icon

Máme ještě šanci?

andryyysssek
3. říj 2016

Ahoj holky,nedávno jsem psala o problémech v manželství,máme krizi několik měsíců,jsme na sebe fakt hnusní,už mi vyčítá i to,že malý mluví méně než ostatní děti,i mladší,že má ještě pleny,že prý jeho mamce několik lidí řeklo,že je ohledně toho opožděný,má 2roky.Byli jsme už rozhádaní,tak asi proto mi to teď vyčítá.I to,že ho nedokážu uspat dřív než v deset večer,když jeho mamce se to dařilo celý týden v osm,atd...Ještě předevčírem,kdy jsme byli v pohodě,jsme si říkali,jak se milujeme,a musíme se snažit,dnes jsem se ho na to ptala,a řekl,že momentálně jsou jeho city ke mě na bodu mrazu.Jak to mám chápat?Že mě už nemiluje?Myslíte,že máme ještě šanci? ☹

andryyysssek
autor
30. říj 2016

@anelamates jj,to máš určitě pravdu,bývalý takový byl 😊

anelamates
30. říj 2016

@andryyysssek Ony jsou totiž důležité činy, ne řečičky. Nakonec pěkné řečičky zvládne plno lidí, ale být dobrý manžel, táta, to už hned tak každý neumí.

andryyysssek
autor
14. lis 2016

Ahoj holky,tak jsme to neustáli,jdeme od sebe ☹

anelamates
15. lis 2016

Tak rychle takové rozhodnutí? No nevím.

shine2015
15. lis 2016

@andryyysssek uvidis....jeste neni vsemu konec. Tyhle rychle akce...precti si knizku partneri a rozchody od klimese....nemusi byt vse jeste tak jak se ted zda

andryyysssek
autor
15. lis 2016

@anelamates ano,je to jeho rozhodnutí.Vygradovalo to po tom,co zjistil,že jsem nebyla důkladná v úklidu během te krize a mé deprese.Už cítím tu jeho nenávist,alergii vůči mě.On mě teď má za největší špínu,protože si myslí,že jsem taková celou dobu,a když jsem chtěla další šanci,že budu důkladná,tak stačí,aby našel smítko prachu,a řekne,je to nanovo,ty už jiná nebudeš,atd.Takže to už asi nemá cenu.

trdelnik234
15. lis 2016

@andryyysssek

Pockaj, to vazne? Ako zistil, ze si nebola dokladna v upratovani? Trosku nerozumiem. Ako pochopila by som lepsie, keby ti povedal, ze sa k sebe nehodite, ze si na jeho vkus pasivna a podobne dristy, ale nie toto. On normalne kontroluje, ako mate doma upratane? VYsvetli to prosim ta, lebo mu pridem jednu flaknut ( zacina ma svrbiet ruka).
A depresie mas pod kontrolou? Beries nejkae lieky? Alebo nazyvas depresiou iba ten stav otupenosti, ked ma clovek velke problemy a nic ho nebavi?

anelamates
15. lis 2016

Zřejmě máíte každý dost jiné představy o tom, jak vypadá výchova, co je čí povinností. ještě bych to nebalila, ale sedla bych a snažila se jednat. Nakonec máte spolu dítě a to je závazek. Takže něco jako - šúatně uklízíš neexistuje. Existuje - já budu dělat podlahy, protože mám jinou představu, a ty budeš třeba žehlit. Ty nakupuješ, já dělám uhlí. Nebo ty vaříš a učíš děti stolovat, já je učím čistit zuby. Stanovit si, co kdo vlastně chcete a jaké máte představy. O tom, co by měly děti umět ve svém věku, jak by měla fungovat domácnost a tak. nejlepší by bylo zajít do poradny pro manželství a rodinu, kde na váš problém koukne nezaujatě odborník.

trdelnik234
15. lis 2016

@anelamates

Super napisane. Ja se len trosku bojim, ze uz je neskoro a ze ide trosku o manipulaciu z jeho strany, ze uz ten vztah pochoval a rezignoval na zmenu.

anelamates
15. lis 2016

Pokud je to tak, tak to ten psycholog jasně rozklíčuje a poukáže na to. A když nic jiného, aspon nebude zakladatelka mít pocit, že vina je jen a jen na ní. A to se počítá.

trdelnik234
15. lis 2016

@anelamates

Hej, netreba hned robit radikalne rozhodnutia, su v tom deti.

anelamates
15. lis 2016

Přesně tak, taky nemám ráda hned takové pálení mostů.

andryyysssek
autor
15. lis 2016

@anelamates
@trdelnik234 ano,už je pozdě,poradnu jsem mu nabízela několikrát,odmítl ji.Když o tom s ním chci mluvit,probrat to,nedokáže se už se mnou o tom normálně bavit.Uznala jsem,že jsem na všechno srala,neuklízela pořádně několik měsíců,nic mě nebavilo,ale on nevěří,že taková nejsem v povaze.Zjistil to tak,že v poslední době jsem to odbývala,byli u nás měnit kotel,tak udělali bordel,neumyla jsem po nich pořádně,a on,že jsem to neudělala vůbec,protože jakmile to udělal on,bylo to čisté.Takže se mu ani nedivím.Ale vždy jsem byla důkladná,to jen v poslední době ne,ale on si myslí opak.

andryyysssek
autor
15. lis 2016

@trdelnik234
@anelamates já pálit mosty nechtěla,on je rozhodnutý.

anelamates
15. lis 2016

Jenže není jenom on, jste vy a je na tobě, pokud tedy ještě máš zájem, mu to takto vysvětlit. A třeba i tak, že dokud s tebou do té poradny nepůjde, budeš se rozvodu bránit. To by nešlo?

andryyysssek
autor
15. lis 2016

@anelamates všechno jsem mu vysvětlila,vůbec to s ním nehne.Vlastně,o rozvodu nepadlo ani slovo,ani o tom,ať se odstěhuju nebo on,jen řekl,že je konec.Bojovala jsem,přemlouvala,prosila,že se zas budu snažit,ale on už sebemenší problém vidí,např,že jdu koupat malého o něco později,tak řekne,že se už nezměním,že to bude furt dokola,a snahu nevidí.

norna
15. lis 2016

@andryyysssek ahoj cetla jsem tady vsechny ty stranky a je mi te uprimne lito... 😒 😒 je zajimavy ze ty bojujes premlouvas prosis a on nedela nic aby to bylo dobry jen komanduje a dela psychicky terror nic jineho ..Takoveho chlapa bych nechtela nikdy v zivote a ten by sel teda z baraku... 🙄 🙄

andryyysssek
autor
15. lis 2016

@norna děkuji,víš co je nejhorší?Že takový nebyl,začalo to gradovat tou krizí,naopak mi byl vždy oporou.

norna
15. lis 2016

@andryyysssek nevim z toho co jsem vycetla a to se na me nezlob prosim si myslim at krize nekrize ted je to jedno kdyz se chova tak jak se chova ale proste me to prijde ze nema zajem uz a nevi kudy kam a resi to tim komandovanim aby jsi samozrejme byla ty ta spatna atd....a nehlede na to jak jsi psala ze prosis ,premlouvas atd ze se mu tim jeste vic zprotivis... 😒 😒 Jen muj nazor no.. 😕

brnohrot
15. lis 2016

@andryyysssek no tak to me moc mrzi, ze mas doma zase peklo. On se snad v tom vyziva, ze te porad tak depta. Nerozumim tomu. Ma byt rad, ze jste zdravi a ze deti prospivaji a jestli je ulizeno vic nebo min, co na tom. Asi bych mu taky nejradeji jednu flakla. Je to blbec, nebo co? Co ty deti? Na ne nemysli? [ promin, nepisi me carky a hacky].

lenjii
15. lis 2016

@andryyysssek takové chování mají chlapi, co mají milenku... Vláčí s tebou jak s koštětem... Bez urážky.

andryyysssek
autor
15. lis 2016

@norna ano,přesně takto to je,nemá zájem,a hrotí vše,abych pochopila,že je konec.Tak to vidím já.A máš pravdu,tím přemlouváním se mu akorát zprotivím,tak jsem mu napsala,že ho přemlouvat nebudu,a chápu,že je rozhodnutý s námi skončit.

andryyysssek
autor
15. lis 2016

@brnohrot právě,že na děti myslí,tvrdí,že si o malého zažádá do péče,aby nežil ve špíně,a promluví si i s bývalým,aby ani dcera v tom nevyrůstala.

andryyysssek
autor
15. lis 2016

@lenjii to mě taky napadlo,tvrdí,že žádnou jinou nemá,ani nemá pomyšlení,a vlastně mi i řekne,že mám dost,když mě něco takového mohlo napadnout.

norna
15. lis 2016

@andryyysssek presne to si taky myslim ze uz nechce no..tak bych ho nechala byt a rozhodne ne premlouvat atd zda se mi to pak jeste horsi..A nejhorsi je kdyz vidis i to ze on nema snahu..udelej si cas pro sebe vyraz nekam ven i s detmi na nejaky vylet ci tak neco a provetrej hlavu...I kdyz by se to treba jednou melo zmenit u nej uz bych to stejne mela porad v sobe to jeho chovani a samozrejme uz nikdy bych ho nechtela zpet..Tohle uz neni jen o krizi co ma clovek obcas doma ale tohle uz je po psychicke strance masakr.....Je mi te moc lito 😒 😒

andryyysssek
autor
15. lis 2016

@norna už se taky smiřuju s tím,že zůstanu sama s dětmi,možná i bez nich.Nejhorší je,že budu podruhé rozvedená,a kdo mě pak bude chtít? 😞

enalga
15. lis 2016

@andryyysssek Já jsem taky našla štěstí až napotřetí. 🙂 Všechno se dá zvládnout

brnohrot
15. lis 2016

@andryyysssek o ty deti bych ale bojovala. Nenechala bych mu je. Matka ma preci na deti narok, privedla si je na svet a stara se o ne , tak ti je nemuze vzit.

andryyysssek
autor
15. lis 2016

@brnohrot malého mu nenechám,to samozřejmě,a dceru bývalému,jestli to požene k soudu,taky ne.

norna
15. lis 2016

@andryyysssek za deti musis bojovat to je snad jasny...jak myslis to porad ze mas spinu?uz nekolikrat jsem tady cetla ze ti za to manzel vynadal ze neuklizis ci co..Jak to mas tedy s domacnosti?nebo jak to vnimas ty?

Strana