icon

Máme ještě šanci?

andryyysssek
3. říj 2016

Ahoj holky,nedávno jsem psala o problémech v manželství,máme krizi několik měsíců,jsme na sebe fakt hnusní,už mi vyčítá i to,že malý mluví méně než ostatní děti,i mladší,že má ještě pleny,že prý jeho mamce několik lidí řeklo,že je ohledně toho opožděný,má 2roky.Byli jsme už rozhádaní,tak asi proto mi to teď vyčítá.I to,že ho nedokážu uspat dřív než v deset večer,když jeho mamce se to dařilo celý týden v osm,atd...Ještě předevčírem,kdy jsme byli v pohodě,jsme si říkali,jak se milujeme,a musíme se snažit,dnes jsem se ho na to ptala,a řekl,že momentálně jsou jeho city ke mě na bodu mrazu.Jak to mám chápat?Že mě už nemiluje?Myslíte,že máme ještě šanci? ☹

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@demetritis i když zase si říkám,kdyby byl u milenky,kluka by asi nebral,ale jel by jakože za mamkou sám.A na té socce bych měla říct,jestli tam nebyl ohledně péče o dítě?A na jakou socku konkrétně?

demetritis
5. říj 2016

@andryyysssek a proc ji ho pujcujes ? Jo a mali muze mi obdoby kdy hlta a pak obdoby kdy stagnuje proste to tak je detem obecne prospiva byt z jinymi detmi pak se uci rychleji ale ty to doma neovlivnis nejsi kouzelnik

trdelnik234
5. říj 2016

Ako nehnevaj sa, ale ten tvoj chlap s tebou nenormalne kyve. Tak dlho ti bude hovorit, ze si neschopna matka a manzelka, az tomu sama uveris. Manipuluje s tebou, citovo ta vydiera, zastrasuje.
Ja ta poznam iba z netu, takze v podstate si usudok viem urobit iba z toho,co si na konikovi o tebe precitam, co o sebe napises, ale verim tomu, ze si normalna mlada mamina, co sa stara o rodinu a snazi sa, aby vsetko fungovalo. Obcas ti ujdu nervy, obcas nakricis na decka a na manzela. Kolke to tak mame podobne a nikto nam to na oci nevyhadzuje? Ja mam napriklad na decka svatu trpezlivost, ale zase manzela by som niekedy prizabila, takze ked sa posekame, nemozem byt s nim v jednej miestnosti. tak ma vie vytocit.
Ale k teme. To, ci este mate sancu v tejto chvili nikto netusi, ale poradim ti jedno. Prestan sa tym zaoberat. Zameraj sa na seba a na deti, kasli na svokru a na manzelove nalady, posli ho do riti a nech sa vrati, az ho to prejde a navrhne konstruktivnu debatu.

demetritis
5. říj 2016

@andryyysssek musis na oddeleni pece o dite . neptej se jestli tam byl di tam stim ze mas, pocit ze vas manzel chce opustit a vzit kluka sebo meli by ti dat podklady k zadosti o svereni vyhradne do tve pece a zapsat si vice mene vasi situaci. On uz te s tchyni psychycky tyra do jiste miri a je lepsi mit to pojistene oni ti prijdou na kontrolu kouknou se jak se mali ma ja se o maleho staras zapisou si to a pak kdyz on nahodou prijde a nahlasi ze zanedbavas dite bum sice ti znova prijde kontrola ale socka bude u soudu na tve strane . Jo nikdo nechce aby to doslo az tam ale pojistka je pojistka

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@demetritis protože doteď to nebylo tak hrozné.A to,že ji někdy rupne v palici,není často.A taky jsem ráda,že si od dětí odpočinu,když dcera odjede k tatínkovi.A ty děti jsou další věc.Já tu nikoho nemám,kamarádky jsou v mém rodném městě,ale taky moje chyba,že jsem si nebyla schopna najít za celých pět let kámošku.Na druhou stranu jsem mu x krát řekla,že s dětma je na hřišti,ale to mi taky moc nevěří.

japona
5. říj 2016

@andryyysssek Klidně může jet s malým k tchyni a tam si s ni bude notovat, jak deti zanedbavate. Tim si připraví jen pudu pro to, že se nebude nikdo z rodiny divit, až od vás bude chtít odejít.. přece jen opuštění rodiny s malym dítětem těžko nesou i tchyně..

trdelnik234
5. říj 2016

@andryyysssek
Hadam to az do takych extremov nezajde, to by bola skoda. Ale vybav si to predbezne opatrenie na tej socke a davaj pozor na svokru. To, ci ma nejaku zensku by mi teraz bolo osobne jedno. Co s tym spravis? Upevni si poziciu ako matka a nedavaj teraz syna svokre, aspon nejaky cas. Viem, znie to ako paranoja, ale aby potom nebolo, ze si leniva a neschopna a ze ho tam odkladas.
By si sa divila, jak sa situacia da otocit proti tebe.
Inak, mas naozaj pocit, ze si vo vychove syna nieco zanedbala? Ze si sa mu nemohla kvoli vycerpanosti, podrazdenosti ci inym dovodom poriadne venovat? Ze nema dostatok podnetov? Nemusis odpovedat, ale priprav sa, ze to proti tebe pouziju.

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@trdelnik234 já si doteď myslela,že je jen podrážděný,a stupňuje se to,a neuvědomuje si to.Že to nedělá vědomě ☹ Spíš mám pocit,jestli nemanipuluje s ním jeho mama.

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@japona taky možnost,ale mám spíš pocit,že ho očkuje tchyně,a mě prudí kvůli kravinám,aby se mě zbavila.

trdelnik234
5. říj 2016

@andryyysssek

Tak to rychlo zistis. Ale musis si byt ista sama sebou, inak s tebou bude zametat.
Drzim palce. Nie vzdy je za problemami ina zena, ale castokrat to tak je.
P.S. Ina zena moze byt kludne aj svokra.

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@trdelnik234 popravdě,kdyby v tom byla jiná ženská,bych byla ještě ráda,než aby v tom byla tchyně ☹ je mi jasné,že kdybysme se rozváděli,nastalo by peklo,jako s bývalým ☹

demetritis
5. říj 2016

@trdelnik234 i na tu tchyni pozor sem stasna ze ju nemam a partnetova sestra bydly daleko moc jsme si nesedli. Jinak s minouu tchyni lahutka prijeli jsme na nastevu mali mel rok zustal u nasich blyje v aute tahat ho 500 km se mi nechtelo mladel ten vul sel s bratrem kouri a ona name po o vybalila jestli nechci byt s obema jejimi starsimi syny mylela sem ze me roubne napred varit obed pro 9lidi na prvni navsteve a pak toto . No a u znamejch se zkr tchyni na pul roku rozesli a ona ho dala domupi s jeho bejvalkou ted jsou teda zas slolu protoze ji bejvalka zacala srat . Ale bylo to zajimavy.

olakolesnikova
5. říj 2016

@andryyysssek ma doma nudu, tak 100pro ma jinou nejakou, co ze sebe deal takovu akcni moderni plnou zivota....takze kdyz prijde domu ma utahanou manzelku, no.... ja jsem taky ve 2 manzelstvi, ale kdyby neco - hned jdu. a to jsem starsi nez ty )) bud silna! jsi jedinecna jaka jsi!

olakolesnikova
5. říj 2016

@andryyysssek mozna ma pro nej vyhlidnutou jinou..

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@demetritis no,to je taky mazec.

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@olakolesnikova to je docela možné,že má pro něj vyhlídnutou jinou.Nás taky dala dohromady ona,a později toho litovala.Pak zas,že jsem se změnila k lepšímu,že jsem nejlepší snacha ze všech,které má,a teď mi prý zas nemůže přijít na jméno,kvůli tomu,že prý na děcka seru,a nevěnuji se jim dostatečně.

olakolesnikova
5. říj 2016

@andryyysssek mozna ma pro nej vyhlidnutou jinou..
@andryyysssek no prosim....neni ona nejak to?.....trochu divna? tys mo dala 2 deti, tak moment, kam ted s nima? oni ji taky uz nelibi nebo co? no jsem z toho ted na nervy...

olakolesnikova
5. říj 2016

@andryyysssek a vubec, proc ona se mota kolem vas dvou???????

demetritis
5. říj 2016

@andryyysssek jo to je sranda me chlap rekl ze se detskam venuji az moc a seru na domactnost jenze ono to neni jen tak temer cely den jim litat za zadkem oni pak nic nezvladnou sami atd vzdy je neco na ukor neceho no ona by asi raci abys mela vude bordel a deti krmila jeste v 8letech lzickou no nevym . Po pravde co si myslelas ty nez stim on po ni zacal ze detska zanedbavas ???

demetritis
5. říj 2016

@olakolesnikova no jesli sem to pochopila ta tchyne si nejradej domu nakvartyruje syna s malym a co stim druhym nevim to sem nepostrehla

olakolesnikova
5. říj 2016

vite holky co se rika tady u nas - chlapi(manzele) prichazi a odchazi, ale deti zustavaji. tak ja to tak taky ziju.

olakolesnikova
5. říj 2016

@demetritis tak jsou to deti jeiho syna oba dva, ne? jak to rozdelovat je???

demetritis
5. říj 2016

@olakolesnikova tak ja mam starsi dve s inym nez to co ted cekam ja uz ho nedavala posledni dve kapky byly ze mi dve hodiny pred scriningem oznamil ze na to nema a to mi vecer pred psal ze penize ma . Apak temer to samo s kocarkem to mi rekl 2hodiny po ze nema napred mi tvrdil ze spravuje auto ze mu tam odesla nejaka blbyna a do pul hodky je ume jenze se 5hod nic nedelo kdyz sem uz byla vztekla . Tak mi rekl ze je nema kdyz sem mu rekla ze mi porad jeb slibuje a lze tak sem byla ta blba nakonec sem skoncila z modrinama a on tak ze nanej slo trestni oznameni nelituju deti miluju a on stejne me podvadel a dlouho vracel se jen protoze sem byla ta co tehu zustala narozdil od tech ostatnich co o to prislu chudera ta trubka co mu naletela ted ta jeji mala a jejuch mala budou chuderky uz ted on dluzi pres 2mice jeho mati slusny darecek a on kdyby semu prisli na vse tak sedi dalsich 10let . Tychyne a mamci jsou pruser

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@olakolesnikova no,je divná,manžel ví jaká je,i se mě zastane,to jo,ale teď,jak to je vyhrocené,dává ji za pravdu i nesmysly.Nevím,proč se do nás montuje,je prostě taková,manžel mi na to řekl,že ji jde o malého,že ji není jedno,jak je vychovávaný,aby nebyl rozmazlený.Vidí to totiž na dceři,někdy se fakt chová jako rozmazlenec,bezohledná,a je pravda,že jsem někdy nedůsledná i ve vážných věcech,v tom mu dávám za pravdu.Ale teď je to už fakt děs.

demetritis
5. říj 2016

@olakolesnikova tak psala ze si tchyne brala jen maleho tak treba holcicku nechce kdyby mela dva kluky tak by jije chtela vzit oba asi bude malinkou hrabla treba si na vnukovy chce vynahradit to ze je syn uz velkej

olakolesnikova
5. říj 2016

@demetritis no chvala bohu ja mam tchyni 1500km daleko ) ale to co pises je strasny

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@demetritis no,kdybych měla bordel,tak bych to taky slízla.

andryyysssek
autor
5. říj 2016

Jinak holky,abyste byly v obraze,dcera je z prvního manželství,a jen syn je její vnuk.

demetritis
5. říj 2016

@olakolesnikova no ja tu soucasnou nekde na slovensku ale partner protoze ona i tcan jsou notoricti alkoholici se zarekl ze jsou pronej potom co provedlu jeho sestre mrtvi tak ja v podstate mam kliku jen ae nemusim z jeho segrou kterou on zboznuje dokonce chce aby se mala jmenovala po ni . Rada vzpomina na vetu moji matky " moje tchyne byla uzasna az na body kdy vtrhla do pokoje kdyz ... jestli si dame neco k jidlu ,, mati mela dve tchyne a ta prvni byla megera tu druho mela raci nez svoji matku . Jen to spolecne bydleni nez sem se narodila byl pry des . Ta druha ji v 8 mes nechala zamknout v byte bez jidla aby ho perfektne uklidyla byla tam3dny taky krasa svihla italka

demetritis
5. říj 2016

@andryyysssek i tak bud miluje oba .... no ty znami to maji podobne holka jeho z prcniho manzelstvy rozmazlena a psychycky dost zanedbana jeho matka ji nemu citit ta pritelky s kterou ma 2letou holku tak pritelkyni nemusi malou od toho co se jim samozvane nacpala do bytu stim ze nema kam jit a ze ji prece nevihodi podnos zboznuje . Ta mala je sost rozmazlena a kdo rozmazluje baba a tvrdi ze zatoze jsou rozmazlene muze vzdy matka .parada

Strana