Manželka má tajemného kamaráda. Jak reagovat na jejich zprávy?
Dobrý den,
stala se mi nepříjemná záležitost a potřeboval bych poradit od vás žen. Začal jsem být lehce nedůvěřivý, jelikož od doby co manželka byla na třídním srazu, začala být dost tajemná. Jednoho dne jsem ji potají vlezl do mobilu (vím, že je to hnus, ale psychicky jsem to přestal dávat) a chtěl jsem se ujistit, že jsem jenom blbec a že je vše v pohodě.... Jenže nebylo. Věděl jsem, že si občas napíše s jedním ze spolužáků, údajně nejlepší kamarád, který jí často pomáhal v těžkých chvílích. Každopádně byly všechny staré zprávy smazány a byly tam jen zprávy z předešlého dne. Chtěl bych Vám tu napsat přepis a poradit od ostatních, jak se mám zachovat.
Ona: čau fešáku, tak ty nepracuješ jo?
On: Ja jo, jak drak preci 🙂 :P
Ona: Jen aby :D
ON: No tak vim co delame ne
Ona: Dnes se mi o tobě zdálo :D Nekde jsme byli, tuším, že to byly nějake hory a bylo tam víc lidí :D
On: jakých lidi?
Ona: Nevím, asi naše trida, to už si nepamatuju
On: a bylo něco?
Ona: Tak pořád jsme se tam tak nenapadně k sobě měli :D ale nic asi nebylo, nevím :D to bych si asi pamatovala O🙂
On: Tak to je nuda sen teda :D
Ona: Vid :D není nam to proste souzený
Ona: Hele ty na me uplne seres
On: No nechces aby to bylo souzeny
Ona: A ty chces?
On: od kdy se odpovída otazkou?
Ona. Buh vi co by bylo. Treba uz bychom se nemeli tak radi. Kdybychom to tenkrat prubli :D Mozna to stoji na tomhle nasem pratelstvi
On: Treba nooo
Ona: Vis jak to dopada
On: Stoji to na vasem krouzku
Ona: To ano, ale ja se rozvadet nehodlam, stejne bys to semnou nevydrzel, a Ctu ze o vikendu pivo jo? 🙂parada 🙂 :P
On: A kdo rika ze si te po sexu vemu domu? To by museli byt jooo TOP
Ona: No prave, a proto to riskovat nehodlam, navic kdo rika, ze bych te chtela doma. Top by to bylo, toho se nebojim. V tomhle si dost fandim :-*
On: Ja bych u tebe doma nebyl, ty u me ano. To muzou byt jen reci, pritom muzes byt uplne ta co sex nechce.
Ona: :D jo jo to stopro, ja myslela ze by chlapy tohle cejtite..Kdo ma mrdavy oci a kdo ne. A ja je prej mam :D
On: Si fandis co
Ona: To si teda rozhodne fandim
On: Jak mrdas bych ti rekl az po mrdu. Ale nic vedet nebudes teda no
Ona: Vis kolik kluku prosilo at jim ho jeste aspon jednou vykourim nebo at se s nimi vyspim?
On: Me jsi nemrdala, takze to nevis z ofiko uznavaneho zdroje
Ona. To si mi nahnal ego 🙂
On: jooo, to ze mas sikovnou pusu, to verim, ale taky ji mi to jeste neukazala.. Mozna az pojedem z toho piva ,zjistis jak dobre kouris
Ona: Ja se prave bojim, aby ses pak nezamiloval vis 🙂 :P. Myslim ze by se ti to libilo :-*
On: Ja jsem se zamiloval parkrat, ted si dam pozor uz :D
Ona: Proste si o tom mysli co chces :D Ja ti jen rikam, ze tahle cinnost mi jde.
Ona: Jeste nemam ani vyreseny vanocni darky.
On: Ani pro me?
Ona: Ne
On: Tak to nemyslis vazne
Ona: se omlouvam 🙂
On: Te vozim, netlacim na tebe a ty takhle.
Ona: Co mas pro me ty?
On: Neomlouvej, pozde. Si to vyberu jinak.
Ona: A jak?
On: Ty se zas budes cukat, že nechces ale
Ona: Ja se musim cukat.
Dlaši zpravy uz jsem nezvladl precist, musel jsem si dát pauzu, ale bohuzel dalsi zpravy a i tyhle byly smazany.
Potřeboval bych radu, jak se mam zachovat. Je evidentní ze k ničemu nedošlo, teda alespoň podle téhle části konverzace, ale i tak si přijdu dost mizerně. Jen pro upřesněni. Jsme spolu osmý rok, z toho dva manželé.
Předem díky za rady. Mějte se líp, než já 🙂
@thomass4 A mě by strašně zajímalo ,jestli je v tom kouření fakt tak dobra 😂😂😂
Mně spíš napadlo, jestli si tady někdo netestuje v rámci sociálního experimentu, jak reagují ženský, když se dozví, že mu žena nasazuje parohy...
Upřímně? Nemáš se čeho bát, On je ten typ, co nechceš ani do postele, a ani do vztahu. Však je hrozne neuctivej a arogantní. Podle mě si z něj jen děla srandu.
Za prvé, je to hnus... Pokud je zadaná. Můj by mě poslal do prdele ani bych si nestihla zabalit.. evidentní je, že se zatím nic nestalo.. fajn.. horší je, že ona strašně chce... Tamten ji dělá takový chladný návrhy, jakože ji má u řitě, ale dal by si říct..to ji asi vybuzuje k tomu se mu narvat bůhví kam, opakovat jak umí kouřit, a že by byl unesenej ze sexu, že by se okamžitě zamiloval... Prostě si myslím, že kdyby hezky zatlačil ( když zmiňuje že netlačí) , dávno už mu dala.. pro někoho to nevěra není, pro mě třeba jo.. rozhodně bych jí řekla, že to vím, třeba formou, která tu padla...vytisknout, zabalit si, věci, přijde, dát jí to před xicht, říct suše rozmysli se, a vyrazit někam na pánskou jízdu si vyčistit hlavu... Hrozí, že si okamžitě půjde vylejt srdíčko k němu, aby měla důvod mu ho vykouřit a udělat mu zážitek no ..
@thomass4 za tohle bych ji pustila k vodě! Coura jedna... Přiznala bych se k tomu, ze jsem ji vlezla do mobilu a poslala ji do pr... Je to peknej hnus. Ona chce s ním spát a podvádět ne a je jen otázka casu, kdy to budr. Kdybych se tohle dozvěděla od přítele uz, už má před barákem zbaleny věci!
@skarma007 A četla jsi celý ten komentář? Píše OBRAZNĚ dát přes hubu. Prostě ukáže, že je chlap a ne kus hadru, se kterým si bude vytírat.
@michaela666 tak to jsem prehlidla... Samozřejmě, ze to je v pořádku, ukazat, ze ma hrdost a nenecha se ponizovat. Ale pokud to nebylo myšleno fyzicky ji dat pres hubu, tak to potom jo. Normalni mi nepřijde, kdyz by chlap zareagoval ve stylu, zmlatim zenskou a dal s ni zůstanu 🤦♀️
Upřímně bych s ní nebyla.Bylo by mi z ní zle 🙄🙄🙄Asi bych se jí ani nedokázala podívat do očí .
Tyjo. Tak ta první rada s nejvíce Like je podle mě špatně. Manželka chce sex s tím typkem, pokud jí manžel nechá doma celý víkend, nebude zvedat telefon a ona bude vědět, že je to kvůli tomu co psala, tak udělá jedinou věc - Půjde se s tím typkem vyspat, protože vztah už je nalomenej, bůh vi co kde dělá manžel ( třeba si šel taky někam honit ego) a nakonec to ještě otočí, že kdyby ji neudělal “takovou scénu” kvůli smskám, nic by nikdy nebylo.
Ona moc moc chce, a on zase moc moc nechce. Ale to asi uvidí jen ten kdo si tímhle prošel. Ona se mu brutálně vnucuje, ale on pořádně neví jak se jí zbavit. Chlap, kterej chce ženskou ojet se vyjadřuje trošku jinak. 😉 Tady bych se bála jen toho co udělá ona, a začla bych se pídit po tom, proč to dělá. Já to třeba dělala proto, že mi chyběla manželova pozornost, a jakmile jsem si to uvědomila, nechala jsem toho, a začla to řešit s manželem. Ten pochopil, zaregistroval a sjednal nápravu. 👍🏻 A podotýkám, že ten druhej ačkoliv moc moc chtěl, a chtěl mě i rozvést, tak já se tomu bránila. Kámoška mu říkala samozvanec, protože za mnou furt chtěl jezdit, a zkoušet mě „přemlouvat“ osobně. Šlápni do toho a prostě se jí zeptej proč tohle dělá, a že se nepřestaneš ptát, dokud ti nedá odpověď. Protože jinak to nemáte šanci vyřešit.
@crejzy to si nemyslím. To, že si někdo s někým takhle píše nebo i zahýbá, neznamená, že je připravený a ochotný zahodit vztah ve kterém je. Pokud by jeho odjezd byl pro ni impuls se s tím chlapem vyspat, tak asi vyřešeno a není o co stát. Spíš si myslím, že by ji to probralo, co riskuje a kvůli čemu a pochybuji, že by byla úplně v náladě si někde užívat.
@suzanna123 to je otázka, Jak moc to, co píše v sms, myslí vážně? Každopádně rada dát jí příležitost ( protože celý víkend volno od manžela který je naštvaný JE příležitost) je podle mě zvláštní nápad. A navíc k čemu by to přesně bylo? Představa, že 48h zpytuje svědomí, brečí doma do polštáře je trošku naivní. Tyhle pocity může živit pár hodiny, den? Potom už přijde zlost, že je manžel bůh vi kde a nekomunikuje, pak by klidně mohla začít kamarádovi zase psát. Paní neznám, nevím, ale tohle bych žádnýmu člověku ( muž/žena), kterému hrozí parohy, nedoporučovala..
@crejzy tak já bych z takové situace byla hodně v pr… Pokud ne, pak jí na tom chlapovi a vztahu nezáleží a pak asi není, co řešit. Celkově v téhle situaci je na ní si uvědomit, o co může přijít a snažit se to udržet, ne na chlapovi, aby si ji hlídal a bál se ji spustit z očí
@suzanna123 hlídat jí je druhý extrém ( až stalking) to vůbec. Ale dělat dramatické odjezdy bez možnosti komunikace je zbytečně moc a nemusí to zabrat, tak jak si dotyčný představuje.
@ajriska mně přijde, že ona spíš blbne a chce, aby chtěl a pak nic. A on už to zjistil. Což nemění nic na tom, že bych měla co dělat, abych takovou konverzaci z pozice partnera zkousla
@ajriska Většinou ti co se vychvalují až do nebes jsou potom v posteli pěkný polena 😃. Apoň já mám takovou zkušenost u chlapů.
@thomass4 Možná jsem to přehlídla, ale doma bylo všechno v pohodě? Většinou ženský takhle blbnou, když jim doma něco chybí - pozornost, komunikace, sex nebo je ubíjí stereotyp. Tím ji určitě neomlouvám. Je to hnus, jen jestli k tomu neměla našlápnuto kvůli problémům ve vztahu.
@michaela666 ono to vypadá jako by lovila ona jeho. Ale pokud uvedla že se nehodlá rozvádět, tak si chce zřejmě tímto hnusným způsobem namasírovat ego.
Jako psát někomu o tom co vše umím a že to umím fakt dobře zatímco na mě doma čeká manžel..
@michaela666 Nedávno jsme měli sraz spolužáků a přišlo mi, že i když ty lid mají teď, děti, kariéry, jsou jinde, tak jak najednou začala fungovat třídní mentalita a trochu někteří vklouzli do svých rolí, co měli na ve třídě. Prostě jak, kdybych se vrátila v čase.
Mezi těmi dvěma bylo nějaké jiskření, přitažlivost, ale nikdy to očividně nedotáhli do konce. A myslím, že ona by si to ráda zkusila, jestli o nic nepřišla, kdyby on byl svolný....i když kdo ví, jestli by nakonec nevycouvala a jen si nehoní ego. Na druhou stranu, rozvádět se nechce, protože ví, o co by přišla. Řekla bych, že jí trochu pálí dobré bydlo, pokud je vztah jinak v pořádku, což my tady můžeme jen hádat.

@escapelle doufám,že se nikdo nechytne výrazu kráva.nemyslim si že je kráva. To je mi v podstatě úplně jedno.ale známe jaké výrazy tu padají na adresu podobně chovajicich se můžu.takze "kráva"