Manžel mě podvedl. Jak dál postupovat ve vztahu?
Zdravím, je mi hrozně potřebuji se vypsat a přečíst si nějaké zkušenosti.
S manželem jsme spolu 13 let jsme spolu od střední školy prožili jsme strašně moc po 8 letech jsme měli první dceru ktere je teď 5 let před rokem svatba a další miminko . Ackoliv jsme se hádali a nas vztah nebyl vždy úplně ideální cítila jsem že se opravdu milujeme a nemůžeme bez sebe být. Nyní manžel má půl roku novou práci kde se pořádají firemní večírky atd. Vždycky se snažil z toho nějak vymluvit aby mohl byt s námi ale pak uz to nešlo nejak sme se začali odcizivat a manžel měl furt divné povídání o tom co by bylo kdybychomse rozešli no 14 dni na tom sem zjistil a že na jedné té akci mě podvedl s kolegyní když jsem to zjistila .alem jsem se slozila mamzel mi rekl ze k ni neco citi ale ze chce byt s nami a ze to hned ukonci pry spolu nekolikrat spali a je mu sni dobře ale zaroven nechce přijít o rodinu a ze chce vše napravit tak jsem mu odpustila a ted 14 dní bylo opravdu krásných hladil me milovali jsme se kazdou noc i nekolikrat psal mi krasne smsky proste sem uverila tomu ze ho to fakt ponaucilo a ze si uvedomil co ma doma tak jak mi rikal jenze pak jsem zjistila že cca 2 nebo 3 dny po tom co to s i ukoncil se sni opet setkal a od te doby s i opet udrzoval kontakt i fyzicky je mi hrozne po druhé mam totalne zlomene srdce nemuzu se ani nadechnout rekl mi na to ze nwvi proc to udelal ze na neho nalehala a on proste neodolal ale ze mel v lanu to proste ukoncit ale ze vzdycky s kdyz se sesli ze to ukonci tak se to zvrtlo jinak pry miluje me rika mi ze jsem jeho zivotni laska a ze be zeme nemuze zit je na nem videt ze je .u to lito ze je mu hrozne ze sebe slibil mi ze uz opravdu nikdy ale to rikal i predtim kdyz sem to zjistila a i presto ze to bylo doma teh 14 dni tak krasne stejne za ni sel nevim co mam delat jestli mu mam verit nechci byt s clovekem ktery miluje nekoho jiného a je semnou treba jen kvuli detem klekl si predemnou a slibil ze uz je opravdu konec nevím vubec co mam dělat bojim se ze .i zase ublíží pomyšlení na to že to nedokazal ovladnout a byl sni opět me totalne zabila asi ji miluje jinak by to neudelal
@kadla88 urcite nic nezametam pod koberec ani jeden z nás ale výčitky a hysterucke sceny nasemu vztahu jako takovemu urcite nepomuzou ve chvily kdy jsme se rozhodli presto vse jit spolecnou cestou a dat tomu sanci .. jinak pro ty co zajímá můj příběh manžel dnes oficialne zazadal o přeřazení na jiný projekt do té doby chce abych na objezdy tim smerem jezdila snim nevim jestli to dokazu podivat se ji z oci do oci a necapnout ji za hlavu a jwstli to hlavne uz neni extrem abych snim jezdila do prace prijde mi to ujety a trapny navrhl mi sledovani jeho polohy pres telefon abych verila ze je tam kde ma byt no nevím prej neví jak mi dokzat to abych mu verila kdyz me tak zklamal mechce se mi uplne jako hrat na detektiva to asi nemam za potrebi
@kadla88 Já nikoho nestraším, ani neříkám, že má žena za každou cenu zůstat doma. Což některé tady pochopily, jiné ne 🤷♀️
A btw., já taky od otce svých dětí odešla, takže taky vím, o čem mluvím a určitě nikomu neradím zůstávat za každou cenu ve vztahu. Samozřejmě situace jsou různé, lidi jsou různí, ale končit vztah ukvapeně a v emocích asi nikde nebude ten správný recept.
@mimimi2 i kdyby jste měla a že budete mít vycitky to ještě přijde když prijde nevědomky třeba nastane situace která vás postaví zas k tomu co se stalo ( zpoždění z práce ,telefon ,chování ,jednou vám nedá sex ) a šup bude to zas ve vaši hlavě a pokud to chlap nedá že mu to ženská občas ještě omlátí o hlavu tak to pak nestojí za to ON teď má dokazovat malí + je že si teda požádal o jinou pozici teda teď otázka aby to vyšlo a proč bys te jako žena měla jeho tel sledovat a jezdit do práce aby ukázal ne vám důkaz ale ji že vás má jistou to je docela potupne ne to jiný důkaz nemá hlavně to není otázka měsíce jak si spousta chlapů myslí že se chová jako že je super jsem hodný muž chodím z práce a už stačí ne na dokazování ...a mobil poloha to je ještě víc trapnejsi co řekne dál ...🫣🫣
@mimimi2 No, ten by jel. Kufr by měl sbalený hned první den. Ostudu v práci také. A ta nádhera by dostala tečku mezi oči. 🙂). Já jsem ale horká hlava. Chlapa, který si užil jinde, bych už doma nesnesla. Neustoupila bych.
Chápu, že je to strašně těžké. Chápu tu bolest. Ale... važ si sama sebe. Dobře popřemýšlel o tom, co chceš ty. V tuto chvíli nejde o děti, dobrý táta se o ně bude starat dál. Jsi schopná ustát takovou zradu a jsi ochotna být podváděna i nadále?
@mimimi2 jinak k práci....pokud s manželem opravdu chceš být, ať dá výpověď, najde práci jinde...co nejdál od této. Samozřejmostí by pro mě bylo nové telefonní číslo o zrušení profilu na všech sítích. Manželská poradna, psycholog minimálně pro mě. Byla bych ale velmi tvrdá a nastavila jasná a striktní pravidla vztahu.
Ale to jsem já. Spíš by to celé skončilo, nedala bych to...největší problém by bylo překonání odporu v intimní oblasti.
@marketa11112 Proč se pořád musí předpokládat, že to udělá znovu?Proč po jedný chybě hned za vším dělat tlustou čáru,když toho druhýho mám ráda.Každý snad někdy udělá chybu a pokud se z ní dokáže poučit,dá se to odpustit.Pokud se nepoučí,tak balím kufry.
@marketa11112 ja si to vzdycky říkala taky a vsem kamaradkam kterym se to stalo sem vzdycky rikala tvl kopni ho někam jenže ted jsem v ty situaci ja a proste je to tezsi byt v te situaci nez jsem cekala no
@mimimi2 no hlavně bych mu to dala sežrat už proto že vás zradil defakto po druhé po krátké době a hlavně kdyby jste někdy třeba doufám že ne nepřeju ale jsou takové bohužel záležitostí něco řešila skrze čípek HPV můžete poděkovat právě vašemu manželovy ...proto bych nehrála ty jeho herecké scény ze koukat na polohu to se dá lehce oklamat jak nic a ještě jezdit k práci aby o vás každý říkal že ho hlidate že jste jak blbá kravka 🫣a pro něj ukázka ze vás utahl na nudli 🫣🫣
Podvedl jednou podvede zas. A zvlášť když k tomu má takové průpovídky. Prostě ho kopni do zadku
@ivetikkk nebyla to jedna chyba. Jedna chyba je jedno jediné ulítnutí....zde je to už plánované lhaní....a omlouvám se, pro mě velmi nechutné, pokud přebíhá mezi dvěma ženami a do obou ... však víte co. Jak jsem psala...mé rozhodnutí by bylo jasné, tvrdé a neoblomné. Ale to jsme já.
@mimimi2 a jak dlouho ho budes kontrolovat? Kdy se dostanes do faze,ze uz mu budes opet plne věřit? Dostanes se vubec do te faze nebo ho budes průběžně kontrolovat rok,5,10 let? Bohuzel jste sli do vztahu mladi,nevyboureni. Toto vidím obzvlast jako problem u chlapa. Chlap by se mel trochu vybourit a to i po sexualni strance. To je muj názor.
Ja jsem byla s přítelem od 18. Byla jsem myslim jeho druha. Taky me podvedl a ne jednou..prisla jsem na to az a odstupem času. Taky se hroutil,kdyz jsem se s nim rozcházela. Podvedl te,proslo mu to,podvedl podruhe a podvede zase. Uz to okusil a jednou to zase prijde. Je mi to lito a obzvlast kdyz v tom jsou deti. Vím jak me to hodne bolelo. Nastesti jsme nemeli deti. Ted s odstupem casu si rikam,ze jsem byla pekne blba. Mela jsem ho do zadku kopnout hned.
@marketa11112 ano,ty bys to řešila takhle a já ti to neberu, každý jsme jiný.Ale vadí mi,že když se paní rozhodla,že to s manželem ještě zkusí,tak jí tady většina z vás odrazuje, straší nemocema a ujišťuje jí,že jí chlap podvede znovu.Ona se rozhodla,je si vědoma rizik,ale chce to zkusit.
Já ti držím palce a fandím ti. Sbalit kufr a zamknout dveře je strašně jednoduchý, ty ses rozhodla jít složitější cestou. Třeba to spravit půjde, třeba ne, ale aspoň budeš vědět, že jsi pro to něco udělala. Ukončit to můžeš vždy. Já tohle nikdy řešit nemusela, ale rozum mi říká, že po 20 letech manželství bych taky radikální nebyla.
Mám v blízkosti taky jeden pár, kdy po asi 10 letech měla románek ona. Našla si ho v práci. Když to prasklo, změnila zaměstnání, vztah funguje dál, je to už x let a vypadají spokojeně.
@betelgeuzz moc děkuji za podporu každé hezké slovo mě teď hrozně pomáhá kort když se nemuzu úplně svěřit a někomu se vyplakat
@30bar ano ja jsem byla jeho prvni a do posud jediná asi ho opravdu lakalo zkusit neco jineho a hlupak se u toho zamiloval tak ze ohrozil svoji rodinu a to jsem se jeste z konverzace mezi nim a kamaradem dozvedela ze prej je to jedno ze ja uz ho stejne nemiluju a ze ona je z neho hotova a ze kez bych ja ho milovala a byla zneho paf jako tahle pipka jenze to jsou chlapy no koukaji na sebe a neuvedomujou si treba to ze ja kvuli miminu 10 mesicu nespala a predtim tehotenstvi az do porodu prozvracela nekolikrat na kapackach ze fakt nemam naladu na to ho furt hladit a skakat do naruce a nunat ho ale jak koukam tak ty chlapy jsou horsi jak deti jeste nakonec za to budu moc ja
@mimimi2 uricte je to dobre vědět jak na tom jste skrze čípek a hpv není to žádné strašení je to dnešní realita stačí 1 rizikový kontakt sexuální a je to hned bohužel HPV se projeví za x let a stačí hodně stresu atd a je to hned ..a zdraví máme jen 1 ... No to je právě to že chlap který si myslím že žena má zvládnout vše děti ,domácnost atd a večer má bejt rozdávacna ...ale kdyby to bral tak že jste mu dala dítě a teplo domova a hold někdy není chuť na sex tak přece aby to bylo i v sexu ok musí i chlap podat ruku k dílu teď to bude obhajovat předevsema že vlastně vy jste byla ta nudná ,utahaná a on potřeboval si ulevit 🫣🫣no tak ještě tohle do baráku ...každá žena má období kdy nejsme ničeho schopni a od toho má bejt ten partner podpora ne udělat podraz ...
@mimimi2 Ja uz jsem se nechtela dal vyjadrovat, ale tohle mi fakt neda; on si pise s kamaradem, ktery o te bokovce vi a jeste kamosovi rika, ze ty ho uz nemilujes, ale ta druha je z nej paf? No sorry, ale timhle si jasne pripravuje pudu pro dalsi zahybani - ted ma jakoby 'duvod' nebo alespon 'povoleni' ti zahybat, protoze ty ho prece uz nemilujes, tak co by se snazil. Bylo by mi z takovyho chlapa na zvraceni. Misto toho, aby se stydel a chodil kanalama, tak on si jeste pred kamaradem obhajuje, proc je vlastne Ok te podvadet? No holka, asi tusim, jak tohle skonci, ale ty se holt potrebujes poucit, tak smele do toho, vypada to, ze te ceka zivotni lekce za vsechny prachy.
@zanett no oni si toho psali trochu vic nez jen tohle ze jo nepsali ani tak o sexu jako o tom ze prijde z prace a ja ho neobejmu a takovy veci a ze ted po dlouhy dobe citi ze ho ma.nekdo rad tohle mu psal uplne jakoby ze zacatku kdyz s touhle zenskou zacinal pak tam psali i takovy veci jako ze by chtel abych ho milovala ja ze by tohle vsechno chtěl odeme samozdrejme si tam psali i kdo je hezci kdo je lepsi tak to nebudu kecat ze me to trosku potesilo ze ten muj debil napsal ze mi nesaha ani po kotniky psali si tam i jako kamo jak to mam ukoncit kdyz zamnou furt leze a takovyhle veci v podstate tak nejak po chlapsku to co prezentuje i me ale to uz je asi jedno mimochodem dnes dalsi zprava uz je to tady zacina kravka vyhrozovat ze si vezme prasky ze to nedava atd..takze totalne histerci a zkousi nevim co manzel zatim ignoruje zatim .... cekam co se z ni jeste vyklube treba zacne psat i me kdyz mi sjizdi denne profil 😀😀
@mimimi2 tak to je obecně výhoda milenek, protože logicky po x letech vztahu z partnera člověk není odvařený jako na začátku... Hlavně, když jsou ještě malé děti, to jde v tomhle ohledu asi hodně vztahů do kopru :-/ V žádném případě neříkám, že ho to omlouvá, najít si milenku fakt není způsob, jak reagovat na problém ve vztahu, na druhou stranu, pokud chcete fungovat dál, tak byste na tom měli zapracovat. Taky mu můžeš víc hodit na krk děti a trochu si odpočnout - on má volného času a energie evidentně dost.
@mimimi2 Vzala sis kluka, ne chlapa. Vyzralej chlap by se za podvadeni manzelky stydel a ne to rozebiral s kamosem. A bavit se s kamosem o tom, ktera je hezci, to jeste dospeli chlapi delaj? Jednou jsi jeho manzelka, mela bys pro nej byt ta nej. Vzdycky bude nejaka hezci nez ty (i kdyz teda tahle bokovka neni), nechapu, proc te 'tesi', ze tem manzel vnima jako tu hezci, podvedl te, tohle by mi nevykompenzovalo ani to, kdyby me vnimal jako kralovnu krasy.
A navrch se jeste kamose pta, jak to ma ukoncit, kdyz za nim ta bokovka leze?! Jako coze?! Tohle bych pochopila u 15-letyho kluka, ale ne u dospelyho chlapa. Kdyby chtel, tak si s nejakou dolejzavou zoufalkou poradi raz dva. Evidentne nechce, protoze mu dela dobre, ze se o nej zensky perou.
Precti si tu posledni vetu tveho posledniho prispevku; bokovka vyhrozuje, ze spolyka prasky atd....tohle by me na tvem miste vubec nezajimalo. Odmitala bych, aby ta zenska byla soucasti naseho manzelstvi.....chapes ted uz, proc ti spousta lidi radi, at ho vyhodis? Protoze jinak budete v tomhle trojuhelniku pokracovat i nadale. Nenavidela bych ho za to, ze me jako manzelku vystavil tomuhle stresu a jeste se chova jak zbabely kluk, protoze to neumi razne ukoncit. Co je mi jako potom, ze ta nadhera vyhrozuje sebevrazdou? Jak dlouho v tomhle trojuhelniku hodlas zustavat? Ja bych na to nemela nervy ani minutu.
@ivetikkk ano ja. nikdy jsem nenapsala, ze to ma zakladatelka resit stejne jako ja. holt nekdo ma zaludek jako slon, nekdo ne. ja bych zvracela pri kazdem zaletnikovo dotyku. uz nikdy bych na sebe nenechala sahnout... pro me jednoduche. pro nekoho proste pohoda. nevadi, jede se dal.
pro me jsou velmi chabe i ty vymluvy, stejne tak je velmi trapne vypisovani s kamaradem a ptani se na radu jak se zbavit milenky.....jako jak? spalit mosty je v tomto pripade tak jednoduche. a jako opravdu bych v takovem pripade mela litovat milenky? byla by mi opravdu zcela ukradena (teda, neradila bych ji potkat me).

@suzanna123 Ja se rozvedla a financne jsem si kupodivu nepohorsila, a to jsem musela zacinat s malym synem jinde od nuly. Ale dohodnuli jsme se na celkem vysokych alimentech pro syna i pro me. Ne vzdycky to musi koncit tak, ze zena nema ani na jogurt. A ne, ja teda nechtěla syna vychovavat v prostredi, kde si muz z zeny dela hadr, ma bokovky a zena mu to trpi. Nevim, jaky vzor bych mu pak do budoucna dala. Kdyz je nejaky problem, tak se ma resit, ne delat, ze neexistuje a zametat veci pod koberec. Myslim, ze velmi pausalizujes a prehnane strasis. Zdaleka ne tak katastrofalne, jak ty to popisujes musi spousta rozvodu, potazmo zen dopadnout.