icon

Máme ještě šanci?

andryyysssek
3. říj 2016

Ahoj holky,nedávno jsem psala o problémech v manželství,máme krizi několik měsíců,jsme na sebe fakt hnusní,už mi vyčítá i to,že malý mluví méně než ostatní děti,i mladší,že má ještě pleny,že prý jeho mamce několik lidí řeklo,že je ohledně toho opožděný,má 2roky.Byli jsme už rozhádaní,tak asi proto mi to teď vyčítá.I to,že ho nedokážu uspat dřív než v deset večer,když jeho mamce se to dařilo celý týden v osm,atd...Ještě předevčírem,kdy jsme byli v pohodě,jsme si říkali,jak se milujeme,a musíme se snažit,dnes jsem se ho na to ptala,a řekl,že momentálně jsou jeho city ke mě na bodu mrazu.Jak to mám chápat?Že mě už nemiluje?Myslíte,že máme ještě šanci? ☹

trdelnik234
10. pro 2016

Ahoj,

Ako sa mas? Deti?

andryyysssek
autor
10. pro 2016

@trdelnik234 ahoj,furt stejně ☹

trdelnik234
31. pro 2016

Ahoj, ako sa mas? Ako dopadol sud o syna?
Prajem vsetko dobre do roku 2017,nech sa veci vyvinu podla tvojich predstav. Ako silvestrujes?

andryyysssek
autor
1. led 2017

@trdelnik234 Ahoj,je to lepší psychicky,ale soud nic moc.Zatím se rozhodlo o vánocích, měla jsem malého od 26-28.12.,ale dál ho jen vidam.Soud nám určil rodinné terapie,abysme se dohodli na péči o malého, ale s manželem se dohodnout nedá. Udělal ze me úplně psychickou trosku,krkavčí matku,nesvepravnou,a důvod, proč nedovolí, aby byl se mnou maly na noc v novém bytě je,že mi nevěří, že se nedokážu o syna sama postarat,protože jsem nikdy sama nebydlela,a prý neznám realitu.Samé lži navykladal,jeho argumenty jsou jen výmluvy, aby mě od malého odstřihl.Aspoň to tak vypadá.

andryyysssek
autor
1. led 2017

@trdelnik234 jinak děkuji za přání, tobě taky přeji vše nejlepší do nového roku 2017 🙂

verusky
2. led 2017

@andryyysssek to je strasne..... strasne..... muj taky na soud psal, jaka jsem hysterka, zbytecne zatezuju a ublizuju starsim detem, jsem naladova, atd, atd... ale ja mu dceru nevydala, takze je u me, soud nic a to uz je to tam 9 mesicu.
co Tobe reknou na osppodu? melas pravnika? a ten soudce mu veril? kdy bude dalsi soud?

andryyysssek
autor
7. led 2017

@verusky Ahoj,to máš pravdu,je to strašné. Já mu syna taky nevydala,ale babička, jeho matka si ho vzala na víkend, bylo to domluvene,a už mi ho prostě nevratili.Ale i kdyby se to nestalo,tak by si ho nechal,když by si ho vzal na víkend.Sociální pracovnice,soudkyně i psycholožka jsou na mé straně.Další soud bude 20.1.,a já doufám, že už se konečně rozhodne,protože kdyby čekali, až se dohodneme sami,tak se nedočkají.

trdelnik234
8. led 2017

@andryyysssek

A ked sa to nerozhodne ani toho 20.01, tak co bude dalej? Ako to s tebou vyzera? Uz si odstahovana? Beries rodicovsky na syna este? Hladas pracu?

andryyysssek
autor
8. led 2017

@trdelnik234 když se nerozhodne,podám opět předběžné opatření, už bydlím sama s dcerou,RP mi vzali,když malého nemám, tak jsem teď na pracáku,a hledám práci.

andryyysssek
autor
8. led 2017

@trdelnik234 když se nerozhodne,znovu podám předběžné opatření, a rodičák mi vzali,protože malého nemám u sebe.Tak jsem teď na pracáku,a hledám práci.

trdelnik234
8. led 2017

@andryyysssek

takze o starost naviac. A byvas v tom istom meste?

andryyysssek
autor
8. led 2017

@trdelnik234 ne,musela jsem se odstěhovat cca 80km k našim, tam,kde jsem žila celý život, a teď bydlím v pronájmu v rodném městě.

verusky
8. led 2017

@andryyysssek proc syna nechali u taty, kdyz stoji vsichni pri Tobe? soud dal za pravdu jemu? nebo Ti dali sanci se odstehovat atd., tak aby mel syn jedno misto? a jaka psycholozka? ja myslela, ze u malych deti zadny psycholog neni...

aleenka1234
8. led 2017

Přijde mi to celé divné, nezlobte se, ale ani jedno dítě u vas dobrovolně nechce být. Sociálka a policie vam taky nepomohla,zřejmě proti vam mají hodně důkazů a asi se opravdu nestarate o děti jak máte.

andryyysssek
autor
8. led 2017

@aleenka1234 Cože? A to jste vzala kde,že u me nechce být ani jedno dítě?O děti se starám jak nejlíp můžu,mám čisté svědomí. A to,že mi policie nepomohla,co mají asi dělat, když je od toho sociálka?Sociálka mi pomáhá,ale předběžka byla zamítnuta,žádné důkazy proti mě nemají, to řekla i soudkyně, že na jeho argumenty nebude brát ohled,když nejsou žádné důkazy o tom,že by děti byly zanedbané.Mínusy má on,já ani jeden,a to,že vám to je divné, za to já nemůžu,že je taková metoda,kdy se trvá na tom,aby se rodiče domluvili,a jen se to protahuje,když nás tahá ji kvůli tomu na rodinné terapie.Všichni, ať už soud,psycholožka z terapií nebo sociální pracovnice domlouvají jemu,ne mě.

aleenka1234
9. led 2017

Kdyby se to stalo mě, dítě mu seberu zpět. Jediné, na čem mi záleží jsou me děti, bez nich bych umřela, takže jak on ho vzal vám, já bych je vzala jemu, když jak říkáte všichni jsou na vaši straně.

andryyysssek
autor
9. led 2017

@aleenka1234 a jak mu ho mám asi vzít, když na me dohlíží? To se to kecá a odsuzuje,když jste to nezažila.

majkoz
9. led 2017

@aleenka1234 No je to podivné. Proč malého toho 28. vydala? Psala, že o Vánocích rozhodl soud- tedy kluk byl u chlapa a ona ho měla 26-28. To nevypadá, že má někoho na své straně. Což je asi dobře - soud i sociálka má snad být především na straně dítěte a ne rodičů, ať už jednoho nebo druhého- tedy tak si to myslím, zkušenosti s tím nemám.

andryyysssek
autor
9. led 2017

@majkoz Proč jsem ho vydala? Že by proto, že tak rozhodl soud? Měla jsem ignorovat rozhodnutí soudu, abych si pohoršila?

majkoz
9. led 2017

@andryyysssek Já se do toho nechci plést, ale když tvrdíš, jak máš všechny na své straně, že to jemu domlouvají, ale syna Ti soud svěřil na dva dny z celé té doby, tak je to divné, se nezlob, mně to tak přijde.

andryyysssek
autor
9. led 2017

@majkoz divné to je,taky to nechápu, ale říkám tak,jak to je.

trdelnik234
22. led 2017

@andryyysssek

Ahoj, ako dopadol sud? Myslela som na teba v piatok.

andryyysssek
autor
22. led 2017

@trdelnik234 Ahoj,to jsi hodná, že jsi na mě myslela 🙂 nedopadlo to nejlíp, ale aspoň se předběžně rozhodlo o tom,že budu mít malého co druhý víkend + dva dny v týdnu v kuse,než se rozhodne definitivně.Pořád lepší, než jak to bylo doteď, že jsem s malým byla tak 2x týdně po hodině 🙂

kokena77
22. led 2017

Muzu se zeptat proc vam maleho soud nesveril do pece? A do ci pece je tedy sveren, tatinkovi nebo babicce? Je mi to moc lito, drzte se.

andryyysssek
autor
22. led 2017

@kokena77 není svěřen nikomu, manžel mi ho jen nevrátil, a tak se to řeší. Ony ty soudy trvají na tom,aby se rodiče dohodli,proto chodime na terapie,a pak ještě budou znalecke psychologické posudky,a až pak se rozhodne.Manžel se pořád vymlouval,proč mi ho nedá ani na noc,a proč ho nemůžu navštívit, atd.,stál si za tím, že jsem pro děti nebezpečná, abych se o ně starala sama,ale soud jeho argumenty nebral,proto se zatím rozhodlo tak,jak se rozhodlo.

kokena77
22. led 2017

Drzim palce. Cetla jsem jak jste se s dcerou prestehovala. Praci uz mate? To bude taky jeden z hodnoticich ukazatelu. Jste ve slozite situaci ale jak pisete, mate oporu v rodicich a to je moc dobre. Snad to vsechno dobre dopadne.

andryyysssek
autor
22. led 2017

@kokena77 děkuji. Práci ještě nemám,jsem na ÚP krátce. Navíc ani nevím, jestli mě někdo bude chtít zaměstnat, když budu mít syna dva dny v týdnu,a musela bych mít tyto dny volné.

verusky
22. led 2017

@andryyysssek no to je dost spatne rozhodnuti... to me mrzi... kdy bude ten rozhodujici soud se vi? drz se... maly neplaka, kdyz ho po hodine vracis? nedovedu si to vubec predstavit...

andryyysssek
autor
22. led 2017

@verusky no,je to nic moc,ale aspoň tak.Rozhodující soud se neví, kdy bude.Další stání bude 6.3.,ale mezitím budou ještě ty terapie,pak ještě znalecke posudky,a to se nikdy dopředu neví, kdy budou.

trdelnik234
22. led 2017

@andryyysssek
Prosim ta, a ako to ma poriesene tvoj byvaly? On ma syna 3 pracovni dni kazdy tyzden, plus kazdy druhy vikend? Takze podla rozhodnutia sudu z 20 januara to mate akoze napoly? Na koho je teraz rodicak, kedze ty uz nepoberas? Na neho? Ale on ho nema vo vylucnej starostlivosti? Ex-manzel nechodi do prace? Kto sa stara o syna?

Strana