icon

Milenec a mé děti. Jak s tím naložit?

23. lis 2023

Krásný den, mám nějakou dobu milence, prosím nemoralizujte mě, je to špatně vím to. Doma to ale nefungovalo. Manžel byl často zlý, hrubý, řval na mě na děti, vztáhl na mě i ruku a na děti taktéž. To tu rozepisovat nechci. Nicméně, poznala jsem fajn chlapa. Byli jsme dlouho jen kamarádi. Pak jsme se sešli, scházíme se asi tři měsíce. Vždy se ptá na děti, reálně je ještě neviděl, občas jim něco pošle. Minule jim poslal sladkosti na Mikuláše. On sám děti nemá ale jak píšu, denně se na ty mé aspoň jednou optá. K věci ..napsal mi. Kdy se prý může vidět i s dětmi a zda ho prijmou jako tátu...jsem popravdě mírně v šoku...možná jsem si to udělala sama, když jsem mu v těžších chvílích řekla, že třeba manžel na dceru v noci, když byla nemocná sprostě řval nebo že manžel se dětem nikdy nevěnoval. Ale pořád je to jejich táta. Nevím nějak co si o tom mám myslet. Jsem z toho opravdu nějak mimo. Co myslíte? Trošku mi přijde, že mu jde hlavně o děti...je fakt, že oni to mají v rodině nastavené jinak. Podle vyprávění se mají všichni moc rádi, neexistuje tam násilí, řev a rozhodně ne na děti, ale tou větou mě naprosto vyvedl z míry.

Strana
z3
jerrabina
28. lis 2023

@irmamala no jako jo, s tím naprosto souhlasím, ale z jeho pohledu mě říct ženská že je chlap bije a nezajímá se, dost možná to taky budu brát úplně jinak. A on to možná bere jen jako otázku času kdy se rozjedou a jako formalit vyřizování papírů, záleží taky co mu řekla. Vůbec nemusí tušit že ona uvažuje zůstat.
Takže co se jeho umyslů týká, tam mi to přijde úplně v pohodě pokud on si myslí, že ona odchází a naprosto chápu že děti vidět chce.
Co se jí týká, tak bych do toho děti netahala (nebo je nechala potkat jednou ať vidím jak to reaguje a jemu zdůraznila že nezávazně aby neměl před nimi řeči o budoucnosti) dokud bych si nebyla jistá co sama chci, a urychleně to komunikovala i s ním (nebo pokud ho nechci ztratit a bojím se že to může nastat, tak si to spíš vyřešit. Ale já bych osobně komunikovala, aspoň uvidí jak se on zachová)
To co jsem psala bylo vlastně jen o tom, že mi jeho chování ani chování matky divné nepřijde ani trochu. Aspoň ne v tom co víme.

autor
28. lis 2023

Holky já bych měla ještě jednu otázku, možná jen šťourám do něčeho do čeho mi nic není, ale mám z toho blbý pocit nebo nevím, jak to jakože napsat. Koukla jsem mu na profil na fb a většina přátel jsou ženské tipuji věk od 25-40. No a spoustě lajkuje fotky nebo spíš dává srdíčka. A u žen s dětmi dává právě srdíčka fotkám, kde je dotyčná s dětmi či dítětem. Navíc teď tam má čerstvě další ženskou, seznámil se na nějaké túře s partou lidí, ona z nich je nejmladší v cca mém věku. A hned zase srdíčka na fotkách a dokonce jsem zjistila, že ji sleduje i na Instagramu. Je to normální, nějak si nedovedu představit, že by tohle dělal když bych byla s ním, ale třeba to jen já vidím jinak

irmamala
28. lis 2023

@skororozvedena Omlouvám se, ale dost nás stalkuje partnerova ex a vždycky když se tady rozvášním a napíšu něco hodně osobního, tak mi pak zatrne, aby nebyla i tady 😀

ninive211
28. lis 2023

anonym - nevím, kolik je tobě ani kolik milenci (jestlis to psala, omlouvám se), odhaduji tak 30-40, tak ono by asi bylo podezřelé, kdyby měl mezi FB přáteli převahu puberťaček anebo nakopak 50+. Vždycky máš mezi FB přáteli hlavně svoje vrstevníky (ze základky, ze střední, vejšky, z práce, partnery svých blízkých kamarádů třeba...) Je vidět, že jsi po zkušenostech hodně podezíravá, třeba fakt mu tzv. "bijí biologické hodiny", touží po děcku, zatím žádný vlastní nemá (třeba ani z nějakého důvodu mít nemůže? Nevíme...je to hodně intimní záležitost)...každopádně jestli ho stalkuješ natolik, že sleduješ, komu na FB dává nebo nedává srdíčka, tak mu asi fakt nevěříš a pravděpodobně to s budoucností moc nevidíš. Dokud si to nevyřešíte mezi sebou, jak vidíte dál bdoucnost (zda je to pro tebe "vztah", který máš zájem posunout dál anebo jen "postel"), tak s dětmi fakt neseznamovat, ať nemají guláš v hlavě ohledně "strejdů".
Jinak ohledně toho, že někdo někoho sleduje na Insta, z toho bych fakt nějaké závažné závěry vůbec nedělala...dneska přece každej sleduje každýho, je to normální...někdo má stovky až tisíce "followerů" a většinu z nich vůbec nezná, jsou to cizí lidi. Že chlap sleduje ženský, mi nějak divný nepřijde, spíš by mi osobně přišlo divný, kdyby mezi "insta přáteli" měl většinu mužů a žen jen pár😀

autor
28. lis 2023

@ninive211 to srdce se tak objevilo až teď někdy, já vím, že ho možná moc stalkuju, ale tak trochu jako by nahrazoval udičku ještě jinde

trdelnik234
28. lis 2023

No tak v prvom rade si vyjasnite,ci spolu ste vo vztahu alebo len spolu mate sex a Ty si este vo vztahu s manzelom.
Ty mas v tomto jasno?

marimanta
28. lis 2023

A jak víš, komu lajkuje a srdíčkuje fotky? To už dá trochu práce, protože jen tak z pohledu na profil to nezjistíš.... Proč to děláš? Nemusíš odpovídat mně, odpověz sobě... ;)
Zkrátka už to tu stojí xkrát, ujasni si to nejdřív sama v sobě.

autor
28. lis 2023

@marimanta abych věděla na čem jsem

marimanta
28. lis 2023

ale to takhle to nezní moc zdravě, zkoumat komu dá srdíčko. To prostě musíš cíleně těm lidem prohlížet fotky.... Tvl já tuhle dala srdíčko našemu starostovi, se kterým se normálně bavíme a muž ho nemusí. A nic to teda neznamená.... A znám plno lidí, co jsou na síti aktivní, vše lajkují a komentují, ale s osobním životem to nic nemá.

marketa1218
28. lis 2023

Nečetla jsem všechny komentáře nic méně k těm sociálním sítím, manžel je na sítích také takhle aktivní, srdíčka asi nedává, nevím 😃 ale laikuje kde co, kde koho. A neznamená to ani v nejmenším, že by snad navazoval bližší kontakty. Je to dnešní doba a určitě bych tohle nebrala jako nějaký ukazatel čehosy. Párkrát co jsem tuhle diskuzi četla bych teda odešla od manžela, ale asi bych se nehrnula ani do tohohle vztahu ,když máš pochybnosti. Třeba časem, ale teď zřejmě nejsi připravená.

Strana
z3