icon

Manžel označuje švagra za pedofila, když si hraje s dcerou.

mneptunka
19. pro 2019

Prosim o nazor, jsem zoufala a nevim co dal. Hrozi totalni rozpad rodiny a fakt nejsem v lehky situaci !!!

Manzel mluvi o svagrovi, ktery ma sam male 4deti (my jednu dceru 6let)

Strana
z5
mneptunka
autor
19. pro 2019

@vitezove ono to neni o pusinkovani, ale manzel nechce aby sis nim dcera hrala i kdyz si s nim hraje rada. To nevim jak vysvetlit

mneptunka
autor
19. pro 2019

@pipi_puncocha no spis hodne cte takovy pribehy a clanky. Tim je uplne posedlej, pak se boji vseho

vendelinka08
19. pro 2019

@mneptunka ja bych se spis bala toho..abymanzel nebyl nejaky divny a mozna ma strach sam ze sebe..no nevim..tady bych opravdu hledala odbornika. Muze mit nejake trauma..proste jeho chovani neni zcela v poradku a kde je pricina by bylo dobre zjistit..i do budoucna kvuli dceri...

vitezove
19. pro 2019

@mneptunka podle sebe soudím tebe? Něco je s ním špatně. Špatná zkušenost, možná jenom rodičovská hysterie... ale je to na odborníka. A bez legrace. Prostě řekni, že jdete do poradny. Žádné vymlouvání. Objednala jsem nás na ten a ten den, jdeme tam. Tečka.

svetlanalana
19. pro 2019

Nečetla jsem si všechny komentáře, ale lhář každého podezírá ze lži, podvodník si myslí, že ho každý potencionálně může podvést, nemůže mít manžel sám problém s pedofilii? Promiňte, jen mě to tak napadlo

sudylichozrout
19. pro 2019

@mneptunka Tenhle strach je ale patologicky. A oznacit nekoho za pedofila, pricemz dotycny se nechova nijak nestandardne, je fakt silna kava. Tvuj muz by mel navstivit odbornika a resit s nim svuj problem.

lotosek
19. pro 2019

Nebyl manžel sám v dětství zneužíván rodinným příslušníkem? To se ti asi nesvěřil...

amazonkajanik
19. pro 2019

@mneptunka jak píšou holky, problém je v manželovi. Vždyť to by musel být pedofil skoro každej druhej táta a vlastně i on sám, jestliže si s dcerou rozumí a uzkostne jí hlídá. To chce začít řešit, jelikož čas letí, brzy puberta, začne si všímat kluků a holka aby skončila v klášteře pro klid duše tatínka.

verunkanatalka
19. pro 2019

Tvůj manžel potřebujete odbornou pomoc... Beze srandy... Jeho chování a smýšlení není normální... Může někomu hodně ublížit a to i opravdu zásadně...

tinaprofi
20. pro 2019

aby nakonec ten největší úchyl nebyl tvůj starej...

megi89
20. pro 2019

vezmi manžela k odborníkovi a to honem.... 😕😑

knuffel
20. pro 2019

@tinaprofi Napadlo mě totéž, ale bála jsem se to napsat...

mourovatakocka
20. pro 2019

@mneptunka ...divný, aby si chlap rozuměl s dětmi 😂
Obávám se, že tvůj muž je tady ten divný. Pokud jde o něco nevhodného, je samozřejmě na místě se nad chováním tatínka pozastavit, ale obávám se, že je to prostě jen milující táta a strejda. Kdyby skutečně byl pedofil, choval by se spíš nenápadně a děti by se k němu taky chovaly jinak.
Já naopak doufám, že si můj muž bude s dcerou dál hrát tak jako teď, nebude mu trapné, když ho dcera bude chtít obejmout a dát mu pusu. A nebudeme mít v okolí přemoudřelého psího čumáka s názory jak ze středověku.

sinicka
20. pro 2019

Tak něco jiného je, když se otec mazlí a pusinkuje s vlastním dítětem. Já jsem taky divná a vadilo by mi, kdyby nějaký jiný dospělý muž dával pusu mojí dceři a mazlil se s ní. Prostě mi to nepřijde normální a v tomto manžela chápu.

jironymou
20. pro 2019

@mneptunka A nezavidi svagrovi, ze se nim vase dcerka vice nasmeje, lepe hraje, je v jeho blizkosti veselejsi/stastnejsi a jemu prijde, ze on to tak neumi a tak proste zarli?Ma proste strach, ze dcera bude mit radeji svagra nebo maminka, protoze se s nim vic nasmeje atd...a proto ma prehnane majetnicke sklony a snazi se ho shazovat, ne zrovna nejlepsim zpusobem a pospinit ho ve vasich ocich tim, ze je pedofil?Nebo jak jste to psala?Neni to proste strach, ze ji ztrati popr.i vas?

sudylichozrout
20. pro 2019

@sinicka Tak je cizi a cizi. Svagr cizi preci neni. Je to manzeluv bratr, stryc te holcicky.

sinicka
20. pro 2019

@sudylichozrout to mně osobně přijde na mazleni a pusinky dost cizí.

suzief
20. pro 2019

Podle mě jsou oba extrémy, pusinky by mě taky vadili ale hraní a blbnutí samozřejmě ne, je fajn, že se dětem někdo věnuje a jsou s ním rádi.
Manžel má asi fakt problém, bojí se až moc a příčina bude hlubší. CHudák dcera, takového majetnického otce. Scénářů může být víc, ale co když prostě jen žárlí a chci mít dceru jen a jen pro sebe a to už taky může dost hraničit...proč se vlastně tolik zajímá o téma pedofilií...mě by to teda znepokojovalo, no těžká situace. Každopádně bych švagra osobně upozornila na hranice, aby byjo jasno. A snad se manžel uklidní. Manžela bych ale taky měla tajně v hledáčku, kdoví co ještě na tom netu hledá...

sudylichozrout
20. pro 2019

@sinicka Tak asi to mame kazda jinak, no. Muj bracha se s holkama mazli, radi s nimi, dovadi, hladi je, pusu jim dava na tvar ci celo. A je faaaaakt uplne normalni s normalni secualni preferenci. Manzeluv bracha bydli hodne daleko, takze kontakt je omezeny, ale kdyz se vidime, tak mu ta starsi klidne sedela na kline, taky spolu radili. Jsem rada, ze jsou vztahy vrele a prostredi laskyplne i mimo primarni rodinu.

sinicka
20. pro 2019

Ženy, nepředstavujte si pedofila jako nějakého uchýla v dlouhým kabátu, co číhá v parčíku u ZŠ. Doporučuji web ČEPEK. Tam se budete divit, kdo všechno pedofil může být. Většina z nich by dětem neublížila, protože děti opravdu milují. Já jsem si to teda pročítala se zhnusenim už kdysi, ale ti muži ( určitě i ženy) se shodovali, že na oslavách jsou radši s dětmi. Taborovi vedouci raději sedí v autobuse s holcickama vzadu, nez se stejně starými kolegyněmi atd atd. A právě je tam spousta diskusí o synovcich, neterich, nešťastných laslach ja jsem vůči tomuto velmi ostražitá i co se týče sousedů.

lilian2111
20. pro 2019

Taky by jsem viděla problém spíš v manželovi....

avadake
20. pro 2019

@sinicka to je přesné, pedofil nechodí s nápisem na čele a pokud je jen trochu inteligentní, nikdo to nepozná. Otázka, zda je manžel histerický nebo vnímá podezřelé signály. Máme taky v rodině člověka kteremu vůbec nevěřím, ale ten tedy žije i dosti podezřele.

mourovatakocka
20. pro 2019

@sinicka Jenže to by člověk musel mít dítě na vodítku. Žádné návštěvy příbuzných, protože co kdyby. Žádné tábory, protože co kdyby. Mmch, někde v zahraničí byl projekt, kdy si školek chodili mazlit se s dětma cizí lidi. To je hard core zase pro mě. Nicméně ani školky nemusí být stoprocentně bezpečné, někde docházelo ke znásilňování mezi dětmi, tuším v jižních Čechách.
Takže ano, máš pravdu, pedofil opravdu nemusí číhat jen v parku v dlouhém kabátě, ale vidět v každém i v příbuzenstvu rovnou devianta, to je cesta do blázince. Co tak švagr dceři udělá, když jsou všichni v jedné místnosti a malá je prostě ráda, že se jí někdo věnuje.

sudylichozrout
20. pro 2019

@sinicka To ja samoztejme vim. Ale asi tenhle druh "paranoii" nejak nemam. Ale jak rikam, kazda jsme jina. Ja mam zase sileny strach z toho, kdyz jedeme nekam autem. Jezdime casto a pokazde, kdyz se vsichni vratime zdravi domu, dekuji Koordinatorovi vsehomira.

sinicka
20. pro 2019

@mourovatakocka to trochu prekrucujes, co jsem napsala. Ja tu nehodlám nikoho predvedcovat. Napsala jsem svuj názor a nastínila, co může manželovi zakladatelky vadit. Každý máme hranice jinde.

@sudylichozrout je pravda, ze mam jiste zkušenosti s pedofily a hebefily. Každý se něčeho bojí. Ja jsem paranoidní hrozně. Ségra mi říká "Černá Kroniko"

sobist
20. pro 2019

Pokud má tvůj manžel podezření, OK. Každý má ty hranice a toleranci někde jinde. Co mi ale nepřijde úplně v pořádku je ta agrese, se kterou, jak jsem pochopila, se vyjadřuje a že vyhrožuje. To bych řešila asi víc, než švagra, protože kdo ví, proti komu se obrátí příště. :/

amazonkajanik
20. pro 2019

@mourovatakocka Jj, učitel tance ve Strakonicích. Prý si chtěl tu jednu vzít za ženu až vyroste, že se milují - magor

kajalka
20. pro 2019

Tak oni to říkali i autoři dokumentu V síti - snad 70% predátorů jsou normoš tátové od rodin.
Mně švagr přijde v pořádku, patologický je chlap autorky. Buď byl sám zneužitý, nebo v sobě ty pocity potlačuje.

sudylichozrout
20. pro 2019

@kajalka Jj, problem ma asi manzel, nikoliv svara.

elialen
20. pro 2019

@mneptunka já manžela chápu. Taky by se mi to nelíbilo. Copak vy běžně pusinkujete a tulíte cizí děti?

Strana
z5