Manžel má milenku a já čekám druhé dítě
Dobrý večer,chtěla bych prosím Vás poradit.Manzel jezdí na služebné cesty do zahraničí domu jezdí jenom na víkendy.Máme spolecnou 5letou dcerku a ted čekáme druhé dítě.Před měsícem jsem zjistila že manžel si našel milenku,dokonce se i přiznal a řekl že jí miluje a že s ní chce žít.V té chvíli se mi zhroutil svět.Milenka je jeho nadřízená z práce, je slobodná a bezdětná a mladší o dva roky.Týden nato však manžel přišel ze služebky s tím že to s ní ukončil, protože se neshodli na určitý věci při plánování společný budoucnosti.Ze chce zustat s náma a zachovat rodinu.Tak jsem mu řekla že to tedy zkusíme.Jenže ted jsme sice spolu ale v jednom kuse si píše s ní od rána az do večera tvrdí mi že zustali moc dobrými kamarády,že budou takhle v kontaktu,že jí ted nechce odkopnout a ze ani nemuže.Nevím co si myslet jestli manžel mluví pravdu a nebo je to jenom nejaká hra a čekají az porodim a pak odejde.Moc se toho bojím,že zustanu s dvouma dětma sama.Co si o tom myslíte?
@amy102 Nečetla jsem celou diskusi. Mě zarazil už ten důvod proč se vrátil - že se neshodli na něčem, o tobě nebo dcerce ani slovo? Tak to by mě nakrklo neskutečně.
Já bych to osobně řešila tak, že kdyby s ní neukončil okamžitě kontakt a nezačal sekat latinu, roztroubila bych to po rodině, jeho i moji rodiče, sourozenci, prostě udělat průvan. Sice by to byla ostuda, ale především jeho. Myslím že by se mě obě sady rodičů zastaly. Ale nevím jak to máte vy. Až kdyby tohle se nějak vyřešilo, řešial bych nějakou vztahovou terapii.
@amy102 zkus si zajít někam do poradny a zjisti si na co všechno by jsi v případě rozvodu měla nárok. Podle toho se rozhodni. Pokud bude manžel ve vztahu s milenkou pokračovat, je na tobě, jak to budeš zvládat. Máš dvě možnosti, vydržet to nebo se rozejít. Rozchod ale nemusí být hned, můžeš se na to připravit a až budeš připravená, tak jít s pravdou ven a rovnou se odstěhovat, nebo navrhnout, aby se odstěhoval on. Osobně bych mu zkusila dát druhou šanci, ale byla bych velmi opatrná. Navíc si nemyslím, že bys nezvládla žít bez manžela, protože přes týden jsi sama na všechno, manža jezdí jen na víkend a v případě rozvodu budeš mít peníze na děti a taky na sebe plus vyrovnání majetku. Myslím, že ten, kdo bude mít nakonec problém s penězma, bude mít manžel...
@carmilla Přesně...navíc mám z toho pocit, že on stále vyčkává , zda od milenky nedostane druhou šanci...spíš to na mě dělá dojem, že se muž vrátil "znouzectnost" z důvodu, že milenka odmítla vzah na vážno a on stále doufám...no, a pokud mu to nevyjde, tak teda dobře, zůstane s rodinou 🙄. To by mě neskutečně rozzuřilo - nejspíš daleko víc než samotná nevěra.
@amy102 okamzite to s nim ukoncit. Domluvit se na alimentech atd. Nema cenu zustavat s muzem,ktery vas nemiluje. V budoucnu najdete lepsiho. A i deti poznaji na rodicich kdy jsou stastni a kdy ne... Nezranujte sama sebe. Neverte mu. Nema vuci vam respekt uz jen v tom ze je s ni stale v kontaktu...
Hlavne nebudte hloupa a zjistete si predem na co vse mate narok... At s vami jeste nevybehne...
@amy102 Nejspíš to bude tak, že "manžel by chtěl a milenka ne". Vy ho nemilujete, on vás také nejspíš už ne. Doporučuji urychlene začít řešit rozvod. Manžel bude mit cerne svědomí (přece jen odchází od tehotne manželky s dítětem), tak vám treba podepíše věci, na které by nepristoupil, až se mu to rozleží.. aneb "kuj železo, dokud je žhavé"🙂
já jsem začínala dost brzy 17 ,mám tři děti manželství no asi jako každé nějaký ten mráček,asi před dvouma rokama manžel stále pracovně jezdil mimo domov když jsem mu volala málo kdy byl dostupný,po příjezdu tajné telefonáty vždy řešené mimo mé uši,a stálé odepisování sms.a když pracovně na tři měsíce odletěl do Ruska a na tel neb skipe málo k zastižení tak už mi bylo jasné že je v tom jiná ženská.po jeho návratu když se šel zušlechtit do koupelny a nechal telefon na nabíječce jsem toho využila a hledala tel.číslo a sms kde jí oslovoval má milá atd.opsala jsem si její tel.číslo a hned řešila jsem jí volala aže jestli jí není blbé rozvracet rodinu a brát dětem otce.jejich vztah trval rok a půl stály jsme už i před rozvodem podával manžel.po měsíci to stáhl zpět,ale stále sní v konatktu Pak jsem jí zavolala ještě jednou na posled a řekla jí at si ho veme,ale i s těma jeho dluhama a že se zřeknu dětí a at je živý a vyvchovávají oni já je jen budu navštěvovat.a asi to pomohlo nvm no zatím od té doby jsem nezaznamenala nic co by napovídalo že by spolu opět něco měly neb.to umí tajit,ale víc si hledí naší nejmladší dcerky a ze synem si také víc rozumí jezdíme na výlety snaží se ale ve vzduchu cítím nějaký ten těžký vzduch něco co dřívebo později vybuchne no uvidím,tak či tak vše přebolí a atto dopadne jak dopadne život jde dál s chlapem či bez chlapa.
@alkuska přesně takhle to měl tchán. O milence se vědělo ale když se vrátil z dovolené kde se pohádali tak že se chce vrátit. Otázka pr dnů, pak už si zase s milenkou telefonoval 😝 . Už jen to že řekl zakladatelce že se nepohodli tak se vrací. To je teda fakt důvod ale vypisují si dál 😝
Mně bylo 7, když se naši rozvedli a i když to bylo těžké, tak jsem slyšela, že horší to bývá pro starší a pro mladší zase lehčí.. Takže bych být Tebou neotálela ani kvůli dcerce... A těžké to zas tak být nemusí, pokud tam nebudou hádky, schválnosti a tahání o děti...
@amy102 Jaky mate vztah s manzelovymi rodici? Pokud to je jen nejaky ulet, tak by mohli zasahnout...vim, neni to idealni, ale s miminkem na ceste jste v pomerne prekerni situaci... Ono je dost mozne, ze problem je ted v tom, ze muzovi to moc lehce proslo
Tak tady je pruser, ze to je jeho nadrizena, z principu proste nejde utnout kontakt. Jedine reseni je, ze si jeden z nich najde jinou praci. V hodne firmach je take zakazan pomer nadrizeny/podrizeny . Rekneme, kdyby se to v praci management dozvedel, jeden z nich leti hodne rychle pryc - hlavne kdyz se o zadnou idylku momentalne nejedna, nikdo nechce mit ve firme hadajici se parecek. Spis teda poleti tvuj muz.
Nečetla jsem komenty, ale já bych byla nekompromisní. Buďto ať ten vztah utne uplně, nebo ať se sbalí. Kamarádíčkování povede akorát k tomu, že se spolu znovu vyspí. Můj názor. Hodně štěstí
No záleží,co chceš ty.Pokud ho nechceš,tak je to jasný,domluvila bych se z někým kdo by vyměnil u bytu,když by byl pryč,věci bych mu nacházela před byt,a ať si dělá co chce.Pokud to myslíš vážně,tak podejst o rozvoda přzamekpodejrozvoda opatření na styk s dcerou a ať určí hned výživné,pro tebe,miminko a dceru. Z majetku ti musí vyplatit půlku.
Pokud s ním chceš zustat,zašla bych k němu do práce,a té megeře,bych udělala scénu,za prvé se to dozví všichni v praci,možná se bude citit provinile a jeho vyrázi.Potom bych to oznamila jeho rodičům.
Nevím v kterém světě manžel žije,alemaslopodm na hlavě ještě si bude klást podmínky?Tak to je na omylu.
Ja vim ze je to neco jineho, ale treba by to pomohlo i vam :
Kdyz jsem zacinala s pritelem, tak byl sama kamaradka a sama milenka, vecne jsem od nej slysela, ze ta je takova a ta makova a jezdil za nima na kaficka a me klidne nechal sedet doma na gauci a nebo jezdil po tajnu kdyz jsem byla v praci. No hrozne me to trhalo zily. Navic s vetsinou tech ,,kamaradek" spal nebo neco mel. Rikala jsem mu, ze kdyby me seznamil nebo me vzal sebou, tak ze to bude o necem jinem. Nechtel nic slyset ani se o tom bavit, jak padla rec na kamaradky, tak ho to stvalo. Ja uz to nevydrzela a proste jsem se sbalila a odesla jsem, byla jsem pryc mesic a za tu dobu me kazdy den psal milion sms, at se vratim ze to uz chápe a ze se napravi. Ze mu hrozne chybim, ze jinou nechce a ze se mnou chce stravit zbytek zivota. Vratila jsem se a opravdu to kamaradickovani s milenkama skoncilo. Jednu dokonce poslal do prde... protoze mu zacala psat jak jsem spatna, ze mu nedovolim se kamaradit a ze ho chtela sama pro sebe a takovy. Jinou jsem poznala ted o vikendu a vypadala docela v klidu. Proste chlap si podle me neuvedomi jak moc to boli a co vsechno zazivame, dokud nezazihe jeste vetsi bolest. Muzu vam rict, ze kdyz jsem odesla, tak jsem si myslela ze natrvalo, on na me kaslal, ja si dokonce myslela, ze je homosexual 😀 protoze pokud jsem nezacala ja, tak sex nebyl a me to prestalo bavit, zadne predehry, hratky a nic. Nevsimal si me a ja si pripadala jak nejaka spolubydlici a ne pritelkyne. Po tom co jsem se vratila se dost zmenil a je o dost lepsi. Cekame holcicku a budeme se do dvou mesicu stehovat do baracku, tak uz se oba hrozne tesime 🙂 a jinak on byl zavisly na facebooku a i ten kvuli me uplne zrusil (samozrejme i ja) a uz mu ty kamaradky nepisou 🙂
manzel klame... hajzel.. a ty to mas akoze akceptovat..
rozpravat ste sa predpokladam rozpravali, takez ani toto... asi by som sa bala urobit nejake radikalne rozhodnutie hed.. to si treba nechat prejst hlavou hlavne kvoli babu co mas... nemozes ho zacat brat len ako bankomat?
Souhlasím s většinou...
Asi bych poprosila rodinu o pomoc, odstříhla se od manžela, vyřídila rozvod, alimenty.
Pokud se bude chtít vrátit, tak ať se sakra snaží - chodí, telefonuje, stará se, zajímá.
Pokud se vrátil jenom proto, že mu nic jiného nezbylo, tak ať na to zapomene.
Dopřála bych mu přesně to,co si přál - ať si má milenku apíše jí kdykoliv se mu zachce, ale beze mne.
Sranda začíná po nějakém čase...
Kolegyně v práci - mladá krásná, leč trochu jednoduchá holka si nabrnkla ženáče, otce dvou dětí.
On jí věšel bulíky na nos, jak je doma nespokojený, nešťastný, manželka je po dětech tlustá a hnusná a je s ní jen kvůli dětem.
Ona se nechávala uplácet dárky a dovolenými.
Nakonec došla trpělivost manželce, protože to už byla nekolikátá nevěra a milého manžela vyexpedovala se dvěma kufry k milence...
Milenka po roce soužití byla na prášky - košile, které na něm tolik zbožňovala, musela totiž prát a žehlit - někdy dokonce i 2 denně! Vyžadoval teplé večeře - od ní, která se nechala tak na nějakou večeři pozvat, on se po práci našponoval na gauč, případně šel s kamarády na pivo a jí nechal samotnou a každý druhý víkend měl u sebe děti, kterým musela vařit a podřídit svůj program a poslouchat jejich řev.
Dovolená byla společná s dětmi, na tu ve dvou už nezbyl čas...
Škodolibě jsem zkonstatovala, že dosáhla přesně toho, co chtěla...
@stastnablcha No tak to je potom fakt šťastný život s bankomatem... ☹ Každý máme nějaké chyby, ale asi bychom jimi neměli dělat druhé lidi nešťastnými-aby to žití bylo také o radosti.Občas doma hodně mluvím. Protože mluví i našich 5 dětí, muž si přepne a neposlouchá. Potom mu říkám, že bych raději žila se skříní, neboŤ od ní nečekám odpověď. Odpovídá, že je toho na něj moc.Jsem na MD, takže je to trochu bankomat-ale žít pouze s bankomatem, to děkuji, to jdu raději na brigádu do Billy,snad někdo pohlídá. 😉Tomu dopisování bych zase takový význam nepřikládala-spíše asi tak stejně jako kdyby zakl. kouřila a muž to nechtěl. Nevím, jestli výše uvedený pán u milenky ještě bydlí, ale pozor-některé i práce by mohla vyhovovat-myslím kolem domácnosti a pokud se nechce zakl. rozvádět skutečně, tak by to zrovna dobře nedopadlo, každý má ramena, ale potom to nemusí vydýchat-to už by ho musela skutečně nemít ráda-to ovšem tady není.
radsi budu sama s detmi brat prispevky hlavne ze uz bych nebyla s nim a tim stresem ktery je vsude kolem kvuli nemu.!!! chtel to s vami ukoncit a zit s ni no jakozto jeho sefova (coz si myslim ze ma velkou karieru) si nechce na krk vazat chlapa se dvema ,,deckama,, tak mu rekla ze budoucnost s nim nevidi jinak nez v posteli. on se urcite lek a ted nechce ztratit ani vas a ani ji. udrzuje s ni kontakt to znamena ze se nic nezmenilo a ani nezmeni. odstehovala byh se k rodicum a ukoncila to. pak se budete moct venovat miminku v klidu a bez stresu 🙂 hodne stesti 🙂
@amy102 Ja jsem byla v 5. mesici tehotenstvi, ziji v zahranici, otec meho syna taky Cech. Caste cesty do Cech za ucelem "vyrizovani papiru" se ve veku 4.mesicu meho syna provarilo a zjistilo se, ze ma uz rok paralelni vztah s "kamaradkou/ucetni/fanynkou" do ted nikdo nevi.. Kdyz jsem byla tehotna,prodal mi auto..tedy rekl, ze ho prodal, ale jezdila jim ona.
Zkratim to.. 10Mesicu jsem od toho smejda, doporucuji, ABY JSI ZASLA ZA PRAVNIKEM A SOCIALNI PRACOVNICI A POJISTILA SE PRO PRIPAD, ZE BY SE PAN MANZEL OPET ZAMILOVAL DO DOBRE KAMARADKY. Pravnik ti poradi, pripravte si nejaky papiry, ktery ti proste bude muset podepsat v pripade,kdy bude chtit odejit od rodiny, papiry typu, ze se o vas postara,protoze on odchazi z vlastni vule s vedomim, ze opousti dve deti a zenu!!! Neni to nic spatneho, ja jsem tohle mela udelat davno, ted se soudime jako nejaky silenci! :( On lze jak kdyz tiskne, az je to do nebe volajici, je mi z nej zle. Bohuzel je to otec meho syna a vzdy jim bude a tak je to pro me velmi tezka situace, choval se ke mne opravdu strasne a tak bych ho nejradsi vymazala ze zivota, ale musim to vydrzet, dokud se nerozhodne maly, jestli se s nim chce nebo nechce vidat.. Urcite by jsme detem nemely branit ve styku s otcem, at uz se k nam zachoval jakkoliv (s vyjimkou drog, chlastu a nasili-to je duvod styku naopak zabranit!!).
Drzim pesti, neni to lehke obdobi, ale vsechno jde, kdyz vime, ze to vse delame pro dobro nasich deticek..
Bud silna a nedej se, snaz se chovat slusne a hlavne se nestresuj, uzij si ten krasny cas tehotenstvi, ale priprav se!!!!

@amy102 ten by jel jak namydlený blesk! Zklamání z toho, že manžel je lhář a ku*evník, který mě navíc má nejspíš úplně u prdele by se nikdy nespravilo. Radši sama a nějakou dobu s odřenýma ušima, jako s tímhle...