy vytáhneš ty, není to jen o tobě a manželovi…

reeeza
6. říj 2025

Tvým trestem budiž to, že to manželovi neřekneš. On by se tím trápit neměl.

miryp
6. říj 2025
@anonym_autor

@anonym_autor na to jsi měla myslet před tím, než jsi švagrovi roztáhla nohy. Teď si zaplať terapii a tam si vinu zpracuj sama. Zde nejde jen o tvůj vztah, zde jde o vztahy v celé rodině...

martivit92
6. říj 2025

Hele, kdyby ti manžel zahnul s tvou ségrou, taky bys to radši vědět nechtěla 😉 ....

autor
6. říj 2025

no asi máte pravdu, jen je to pro mě fakt těžké. Ok, zkusím na to zapomenout. I když... to asi nejde. Grr

koordinatorka_odboje
6. říj 2025

Mlč, proboha. jak s tím budeš žít, je tvůj trest.

anonym_ab2e96
6. říj 2025
@anonym_autor

no asi máte pravdu, jen je to pro mě fakt těžké. Ok, zkusím na to zapomenout. I když... to asi nejde. Grr

@anonym_autor No samozřejmě, že je to pro tebe těžké a těžké by to i mělo být, když jsi provedla co jsi provedla. Vyspala ses s bratrem svého manžela!! Podvedla jsi svého muže a ještě s jeho bratrem. Zatím ses zmohla jen na to, že to svàdíš na alkohol. Tak se zmož aspoň na to, to tajit. Jako sorry, litovat tě tu nebudeme.

alice180
7. říj 2025

@anonym_ab2e96 litovat ji nemusíš, ale nezaslouží si nadavky a ponižování, zaslouží si důsledky a odpovědnost. A to říkám jako člověk, ktereho partner podváděl.

klpoiu
7. říj 2025

A za mesic prijde dotaz ....jsem tehotna s bratrem meho muže....🤦🏼‍♀️ Pokud je dotaz myslen vazne, odejdi od sveho muze. Protože podvést manzela a jeste s jeho bratrem je fakt na facku. A alkohol te fakt neomlouva!! Za svoje ciny nese odpovědnost pouze clovek sam. Tak svoji odpovědnost nehazej na druhe a postav se k tomu celem!

anonym_e9bf70
7. říj 2025

@anonym_autor kolikrát si říkám,že bych nejradši udělala to samé,ale mám děti a těm nechci ublížit, takže tak 🙂

klokanka31
8. říj 2025
@anonym_ab2e96

@anonym_autor No samozřejmě, že je to pro tebe těžké a těžké by to i mělo být, když jsi provedla co jsi provedla. Vyspala ses s bratrem svého manžela!! Podvedla jsi svého muže a ještě s jeho bratrem. Zatím ses zmohla jen na to, že to svàdíš na alkohol. Tak se zmož aspoň na to, to tajit. Jako sorry, litovat tě tu nebudeme.

@anonym_ab2e96 A proč ji urážíš, a ještě anonymně? To nemáš koule na to jí to teda nandat veřejně, ať víme kdo jsi?

klokanka31
8. říj 2025
@klpoiu

A za mesic prijde dotaz ....jsem tehotna s bratrem meho muže....🤦🏼‍♀️ Pokud je dotaz myslen vazne, odejdi od sveho muze. Protože podvést manzela a jeste s jeho bratrem je fakt na facku. A alkohol te fakt neomlouva!! Za svoje ciny nese odpovědnost pouze clovek sam. Tak svoji odpovědnost nehazej na druhe a postav se k tomu celem!

@klpoiu Kvůli jednomu úletu rozbíjet rodinu? 🤔

klpoiu
8. říj 2025
@klokanka31

@klpoiu Kvůli jednomu úletu rozbíjet rodinu? 🤔

@klokanka31 Jako je ulet a ulet. Ale vyspat se s brachou manzela fakt neni jen ulet. A to,ze clovek s*ka s nekym jiným jasne znaci, ze asi není vsechno uplne v poradku ze. A tohle stejně jednou praskne....v opilosti ocividne minimalne dva se neumi ovladat.

westie
11. říj 2025

To, že ti je z toho špatně a nevíš, jak s tím žít, je jen a jen tvůj pocit, se kterým se musíš vyrovnat. Když to řekneš manželovi, tak se ti uleví za cenu toho, že tíhu toho jednání přeneseš na něj. To mi přijde jako nejzbabelejší varianta. Nezbývá ti než žít s tíhou toho chování, nikde si neulelovat tím, že to budeš říkat. Zaměstnej hlavu jinýma věcma, zpátky to nevezmeš a trápit se tím celé dny asi taky nemá smysl.

petamaskova
11. říj 2025

@anonym_autor mlčet !!!

petaov
11. říj 2025

Když se na to podívám z pozice tvého manžela, chtěla bych to raději vědět, než žít další roky ve lži. Pokud se to dozví od někoho jiného než od tebe, bude to pak ještě horší.

suzanna123
11. říj 2025

Kdyby to prasklo, tak můžeš vždycky tvrdit, že sis je v opilosti spletla 😐

suzanna123
11. říj 2025
@petaov

Když se na to podívám z pozice tvého manžela, chtěla bych to raději vědět, než žít další roky ve lži. Pokud se to dozví od někoho jiného než od tebe, bude to pak ještě horší.

@petaov ani náhodou bych to nechtěla vědět. Pokud by můj chlap jednorázově ulítl, ještě k tomu v opilosti, tak ať aspoň drží pusu.

sedouana
12. říj 2025

Tak ono to stejně jednou praskne jak je to takhle v rodině. Tam stačí aby se jednou bratři začali hádat o dědictví po rodičích, atd a už to bude. No šlápla jsi na minu no. Radit ti jestli to říct nebo ne, nebudu. Půjde to jedním nebo druhým směrem tak či tak .