Mám říct kamarádce o nevěře jejího manžela?
Zdravím, potřebuju si ulevit neboť mě trápí svědomí...
Naši kamarádi (byli na pánské dovolené) na Filipínách. Celkem 5 chlapů... Z toho dva ženatí a jeden gay. Jeden z nich se opil s mým manželem a řekl mu, že na Filipínách navštívili bordel. Čtyři z pěti. Jenže tři jsou svobodný a ten ženatý je manžel mé nejlepší kamarádky. Prý za tou buchtou byl 5-6x za ten pobyt. Takže si říkám a sakra.... Hrozně mě to mrzí. Zrovna včera jsem s ní byla na kafi. Povídala jak manžel byl nadšený, jak se vrátil uvolněný... Ještě aby ne. Ale teď teda nevím. Mám to hodit za hlavu 😶. Vím že mi do toho je prd ale ... Šla jsem jí za svědka, znám jí od plenek, vídáme se obden... Prostě mi to nedá. Manžel mi to neměl říkat, bylo by mi líp
@hanka_12345 tam strašně záleží, jak to vidí a chce manžel. Že bych z takového přátelství nebyla nadšená, je pravda, ale nemělo by to být mě rozhodnutí. Ale zase si říkám, že když to zakladatelce manžel takhle řekl, že s tím asi taky není úplně v pohodě a vážila bych si toho, že má ke mě takovou důvěru a rozhodně bych ji nechtěla zklamat.
kdyz to nerekne ona-neznici vztah manzela s kamaradem ale pokud to praskne tak to znici vztah jeji s kamoskou pravdepodobne..ikdyz tazatelka je v cele situani uplne cizi.
To je od chlůapcu docela sobecke..ikdyz co cekat od tohoto materialu, ze
@hanka_12345 tady každý rozhodnutí něco zničí. Jak jeden debil dokáže ublížit tolika lidem jen proto, že myslí rozkrokem.
@drep já třeba vím, že moje nejlepší kamarádka by to vědět chtěla stejně tak i já bych to chtěla vědět. Za mě je nevěra jako nevěra, nedělám rozdíl v tom jestli je to bordel na dovolené, úlet v opilosti v hospodě nebo dlouhodobý milenecký poměr. Pro mě to znamená nenapravitelné narušení důvěry a důvod k ukončení manželství. Omluvitelným důvodem nevěry pro mě není ani nějaké dlouhodobé neshody, protože všechno se dá řešit, a když se to řešit nedá nebo to řešení nemá, můžou jít ti dva od sebe. Neudržovala bych takový vztah ani kvůli dětem, protože i na ně to bude mít vliv, ačkoliv si lidé myslí, že ne, jelikož se takové věci neutají - a to vím o čem mluvím z vlastní zkušenosti v roli dítěte, které bylo dokonce u nevěry jednoho z rodičů přítomno. 🙄
@reeeza dobre, tohle se da jeste pochopit, kdyz tu pravdu reknes bezdetnemu paru, ktery v podstate nema zadne zavazky. Ale jakmile jsou v tom deti, tak je ve hre mnohem vic, nez ze si kamoska ulevi a vyzvani za kazdou cenu “pravdu” (kterou ma mimochodem z treti ruky - nebyla u toho).
Kdyz to rekne, tak samozrejme nad tim ta jeji kamoska nemavne rukou. Bude ji to stvat, bude ji to mrzet, budou se hadat, budou se mozna rozvadet… a co ty deti?! Ty to samozrejme budou prozivat a ponesou si nasledky cely zivot. Vsak si vzpomente ti, kdo jste deti rozvedenych rodicu. Jake to bylo, kdyz se vasi rozvadeli? Nebo kdyz meli krizi? Hm?
Ja bych teda nic takoveho nerikala a nemichala se do veci, do kterych mi nic neni.
Kdo zazil dlouhodoby vztah, kde jsou deti a jine dalsi zavazky, v mnohem uz dokaze smirlive prihmourit oko nad nekterymi prohresky, protoze zhrzene ego dokaze napachat vic skody nez uzitku.
@hanka_12345 no to je otazka, jak vlastne byl celej ten vylet na Filipiny pojat 🤷♀️ Kazdopadne je to cele divne. Mame malo informaci a spoustu konspiracnich teorii 😄
Tak je otázka, jestli to není trolling, ale i tak je to zajímavé, jak by člověk reagoval.
@levandule_k přesně 🙂 jak by kdo reagoval 🙂
jelo tam 5 chlapů, 2 ženatí, 2 svobodní a 1 gay
v bordelu jich bylo 4 z těch 5
a tady je náhle zvrat v těch ženatých 🙂 najednou jsou svobodní 3
takže tam jel jen 1 ženáč, ten o kterýho celou dobu jde? 🙂
a co když do bordelu šel i ten gay 🙂
a potom tady máme opilecké přiznání jednoho ze skupinky někomu, kdo na té akci nebyl
jak moc to bylo dle pravdy, jak moc v tom byl ten alkohol a sny?
🙂
@xxx3d to je zajimava analyza ☝🏼😃
Podle me, jak je ten pribeh nekolikrat prevypraveny - kamosi o zenacovi gayovi, opily gay opilemu manzelovi autorky, jiz strizlivy manzel s matnymi vzpominkami pribehu manzelce, rozrusena manzelka (autorka prispevku) sem do diskuze.
Myslim, ze za tu dobu se ten pribeh mohl z ust kazdeho vypravece dost pozmenit, takze je otazka, jak to vlastne bylo doopravdy 😄
To mi pripomina jednu bezvadnou hru, kterou jsme hravali na taborech:
Byla trasa asi 1 km. Ctyri druziny. Na trase priblizne po 200m od sebe stali postupne decka z tech druzin.
Na zacatku trasy stal vedouci a ctyrem prvnim deckam odvypravel kratky pribeh. A ten si pak jako stafetou meli predavat ustne dal. Takze ten, kdo si vyslechl original, rekl, co si pamatoval, druhemu na trase. Ten pak bezel, rekl to tretimu, a tak dal. No a pak ten posledni bezel ke zbytku druziny a ti to meli sepsat.
Nejvetsi sranda na tom byla, ze nikdy ani jedna vysledna verze nebyla stejna jako ta puvodni a mnohe se lisily zcela. Dost jsme se vzdycky nasmali, kdyz jsme tu hru hrali.
Od te doby beru vzdycky vypraveni druhych hodne s rezervou 😀
@xxx3d začíná mi to připomínat nějakou ulohu v matematické olympiáda. Za me ale zadání sedi: jediný, kdo nešel, je manžel autorky (první zenac). Opakovaně chodil manžel kamarádky (druhy zenac). A vyzvanil to svobodný či gay. Osobně bych manžela podezrivala, ze to byla od začátku brane jako jízda za .urvama, a měla bych problem ho příště zase někam s kámoši pustit. A vlastně vy mi i hlodal cervicek, jestli nebyl s nimi. No nevím, pokud jde o nejlepší kamosku, asi bych ji to rekla.
@llluckaaa ale manzel autorky na Filipinach nebyl 🤔 nebo jo?
@llluckaaa podle toho, co jsem si přečetla a jak jsem to pochopila já, tak manžel autorky tam vůbec nebyl 🙂 a mluvil s opilým kámošem, který mu to líčil.
...Naši kamarádi (byli na pánské dovolené) na Filipínách. - naši kamarádi byli - oni byli a jsou to naši kamarádi
... Jeden z nich se opil s mým manželem a řekl mu, že na Filipínách navštívili bordel.
- proč by někomu, kdo tam byl s nima říkal, co tam dělali??? 😀
i z toho logicky plyne, že tam manžel zakladatelky nebyl.
@hasara33 takže kdyby ti chlap dejme tomu třeba po 10-15 letém vztahu jedinkrát ujel třeba z důvodu opilosti by ho svedla kolegyně, tak bys kvůli tomu rozbila rodinu a všechno co jste společně vybudovali??
@veroniquecz ono je taky ve hre, jestli by navsteva bordelu byla posledni kapka vsech moznych dalsich problemu - pak si dovedu predstavit, ze by to byl duvod k rozvodu. Ale pokud jinak vztah funguje, a jeste zbyva jinak nakapat cely kyblik, ktery se pravidelne vcas vyleva… no nechtela bych proto tuhle informaci vedet. Protoze by me to samozrejme vykolejilo. Jak pisu - kdybych byli svobodny par, tak ho kopnu do zadku a nazdar. Ale v nasem pripade by slo take o tri dalsi bezbranne lidi. Takze ja bych to vedet nechtela. Kvuli nim.
@exbordelar
@xxx3d No vidíte, tak ja jsem tomu příběhu přidala ještě novou zápletku 😂. Prave mi ti přišlo divny, ze by jediný s nimi nebyl, nevšiml si toho a oni mu to jen říkali 😂 Takhle vznikaji drby, ze si kazdy něco domysli, odmysli a vznikne ještě vetsi drama. No ale i tak, tohle vědět, tak se asi s tím podvadejicim nedokážu dal normálně bavit a předstírat, ze se nic neděje.
@llluckaaa presnee, takhle vznikaji drby 😅
Mimichodem, po dlouhe dobe super diskuze 😂 Jakoze zajimave psychologicke tema 😀
@veroniquecz takže on by byl ten, který mě podvedl, ale já bych byla vlastně ta špatná, která rozbíjí rodinu? Zajímavý úhel pohledu 🤔 nicméně ano, protože zaprvé udělal to jednou, udělá to znovu - jakmile se hranice jednou překročí, není už takový problém překročit jí znovu a zadruhé, jak jsem psala výše, narušilo by to nenávratně mojí důvěru a i kdybych chtěla, nemohla bych v takovém vztahu pokračovat 🤷🏼♀️
@exbordelar Víš co, mne totiž nesedí, ze to vyzvanil kamos toho podvadejiciho své manželce (zdejší autorce). Takovou informaci bych nikdy nepustila. Přijde mi věrohodnější situace, ze to na celou grupu prasklo a jeden z nich si předem u manželky připravuje pudu, ze jako jediný odolal a jen o tom slyšel 😅
@hasara33 ja bych se citila uplne stejne jako ty. A proto bych to vedet nechtela. Urcite ne ted.
@llluckaaa ale on v te parte nebyl - dle puvodniho prispevku. Teda tak jsem to pochopila.
@hasara33 je to mozne 😀
@exbordelar vzhledem k tomu, že se tu dál nevyjadřuje tak se spíš přikláním k trolení🙈
@exbordelar souhlas 👍
@hasara33 zajímavý pohled. Zahodit x desítek let pro jeden úlet 🤔🤔

@misa_pise souhlasim s tebou, je blby ze tim to znici vztah manzela a kamarada..na druhou stranu..chci aby mel muj muz takove pratele? ja vim ze mu t nemuzu prikazovat ale jako nebyla bych uplne nadsena