Manžel má milenku a já čekám druhé dítě
Dobrý večer,chtěla bych prosím Vás poradit.Manzel jezdí na služebné cesty do zahraničí domu jezdí jenom na víkendy.Máme spolecnou 5letou dcerku a ted čekáme druhé dítě.Před měsícem jsem zjistila že manžel si našel milenku,dokonce se i přiznal a řekl že jí miluje a že s ní chce žít.V té chvíli se mi zhroutil svět.Milenka je jeho nadřízená z práce, je slobodná a bezdětná a mladší o dva roky.Týden nato však manžel přišel ze služebky s tím že to s ní ukončil, protože se neshodli na určitý věci při plánování společný budoucnosti.Ze chce zustat s náma a zachovat rodinu.Tak jsem mu řekla že to tedy zkusíme.Jenže ted jsme sice spolu ale v jednom kuse si píše s ní od rána az do večera tvrdí mi že zustali moc dobrými kamarády,že budou takhle v kontaktu,že jí ted nechce odkopnout a ze ani nemuže.Nevím co si myslet jestli manžel mluví pravdu a nebo je to jenom nejaká hra a čekají az porodim a pak odejde.Moc se toho bojím,že zustanu s dvouma dětma sama.Co si o tom myslíte?
Pokud to s ním do budoucna nedopadne, tak se netrap už teď. Ten chlap za to nestojí! Jak tu někdo psal, ani si tě neváží. Neponižuj se a buď ta se rozhoduje...
Mnoho sil, zvládneš to.
@urtica Můj chlap si s jednou ženskou psal. Vím, že spolu nic neměli, ale psali si a vím co konkrétně si psali. Když to prasklo, bál se podívat se mi do očí, já pořád brečela a vyčítala a pak už jsem to nemohla vydržet a odjela na noc k rodičům (on ke svým nechtěl, protože by mu dali co proto). Psal mi, že nechce, abysme se synem odešli, že je vůl a bla bla bla... Druhý den pro nás přijel, o všem jsme si promluvili, s tou ženskou okamžitě utnul kontakt - ale ze své vlastní iniciativy, já se ho o to ani neprosila, vymazal si na ni číslo a doma to začal žehlit tak, že jsem toho mohla kolikrát až zneužívat - prostě si hodit nožky nahoru a ať klidně i uvaří, postará se o syna... Už je to půl roku, pořád není ta důvěra tam kde byla, pořád mám divné pocity, když potkám tu ženskou, pořád to mám všechno v sobě, ale den ode dne je to lepší a lepší a já jsem si tehdy řekla, že mu chci tu šanci dát, že nechci odejít jen tak...Kdyby mě skutečně podvedl, to bych neustála, ale takhle jsem se ještě dokázala zapřít. Snažíme se oba dva, aby nám spolu bylo zase tak dobře jako dřív, je to ještě dlouhá cesta, ale pomáhá mi v tom vědomí, že s tou dotyčnou utnul kontakty a že si sám uvědomil, že je to coura, která nám jen chtěla rozbít rodinu, nicka, které šlo jen o to dostat ho do postele, ale rozhodně by si ho nenastěhovala k sobě domů a nezačala mu prát, žehlit, uklízet a řešit s ním každodenní problémy. Chlapi si někdy neuvědomují co doma mají a my ženské bysme jim to občas měly ukázat - že i přesto, že jsme doma s dětmi, tak si samy sebe ještě vážíme a nenecháme se takhle ponižovat. Však když chce, tak ať jde, ne? Však on velmi brzy pochopí jak byl blbej. Ale ty děti si tohle nezaslouží a to by si ti chlapi měli uvědomovat...
@verusky O uznání otcovství vůbec nejde, to by bylo jasné i kdyby je rozvedli do porodu. Dítě rozené do devíti měsíců po rozvodu je stále právně dítětem exmanžela. Naopak bývá docela složák , pokud dítě jeho není a matka chce do rodného listu skutečného otce. Musí se na úřadech vystřídat všichni tři aktéři 🙂. Jinak ale souhlas.
@amy102 Ahoj, mrzí mě, čím teď procházíš. Jelikož jsem si před rokem prošla něčím podobným, jen jedno dítě naštěstí, dovol abych ti poradila. Nejlepší co teď pro sebe můžeš udělat je se od něj citově odpoutat, finančně osamostatnit a honem vymyslet plán B. Je to strašné, já se taky zhroutila a řešila jsem to terapiemi u psychologa a antidepresivy, takže mi věř, že ty tři zmíněné věci jsou naprosto klíčové. U mě to znamenalo: citově se odpoutat - naprosto si přestat brát osobně všechny hnusárny co mi říká, být nad věcí, finančně se osamostatnit: bohužel jsem neměla soukromou finanční rezervu, takže jsem si okamžitě našla alespoň brigádu, poohlídla se po podnájmu, ať mám kdyby náhodou aspoň něco, a taky jsem se hned informovala u právníka na co mám nárok v případě rozvodu, s čímž jsem manžela ihned spravila, aby si nemyslel... plán B: vykašlat se na své ideály o harmonické úplné rodině a smířit se s faktem, že když mi život nenabídne tuhle linku, udělám si jinou, ale budu ho žít plnohodnotně. Ale především, nech to posunout v čase! Uvidíš za 3 měsíce, zase ta situace bude jinak vypadat. Po tu dobu mu klesne hormon fenylethylamin v krvi a vystřízliví. 4z5 nevěrníků se vrátí domů (statistika, Dr.Šmolka). Ten můj se taky vrátil a dnes o tom mluví jako o zkratu, úletu, životní epizodce. Hlavně si neber jeho řeči k srdci, on je mimo a neví co vlastně říká. Je emočně jinde, neuvědomuje si díky hormonům své iracionální chování (včetně toho "nemůžu si s ní přestat psát", ano nemůže, hormony). Ten můj taky tvrdil, jak mě už nemiluje a kdesi cosi a dnes mi řekne, že to nemyslel vážně. Nejdůležitější, ale pro tebe i nejtěžší, na tom je, zůstat absolutně v klidu a hlavně, NIC nedělat. Jak říká Dr. Klimeš, nejlepší v takové situaci je nedělat nic. Starej se o malou, řeš si svoje těhotenství a miminko a vůbec se nevzrušuj. Zachovej si důstojnost, nebreč, nepros. On se k ničemu nerozhoupe, většina chlapů to tak má, jsou strašně pohodlní. Vidím to na okolí. Samozřejmě existují idioti typu Roman Vojtek, kteří nechají těhotnou manželku s dcerou totálně na holičkách a bečí, jak byli vlastně vnitřně strašně nespokojení. Ale věřím, že ten tvůj takový idiot není. Držím pěsti a kdybys to chtěla probrat víc, tak SZ.
Určitě to velmi dobře zvaž, protože být sama s dítětem a popřípadě ještě se dvěma je strášně těžký. V tomhle ti nikdo nepomůže a rozhodnou se musíš sama. Nevěra je byla a bude, je to hnusný ale hned se rozvést je krajní řešení. Mluvím z vlastní zkušenosti. První děcko mám z jednoho vztahu a teď čekám druhé s jiným muzem. Trvalo mi 6 let než jsem někoho potkala kdo miluje moje dítě a můžu mu věřit. Ostatní co jsem po ukončeném vztahu měla byli chlapi jen na jednu noc a na vše jsem byla sama. A bývalý si jen užíval a hezky si žil a dceru vídal 1xza 14 dní. Hodně sil a štěstí přeji.
@amy102 zvládneš to, sama to zvládneš. To jsou jen obavy a počáteční strach, kterým si takhle projde každá ženská, co je v tvé situaci. Já se takhle bála 9 let, než jsem našla sílu a teď se mlátím do hlavy, že jsem tu sílu nenašla dřív. Pokud by nepomohli rodiče, jsou různé dávky, neboj se o ně říct!!!Jsou tu pro takové případy, V době rozvodu máš nárok na výživné ina těhotnou manželku,l na nerozvedenou manželku, posléze na rozvedenou manželku, na kojení, bydlení a další. Nevím co všechno, ale je toho dost, aby si mohla fungovat v klidu sama s dětmi! Děti to zvládnou lépe než my dospělí.
Jsou jen tři fáze....... první je ZOUFALSTVÍ,LÍTOST, NENÁVIST druhá fáze POCHYBNOSTI a třetí fáze: ÚLEVA!!!
Přeji hodně sil. Nejsi první ani bohužel poslední. Někde na tebe čeká ten co si tě bude vážit a milovat. Ani já jsem tomu nevěřila, ale našla jsem si s jedním dospělým dítětem a druhým v pubertě a teď čekáme holčičku. Nepřijde to hned, ale časem ano.
Jako ostatní holky přeji hlavně hodně sil. Souhlasím s tím, že tvůj manžel rozhodně není v pozici, aby si určoval nějaké "podmínky" - psát si s milenkou? Cha, cha, cha - to snad ani nemůže myslet vážně. Jsem zastáncem názoru, že v kvalitním a dlouhodobém vztahu by si měli lidé dávat šanci, přece jen máte (budete mít) dvě dětí, už jste spolu něco vybudovali, odžili kus života...ale jak mu máš nadále důvěřovat, pokud chce udržovat s milenkou neustále kontakt? Na vztahu musí pracovat obě strany a reakce tvého manžela mi přijdou, promiň, poněkud dětinské...Nejdřív ji strašně miluje, láska až za hrob, pak se na čemsi nedohodnou (tipla bych si, že to mohlo být společné plánování dětí, psala jsi, že holka je mladá a jistě bude alespoň jedno dítě chtít), láska se nekoná, ale chtějí stále zůstat "přáteli". Já ti povím, jak si to možná tvůj vykutálený manžílek představuje - Ty = rodina, zázemí, klid, Ona = sex, vzrušení, zábava. Tím ale vlastně dělá blbce z vás obou. Nestálo by za to zkontaktovat se třeba s tou slečnou? A promluvit si s ní? Nemyslím hystericky ji vyhlásit, ale opravdu promluvit si a vyjasnit si vzájemnou pozici. Chápu, že na to teď asi nemáš žaludek a dostatek sil...ale udělat si z milenky "spojence" by nemusel být špatný tah. 😉 A dozvěděla by ses i její pohled na věc a tím pádem bys získala objektivnější náhled na věc. To, co ti povídá manžel, nemusí být v tuto chvíli úplně relevantní.
@amy102 Určitě bych na nic nečekala a utekla od něj,udělal to jednou a udělá to znova. Vím o čem mluvím,něco podobnýho mám za sebou. Rozvedli jsme se a mám pokoj. Nebojte,s dětma to zvádnete sama,ono se to zdá hodně těžký,ale dáte to. Budete mít alimenty a zažádejte si o příspěvky na sociálce.
Mrzí mě to, ale ani můj pohled na situaci není optimistický :
Ono to asi nebude o tom, že se s milenkou neshodli na plánování budoucnosti. Zvlášť když vám oznámil, že ji miluje a šel za ní. Ono se spíš slečně hodilo s ním občas povyrazit, ale zjevně nemá u úmyslu uvázat si na krk rozvedeného chlapa, ještě podřízeného, který si z minulosti přivleče dvě děti a alimenty... jako svobodná bezdětná vedoucí je si moc dobře vědoma, že má na víc ...... on evidentně stále doufá, že se ona rozmyslí a budou spolu. Dokonce vás má tak na háku, už mu není ani trapné vypisovat si s tou nánou před vámi.... netuším, co uděláte vy, ale já bych toto chlapa už definitivně odepsala. Nicméně ne v tak nevýhodné pozici jako je těhotenství. Hrála bych s manželem tu hru na návrat k rodině, tvářila bych se jako odpouštějící manželka. Ale začla si plánovat budoucnost bez něj, pokud možno bych část peněz tajně ukládala bokem a snažila se z něj vymámit co nejvíc. Až by se dítě narodilo a já bych se finančně i fyzicky dala dohromady, v velkou chutí bych ho kopla do zadnice. Protože šmejd, který se takhle chová k ženě nosící jeho dítě, si nic jiného nezaslouží ....
Rozvod, vyzdimat, vykopnout! Lepsi byt sama na 2 deti, prat fusekle z jeho dalsi ,,sluzebni,, cesty. Kdyz si s ni jeste hodla psat pred tebou? U me by uz davno mel zabaleno a papiry o rozvodu na stole. Majetek si rozdelite, alementy bude posilat, materskou a rodicka k tomu.. Budes se mit lip nez pred tim na nic necekej, za 10 let bys litovala ze s nim jeste porad si
U nas si nasel manzel milenku hned po porodu a pul roku mi trvalo,nez jsem mela dukazy,protoze neustale zapiral a delal ze me hysterku... take se strasne zamiloval,nasel svuj ideal,jenze slecna ho poslala do haje,ja mu rekla,at se odstehuje,on byl zraly na psychiatra ne kv.tomu,ze znicil rodinu,ale ze ho opustila ona. Strasne se chtel rozvadet,ale cas plyne a nic se nedelo,takze jsem si zazadala o svereni male do pece,ohen na strese,ze myslel,ze to budu chtit zachranovat... ja... ze zacatku jsem se snazila,ale on byl imunni a ted uz ho nechci ja.nedokazu verit,udelal to1je lehke to udelat zas,choval se ke mne celeho pul roku hodne hnusne,bala jsem se ho uz i pozdravit,co zas bude,odmital mi davat na cokoli penize,mala mi pul roku plakala,co se odstehoval mam nejvysmatejsi a nejuzasnejsi dite pod sluncem... a to za to stoji,ze mam male pohodove slunicko,nejvic cela ta situace skodila ji a to uz nedopustim,udelam ji hezky zivot i tak... mam tu vyhodu,ze mam dost nasetreno,muz odmitl mit spolecne penize,ja setrila,on utracel za sve konicky,takze se nemusim stresovat,ze mam almuznu7tis.a nevyziju... pani na socialce mi rekla ze jsem tezce v pohode na to,co me potkalo,no nevim,zbyva nam matkam neco jineho v zajmu deti? Pro me je mala nejdulezitejsi a sice je blbe,ze nebude vyrustat v uplne rodine,ale nez aby mela spatne vzory chovani a nedejboze se to znovu resilo za2,3,5let,to uz proste ne...
Nečetla jsem celou diskusi, ale napíšu případ podobný tomu tvému u mých známých - vše se odehrávalo úplně stejně, ale jelikož manžel se svoji bývalou milenkou pracovali ve stejném zaměstnání, stejně nakonec podlehli a vrátili se k sobě. Je mi tě moc líto, protože vím, co prožívala má známá, ale dle mého, pokud se budou i nadále setkávat at už na pracovišti nebo mimo, nevěřím, že budou fungovat pouze jako přátelé, ale poradit ti, co dál, neumím ☹
Ach jo, ti chlapi si dokazou vymyslet neuveritelne obstrukce, kdyz jde o vztahy... Predstavuji si souziti jak Hurvinek valku - dopisovat si s milenkou pred manzelkou a divit se, ze ji to vadi. Prace se resi pres sms, no jasneee a Babis nema s Capim hnizdem nic spolecneho. 😠 Nejvic se ale divim te jeho milence, to ji jako nevadi, ze ma dite a dalsi na ceste? To je perspektiva pro mladsi a vyse postavenou?
Zatim bych zustala doma a odkladala si bokem co nejvic spolecnych penez a nechala manzela, at zaplati veskerou vybavicku
Ahoj. Tva situace hodne pobourila... Co si Tvuj manzel vlastne mysli? Udrzet rodinu.. Ok ale jeste si dopisovat s byvalou milenkou- to mi prijde na hlavu. Jina zenska by mu to urcite netrpela. Asi si neuvedomuje zea doma veeeelmi tolerantni zenu...
Nejspis az cas Ti napovi. Preju hodne sil a at to dopadne dobre a narodi se Ti zdrave a krasne miminko.
já mám z toho jeho návratu spíše pocit, že se vrátil po pečlivém uvážení, že by ti musel platit na obě děti a výživné i na tebe... a mezitím za tvými zády se bude se slečnou nadále stýkat... a upřímně, on není přeci v pozici, kdy si bude diktovat podmínky... normálně bych ho vypakovala hajzla...
Já jsem asi hrozná mrcha,ale ještě před tím než bych ho vykopla tak bych z něj vyzdimala poslední korunu.Svého chlapa miluji ale kdyby mně a naše dítě takto podrazil,zničím ho.Chtěla bych vidět jak si ho nějaká milenka nechá bez peněz a bez bydlení.
U nás v rodině bylo něco podobného. Sestra si tím prošla. Také to byla jeho kolegyně, z práce odešla ona, protože to její manžel odhalil a prostě jí to tam ukončil. No řeknu ti, že to je už několik let a ségra se s tím nesrovnala. Navíc švagr podvádí i nyní, ale už to spíš vypadá na rozvod, než na usmíření. K tomu všemu sestra zjistila, že jeho milenka byla těhotná.
Já bych mu na tvém místě dala ultimátum - ikdyž je sama nemám ráda. Navíc nezapomeň, že když se chlap chová, jako že mu na tobě nezáleží, tak mu na tobě opravdu nezáleží. Hlavně, když jsi těhotná. To by měl zklapnout krovky a sekat latinu ostošest, pokud to tak nedělá, tak mu na tobě nezáleží a takový vztah nemá smysl.
Moje máma zjistila, že mě čeká při rozvodovém řízení. U soudu táta lhal, že s mámou neměl sex více jak rok, jinak by je nerozvedli. Oznámení o ukončení manželství dostala v šestinedělí.
Jeste k memu predeslemu prispevku dodam,ze manzel si to predstavoval tak,ze bude bydlet s nami a bude s ni a ja mela cekat,az se casem rozhodne co chce a ja to budu tolerovat 🙂... no letel v ten moment...
Tvůj manžel vůbec neví co chce. A ty jsi naivní,že s ním zůstáváš. Promin, neber to zle.
@amy102 Pro mě je zásadní tahle tvoje věta:" Nemiluju ho už,mám spíš strach z toho že zustanu na všechno sama." Vždyť zvládáš v pohodě, sama píšeš že je doma jen o víkendy, jinak máš 24hodinový služby jen a jen ty. Na co všechno budeš teda sama? Pokud čistě finančně, tak je mi líto že vůbec přemejšlíš v takovym vztahu setrvávat. Peníze nejsou všechno - žiješ s někým koho nemiluješ a ten tě ještě podvádí, nejspíš tě tedy taky nemiluje. Nemilující, nemilovaná. To je z mýho pohledu ta největší životní prohra a ty máš ještě spoustu času najít člověka pro tebe i tvý děti s kterym budeš doopravdy šťastná. A i když budeš sama s dětma, pořád ti bude líp.
Mě podvedl tehdy ještě přítel...těhotná jsem nebyla, za to šťastně zasnoubená ve víru plánování svatby, když jsem se zeptala na jednu osudovou noc, o které jsem měla pochyby, a odpověď se mi opravdu nelíbila. Rozhodla jsem se odpustit a toho muže jsem si vzala, i přesto, že jsem vždy tvrdila, že nevěra je pro mě konec vztahu a nelituji.
Nicméně, manžel utl veškeré kontakty s dotyčnou osobou - sám od sebe! Automaticky mi svěřil správu veškerých financí - takže kdyby něco s holou řití odejde on a ví, že další kopanec a jde...
Občas mi to vrtá hlavou a ošklivě mu připomenu, jak moc mě to bolelo a jak mě zklamal, ale zatím mu věřím.
Chlap, který toto provede těhotné ženě, se ktetou má navíc už jedno dítě, je ubožák. Pokud si s ní stále píše a říká, jak jsou kamarádi, lže. Čeká něco víc...a jak se psalo výše...ona, vedoucí, mladší má opravdu navíc než na chlapa s dvěma dětmi a alimenty. Myslím, že vztah ukončila ona a on se stébla chytá.
Radím upnout se na děti, udělat si finanční zázemí a pokud možno hodit se do pohody. Záletníka kopnout kamsi...pokud je byt/ dům tvůj hned pokud ne, řešit to jako první...
@amy102 já bych se zeptala proč nemůže jí odkopnout - či s ní má taky dítě nebo co vlastně hraje za divnou hru - když s tebou čeká druhé?
bohužel záletníci existují a budou existovat - s tím moc nenaděléme, ale pokud už má dvě děti(tedy druhé na cestě), by měl mít už rozum a ne se chovat jak spratek.
Ostatně která rozumně myslící žena by chtěla chlapa s alimenty na dvě děti a ještě s povinnosti vyživovat matku svých dětí ...
Takže bych ti radila to co @lexikorka ....
@amy102 Ahoj, mám také dceru 5let, svého tátu miluje mají nádherný vztah, náš táta se teď zbláznil a ze dne na den se odstěhoval, plánovaly jsme druhé, vše bylo v pohodě a najednou se sbalil a byl pryč....bála jsem se jak to malá vezme, byla u toho když se najednou začal balit- jsme sami 14dní, malá je v pohodě, o tátovi mluvíme,ale říká, že už mu nevěří, že jí sliboval, že ji nikdy neublíží a tím že odešel jí ublížil.....nevím jak to bude dál, mám strach ze stejného jako ty, že bude muset být s ním a s nějakou jeho....vím, že zpět bych ho nevzala, pořád bych se bála toho, že to udělá znovu, není to jednoduché a bez rodiny bych to nezvládla, ale o dceru - v tvém případě o děti a jejich spokojenost musíme bojovat. Zvykneme si a zase bude dobře. Už mám i podané papíry o rozvod, dokud s ním byla normální řeč, aby to nezašlo pak k tahanicím....držím palce, ať zvolíš správnou cestu ne jen pro sebe, ale pro své děti
Můj syn měl 9. měsíců když jsem partnerovi přišla na nevěru. A o 3 týdny pozdějc ještě na jednu. S jednou se přiznal že se líbali a nic víc, druhou nikdy neviděl. Oběma psal zamilovaný zprávy, ve stejnou dobu, a zpětně se mě přiznal že jeho plán byl udělat mě druhý dítě což mu na štěstí nevyšlo. Slíbil že si s tou druhou nebude už psát, volat, ta první už byla vyřešená - jeho kolegyně z práce a odešla kvůli němu. No a co se nestalo za další týden jsem zjistila že jí pořád píše, cukruje, volají si, zprávy typu mám strach že máš někoho jinýho...vzhledem k tomu že jsem si sehnala její číslo a facebooku byla on schopná si mě zablokovat tak maximálně na pár hodin a pak mě vypisovala nebyl problém ji navíst k tomu aby ho nechala ona. Stačilo mě že jsem měla zkopírovanou jeho konverzaci i datumama s tou kolegyní a to jsem jí poslala s tím že jich obou mám plný zuby, pakuju ho a stěhuje se k ní, že může dělat fotra těm jejím parchantům když doma má svoje dítě. A ať si to přečte ať ví co ji čeká. Jak rychle byl od ní klid. A jemu jsem připomněla že když jsme byli podepsat papír ohledně jeho příjmení a ptal jestli by se někdy mohlo stát kdybysme se rozešli že bych mu malýho nepůjčila řekla jsem že jo. Pokud by mě podvedl a zůstal s tou čubkou tak pokud by ho chtěl vidět jedině kdyby ona nebyla u toho tzn. u mě doma. Partnerovi nevěřím, nejspíš už nikdy nebudu, taky jsem se bála co jak zvládnu ale podala jsem si žádost na městskej byt a jemu nic neřekla a budu doufat že se brzy něco uvolní. Zatím má čas přesvědčit mě že už se to nikdy nestane a že je ten nejlepší a nejpozornější chlap na světě ale nejeví moc zájem. Takže pak může keců plnou hubu až se budu stěhovat. Žádný ustupování v tomhle prostě nejde ani u mě ani u tebe. Jestli si s ní chce psát buď si došlápni přímo na ni a nebo pořeš bydlení a odstěhuj se. Taky nemám kam jinam jít proto ten městskej byt.
Me se stalo neco podobneho ackoliv za nas osmilety vztah tech sms milenek bylo vice- vim o ctyrech- tak nejhorsi pro me byla ta prvni protoze jsem to od nej necekala a posledni( tedy doufam ze posledni) na tu jsem prisla kdyz se po roce bez sexu a jakehokoliv projevu lasky zacal chovat hezky byl mily, zacal mluvit o sourozenci pro nasi dcerku.. Jednou jsme spolu spali a zadarilo se nam ja jsem byla cela happy ze to tak rychle vyslo cela v euforii jsem mu oznamila ze budeme asi ctyri pak mi to potvrdila doktorka byl stastny a ja jeste vic ..noo po par dnech mi jeho chovani bylo hodne podezrele chodil pozdeji z prace, porad cumel do mobilu no bylo toho vic.. Najednou jsem vedela ze zase se neco deje ze zase nekoho ma.. Studenou sprchu jsem mela poradnou byla jsem v 6 tt mlely se ve me ruzne myslenky tri dny jsem nejedla byla jsem vyrizena..plakala a plakala...hruza zacla jsem spinit a valila se strachem k doktorce. Utrogestan a klidovy rezim.. No dala jsem si vduchu par facek ze prece kvuli nim neprijdu o miminko..musela jsem byt opet silna! Ale v hlave jsem si vse srovnala jako nikdy a prestoze spolu stale jsme uz mam v sobe takovou ranu ze bych byla asi radsi sama ale sama bych to ukoncila pokud bych mela zazemi pro sve deti a me.. Proste bych se s nimi nechtela potloukat po ubytovnach.
Sve dcerky miluje tvrdi ze i me ale ac jsem clovrk co hodne odpousti tak toto uz se vymazat neda..a rikam si ze osud nekdy vse zaridi tak jak to ma byt.. Mozna to vse byly pro me lekce abych nebyla tak naivni a duveriva a hodne me to pripravi na mozny dalsi vztah.. Nic uz nevylucuji..
Je mi líto, ta představa že se to někomu stane v tomhle stavu je strašná. S moji povahou bych ho vykopala v tu ránu a ještě po něm na odchodu hodila třeba lampu a řekla mu at ho ani nenapadne, že se budu stěhovat já s dvěma dětma, at je byt koho chce! To by mi nachvíli ulevilo. Druhá věc ale je že někdy v životě člověk musí zkousnout hodně pro dosažení něčeho velkého. Lidem někdy neskutečně hrabe, třeba je to nějaký úlet vyplývající ze situace doma, těhotenství-sexuální frustrace, věk, zkušenosti. Nevím, třeba se ještě vzpamatuje, otázkou zůstává, zda-li bys to rozdýchala Ty. Přeji pevné nervy a představuj si, že zase bude dobře, ať s ním nebo bez něj, nic netrvá věčně!
@benny7 Jop, občas, když to na mě přijde, tak mu to opravdu dost nevybíravě vpálím, i s tím, že mám občas sto chutí mu to oplatit, jen aby věděl, jak to bolí a jaké to nese pochyby o sobě samém: co jsem udělala špatně, co je na ní lepší apod...a pak je to zase x měsíců skvělé a pořád dokola...

@amy102 tak tím spíš, by ti bylo lépe bez něj, možná dočasně, možná na pořád - to už se musíte dohodnout vy dva. ale takové stresy rozhodně neprospívají tobě a už vůbec nee miminku - to by snad mohl pochopit i tvůj chlap. Vidím, že termín máš v srpnu, to je ještě dost času trošku se uklidnit, popřemýšlet nad klady a zápory. podle mě by pauza, aspoň do porodu, prospěla vám oběma 🙂