Miluju ženu.
Ahoj. Mám velký problém, se kterým si nevím rady. Zamilovala jsem se do ženy oči hůř, do mě šéfové. Přišlo to nečekaně, v životě se mi ženy nelíbili, nikdy jsem s žádnou nic neměla.
No jak to začalo.. Ano nevím, pomáhala mi s něčím v práci a doma mě bolelo srdce při pomyšlení na ni. Začaly jsme si psát, píše i ona mně, ale náznak, že by něco podobného pociťovala, žádný.. Jestli je na holky nevím.. Působí tak, nemaluje se, oblika se tak, vzhled.. Ale to může klamat, na školení říkala, že měla bývalého přítele.. Nevím, netuším. Ale já se do ní zamilovala, hrozně moc.. Proč se to stalo, když jsem celý život jasný hetero? Je ji hrozně 😩 prosím řekněte, že nejsem jediná, komu se to stalo.. Přijdu si hrozně divná.
@jjasmina já vím.. Jenže si nemohu pomoct
No ono by bylo fajn aspon vědět jak na tom je no, at to spíš pak není spíše velkej trapas-- Já měla takovou šefku, když k nam nastoupila, padly sme si do oka, furt volala a teda hodinove hovory denně, furt kafíčka, někde venku. Ale samozřejmě měla přítele a já taky, takže jsem tohle nemusela řešit.
@jjasmina fakt tak působí, každý kdo ji zná, si to myslí.. A kamarádek má opravdu dost, i známých.. Je nás tam plno, lidi co tam jsou roky. Dám tomu čas.. Kdyby fakt dala alespoň nejmenší náznak 😀
Tak co takhle ji vytahnout ven na sklenicku. Treba by to nabralo nejaky spad...
@apple_tree jj souhlas, u skleničky se všechno vždycky líp řeší 🙂
A nevsugerovala sis to tak trochu? Ja jsem si takhle taky psala s nadrizenym, chvili po nastupu, zaucoval me, chtel me lip poznat, ale to jen proto, protoze ve mne videl pracovni potencial a pak jsem postoupila vys. Proste si me chtel overit, jaka jsem povahove, jestli si lze na me spolehnout a jestli mi muze duverovat. A k tomu vzhledu. To ze se oblika nejak mene vyrazne, nebo mene zensky a nemaluje se, neznamena, ze je na zensky. Ja se taky nemaluju a nakupovani hadru je pro me nocni mura, presto predstava, ze bych mela pomyslet, nebo hrabnout na zenskou ve me vyvolava koprivku.
Jak jste na tom věkově? Je to zajímavé že nadřízena takhle komunikuje .jsem zvědavá jak tohle dopadne
@mamio
@apple_tree
@jjasmina
@ajenka82 mně 20, ji 24..jako včera jsme si psali a nějak jsme najeli na téma, že dřív měla Nora a Rusaka. Tak já nevím. Přijde mi prostě zvláštní, že by mi po třech misícich začala z ničeho nic psát v den, kdy tak nějak přeskočila jiskra u mě. Sakra a je nás tam tucet nováčků a nestane se, že by napsala někomu z nich, nebi za nimi přišla jako za mnou. Já vím, že mě může brát jako kamarádku, ale jak sama řekla, nerada se baví s holkama a je spíš ve společnosti chlapů, tak proč by psala zrovna mě? Jsem nejvíc zmatená, hodně mě to bolí. Vědět jestli je aspoň trosinku na holky, tak ji balím jak chlap snad.. Ale takhle se nechci ponizit. A pozvat ji někam, nevím jak.. Je to nadrizena, není to blbý?
Bude z toho malér pokud na holky nebude... A jak říkáš je to nadřízená no...
Jo, dva roky, piseme si takhle casto asi tyden po seznameni, sedly jsme si.
@mamio A to ze nekdo vypada " na holky" je mimo. Nic takoveho neni. Me se stalo, ze me cerstva kamaradka - naprosto zensky vyhlizejici zena - nabidla rande. Podobna situace jako tady zakladatelka. Me to opravdu vydesilo. Necekala jsem to absolutne. Snad dva roky jsem se ji trapne vyhybala, nez jsem si to nejak zpracovala. Ona byla na zacatku comming outu, tak proste prestrelila. Dneska jsme v pohode a moc si rozumime. Kdyz se clovek zakouka, nevidi, neslysi - dala bych si na to pozor.
já si takhle denně se svou podřízenou píšu taky, i z kanceláře do kanceláře, i když přijedu domů, i večer, i o víkendu :D ona čeká dítě, já mám jedno a obě spokojený vztah s manželi. Takže z vypisování bych úplně nesoudila.
Nicméně pokud si píšete i různé blbosti, tak zkus zavést téma na známou, které se stalo, že se zamilovala do ženy, uvidíš, kam se ten rozhovor stočí. Nemusíš hned psát, že se to stalo tobě a že jsi se zamilovala do ní.
Pozvi ji někam
Určitě ji někam pozvi 🙂 do baru nebo klidně i na večeři 😉 Napiš ji třeba že se ti nechce dělat s večeří a že bys nejradši někam zašla a jestli se k tobě přidá..něco v tom duchu
@martiina_k to je jako jít k doktorovi a říkat mu že máš "kamaráda" co má problém... To je trochu otřepané, hodně průhledné a dle mého názoru i hodně hloupé...
@mataharyy
@martiina_k no právě, to určitě říct nemůžu :D psaly jsme si totiž a nějak jsme najely na téma, že jsem pořád mimo a myšlenkami jinde a ona, že jsem určitě zamilovana apod. Tak že by ji to došlo hned 😀
@mataharyy podle mě by to šlo mezi řečí zmínit... umím si to představit zmínit během konverzace ,ale záleží, jakým způsobem spolu komunikují no..
@martiina_k o všem..
Tak ji napis, ze se ti ozvala byvala pritelkyne, nejal to zaobal, by bylo jasne, ze nemas o byvalou zajem. A tim das najevo, ze laska s holkou je pro tebe OK. Kvuli tomu se dneska nestrili. Je to normalni vec. A pak kdyz to klapne a date se dohromady, tak ji to vysvetlis.

@kaja2016 Mám to stejně