icon

Mám říct kamarádce o nevěře jejího manžela?

10. únor 2024

Zdravím, potřebuju si ulevit neboť mě trápí svědomí...
Naši kamarádi (byli na pánské dovolené) na Filipínách. Celkem 5 chlapů... Z toho dva ženatí a jeden gay. Jeden z nich se opil s mým manželem a řekl mu, že na Filipínách navštívili bordel. Čtyři z pěti. Jenže tři jsou svobodný a ten ženatý je manžel mé nejlepší kamarádky. Prý za tou buchtou byl 5-6x za ten pobyt. Takže si říkám a sakra.... Hrozně mě to mrzí. Zrovna včera jsem s ní byla na kafi. Povídala jak manžel byl nadšený, jak se vrátil uvolněný... Ještě aby ne. Ale teď teda nevím. Mám to hodit za hlavu 😶. Vím že mi do toho je prd ale ... Šla jsem jí za svědka, znám jí od plenek, vídáme se obden... Prostě mi to nedá. Manžel mi to neměl říkat, bylo by mi líp

Strana
z3
hasara33
11. únor 2024

@veroniquecz tak zrovna návštěvu nevěstince bych nenazvala pouhým úletem. 🙈
Nicméně každý máme hranice někde jinde a pro mě tohle daleko za hranicí. Naštěstí dávno již nežijeme v době, kdy je ženská nucena tolerovat takové chování, aby tedy "nerozbila rodinu".

veroniquecz
11. únor 2024

@hasara33 já jsem ale nepsala o nevěstinci. ;)
Za mě je prostě jednodušší to skousnout než všem po*rat životy včetně dětí 🤷🏻‍♀️

drep
11. únor 2024

@hasara33 pro mě je to jen sex🤷🏻‍♀️ můj muž by mi nevěru nikdy neodpustil, má to jinak než já a já to respektuju a nikdy mu nezahnu, protože vím, že by to byl konec, ale zrovna já bych perfektně dovedla oddělit emoce od fyzické aktivity a umím si představit, že prostě s Davidem hraju tenis s a Petrem sportuju v posteli. Takže já bych řešila praktické věci -STD, riziko nemanželského dítěte a tak, ale ten samotný akt by mě jistě v první chvíli nasral, ale rozhodně míň, než kdyby partner volil babiše nebo spd nebo plival na ukrajinu, to bych nepřekousla já

kackakastanka
11. únor 2024

popsané to je opravdu jako matematická slohová úloha, nebo zápletka v kriminálce, trochu mi to taky zavání trollem, autorka se neozývá, vy tu vášnivě a zajímavě disktutujete, což mohl být záměr toho trolla... nicméně mě zaujalo, že jsou nejlepší kamarádky, byla jí za svědka a zná ji od plenek.... nějak si nedovedu představit, že mám tak starou nejlepší kamarádku 😝

hasara33
11. únor 2024

@veroniquecz máš-li to tak nastavené, v pořádku 😉 já jsem ale jiného názoru 🙂

22hanah
Autor odpověď smazal
reeeza
11. únor 2024

@exbordelar Vy ale nechápete jednu věc. NA TO VŠECHNO MĚL MYSLET RODIČ TĚCH DĚTÍ a chovat se zodpovědně a nekurvit se. Ne já nebudu ta špatná, to ON je ten vadný článek.

Vztahy jsou založené na důvěře a já si nebudu špinit svědomí a ničit vztah se svojí nejlepší kamarádkou proto, že se někdo jiný rozhodl chovat absolutně sobecky a kurvit se v bordel když má doma manželku a děti. Na to měl myslet dřív.

hanka_12345
11. únor 2024

@hasara33 konecne nekdo normalni 🤌

exbordelar
11. únor 2024

@reeeza ano, ale zivot a situace v nem nejsou vzdycky fer a idealni. Stalo se to. Udelal chybu. A je otazka, jak s tou chybou nalozi. Ale jediny, kdo s tim ma co nakladat, je ten par, kterych se to tyka. Ne, zadna kamoska, ktera ma navic verzi “jedna pani povidala”. Je potreba si uvedomit, ze tou vyrcenou informaci muze, ale taky rozhodne nemusi pomoct.
Dovedu si treba predstavut situaci, kdyby kamoska stala na rozhrani, zda s tim manzelem dal zustavat, ci ne. Ze treba resi dlouhodobe vazne problemy, ktere ji nici. Pak mozna by ta informace od nejky mohla pomoct to rozseknout. Ale i tak bych teda byla opatrna…
Asi (mozna spis urcite) bych chtela vedet, kdyby se mi manzel kurvil se sousedkou a cela vesnice by o tom vedela, jen ja ne. To bych vedet chtela a vyvodila bych z toho dusledky.
Jednorazovou navstevu bordelu bych vedet nechtela. Protoze jako rodina fungujeme a ve hre jsou i deti.

veronicka89
12. únor 2024

Jo a jeste bych zopakovala fakt ze to s ni delal 5 dni po sobe ...takze ranl zavolal pani xy jsk se strasne nemaji super a jak mu chybi .... a pak nekdy sel na vec ... 🤮
A dalsi dny to stejne...

veronicka89
12. únor 2024

Nevim jestli bych to pustila zpet ke kamaradce , ptz v podstate potopim toho typka co vi o tom ,,manzelovi,, v bordelu ...
Potom potopim meho chlapa a pak budu klepna jeste ja ...

Kdyz uz by me chlap do toho zapojil vyuzila bych ho a rekla bych mu at se na to primo zepta hl aktera...

Ja bych takoveho chlapa treba nechtela ...a to muze byt milionovy tata i manzel ale kdyz potrebuje na dobolene na kterou jede a ja mu chci verit delat 5 dni toto , tak potom ale nechci byt toho soucasti...

zuzkasim
12. únor 2024

Jak moc je obvyklé, že 5 chlapů jede na Filipíny zrelaxovat od žen, dětí a práce a koupat se v moři? Bez dalších úmyslů? Znám chlapy, co jezdí na hory, protože jejich polovičky mají jinou představu relaxu. Nebo se to nedá s dětma a ženské se obětují, zůstanou doma s dětma a příště vyrazí ony s kámoškama na wellness. Nebo jdou chlapi na chlastačku apod. Ale neznám ženaté chlapy, kteří by s kámošema jezdili na dovolenou na Filipíny. Leda na nějakou expedici nebo pracovně...

irmamala
12. únor 2024

To je porad vadilo, nevadilo…Samozrejme by mi to vadilo a asi by duvera, sex a celkove vztah sel do kytek. Na druhou stranu by pro me navsteva bordelu v letitem vztahu, ktery jinak funguje a ve kterem jsou zavazky, asi nebyl duvod k rozvodu. I kdyz by me to trapilo neskutecne. Kdybych vedela, ze se manzel kamaradky kurvi kde muze, ze se kamaradka trapi, tak bych ji o tom asi klidne rekla, abych ji nakopla a s tim neco udelat. Ale neumim si predstavit, ze maji normalne fungujici vztah, ja ji tohle reknu a co nastane? Ona ho neopusti, budou se hadat, resit to, nakonec spolu zustanou a otoci se to proti tobe a hlavne proti tvemu muzi, ktereho kamaradi samozrejme odsoudi.

exbordelar
12. únor 2024

@zuzkasim taky jsem nad tim premyslela. Bud je to par, ktery je velmi bohaty a panska jizda na Filipinach je pro nas, stredni vrstvu, neco jako odjezd do Krkonos… protoze si nedovedu predstavit, ze by si manzel odjel za nase prachy s chlapama na Filipiny. To je cele divne. Bud jsme teda manzele a na takove dovolene jezdime spolu, a nebo je v tom vztahu neco spatne, a to, ze se tam kurvil, je jen spicka ledovce vsech moznych problemu, co spolu maji.
Ale i tak je velmi osemetne se do toho michat. Kdyby nam autorka rekla vice informaci, treba by to vsechno davalo vetsi smysl. Ale takhle muzeme jen spekulovat 🤷‍♀️

zuzkasim
12. únor 2024

@exbordelar Já spíš narážela na to, že na Filipíny chlapi obvykle jezdí buď s rodinou, pracovně nebo přímo za tímto účelem🙂 Známé je tím teda hlavně Thajsko, ale i na Filipínách to takto frčí. Je to tam pro nás v podstatě levné, když už se tam dostaneme a místní ženy jsou pro naše chlapy exotické.

veronicka89
12. únor 2024

@zuzkasim jako taky jsem si to tak rikala...ale üak jsem si rikala ze kdybych mela kamosku co se mnou bude chtit nekam letet ...tak bych bez umyslu taky rada letela 😀
( mela prachy a ty dovolenkove dny navic )

veronicka89
12. únor 2024

@exbordelar tak zas jsko jestli meli treba nejaky apartmanek + letenka...proc by nemel chlap nejakych 40.000 na svoji akci

Strana
z3