Milenec a manželství: Je tajemství opravdu tak špatné?
Mám manžela, děti, rodinu. A mám taky milence - na sex, ale i se máme rádi, jsme si blízcí. Doma nebyla jiskra, vášeň. Nechtěla jsem zničit to vše co jsme si vybudovali. Navíc jsme s manželem parťáci. Vše je fajn. Ale mám právo i na vzrušení a jiskru v životě a v sexu. Vůbec si to nevyčítám a cítím že mám na to vše právo a tak si to sobecky beru. Manžel nic netuší a je spokojený v životě, tak proč to kazit. Byla jsem to já kdo měl problém, tak jsem si ho vyřešila. Asi mě odsoudíte že? Je opravdu tak špatné si prostě zařídit život čistě dle sebe a ponechat si nějaká tajemství do hrobu? Každý to má jaké si to zařídí..Manžel jak on chce, já jak já chci. Sdílíme spolu a jsme si blízcí. Ale tahle jedna věc je jen moje..Kamarádka mě odsoudila. Já si ale nemyslím že by něco takového mělo zničit naší rodinu. Nebudu mu nic říkat.
Ty kráso 😵 Ty si to umíš neuvěřitelně elegantně ospravedlnit: A přitom doma vše jede v zajetých kejích a je pohoda a klid 🙂 Chce to jen se oprostit od předsudků a sebeobviňování. Být trochu sobecká je naopak zdravé.
Zřejmě je pohoda a klid proto, že to tvůj manžel vůbec neví a myslí si, že jsi mu věrná! Copak tohle nechápeš? Nebo jsi tak...?
Takže naprosto souhlasím s @junomcgaff, schválně jestli by u vás byla pohoda, klídeček a tabáček, kdyby to tvůj manžel věděl, že má parohy, hm... 🤐
Zeblila bych se sama ze sebe. Tečka.
@eldoradoh Výstižné. 👍
@oveckaluky stručné a jasné..
@martinka_33 vsak pisu at se na tom domluvi, sle na to nema autorka koule...
To mi prijde v poradku.
Ja bych to nechtela ... ale chapu lidi kteri to tak chteji.
Pockej az to starej zjisti a pak mu vykladej to co pises tady nam. Bude mit jiste radost a pochopeni 🤣
Vůbec nesoudím tvoje rozhodnutí, a věřím, že nejsi zdaleka jediná. Jen tedy to tajemství až za hrob bych neviděla tak růžově pokud je v tom jiný člověk než ty. Co když se ten tvůj milenec nějak vyvine, co když bude chtít, ať se rozvedeš, co když bude chtít cokoliv jiného, a bude tě vydírat...
Neřeším co by kdyby...To musí být hrozný život neustále se bát předem nebo se věčně brzdit jen proto, že se "něco může stát". Tohle fakt ne.
V životě mi spoustu věcí vychází, jsem pozitivně naladěná, nevím proč by to mělo prasknout. Nic tomu nenasvědčuje, mám to dobře zařízené, takže strachování přenechám vám. Já si svůj život užívám 🙂 Nebudu přicházet o krásné zážitky jen proto, že to možná někdy v budoucnu praskne.
S negativitou nikam nedojdete. To se takhle brzdíte a strachujete běžně v životě? Tak snad jste spokojené i vy. Já jsem 😉
@eldoradoh tak se sama ze sebe zeblij..
@rosalindamelinda manžel by mě opustil, pokud by se to dověděl. Vůbec by se se mnou nepáral...To už jsem tu ale psala.
Ale věc se má tak, že se to nedozví. Nikdo ze zúčastněných nemá šanci se vzájemně znát/ poznat/ potkat. Mám to prostě zařízené. Čili proč by mě mělo zajímat co na to manžel? Když ten se to nedozví? Proč by mě jeho potenciální reakce měla brzdit v tom zařídit si spokojený život? Ano manžel je teď spokojený. Má spokojenou manželku, byť ne jen jeho přičiněním...Ale myslíte že se v tom pitvá? Žije si to své a je mu dobře.
Víš jistě, že je manžel spokojený, když mezi vámi není jiskra? Určitě se drží kvůli tomu, že také nechce zničit to, co jste si vybudovali. Nebylo by lepší, kdybyste to spolu řešili? Třeba se vám podaří jiskru vrátit. A když ne, tak si aspoň budete užívat oba a ne jen ty... taktéž má právo na opravdové štěstí a netrčet ve zdánlivě šťastném manželství.
@kytulenka řešili jsme to celé manželství. Už když jsme se potkali. Někteří lidi prostě nepotřebují moc sex. Neříkám že je asexuální, někdy se mu chce. Ale má prostě hodně nízké libido.
Nebudu mrcha a nebudu kvůli tomu náš vztah zahazovat a rozvracet rodinu. Miluju ho jaký je, i s jeho nedostatky. To ale neznamená že to musí mě drtit. To budu raději mrcha co si najde milence, protože chce aspoň občas spokojeně sexuálně žít 🙂
To vlastně prokazuješ dobrou vůli, že? Ty jo, úplná dobrotivá víla. 👍😂
@oveckaluky nene, nejsem dobrá víla co prokazuje dobrou vůli leda tak sama sobě. Vždyť píšu že jsem vlastně mrcha 😉
Někdy spolu jdem jen třeba do kina nebo na kafe, ale většinou jsme v posteli. Jako náhoda je blbec, v kině může být s vámi někdo, kdo tě zná, ne? Tohle mi přijde docela rizikové.
jistě si pochopila podmiňovací způsob (zeblila BYCH)..
BYCH = není a doufám, že nikdy nebude to můj případ
😉
@hojda ale nee , vubec 🙂 at vesele jde ...
Takze on to asi i vi...
@hojda přesně to jsem chtěla napsat. Autorko, chlubíš se tady, jak máš všechno pod kontrolou, stoprocentně se to nikdo nedozví a pak napíšeš, že chodíte do kina?!?! :-/ Tak nevím, buď jsi omezená duchem a vážně Ti to nedochází, nebo mi něco ušlo. Ikdyž je to v jiném městě, náhoda je blbec. Jo, ne že bych to extra schvalovala, ale když už, tak podvádět se musí umět, dodržovat pravidla, a ne se chlubit kamarádce a na koňovi... nechápu, prostě.
Kdybys neměla výčitky, neměla bys ani potřebu svoje "tajemství" ventilovat a obhajovat (se) na koňovi.
Pokud říkáš: "manžel by mě opustil, pokud by se to dověděl. Vůbec by se se mnou nepáral...To už jsem tu ale psala.", tak on s tím tvým milencem a celou situací šťastný rozhodně není.
A jak už tady psala @jane46 : zkus se vžít do svého muže, do svých dětí (možná jsou teď ještě malé a nechápou to, ale ony vyrostou a pochopí)
Je to špína a zrada, šukat jinýho za zády manžela, to se nedělá. Ale karma je zdarma.
A vy nemáte chlapy kamarády se kterými si zajdete na kafe, na výlet atp bez manžela?
Když jdeme do kina jdeme tam jako kámoši, ne jako zamilované hrdličky 😉Manžel kamarády moc nemá, ale já ano. Ví to že jsem společenská. Mám 5 hodně dobrých buchet kámošek a čtyři hodně dobré kámoše jak bráchy. Nevadí mu to a dává mi svobodu. Většinu z nich ani nezná. Je prostě introvertní typ..
Takže co? Viděli mě s chlapem v kině. Bude vědět že s kamarádem 😉
Tak co dalšího máte?
No ja napriklad nemam...
Chodim von s chlapmi,ale sme v partii.
A u nas doma mame dve zasady:
1.sex a veci mimo domu si uzivame spolu
2. nechodime ani na drink, ani do kina s ludmi,z ktorych nam padaju👙🩲 (nie,v kine s cudzim chlapom ma za 16 rokov manzelstva nikto nevidel)
3.kamaratky a svoj zivot samozrejme mame aj kazdy zvlast
Taky chodíme spíš v partě a pak jeden kolega z práce, ale ten je teplý🙂. Myslím, že moc žen jen s kamarády ven nechodí. Známá začala jezdit na kole s kamarádem a byl z toho rozvod nakonec.
Mno... všechno si obhájíš, ve všem máš jasno, tak proč vlastně ten příspěvek vznikl? Chtělas poplácat po zádech, nebo jenom vyvolat diskuzi? Je to všechno vůbec pravda?
Abych ti odpověděla na tvou otázku: Proč by mě jeho potenciální reakce měla brzdit v tom zařídit si spokojený život? - Tady uvažuješ jako jednotlivec bez závazků. Tohle by byla vhodná věta od nějaké mladé studentky s IQ tykve. Ale aby tohle vůbec napsala dospělá nebo zralá vdaná žena od rodiny??? Wow 😵
Ten spokojený život by pro tebe měl být manžel a rodina, ale ty máš na mysli milence a sex... tj pokřivený pohled na "spokojený život", tady nemyslíš mozkem, ale fifinkou... spíš "uspokojený život", jde ti hlavně o to, uspokojit pudovou sexuální potřebu jako obyčejnému zvířátku 🙊
@rosalindamelinda tak ty se možná spokojí se životem bez sexu, já ne.
Manžu kvůli tomu neopustím, rodinu nerozvrátím...ale odmítám být jeptiška kvůli nedostatku druhé osoby. Je jaký jen. Má na to právo. Já jsem jaká jsem a mám na to taky právo. Když to nejde s ním, našla jsem to u jiného.Já ho v ničem neomezuji. On mě ano a hodně. Vím že to nedělá schválně. Už jsem to ale vzdala nějaký boj o změnu k lepšímu s ním co se týče sexu...a tak jsem se zařídila mimo něj.
Spíš se zeptejte samy sebe proč vás to tak žere když nerozvracím cizí rodinu a ani tu svou?? Cítíte se ohrožený ženskou jako já nebo se v tom všem vidíte, ale na pozici mého manži - takže svýmu moc nedáte a trnete že si najde milenku? Nebo jste samy nespokojený v sexu s manžou ale nemáte odvahu se zařídit tak aby vám bylo dobře a netrápí se? Proč mi škodolibě přejete ať to praskne a rozvrátí se rodina? Není lepší ať to vyjde a já i manža i děti jsme šťastní? Sice s tajemstvím ale šťastný? Nebo si uvědomujete jak snadné může být mít takové tajemství a cítíte se ohrožený protože co když ten váš ho má že? Samy si sáhněte do svědomí.
Pokud problémy v sexu nemáte, přeji vám to. Sex je super, osvobozující a radostná věc v životě mít rozkoš. Manželství pro mě znamená slib milovat druhého takového jaký je. Ale na sebe nazapomínat, nebýt na druhý koleji. Mé potřeby jsou stejně důležité jako potřeby druhých.
Padla otázka, padla odpověď.
Co jsi jako čekala??
Tak to je tvoje domněnka, že já bych se spokojila s životem bez sexu, ale to není pravda. Akorát jsem to sem ještě nestihla napsat nebo jsem nechtěla, aby ty odpovědi byly tak strašně dlouhé. Já mám doma manžela a máme skvělý vztah i dostatek sexu. Já mám na všechno prostě manžela, na kafe, na kino, na sex 😍
Podívej ale zase, tady se musíme vrátit na začátek. Když ses s tvým současným manželem seznámila, tak jsi mu měla říct na začátku, že máš ráda sex a že chceš mít ve vztahu sex. Pokud tento muž nebyl na stejné vlně jako ty, pak sis ho neměla brát! Mohla sis najít jiného, který bude mít taky rád sex a budete ten sex mít pak spolu i v plánovaném manželství. O to jde.
Stejně tak tvůj manžel, když nemá rád tolik sexu si mohl najít ženu, která taky nemá ráda tolik sexu a oba by byli spokojení. Ona by nepotřebovala tolik sexu a nepodváděla by ho. Takže manžel by měl věrnou ženu, která je doma spokojená a má jiné priority, než je trtkat.
Takže, co některé žere se teď ptáš? To, že nejsi k manželovi fér, lžeš mu a podvádíš ho. Zřejmě hodný a slušný člověk, který si to nezaslouží, který žije v klamu a třeba tak žít nechce. Třeba nechce mít doma "zrádnou fenu, která nastavuje jinému". hm? aha?

Ano je, a doufám, že to brzo praskne a manžel tě pak vyhodí na ulici. To je vyloženě podraz.