Miluju ženu.

15. led 2020

Ahoj. Mám velký problém, se kterým si nevím rady. Zamilovala jsem se do ženy oči hůř, do mě šéfové. Přišlo to nečekaně, v životě se mi ženy nelíbili, nikdy jsem s žádnou nic neměla.
No jak to začalo.. Ano nevím, pomáhala mi s něčím v práci a doma mě bolelo srdce při pomyšlení na ni. Začaly jsme si psát, píše i ona mně, ale náznak, že by něco podobného pociťovala, žádný.. Jestli je na holky nevím.. Působí tak, nemaluje se, oblika se tak, vzhled.. Ale to může klamat, na školení říkala, že měla bývalého přítele.. Nevím, netuším. Ale já se do ní zamilovala, hrozně moc.. Proč se to stalo, když jsem celý život jasný hetero? Je ji hrozně 😩 prosím řekněte, že nejsem jediná, komu se to stalo.. Přijdu si hrozně divná.

natysnovec
15. led 2020

Na tom neni nic divneho😂stava se to😊

pasiba
15. led 2020

Mě to nepřijde divný. Stává se to. Láska si nevybírá. Když se muže stát, že se kluk narodí v ženském těle nebo naopak, proč by se nemohlo stát, že se najednou zamiluješ do ženy. Ale jak poznat jestli je na ženy? To nevím

not_blond
15. led 2020

No, mě to teda připadá divný dost 🙂 Nemyslím, že může jen tak přeskočit orientace ve 30-ti. Spíš znám případy, kdy ženské utíkají k ženským po nějakých zlých zkušenostech s chlapy. Máš děti?

jjasmina
15. led 2020

a mě to přijde jakoby to psala náctiletá holčička, teda bez urážky..

leniczka23
15. led 2020

Me to.taky prijde zvlastni..pokud je nekdo 100% hetero cely zivot tak to.zvlastni..kolik ti je?

natysnovec
15. led 2020

Me to neprijde divny...stejne je to u muzu.Znam pripad kdy muz s hetero presel na homo okolo 40citky....😊😊

orisek56
15. led 2020

To zas bude trolling jak guma, aneb co jsme tu jeste nemeli za senzaci. Hetero clovek se jentak nepresaltuje na homou. Pokud jo, uz to museli byt nejaky naznaky a potlaceny pocity driv.

rubi
15. led 2020

Proboha clovek se asi nestane ze dne na den z heterosexuala homosexualem ... Ale uz jste nekdy slysely o bisexualite??? 🙄 Docela cumim, ze dospely zensky v 21ty stoleti pohlizej na sexualitu takhle jednodusse

tinaprofi
15. led 2020

No pry jsme vlastne vsichni tak trochu bisexualni 🙂 takze to, ze se zamilujeme do stejneho pohlavi beru jako potlacovanou sexualni touhu. Myslim si, ze se spouste hetero zenam libi jine zeny, jen v nich neprobouzi sex pud. Nedelej z toho tragedii. Proste se ji vyznej a bud ti da nebo si holt najdes jinou praci 🙂) dejou se horsi veci

codal
15. led 2020

Kamarádka měla něco podobného. Žila roky s chlapem, který jí hrozně ublížil. Pak v práci potkala ženu a zamilovala se. Proste je bisexuální. S přítelkyní už žije několik let, dokonce má teď roční holčičku s gay kamarádem přes umělé oplodnění a je šťastná.

ajenka82
15. led 2020

To se stává, mám známého má už dva dospělé kluky a už asi deset let má přítele. Mě se taky líbí ženy , a nebojím se přiznat že jsem Bi, sice se mi ještě nestalo abych se zamilovala do ženy ale jako pokud by i ona měla zájem...Já bych zkusila navázat téma jaký má názor na homosexualitu a bisexualitu. A podle toho bych se zařídila.

leniczka23
15. led 2020

@rubi Anoooo bisexualita existuje ale vetsina lidi o ni snad vi..ne ze se strasne divi ze se zamilovala do zensky..to na tom nechapu. Ja bych taky na zenskou klidne hupsla, ale tak asi PROBOHA nebudu hlasat jak sem celej zivot hetero kdyz se mi vlastne zensky libily vzdycky.

natysnovec
15. led 2020

@leniczka23 jooo hupsla by jsi???🍀😋😊😂😂😂

leniczka23
15. led 2020

@natysnovec 😁😁 hele jako malo kdy se mi stane ze potkam zenskou co by za to stala, jako chlap bych byla asi do smrti sama, ale jo..sice bych asi potrebovala par panaku na kuraz ale sla bych do toho😁

denny27
15. led 2020

Ve výměne manželek snad byl jednou díl, kdy si ta ženská po špatných zkušenostech s chlapem našla ženskou a žije s ní😀
Tak třeba v tom našla zalíbení (být lesba), kdo ví. Třeba měla nějakou touhu, kterou nikdy neventilovala a rozchodem s chlapem to nějak vyšlo najevo😀

autor
15. led 2020

@jjasmina je mi 20 a mám dceru, děkuji 🙂

autor
15. led 2020

@not_blond mám dceru, s partnerem mám velmi špatně zkušenosti, ale i po rozchodu jsem měla známost s mužem, příslo to opravdu samo..

urtica
15. led 2020

@leniczka23 Podle mě existuje víc jemných nuancí než jasná heterosexualita, jasná bisexualita a jasná homosexualita. Já jsem celkem vyhraněná hetero-, celý život se zamilovávám do mužů - přesto se mi dvakrát v životě stalo, že mě přitahovala žena (ano, poprvé v osmadvaceti letech a překvapilo mě to)...neumím si představit vztah se ženou , ale za určitých okolností s určitým typem bych nejspíš byla schopná úletu či románku a užila bych si to. Takže kdyby heterosexualita byla na stupni 0 a homosexualita na stupni 10, byla bych asi někde na dvojce...zakladatelka dotazu možná na čtyřce...?

natysnovec
15. led 2020

@leniczka23 😂😂😂😂😂to jsme na tom stejne....😂😂

kaja2016
15. led 2020

@not_blond Divny to neni, stava se to. Mnoho lidi je prirozene bisexualni, ale proste si ani nedovoli o tom uvazovat. A nekdy se stane i to, ze jedinec proste potka skveleho cloveka a i kdyz neni bisexual ci homosexual, tak se proste zamiluje. Nekdy to dusevni souzneni je proste hodne silne. Pak jde o to, jestli to fyzicke dokaze jit s laskou ruku v ruce.

leniczka23
15. led 2020

@natysnovec dame kafe?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

natysnovec
15. led 2020

@leniczka23 muzem vid😋😋😋😋😉😉😉

autor
15. led 2020

@ajenka82 jenže já nevím jak, je to moje supervizorka.. Pořád mi píše, ale nevím, jak z ničeho nic navázat na tohle téma.. Jsem z toho opravdu zoufalá

autor
15. led 2020

@tinaprofi no dekuju 😂 vzhledem k tomu, že tu práci miluju a lepší nenajdu, si to úplně nemůžu dovolit 😀

mamio
15. led 2020

Jestli ti píše, tak je to možná i signál ze ma o tebe taky zájem. Protože jinak nechápu co by pořád tva nadřízena psala 😀nechala bych to plynout, možná bych šla na panáka, ono se to časem nějak,, rozbije,,

ajenka82
15. led 2020

A můžu vědět o čem si tak píšete? Jako pracovní věci nebo soukromé?

autor
15. led 2020

@ajenka82
@mamio píše mi furt, skončím v práci a napíše s nějakou záminkou, třeba jestli mi už přišla simka, o který ví, že přišla, nebo jestli zákazníkovi něco fungovatlo, přitom seděla u mě a řešila to😀 fakt zaminky a pak si píšeme vkuse celý den, ráno většinou napíšu já a v práci tak občas napíše, což s nikým jiným nedělá.. Jsem tam tři měsíce, nastupovala jsem s dalšími 20ti a s nikým se tak nebaví a řekněte mi, psali by jste takhle kamarádce pořád? Dokonce ji kolikrát nechám zobrazeno a za chvíli cinknou další dvě zprávy. A píšeme si o všem 😀 že si čistí zuby, o rodině, o všem..

jjasmina
15. led 2020

Třeba já takovou kámošku mám, ted když jsem na mateřské a čekám než porodím, propíšeme celej den, takže záleží jestli je nebo není na holky no...

kaja2016
15. led 2020

Jenom pozor, ja si s kamoskou tez pisu prakticky denne, nekdy i cely den uplne bezne kraviny a nic erotickeho v tom neni.-)

jjasmina
15. led 2020

Jinak na pracovišti bývá takové rčení: Co je v domě , není pro mě, to může atmosfera zhoustnout i pěkně dočerna