Manžel běhá s kolegyní z práce, vadilo by vám to?
Maminky, nevim jak zacit. Zalozila jsem si jiny profil, protoze nechci aby me nekdo poznal. Budu rada kdyz si ten muj vylev prectete a odpovite jak to vidite vy z druhe starny.
Mam 18-ti mesicni dite a manzel podnika. Asi pred tremi mesici prijal k sobe do kancelare asistentku aby mu trosku vypomohla. Holcina vypada rozumne a libili se mi. Pri diskuzi s manzelem prisli na to, ze maji stejny konicek, a to behani. Slovo dalo slovo a domluvili se na spolecnem behu. A tady zacina muj problem nebo spise blok. Manzel mi to zatajil a ja jednou vecer projizdela facebook a tak nahodne jsem si ji nasla. Videla jsem, ze beha a ten posledni beh, asi tri dny zpatky se shodoval s casem i mistem behu meho manzela. Manzel mi rekl ze jde behat i kam, bohuzel se nezminil ze ne sam. Kdyz jsem si dala dve a dve dohromady, polilo me horko. Takovy ten blby pocit a myslenky plynuly vsemi smery. Vybehla jsem, nemohla jsem to drzet v sobe a uhodila na nej. Prvni se tvaril prekvapene, nechtelo se mu odpovidat, ale nezapiral. Pry mi to nechtel rict, ze presne vedel ze bych udelala scenu, tak o tom pomlcel. Vlastne mi to nejak nevysvetloval. Pro nej o nic neslo. Jen si byli zabehat. Zranilo me to. Duvera byla nahlodana. Domluvili jsme se ze mu to zakazovat tedy nebudu, ale chci vedet dopredu, ze spolu pujdou behat. Slib dodrzel a dalsi beh mi rekl. Ac nerada, pustila jsem ho. Nemyslim si ze jsem nejaka stihacka, ale kdo miluje tak asi i trosku zarli. Asi 14 dni byl klid a pak jsem zase zjistila ze byli spolu spolu natajnacku behat. Teda nerekl mi to, ale kdyz jsem uhodila, rekl ze byli. Ona si totiz kazdy beh dava na fb. Jinak bych to asi nezjistila.
Po tom prvnim incidentu se manzel urazil. Nemohla jsem z nej dostat proc. Urazena jsem prece mela byt ja. On si to domyslel tak, ze odkud jinud bych to mohla vedet, nez ze jsem se mu hrabala v telefonu. Vubec nepripoustel ze bych to mohla zjistit nejak jinak. A tak me jeste obvinil, ze jsem stihacka a hrabu se mu v telefonu. Nikdy jsem to nedelala a delat nehodlam. Tim me dostal. Zname se pres deset let a on mi neveril.
Holky, ted zase odjel behat, vim ze spolu sli. Trosku se to ve me pere. Verim ze nic jineho spolu nemaji, ale i tak mi to vadi. On to vi. Ale pry maji stejne tempo, samotneho ho behani moc nebavi a ostatni delaji dlouho do noci. Tak behaji spolu.
Jaky na to mate nazor, vadilo by vam to? Delam zbytecne dusno? Co by jste delali vy?
Dekuji za vsechny vase odpovedi. Pisu to trosku s emocemi, tak snad se s tim poperete. 🙂
@barulina dělám v chlapskem kolektivu a většina mě chtěla vymrd.... A to jsem přešla z jedné instituce do druhé, zase chlapi a zase to samé... Podotýkám ani jeden neuspěl a ani jsem žádnému nedávala kapku naděje že by uspěl..
Mě osobně by to vadilo, kdyby chlap začal běhat s jinou.. A kór to tajil i když přislíbil že to příště řekne... Je to divné prostě.. A nejlepší obrana je útok.. Moje mu chlapovi by se taky nelíbilo kdybych chodila běhat s mladým sympatickým kolegou a nezeptala se třeba jeho jestli nechce běhat se mnou.. Naštěstí chodíme, resp před tehu,jsme chodili běhat spolu..
Holky a mate pravdu, beh me sice nikdy nebavil, ale ja bych klidne zacala behat. Jen by ho to se mnou asi nebavilo. Beha uz nejakou dobu a tak bych mu nestacila. No uvidime. Ale jsem moc rada za vase odpovedi.
I tak je videt jak to kazdy vidi trosku jinak.
Me by to v podstate nevadilo, kdyby mi to vzdycky oznamil dopredu, rekne ze jde s ni a kam. Jo a ne vicekrat nez jednou tydne. 🙊
Ale jsem rada ze mi pisete. Alespon jsem si to mohla v hlave trosku utridit.
dala bych botu ze tim ze bude delat sceny (opravnene) ho primeje rychleji k tomu neco si zacit ... a moje rada? rychle spytlikuj tak aby on zarlil na tebe najdi chuvu bud pryc.... bez s kamarady chod s nimi jak jen to pujde... obrat to driv nez bude pozde
@desencanto tak jsem asi hnusna a nebo mam stesti na fajn kolegy. S chlapama delam 10 let a na par vyjimek ok
@barulina 🙂 🙂 🙂 🙂
Celý svůj život mám přátele opačného pohlaví, většinou šťastně zadané. Nechtějí nic po mně ani já po nich. Netvrdím, že v některých případech nemůže být mezi mužem a ženou náklonnost, ale snad přece nejsme zvířata. Není možné svojí polovičce dokonale na celý život zamezit kontakt s opačným pohlavím a když bude chtít, stejně podvede, i když bude hlídaný sebevíc. Chodím do horolezeckého oddílu a můj partner je o 15 let starší táta od dvou dětí, kterému naštěstí jeho žena doma scény nedělá 🙂 Stejně tak kdyby manžel chtěl běhat s kamarádkou, nevadilo by mi to, jsem sebevědomá a věřím mu. Nemám důvod si myslet opak podle toho, jak se ke mě každý den chová. Ale ani jeden druhému nemáme problém říct o tom, co jdeme dělat a s kým, manžel třeba mého spolulezce zná i osobně. Takže opakované zatajování by mi vadilo z principu, i když i tak to nemusí vůbec znamenat, že se tam děje něco nekalého. Takže bych primárně řešila spíš tohle než běhání - klidným věcným rozhovorem, i když chápu, že udržet emoce na uzdě je někdy težké.
@kefalinka Tak do telefonu mu radeji nelez...nestoji to za to,to by uz vybouchnul...a pamatuj-kamarat taky rad ☹
po pravdě - mě by to nevadilo - manželovi věřím, to že ti to neřekl - sama potvrzuješ, že jsi reagovala, jak si myslel, e budeš reagovat, takže se mu ani nedivím, že ti to tajil. a pokud víš, že s ní nic nemá. tak proč se v tom šťárat. spíš by mě nejvíc naštvalo tvé neustálé podezírání a s prominutím šmírování. tady je tvá důvěra v něho totálně v háji a nedivím se, že by se naštval. Píšeš, že to má jako jediný koníček - tak proč mu to upírat? bože tak běhá s asistentkou, kdyby běhal s kámošem a šli na pivo, tak by ti vadilo, že pije a je večer pryč - prostě já bych to neřešila
Upřímně me by to vadilo...jsem dost žárlivá a v tomhle bych furt neco viděla. Pokud nechce chodit běhat sám, ať běhá s chlapem 😀
Tak já bych koupila jako vánoční dárek vozítko chariot a na každé běhání bych mu přibalila i děťátko. Dítě bude na vzduchu, ty budeš mít chvilku pro sebe, tatínek bude mít na běh zátěž a tím bude trénink účinější a navíc bude mít on i slečna potomka před očima, aby je případné roupy přešly.
@hojda vyborny napad
a co se tyče chalpu? nedala bych za ne ruku do ohne ...za žádného neznám věrneho chlapa život je proste hrozne dlouhy i ten manželský..faktem je ze mam drtivou vetsinu kamaradu -chlapu , kamarádky jen dve ale ani jedna nezahla 🙂 chlapi vsichni a do jednoho XD at zenaty nebo svobody nebo jen zadany vim o jednom co nepodved jen jednu partnerku za 15 let🙂 a jednom co nepodved 2 ale to jen proto ze jsem uz byla vdana XDDD
@markyzka84 a s kým ti chlapi zahýbali? se samýma svobodnýma nezadanýma? 😀 😀
Koukni, něco s tím udělej. Bez řevu, otevřeně, klidńě. Ale došlo už k určitému překročení hranic. Asistentka se svým šéfem tráví volný čas, chodí běhat. Kdyby mi kámoška řekla, že teď nastoupila jako asistentka a chodí s šéfem běhat, co si o tom myslím, tak jí řeknu, že po ní jede. nebo minimálně je mu příjemná. Co má co chodit s asistentkou běhat, co má co ona mít pocit, že má v jeho životě nějaké větší místo? On si to teď nemusí uvědomovat, že se schyluje k nevěře. Ale ona začne jeho zájem testovat, začne flirtovat, řešit s kámoška, co jí řekl, jak na ní koukal, budou o ba váhat a pak se to stane. Otevřeně bych mu řekla, že tě to ponižuje, že minimálně ona to určitě bere tak že vám to neklape, když běhá s ní. Snažte se věnovat sobě a buď otevřená. Snad mu to nebude stát za to. Když ale bude mít moc klid tak to tam začne doutnat. Asi si z něj něco vycítila, něco zvláštního, třeba když o ní mluvil, když jsi šla pátrat na FB. Dala bych najevo, že jsem obezřetná a on že riskuje ztrátu rodiny.
Když jsem byla mladší a radikálně zhubla, pořídila jsem si kamaráda na ježdění na kole.. Prostě jsme byli oba adrenalinoví nadšenci - já asi podle něj větší.. Jelo se na sílu, výdrž a páry... On mě bral jako parťáka, ale oba jsme byli solo, pak měl vztah na dálku, to bylo ok, pak začal s někým chodit, ta holka fakt žárlila, tak mě s ní seznámil...Ale když na něj nenápadně pod nějakou záminkou čekala a viděla, v jakým stavu dojíždíme - zpocení, od bláta, mouchy na zubech, odření, trávu v řetězu, tak jí asi došlo, že se fakt neválíme v kopřivách dobrovolně.. Ale ...Musí to fungovat - předem dohodnutý pravidla.. Nám pak nevadilo se ani před druhým převlíkat...A pokud slečna každý běh monitoruje, byla bych relativně v klidu..
Podle mého má za sebou pán žárlivou scénu - v minulosti, tak se asi snaží další předcházet...
Co poradím? Nevím - domluvit se např. na jeden večer v týdnu a chodit s kamarádem do posilovny? 😀 😀 😀
Ono jde i o to, že lidi dnes sport netáhne, samotnýho člověka to ne vždy uplně baví... A neběhá třeba tak, jak by chtěl.. Takže když má parťáka, co do toho jde, tak je to mnohem lepší... A sehnat někoho, s kým se sladí krok, výdrž a tak je dřina...Znám sama z kola i fitka....Já mám dodnes opravdu spoustu kamarádů, pár jich zůstalo dodnes - píšeme si... Ale většinou jak se zadali, nebo tak... Tak jsem z toho i tak nějak dobrovolně vybruslila já...Pokud nesportovaly i jejich polovičky...
Já bych si šáhla do svědomí, jestli ta žárlivá scéna nebyla kapánek ostřejší - a je možný, že manžel prostě má strach a zatlouká a snaží se předejít další....
@izzybickerstaff ano 🙂 se svobodnyma nezadanyma
Jeste jednou holky diky za vsechny vase nazory. Jsem rada ze jsem se na to mohla podivat ze vsech uhlu pohledu.
Ona asistentka totiz nema pritele. Mozna kdyby ho mela tak je to jine. Ale zbytecne nad tim spekulovat. Jinak vztah s manzelem mame krasny a ja jsem jsem rodinny typ a manzel to vi, tak mozna proto spekuluji. Nebo je to tim, ze uz jsem na materske dlouho, tak mam cas o tom vice premyslet a rozebirat to v sobe. 😊
@kefalinka ne logicky se bojis a opravnene....
@kefalinka nectu vsechny prispevky, ale ja bych se toho taky bala. po prvnim porodu muj predchozi partner zacal chodit na tenis se svou byvalou. ja ji znala, byla jsem v pohode, ale moje mama rekla, to bych nedovolila, bud opatrna. a ja si najednou uvedomila, ze doma je zenska, ktera se stara o domacnost, plinky, obcas ji z toho hrabe, obcas je nevrla. chlap volno travi s bezdetnou, usmevavou, pohodovou, peknou... a najednou bylo jasno. v blizke dobe jsem pak rekla, ze se mi to nelibi a at chodi s nekym jinym.
to riziko tady proste je...
jinak ja ted taky trochu zarlim na partnera, kdyz odjizdi na jedno misto pracovne, vzdycky se holi a upravuje. nikdy bych nic nerekla (doufam!), protoze jsem zila s zarlivcem a vim, jak je to neprijemne. a tak se vnitrne uklidnuju, ale az ja porodim, az shodim kila, az zacnu chodit mezi lidi... jak psaly holky vys, zacni taky nekam s nekym, hm? a at Te to bavi a doda Ti to smrnc 🙂 ja se tesim za pul roku na jogu 🙂
ahoj,
precitala som to cele, i to co ti radia kocky - niektore lepsie, niektore menej.., tak ponukam este sumar z mojho pohladu.
aktualne si doma, s Vasim babatkom a kym on si beha, ty sa staras...on pracuje a naraz tu ma novu posilu, ktora ma ''na pocudovanie'' rovnake zaujmy.
nadsena z toho nie si. najma ak on ten spolocny zaujem, uz dokonca aj spolu pestovany taji..a ked sa ho na to opytas, tak reaguje utocne, teda ze presne vedel co sa stane.
teda dalsi krat ti to povedal - na co si reagovala suhlasne, aj ked mas obavy, nechala si ich - nech si bezia
a on sa predsa len preklikol do modu - bezime si spolu tajne.
Myslim, ze skor ako beh by ste mali sadnut a riesit vas dvoch.
Konicky su fajn, najma ak podnika ma zatazovu pracu, ma to narocne, tak je isto beh fajn.
Beh s niekym nie je na skodu, aj ked musim povedat ako byvaly atlet ze beh je beh....dalsi k behu, pokial niekto miluje behat a chce behat, je len kulisa.
Behavala som denne, takze vete ze maju rovnake tempo uplne nerozumiem....to by mi musel vysvetlit ako malej. Ako na to pri kave v praci prisli? Akoze toho odbehnu rovnako napr. 5km za zhruba rovnaky cas? alebo?....fakt vediet sa vyladit na nieci beh nie je zalezitost minuty dvoch...za tolko moze v praci pri kave preskocit iskra ale urcite to nie je na vyladenie tempa dostatocne,...inak by sa stafeta netrenovala tak dlho a ani dvojice, trojice v treningovych fartlekoch by sa neladili roky kym im to bezi jednotne, ak by to slo takto od stola😉
Teda jo spolocne tempo by v tomto smere nasiel aj s 50rocnou susedou ak by chcel, alebo s tebou (aj ked nebehas....ale mozno prave teraz mas chut zacat😉
Toto cele by ste spolu urcite prebrat mali - rovnako ako tie zranujuce vety, to, ze to vedel ze tak budes reagovat, to ze teda to preventivne taji, ze ta rovno obvinil z toho, ze mu sledujes telefon a ani sa neopytal ako to teda vies. ...to ze ste spolu 10rokov a i ked to neznamena, ze musis vediet vsetko, ci ze ti musi hlasit vsetko mu nestojis za to, aby ti oznamil taku vcelku podstatnu vec akou je to, ze sekretarka uz nie je len sekretarkou a teda podriadenou v praci, ale aktualne i partnerkou pri sporte, resp. sparingpartnerkou v behu, co sa teda zmienit mohol a s ohladom na teba, na vase dieta, na to ze ste spolu rodina mal.
Rovnako tak ako by mal vediet, o tom, ze si tak velkorysa, ze To, ze kamaratka na beh ak by nejaku mal za teba ok, ale predsa len toto je sekretarka ktora snad prisla vypomoct s niecim inym do firmy ako s tym, co spolu rozbehli aktualne. (Tu si myslim, ze by mohla byt zaujimava i mala porovnavacia cast, teda doteraz tiez behal s byvalou sekretarkou alebo niekym alebo doteraz si stacil sam, az teraz objavil ake to je behat s niekym?alebo za niekym? Najzaujimavejsie to pravdaze bude najma ak doteraz behaval sam, a zrazu je to spolocne a este tajne)
A tiez kam az to teda ako takto postavena trojica idete dobehnut, pretoze to, co ta na Tom stve myslim ze nie je o behu, a presne k tomu som ta chcela vratit.
Ano kociarik na behanie je super napad, behavat s nim a vyladit sa nan i tu, je tiez super vec....najma ked si teraz doma, ak ste spolu malo, ty potrebujes naspat upravit vahu i telo tak by to vsetko mohlo ladit, a bolo by mile ak by ti v tom pomohol, ale i tak na spolocny rozhovor a na prebranie veci ako sa citis mysli. Lebo tu sa pribeh pri zruseni spolocnych behov nekonci, najma ak to vie tajit a su spolu v praci.
situacia nie zavidenia hodna, velka podpora v Tom, co si zacala, ze sa radis, zistujes co robit, kludne ak budes citit ze je to potreba moze pomoct i Linka dovery alebo rodinna poradna, kde moze ist clovek i sam.
Kazdopadne do Noveho roka by som ti priala vacsiu istotu, moznost mat pri sebe partnera, ktory ta ako partnerku vnima a nemusi nic tajit, o ktoreho sa mozes opriet. A teda ak prichadza cas, kedy budete i so sirsou rodinou, cas na babicky, ktore mozu pomoct postarat sa o dietatko, tak si pomoct nechaj a najdi si cas na rozhovor nielen o behu, ale i o vas, o buducnosti spolocnej, do ktorej asi tajnosti behavam si so sekretarkou a teba do toho nic, nepatria. V Tom velmi drzim palce, nech najdete spolocnu rec a tiez spolocne tempo, predsa len bolo by prijemne, ak by sa vyladil na svoju rodinu 😉
Ptala jsem se ted manzela a nic jineho nez zacinajici nebo uz probihajici nevera v tom neni. Ja bych to urcite nenechala. Rady typu tolerance-abys za chvilku nebyla samozivitelka. Zadne sceny, ale urcite diplomaticky.
Já bych muži tolerovala, kdyby chtěl sportovat s kamarádkou, kterou znám, a předně se zeptal, jestli s ním nechci chodit já. Pokud by přišel z práce s tím, že má novou kolegyni a budou spolu běhat, zakázala bych to...i když budu u vás za megeru.🙂 Muž by mi to taky nedovolil, oba máme na přátelství žen a mužů podobný názor a já i zkušenost. Nemám žádného kamaráda z dob za svobodna, který by o mě v průběhu času neprojevil zájem, a to nejsem zrovna topmodelka a koketa už vůbec ne. Stejně tak by mě stvalo, že já se doma starám o děti, sebevědomí pár měsíců po porodu nic moc, a on kouká na pevnější zadek nějaký veselý nezadany sportovkyně, který určitě lichoti, že běhá se šéfem. A co se týče zatajování, myslím, že to ve vztahu nemá co dělat.
v první řadě je pipka ta sekretářka, která se tím během chlubí na FB, proč musí druzí lidi vědět o každém cizím prdu? pokud pálí za manželem, tak tohle možná dělá úmyslně, aby se to manželka dozvěděla, začala dělat scény a milneka měla lehčí pozici, že k ní manža doběhne, protože má doma fúrii, v tomhle jsou ty technologie manželství škodlivé 😀 😀 😀
manželovi bych klidně oznámila, že mi to vadí, že si nepřeju, aby běhal s mladou kostí, buď si najdi hlídání a běhejte spolu, utužíte vztah a manžela přejdou roupy nebo mu kup domů běžící pás, ať ho máš pod dozorem 😀 nebo ať běhá s chlapama,ale tohle fakt nedělá dobrotu a na pouhé přátelství mezi mužem a ženou nevěřím 😝 😝 😝
tak i já přidám...tady mi to nevadilo...Dřív...můj (nyní již dlouhá léta) ex přítel měl také JEN ,,kamarádky,, chodili na pivko, na bowling...prý já na to nejsem. Nooo - tak já pracovala v bowl. herně, ale ke mě hrát nechodili...asi věděli proč, a vždy to bylo na tajno, když já jsem měla jiný program, práci, nebo něco... Nikde jsem nekontrolovala tel, nebyla na fckb - ten snad ani nebyl takhle tenkrát populární. Pomalu to vylejzalo z našich společných přátel - že bych asi měla vědět... a když byla slečna těhotná, tak to bylo jasné. Nakonec jsem zůstala sama, s dítětem a ex s jednou super kamarádkou. Zhodnocená situace asi po 7letech - ta číča je také ted už sama - ale s dvojčaty a ex hraje dál - někde s jinou.... Jak říkala už moje prababička - důvěřuj ale prověřuj!
No ja nevim, radeji si davej na manzela pozor. Ten muj taky chodil "jen s kolegyni " na ruzne akce " a ted jsme rozvedeni. Me by se to tedy nelibilo. Memu muzi by se to taky nelibilo, kdybych chodila behat s kolegou,kamaradem.

zařiď si hlídání, řekni, že sis našla koníček nějakej-třeba cvičení s nějakým tvým kamarádem a uvidíš, jak se na to bude dívat