Máme ještě šanci?
Ahoj holky,nedávno jsem psala o problémech v manželství,máme krizi několik měsíců,jsme na sebe fakt hnusní,už mi vyčítá i to,že malý mluví méně než ostatní děti,i mladší,že má ještě pleny,že prý jeho mamce několik lidí řeklo,že je ohledně toho opožděný,má 2roky.Byli jsme už rozhádaní,tak asi proto mi to teď vyčítá.I to,že ho nedokážu uspat dřív než v deset večer,když jeho mamce se to dařilo celý týden v osm,atd...Ještě předevčírem,kdy jsme byli v pohodě,jsme si říkali,jak se milujeme,a musíme se snažit,dnes jsem se ho na to ptala,a řekl,že momentálně jsou jeho city ke mě na bodu mrazu.Jak to mám chápat?Že mě už nemiluje?Myslíte,že máme ještě šanci? ☹
A byt je spolocny alebo iba jeho?
@trdelnik234 ano,to vím,že musím podat žádost o syna,rozvod nechám na něm.Půjdu k rodičům,a pomůžou mi sehnat byt,sestra má známosti,tak mi to slíbila.Byt máme v pronájmu,psaný na mě.
@andryyysssek kdy by nebyl mamanek tak tchini vydis dvakrat do mesice stim ze oravuje ona a on treba utoho je jen jednou nebo vubec . Promin ale on ty neco taji !!! Doctu konverzaci a kdyztak pisnu
Holky,tak už hledám byt,naši mi pomůžou, ještě povyřizovat další věci. Už se to s ním v jednom bytě nedá, zesměšňuje mě,ponižuje,vyčítá... Ve středu u nás byla tchyně, nadávala mi sprostě před dětma,hodila po mě špinavou pánev s tím, že nejsem schopná umýt nádobí po oběde, dala mi facku za to,že jsem si dovolila se bránit, vyhrožují mi,že přijdu o obě děti.
To je sila toto. Drzim ti velmi palce, nech sa ti rychlo podari odist. A vsetky tieto veci si zapisuj a pouzi proti nim (viz facka od tchyne). Normalne zajdi na policiu, nech spravia zaznam. Preco u vas bola? Co viedlo k tomu,ze sa konflikt mezdi vami takto vyhrotil? Si na antidepresivach? ZVladas to?
@trdelnik234 děkuji, na policii určitě zajdu,protože on mě udal za to,že jsem odjela k našim s nemocnou dcerou,a šířím dál její infekci,i když jsem měla od dr povolení. Takže tam musím zajít,a donést lékařskou zprávu, i potvrzení o dovolení k odjezdu.
Tak s tymto nemam nastastie skusenosti. A to predbezne opatrenie mas vybavene?
@andryyysssek jezismaria.....
@andryyysssek jezismaria.....
@andryyysssek bozinku mas jeste silu tady to psat..... bez od nej! mamamia facka od tchyne, to bych zabijela....
@trdelnik234 taky jsem s tím neměla zkušenosti, doteď. Ještě nemám, v pondělí budu vyřizovat.
@olakolesnikova já už shanim byt,teď jsem u našich.
@andryyysssek delas to spravne. kvuli detem.
@olakolesnikova děkuji, já vím.
@andryyysssek to je hrůza, jak se to u vás vyhrotilo 😒 držím palce, ať je to co nejrychleji za tebou
a to ju takto rozparadila jedna posrana neumyta panvica od obeda,? Si neviem predstavit, co by spravila ta nadhera keby si jej syncekovi vybielila ucet, udala ho za zneuzivanie maloletej a pachla s obidvoma detmi za hranice.
@mrkvicka88 děkuji,doufám, že se soudama nebude peklo.
@trdelnik234 ona se chytá už všeho, byla nepricetna ,že ohrozuju jejího vnuka špínou,atd.
Chlap je nebudu se vyjadrovat, jen hovado co di svou maminku zaslouzi a ne rodinu a ona je FUJ me by tohle udelala jednou a sekerou ji pizenu svinskym krokem do lesa ke stromu. Tohle su nenechej libit, neksi zadna chudinka a nesvalun na sebe vinu, ty hlavne potrebujes mit sebevedomi pak s tou jezibabou zatocis.
Ja mam takoveho tchana, drzel me pod krkem a chtel me zadusit. Ja mu pro zmenu dala pesti a to necekal, onu se ho vsuchni boju. A nelituju toho proti nemu pujdu tvrde, tak se taky neboj.
@biedronka10 děkuji, je to hrozné, jak někteří lidi mají vyje.aný mozek,a toto jsem ji přímo i řekla. Máš aspoň ty podporu v partnerovi?
@andryyysssek v partnerovi ano, ale v matce ne uz 4 roky, nechce me ani videt. Takze jsme odkazaby jen sami na sebe, protoze jeho familie nam dela naschvali. Nebylo to lehke, jestli chces slyset muj pribeh napisu ti pak sz abych te povzbudila, ze muze byt i hur, ze existuje nejaka takova silena grupa jmenem rodina partnera a clovek muze uvazovat i o smrti..... dostala jsem se z toho a troufam si tvrdit ze vsechno spatne je ve skutecnosti nutne pro zacatek neceho lepsiho, ja to tak mam a uz jsem bojovna, hlavne proti jeho familii. hlavu vzhuru.
@biedronka10 Budu ráda,když mi napíšeš do sz.Vím, o čem mluvíš.Taky jsem několikrát uvažovala o sebevraždě, ale mám děti. A dostala ses z toho sama nebo pomocí psychologa?
@andryyysssek facka od tchýně? No to snad ne. To si přece nemůže vůbec dovolit. Je to hrůza, kam to až zašlo a to mě moc mrzí. Ani jsem si nepomyslela, že to může zajít až tak daleko. Drž se a neházej vinu jen na sebe. Ještě, že máš rodiče, co ti pomůžou. Držím moc palce a mysli na děti, které za nic nemůžou. Snad to dobře dopadne.
@brnohrot děkuji,taky doufám, že vše dobře dopadne,že o děti nepřijdu, protože údajně tchyně nahlásila na socialce,že žijeme ve špíně,doložila i nějaké fotky,samozřejmě fotila zrovna to,co bylo od prachu nebo zašpiněné.
@andryyysssek nevím jak na to ta tvá tchyně může mít vůbec žaludek. Neměla by se mezi vás dva vůbec plést. No jednou aby se ji to nevrátilo.
@brnohrot je to psychopatka,a manžel dost ovlivnitelný.
@andryyysssek odpo ti napisu, bude to delsi
@biedronka10 jj,díky.
hele ja ty psala rovnou že si máš skočit na socku doufej že bude modřina a bež podat trestní oznamení za ubližení na zdraví aspon to by ti mohlo hrát do karek

@andryyysssek
tak teraz honem vybavit to predbezne opatrenie o zverenie syna do tvojej starostlivosti, vybavit byvanie a pracu a zakladne veci. Budes sastahovat k rodicom?