icon

Manžel mě podvedl. Jak dál postupovat ve vztahu?

mimimi2
3. bře 2024

Zdravím, je mi hrozně potřebuji se vypsat a přečíst si nějaké zkušenosti.
S manželem jsme spolu 13 let jsme spolu od střední školy prožili jsme strašně moc po 8 letech jsme měli první dceru ktere je teď 5 let před rokem svatba a další miminko . Ackoliv jsme se hádali a nas vztah nebyl vždy úplně ideální cítila jsem že se opravdu milujeme a nemůžeme bez sebe být. Nyní manžel má půl roku novou práci kde se pořádají firemní večírky atd. Vždycky se snažil z toho nějak vymluvit aby mohl byt s námi ale pak uz to nešlo nejak sme se začali odcizivat a manžel měl furt divné povídání o tom co by bylo kdybychomse rozešli no 14 dni na tom sem zjistil a že na jedné té akci mě podvedl s kolegyní když jsem to zjistila .alem jsem se slozila mamzel mi rekl ze k ni neco citi ale ze chce byt s nami a ze to hned ukonci pry spolu nekolikrat spali a je mu sni dobře ale zaroven nechce přijít o rodinu a ze chce vše napravit tak jsem mu odpustila a ted 14 dní bylo opravdu krásných hladil me milovali jsme se kazdou noc i nekolikrat psal mi krasne smsky proste sem uverila tomu ze ho to fakt ponaucilo a ze si uvedomil co ma doma tak jak mi rikal jenze pak jsem zjistila že cca 2 nebo 3 dny po tom co to s i ukoncil se sni opet setkal a od te doby s i opet udrzoval kontakt i fyzicky je mi hrozne po druhé mam totalne zlomene srdce nemuzu se ani nadechnout rekl mi na to ze nwvi proc to udelal ze na neho nalehala a on proste neodolal ale ze mel v lanu to proste ukoncit ale ze vzdycky s kdyz se sesli ze to ukonci tak se to zvrtlo jinak pry miluje me rika mi ze jsem jeho zivotni laska a ze be zeme nemuze zit je na nem videt ze je .u to lito ze je mu hrozne ze sebe slibil mi ze uz opravdu nikdy ale to rikal i predtim kdyz sem to zjistila a i presto ze to bylo doma teh 14 dni tak krasne stejne za ni sel nevim co mam delat jestli mu mam verit nechci byt s clovekem ktery miluje nekoho jiného a je semnou treba jen kvuli detem klekl si predemnou a slibil ze uz je opravdu konec nevím vubec co mam dělat bojim se ze .i zase ublíží pomyšlení na to že to nedokazal ovladnout a byl sni opět me totalne zabila asi ji miluje jinak by to neudelal

Strana
z8
lencaa11
4. bře 2024

@mimimi2 nenapsal ji jen ve vaší přítomnosti až bude v práci tak tam snima nejste já na tohle nějak nevěřím že když jsou na pracovišti že bude konec už z toho důvodu že to pořád ukončuje jako že před vama a pak za vasema zadama je u ní a hned si říkají hezky co bylo nebylo a on ví co by neměl kdyby jste odešla proč to udělal znova ?? Opakovane to zase byl chudinka 🫣 beru že komunikace na pracovišti bejt musí ale pokud je doma vypla bych si tel pracovní a hlavně ten kus práce je na něm pokud jen slovickari jak vás miluje tak to je jen slovo a ještě teď už k ní nic najednou neciti ?? Jako šanci mu dej te to je čistě na vás a chápu že žena má dlouhou o svém chlapovy ty krásné představy ale když to někdo udělá v blízkém čase znova je to jasný signál

4formy
4. bře 2024

@mimimi2 proc nejde za ni???protoze sam.nevi veri tomu ze to zvladne je to jak na houpacce...sam proste nevi....

mimimi2
autor
4. bře 2024

8
@ivetikkk a můžu se Vás zeptat jak je to dlouho a jake máte pocity me ted on tvrdí ze se probral a uvedomil si díky tomu co ma doma a ze mi to dokáže ze ikdyz odejdu furt me prosi a rika jak chce bojovat at bojuju snim ze me potrebuje ze to byl omyl kterej bohuzel nemuze vratit furt se mi vtira ja sem chladna hnusna dost na neho protoze mam vztek a jsem strasne ranena ale on furt prosi a prosi a prosi chci jit na zachod a on uz bezi ke dverim kde jsem jestli nahodou neodchazim priznam se tajne doufam ze je to pravda ale vim ze je to hajzl a spis je to nejak, divadno aby si to doma udobril a ja mu na to opet skocila a nejspis to tak asi dopadne protože jsem idiot a nechci rozdelovat rodinu resim tuhle situaci i s poradkyni a ta me furt tlaci k opaku nez tady čtu od všech pry se mam zamerit na sebe zacit se upravovat vonel abych se mu libila abych mu dala prostor a naopak nabidla pochopení atd jenze to fakt nedam delat jeste ze sebe kravu a dokazovat mu neco ? Rekla mi ze nevera je bezna vec ve vztahu dlouhodobem a ze tim prohazi vetsina paru akorat ze plno lidi z toho dela hrornou vec a tim nici rodiny zbytecne takze nevim no jsme uplne jineho nazoru nez poradkyne

mimimi2
autor
4. bře 2024

@lencaa11 doma ma vypli telefon a neni na nem vůbec , podle zprav to ukoncoval nekolikrat i mimo a nemohl vedet ze si to ctu protoze tam zaroven psal i ze nevi jestli ma priject na objezdy aby ji nejak neranil jestli nechce radeji prehodit směnu a ona psala ze ne ze si chce promluvit a on psal ze teda jo ze se sejdou pred abuh vi co a tam si myslim ze se to prave obnovilo tim ze se videli proto si myslim ze az se zase uvidi tak proste to bude zas od znova

mimimi2
autor
4. bře 2024

@4formy to si myslim.no ze by chtel byt doma ale nedoksze odolat ani ji a to je proste v p....

ivetikkk
4. bře 2024

@mimimi2 napíšu ti SZ

lencaa11
4. bře 2024

@mimimi2 on jí psal zda má přiject na obědy aby ji nějak neranil 🙈🙈 aha a vás co ranil ?? O vás nemá strach že vás to bolí když se stará nebo staral zda ona bude opět raněná tak ono to pak možná svetsi o tom že to není o tom že ona mu brečí že je ona chudinka on si nechce rozházet obě strany no krásný herec je to čistě o vás co si necháte líbit a hlavně celé je to o NEM ...NE O VAS A VASI SNAZE SE MENIT VONET ATD ..pokud vás miluje a chce rodinu tak vás má milovat takovou jaka jste a zda se chcete přiblížit jako že ji tak to stejně nikdy nefunguje ...vaše poradkyně je teda žena světa ať si každá žena nechá 💩 na hlavu 💩🫣🫣

mimimi2
autor
4. bře 2024

@lencaa11 no jako tyhle.kecy jdou mimo me ja určitě nikomu nic dokazovat nehodlám pokud se nějak změnit tak pro sebe ne pro nikoho jinyho,on to sni totiz ukoncil a ona mu psala ze je hotova atd a on ji na to prave napsal ze jestli si nechce prehodit smeny z aby se nemuseli videt a ona ze ne ze ho videt potrebuje ze si chce promluvit a co se tyce teh citu prej ho to preslo a byl.poblouzenej ze to laska nebyla a ted vi stopro ze chce me a takovy ty kecy ze ja sem diamant a ona jen kamen o kterej zakopl a ze jeji slzy nejsou nic oproti tem mym ze si to vsechno uvedomil a hrozne toho lituje ze mi to vsechno vynahradi prosteee bla bla bla snazim se to moc neposlouchat

lilian2111
4. bře 2024

@mimimi2 Proboha ty jsi strašně naivní, promiň…drahokam 🙈🤣🤣

lencaa11
4. bře 2024

@lilian2111 přesně moje slova ...🙏

mimimi2
autor
4. bře 2024

@lilian2111 právě ze nejsem vim ze jsou to kecy ....

bublina03
4. bře 2024

@mimimi2 já teda obdivuji, že jste ještě nešla si to vyřídit s paní milenkou.Madam je nejspíš nespokojena se svým dosavadním životem a tak se nalepila na prvního vola, kterej zabral 🤷‍♀️ a to já jsem taková povaha, že bych s chuti běžela i za madam manželem 🙈

gruyerre
4. bře 2024

@mimimi2 to je hrozný ☹. Jestli mu chceš dát ještě šanci, tak bych ale trvala na tom, ať změní práci a nebo teda pokud k tomu má pravomoc, ať jí zařídí výpověď nebo aspoň přesun někam, kde jí už nikdy neuvidí

zanett
4. bře 2024

@mimimi2 To je cim dal tim vetsi psycho. Ty mas kolem sebe samy divny typy; nejdriv tvuj slabosskej manzel, pak jeho neuroticka bokovka a ted nejaka poradkyne. Co je to za socialni bublinu proboha?

1) Co je to za 'poradkyni'? Kde jsi k ni prisla? Pani poradkyne je asi stara skola, kdyz si mysli, ze nevera je normalni a ze by ji zena mela tolerovat a jeste chlapa lakat zpatky tim, ze o sebe bude vic pecovat. To je mentalita jak z roku 1860, ale jsme v roce 2024 a zenska opravdu nemusi tolerovat nic, co snizuje jeji sebeuctu a respekt. Ani pro rodinu ne - nebo opravdu chces, aby dcera mela vzor z rodiny, kde otec matku podvadi a ta jen trpi a dela, ze je vsechno OK 'pro klid v rodine'? A kdo se stara o jeji klid?

2) Ta bokovka tvyho manzela taky asi nebude zadna bomba - z toho co pises, se chova jak naprosta zoufalka a dela ze sebe rohozku (ona mu pise, ze ho potrebuje a breci mu do telefonu? Pritom je vdana a ma dite? Kterej vul si takovou zenskou mohl vzit?). Ja myslela, ze milenky jsou jakoze nad veci (protoze jako trumfly manzelku), ale tahle vypada na zhrouceni...a to se zrejme jeste nedozvedel o jejich zaletech jeji manzel, to by byla uplne zrala na skok z mostu, hysterka jedna.

3) Tvuj manzel jen placa otrepany fraze, co nekde slysel (pry ty jsi diamant a ona je kamen, tvl. na tohle mu nekdo skoci?). On breci, kleka si pred tebou a kontroluje, zda jsi doma?

Tvl, ja mam pocit, ze rohozku ze sebe delate vsichni; ty, on, jeho bokovka i ta slavna 'poradkyne', ktera si mysli, ze neveru je treba tolerovat. To kolem sebe nemas zadny normalni lidi? Nikdo v tvem okoli nema sebeuctu a respekt k sobe samemu? Ty potrebujes narovnat vnimani toho, co je a neni normalni. Protoze nic z toho, co se u vas deje, normalni neni.

4formy
4. bře 2024

@mimimi2 kdyby to byli jen ,,keci,,uz je davno pryc to je.muj nazor podle me s tim bojuje.

lilian2111
4. bře 2024

@mimimi2 Važ si sama sebe 🙏🏻

suzanna123
4. bře 2024

Mě hrozně baví ty rady, jak dotyčného okamžitě vykopnout, protože hrdost atd. Já mám taky hrdost, ale i mozek a mám příliš ráda sebe a svoje děti, abych svého partnera ze dne na den vykopla kvůli svému egu. Jako hrdost je fajn věc, ale složenky ještě nikomu nezaplatila a o děti se taky nepostará...
Nevím, jak bych něco takového citově ustála, nevím, jestli bych se dokázala přes nevěru přenést a chlapovi ji odpusti, nevím, jestli bych byla schopná s dotyčným pokračovat ve vztahu. Ale určitě bych se snažila k tomu přistupovat pragmaticky a pokud rozchod (respektive odchod), tak ve chvíli, kdy se to bude mně hodit. Radši budu spát na gauči a zatínat zuby, že můj ex tráví čas s někým jiným než ho hrdě vykopnout a pak pro změnu zakládat diskuze o tom, jak to mám jako samoživitelka těžké.
Zakladatelko, jestli chceš návod, jak si ho udržet, tak promiň, žádný není. Jestli chceš a jsi schopná v tom vztahu pokračovat, asi bych mu řekla, že to je na něm, jak se rozhodne - jestli opravdu chce rodinu a váš vztah zničit. A zkusila bych nedělat vlny - nepátrat a nedělat scény a prostě počkat. Ono zní hrozně hezky, že když ho vykopneš, tak mu to dojde, ale je to nesmysl. Ano, určitě to u někoho zafungovalo - a u někoho ne, takže tohle udělej jenom pokud jsi opravdu ochotná risknout, že už se nevrátí.

lilian2111
4. bře 2024

@suzanna123 Nejlépe aby mu i uvařila, vyprala, občas mu podržela, když bude mít milenka třeba krámy, aby jí neutekl, že? 😀

lencaa11
4. bře 2024

@lilian2111 no nejspíš asi jen aby měla zaplacené poplatky tak nechá na sebe žena házet 💩💩 ...🫣 To jsme v dnešní době došli daleko když bude doma čekat až přijde pan slunce si hezky opěvovaný od slecny ale složenky budou zaplacený že může přinést domu třeba bakterií ,HPV nebo třeba těhotenský test od slečny tak to bude účet navíc 🫣🤣

lilian2111
4. bře 2024

@lencaa11 Tak paní by to podle všeho hezky rozpočítala, aby i na ty alimenty bylo. Přece ho nepošle pryč. 🤷🏻‍♀️😃

suzanna123
4. bře 2024

@lilian2111 nic takového jsem nenapsala. Nicméně asi bych neměla problém dotyčnému vařit a prát - prostě zachovat praktické fungování rodiny. Stejně jako bych neměla problém, aby se on dál spolupodílel na financování domácnosti. Nikde jsem nepsala nic o tom, že by měl někdo někomu podržet.
Samozřejmě pokud někomu dává větší smysl chlapa vykopnout a domácnost financovat z rodičáku a alimentů, jak je libo.

lencaa11
4. bře 2024

@lilian2111 no to je pravda něco by tam zbylo když už v dnešním světě jsou hodnoty složenky a paní mu bude dělat teplo domova a kde je ona a její potřeby obejmutí sex to jí taky chlap dá až přijde domů vycucanej od milenky pak bude dělat chudáčka že ona ho svedla u ní bude dělat že je on chudáček doma žena ho pořád sleduje atd ...🫣🫣

lilian2111
4. bře 2024

@suzanna123 Tak to tě lituju. Rovnou by sis mohla nechat na čelo namalovat jitrnici. 😊

swan42
4. bře 2024

@jana_a_jan pisu neco o tom, ze je chudacek? 🤔
Pokud bych mela podezreni, ze ji neco nakecal, tim spis za ni pujdu a poradne ji to vysvetlim, coz neni tenhle pripad, kdyz zadavatelka si precetla zpravy a bylo tam ze chce zustat s rodinou 🤷‍♀️

suzanna123
4. bře 2024

@lilian2111
@lencaa11 tak sice je to házení hrachu na zeď, ale než to tady zabalím a začnu se zase věnovat něčemu užitečnějšímu...
Jsou lidi, co se zvládnou rozejít v klidu - zejména když jsou ve hře děti. Já k těmhle lidem patřím. Ve výše popsané situaci jsem sice nebyla, ale kdyby ano, rozhodně bych se snažila s dotyčným zachovat dobrý vztah - protože by to byl otec mých dětí. I když už bychom nebyli partneři, pořád budeme oba rodiče. To není o nedostatku hrdosti, to je o zodpovědnosti a schopnosti přenést se přes základní pudy. Dělat mu teplo domova - co třeba dělat teplo domova svým dětem? Moje potřeby? Myslíš, že když ho vykopne, tak jí někdo obratem bude poskytovat objetí a sex? Na někoho takového si může počkat v obou situacích.
Já tu nikde nepíšu o tom, že bych s ním dál spala, to je váš problém, že si neumíte představit, že by spolu dva ex partneři byli schopni dál fungovat nebo žít, aniž by měli sex. A pokud je někdo schopný nevěru překonat a ve vztahu dál fungovat, tak to nemá nic společného s nedostatkem hrdosti a rozhodně není důvod ho litovat.

mimimi2
autor
4. bře 2024

@zanett opravdu není to mate pravdu prijdu si jako v nejakej spatnem snu

zanett
4. bře 2024

@suzanna123 Tvuj prispevek je hrozne smutny. Je neuveritelne, ze v dnesni emancipovane dobe a ve stredni Evrope stale existuji zeny, ktery budou radeji drzet pusu a krok (a trpet), jen aby byly zaplacene slozenky. Opravdu? Proboha, kde je nejaka sebeucta? Takze chlap at se klidne pelesi jinde, ja budu tise trpet, protoze on plati slozenky. To je presne ten duvod, proc by se melo malym holcickam zvysovat sebevedomi a vtloukat do hlavy, at se nauci byt nezavisle a sobestacne, protoze pak budou ve vyhodne pozici, kdyby se neco podelalo ve vztahu. Jinak budou (stejne jako generace zen pred nami) muset tise sedet a trpet chlapovy vrtochy, protoze jsou na nem financne zavisle. To je proste strasne smutny, chapala bych to nekde v rozvojove zemi, ale v moderni, civilizovane Evrope, kde si hrajeme na rovnost pohlavi, to opravdu nechapu.

Ty ve svem uvodnim prispevku pises, ze mas hrdost a ze se mas rada....ale zaroven jednim dechem dodas, ze bys radeji tise trpela, pokud chlap plati slozenky. Promin, ale takhle hrdost a sebelaska nevypada.

mimimi2
autor
4. bře 2024

@zanett určitě v tomhel našem pripade vubec nejde o to ze bych se bala o placení uctu atd finance majetek u nas nehraje roli mam vseho dost i bez neho

lencaa11
4. bře 2024

@zanett amen ..👍

eviicka
4. bře 2024

@zanett
@lencaa11
@lilian2111 myslím, že ani jedna z vás nepochopila, co
@suzanna123 chtěla napsat. Ja to pochopila, že než řešit vse s horkou hlavou, když na to nemám povahu a koule (což zakladatelka očividně nemá, jinak by s nim neměla krásný chvíle hned po nevěře). Tak dát všemu klid a čas i tomu případnému rozchodu. Což mi přijde rozumnější, než dělat výhrůžky, které nesplním nebo dramatické odchody, které budou unáhlené (viz ty složenky nebo náhle vyrvání dítěte od kamarádů).

Strana
z8