Manžel se mnou odmítá spát
Můj sen skončil:(
Mám(?)"ideálního" muže.Nakupuje,o víkendech vaří, vše zařizuje,chodí do práce, nekouří do hospody nechodí,stará se vzorně o dceru a vlastně i o mě ALE...
Včera jsem manželovi oznámila,že mám ovulaci a měli bychom se posnažit.Jenže on byl v posteli netečnej a co víc ani nedospěl k vrcholu.Bylo mi na nic a zeptala se proč se mnou nespí a proč to bojkotuje.Prý je vše v pořádku a nemám to hrotit a nemá mi k tomu co říct ..To těžko povídám.Neni to jen dnes ale už delší dobu a ptám se zda má milenku.Prý ne kde by na ni vzal čas když se stará o nás.(Vyznělo mi to v tu dobu jako výčitka).Tak se ho ptám znovu proč a on začal že nebude skákat jak já pískám a že když mě jednou neoplodní tak prý je všechno špatně!...Mám tomu prý nechat volný průběh. Ppvídám jak tomu mám nechat volný průběh když ty sám nezačneš? Ptám se zda chce druhé dítě a on že ano.Říkám mu že to tedy nechápu,že si ho sama neudělám a zase jsem slyšela- nemám ti na to co říct...Prý se mám zamyslet sama nad sebou.Ale v čem ptám se.Nemá mi k tomu co říct.Pak mi řekl,že co bych po 9 letech očekávala a že jsme spolu nespali 3 roky a teď jsem si dupla a že prý bude jenom po mým...Ptám se ho proč tedy během těch tří let někdy nezačal on sám - bez odpovědí.Snažila jsem se jenom zjistit pravdu a on mi řekne,že jsem si ho neměla brát a že pokud v tom budu šťourat bude to prý jenom horší a spát se mnou nebude vůbec...A tak jsem mu řekla,že si myslím že druhé dítě nechce a že kdybych to měla nechat být,tak nemáme ani Anežku.A to byla poslední kapka.
Vůbec tomu nerozumím. Ještě v listopadu po potratu tvrdil že se můžeme snažit dál a teď? Když jsem měla minulý rok od dr potvrzenou ovulaci šel se vysprchovat a čekal na mě v posteli a teď?Chce se mnou dítě a nechce se mnou spát? Bohužel jsem si téměř jistá že on nikdy nepřijde,že se chce pomilovat a já po včerejšku už asi nemám ani odvahu...Je to trest za ty 3 roky nesexu? Proč se tedy nesnažil on ( jsme spolu skoro 9 let a snažil se jen 3×)? Mám tolik otázek a tolik nezodpovědných odpovědí na které nikdy nebudu znát odpověď.
Strašně jsem nesnášela jeho bývalou manželku.Myslela jsem si,že když ho podváděla a on je nechytal,tak ho to nějak poznamenalo.Jenže dnes se ptám jestli můj manžel nebyl ten důvod proč si našla milence...
V noci jsem téměř nespala,jen brečela a přemýšlela.Jsem na dně.Nešťastná,zklamaná,rozcupována,nasraná a nepochopena.Vůbec netuším co bude a co mám dělat???
Tak strašně si přeju druhého potomka a...hrozně Vám teď závidím že máte ty klasické typy mužů se svými potřebami a touhami.
Myslela jsem,že když jsem jeho žena,( a teď nemyslím jen na papíře),že budu první kdo se dozví o jeho " problémech" ale vždy se je dozvím až po vyřešení ( jeho mononukleóza) nebo jen proto že bych se to dozvěděla ( onemocnění jeho otce- říkám ti to jen proto,že by ses to stejně dozvěděla) .Když jsem se ho zeptala zda mě má rád řekl jen ať se neptám.Že prý se snad nemáme špatně...Občas se chová jako by Anežka nebyla moje dcera a já jenom její vychovatelka.I tu výpověď v práci jsem podala,protože on mi nedovolil se tam vrátit..došlo to tak daleko,že mi i říká co mám uvařit..
Tolik to všechno bolí holky a o to víc,že nemám komu to říct.Rodiče si myslí,že máme ideální vztah a manželství.a teď tohle..
:(:(:(
Máte radu?:(:(:(
Moc se omlouvám,muselo to ze mě ven...
Jak by se zachoval, kdybyste do té práce šla? Malé našla třeba soukromou školku a do práce prostě nastoupila? Proč vám diktuje, co máte vařit?Tohle je pro mne snad více zásadní než ten sex. Až pak jsem dočetla příspěvek do konce, že vám takto diktuje. To jsem předtím přehlédl.
Po všem co čtu, to mluvení o nějaké ovulaci, to je jen důsledek celý situace. Takže nejde o chlapa znechucenýho tlačením do oplodňování. Opravdu se zamyslete nad tím, že zatímco vy chválíte, že dělá vše, tak proč to tak je?? Já si tedy nemyslím, že opravdu dělá vše, ale zjevně to tak vypadá a zjevně si to tak sám přeje vám ubírat aktivity, a dokonce i samostatnost. Já bych se prostě nedala. Na miminko teď nemůžete myslet, dokud nebudete vědět, co to s vaším mužem je. Něco s ním je. Dokáže tajit i nemoci, vážné věci...a vůbec mu to nepřijde divné. Jenže vy sama se NIKDY nepohnete z místa a sama ani nevyřešíte problémy, ke kterým tahle hra na schovávanou vede. Základem je, že s vámi musí mluvit. Když nebude chtít, budete pořád v nejistotě a nezmění se vůbec nic. Jde o to, jak dlouho to zase vydržíte tolerovat. Podle mě ho prostě musíte nějak odhalit. Shrneme si to: nestojí o sex, nevypadá citově zainteresovaný směrem k vám, nechce dítě, nechce odpovídat na otázky pro vás životně důležité, nechce abyste chodila do práce, nechce abyste toho doma dělala moc, a nechce ani abyste si vařila jak se vám chce.... Vyřešení sexu neřeší, citový chlad by vám popřel, ale na otázku zda vás miluje neumí odpovědět, na otázku zda chce dítě s klidem odpoví že jo, neřeší co máte dělat po RD když vám vlastně vzal vítr z plachet (já furt nechápu, že jste ho s tou výpovědí poslechla), a to že vás nechce nic moc dělat prostě vykryje sám, nemá s tím problém, nepotřebuje od vás tak nějak nic. Já vidím, že to musí být naprosto smutné pro vás, a vůbec se nedivím, že to musíte stůj co stůj vyřešit, jen se obávám, že pokud k vám není upřímný a odmítá komunikovat, tak se asi zblázníte dřív, než se k nějaké akci rozhoupete. Já bych řekla, že už jste si dala líbit dost, ale všechno pod zástěrkou, jak pěkně o vás pečuje. Musíte začít narušovat tuhle kontrolu nad vámi, udělejte si lekce autoškoly navíc, jezděte, začněte dělat. VYtvořte si vlastní život, a pak uvidíte, jestli on vůbec snese, že jste se mu tak vymanila (sám ovšem nenabízí ve zlaté kleci nic), nebo jestli si nakonec všechno prostě sedne a tohle bude jen období v minulosti....řekla bych, že dítě teď musí počkat, když nevíte s kým žijete. Já jsem na vaší straně.
Ano,vesměs zůstal stejný jako v době kdy jsme spolu chodili.Já ho nechci změnit jen se ho snažím pochopit.A ano asi byl zamilovaný,nosil mi kytky ( ale ty nosí í teď),psal sms...Vlastně jsem šla na první rande a už jsem u něj zůstala.Pomohl mi vyřešit spoustu mých problémů z minulosti aniž by řešil ( í finanční) zda spolu budem či ne.Strašně si ho za to vážím...
Kdo navrhl dítě?Nevím .oba jsme nechtěli aby dcera byla jedináček a Když se minulý rok rozhodovalo zda nastoupím do práce tak to tak nějak vyplynulo že situace,ale v listopadu jsem potratila a bylo jasné,že do ledna už to nezvládneme a budeme to muset řešit
Manzel milenku nema. Citi vnitrni nespokojenost. Co by ti mohlo byt, navrhovaly prispevky vyse. Zarazilo me, ze nema cas pro sebe. Dle psychologu klasicky zabijak vztahu, ktery souvisi ze sebevedomim a nesvobodou. To, ze pre roky neco chtel a ted uz ne bude tim, ze predtim tomu veril, mel energii, ale ted uz je zklamany a odmita to. Jdete do minulosti a vzpominejte na indicie, momenty, ktere budou pricinou soucasneho vztahu.
Zatím se jediná pozastavila nad životní pojistkou!
Shrnu data:
1. Nechce o problémech mluvit
2. "Pracoval na dítěti", ale náhle se to změnilo
3. Měl jakési? výsledky nějakého? vyšetření a později (pravdivě?) řekl, že je to lepší
4. Zvýšil životní pojistku
..... ???!!!
@moxha přijde mi, že jde o partnerskou krizi a to, co se děje ohledně snahy o početí je jen špička ledovce. Četla jsem všechno, co jsi psala, příspěvky druhých všechny ne. Já bych ho netlačíla ani do komunikace, ani do sexu, podle mě vám pomuze znovu spolu začít randit, prostě vrátit to všechno na zacatek.... Jako nečekej, že se změní on, ale může se postupně měnit vztah, aby vás to oba zase bavilo... Včetně sexu, ale netlač na to.. Snažení o druhé dítě bych úplně vypustila, stejně bez vztahu by to bylo k nic
K ničemu... Když to přijde, tak to prijde🙂
@anetka1701 Odpovídám na ten příspěvek s tou praci...mě třeba manžel rekl, ze by byl strasne rád, kdyby dokázal vše zabezpečit finančně tak, abych mohla být doma, tvořit útulny domov, dělat na zahrádce, děti, aby mohly chodit ze školy domů a nemusely do družiny apod, abych měla čas na sebe, když jsou ve škole, mohla chodit cvičit atd...takže jsou i taci muži 😉 akorát to se tedy u me nesetkalo s pozitivním ohlasem, potřebuji mezi lidi a být jen tak doma by me bavilo asi tak týden...domluvili jsme se pak jednou na nějakém částečném úvazku hlavně proto, aby děti nestravily dětství po skolkach/druzinach...

@moxha Kdo navrhl druhé dítě? Kdo s tou myšlenkou přišel jako první? Já třeba vím, že můj manžel druhé dítě moc nechce, ale když to téma nahodim, tak mi neřekne "nechci dite". Někdy to i sám nadhodi, ale vím, že by do druhého dítěte šel jen kvůli mně