Môj chalan nemá záujem sa ozývať mne, ale vypisovať s druhými bude, tolerovali by ste to?
viem, že každý sme iný a inak komunikujeme, niekto menej, niekto viac, ale ako je možné, že cez deň vám chalan s kt. plánujete budúcnosť, máte ho úprimne rada, a on vám na whatsape napíše za den dobré ráno, potom smajlík, potom neodpovie na vašu správu aj pol dňa, pritom je stále ONLINE, a potom napíše naveľa naveľa tri štyri slová, aby sa nepovedalo, a dobrú noc?
Takto si nepredstavujem komunikáciu medzi ľudmi, čo sa "riešia", asi viete, ako to myslím,máme obaja 25, ale toto ma zraňuje. Predtým som mala partnera, ktorý vkuse vypisoval, všetko fičalo, volávali sme si. Tento nič, zdá sa, že to neberie vážne, akože každý deň sa nejako ozve,ale veľmi málinko pre mňa,nie som spokojná s jeho frekvenciou písania, potom sa urazím, potom ja ho ignorujem,potom sa ma zase vypytuje,čo mi je, čo spravil,ked mu to vysvetlím, že so mnou normálne nekomunikuje, že si to predstavujem inak, (ja viem,že sme na začiatku "vzťahu , strašne málinko spolu a aj celkovo sa spoznávame a ja si ho už prisvojujem, no už sex bol tak nechápem"),ale aj tak, plánujeme spoločnú prácu v zahraničí na leto, že budeme spolu aj bývať a pod. a netuším ako to takto pôjde dalej, som žiarlivosťou celá bez seba, kedže je teda online a nepokladá za potrebné mi ani napísať, resp. poslať hlasovku niečo, málokedy píšeme normálne a vedieme normálnu konverzáciu, plnohodnotnú, ja som veľmi ukecaný človek, mne staršne chýba ze on nepíše tolko, nevolá vôbec, sem tam pošle hlasovku, pre mna je to strašne málinko. Ja by som chcela veľmi komunikovať ako s bývalým, máme samozrejme aj rečovú bariéru,lebo nedobre vie slovensky,a ešte sme aj daleko seba a máme "vzťah" na dialku,ale aj tak. ja s ním rátam do budúcna a on so mnou ?
Neviem sa vysomáriť z toho správania,akoby som mu už kompletne šla na nervy,alebo čo. Ja chcem navodiť príjemnú diskusiu vždy, ako sa mal, čo robil,ako sa vyspal, a čo papá a tak,čo má nového a on odpovie jednoslovne dvojslovne, vôbec netvorí rozvité vety, prenho je to nepodstatné sa mi javí. ked sme spolu osobne ,čo je málokedy, tak sa správa normálne, komunikuje, je živý, veselý, snaží sa normálne navodzovať témy a tak, nie je tichý. V neosobnej konverzácii je hrozný, stručný, vecný, chladný :( strašné to už len čítať, ani mi nenapíše, že má ma rád, ani nič..ani vôbec, že ma lubi, niekedy iba že chybas mi,alebo tak to je cele...alebo pošle pusu,alebo že ma bozkáva, to je celé.:( ne tak strašne chýba nejaké rozprávanie dovernejšie, a tak:( trpím tým doslova.
Zistila som, že si aj vypisuje s cudzími ženskymi,staršími o dosť od neho, také okolo 40-45, ale aj mladé, a ešte som zistila,že nemá problém aj o intimnostiach písať , ako je vzrušený, ako chce sex, ako už dlho nemal sex, čo v sexe preferuje a pod. s nimi sa baví úplne otvorene, dokonca viem,že im posiela aj fotky nahe z kupelne, a to isté od nich chce, že mozu poslat aj oni jemu foto postavy a pod
Je to pre mna dost nepochopiteľne, akoby kazda zenska prenho bola zaujimava, krasna, ja chcem byt prenho jedina! ako som bola pre byvaleh, neviem uz akym sposobom mam s nim komunikovat,aby sa spamatal, viem, o nom ze je dost nadrzany vecne, lebo nemava sex a chyba mu to a udiera mu to na mozog a my sme daleko,ale aj tak, neviem ako mam vsetko toto znasat, velmi ho lubim, chcem ho, som nim ocarena a nemozem si ho dostat z hlavy, najhorsie je ze som nanho uplne upnuta, a ked sa neozýva, nepise,alebo je online ako zvycajne a nepise, aj neskoro v noci napr. o 1 , tak placem,....a ked mu napisem,ze co tu este robis, co nespis, povie mi, pisu mi kamarati zo strednej,alebo pise mi teta, pise brat...proste odbije ma.jednoslovne,...a vobec ale vobec nic podstatnejsie...
vie pritom dobre o tom, ze ma to zranuje a som zz toho smutna a prosila som ho,aby to nerobil. prosim vas, co si o tom myslite ?
Pochybuju, že by našla dospělého chlapa, kterého by tenhle styl dopisování bavil... Tohle je opravdu choré a přes čáru...
Ne kazdy chlap nutne potrebuje stale vypisovat partnerce, natoz treba v praci. Ovsem psani s jinymi zenami o sexu je divne, to by mne dost urazilo a ponizilo. Pokud jste spolu treba jen kratce, mel by byt zamilovany a nevidet jinou nez tebe! I kdyby napsal jen jednu zpravu denne, to nevadi, ale pokud chlap je dospely, psat jine, ze mu chybi sex, to se proste nedela. Evidentne rozhazuje site u jinych. Nedivila bych se, kdyby jim treba i zcasti psal to, co z pocatku tobe. Porozhlidla bych se jinde, ten si te vazit nikdy nebude, podle vseho je to psychicky nedospely devkar. Sorry za uprimnost, ale cim driv sundas ruzove bryle, tim driv najdes normalniho chlapa.
@ariadna12 ne, je to uplne normalni chlap, ktery chtel sex na jednu nic a narazil na hysterickou stihacku. To, ze se s nekym vyspis, te preci nezavazuje k tomu, byt s nim. Proste nechce. Jednoduche.
@sudylichozrout no ten chlap mi normalni moc neprijde, podle vseho on myslel, jak si s ni uzije jako s jednou z mnoha, to normalni chlap vetsinou nedela (nerikam, ze si chlapi nedaji rict, kdyz je prilezitost), tenhle vypada, ze je to jeho hobby. Zaroven ho zakladatelka uhanela, az ho uhnala a ted se zabouchnuta divi, co uhnala. A je zabouchnuta az nezdrave moc. Pokud po takovem typkovi chce navic komunikaci typu "Co delas, milacku?" "Ted sedim, kocicko, na wc, pred chvili jsem jedl rohlik s sunkou a moc te miluju" (kdyz to prezenu), nebo se kazdou chvili hlasit z prace, a chce po nem vztah, spolecny zivot, je jasne, ze ho to vydesi. Zakladatelce bych poradila najit si nekoho, komu takovahle komunikace dlouhodobe sedne nebo nevadi nebo se hodit trochu do klidu, psychicky srovnat, rict si, jakeho chlapa vlastne chce, nikdy se o chlapa uz takhle moc nesnazit, a chovat se jako dospela, ne jako nactileta. Kdo ji bude chtit, ten si ji najde. Jen jsem skepticka, takovych muzu, co az takhle budou komunikovat, moc neni, at uz jsou normalni nebo ne, aspon chlapi v mem okoli by teda takhle vypisovat partnerce odmitli.
@ariadna12 muj manzel taky neni buh vi jak konverzacni pres mobil. Napisu mu sms o sto sedesati znacich, prijde mi dvouslovna odpoved. Ale vim, ze to neni proto, ze by si me nevazil, nebo me nemel rad, ale proto, ze ho proste nebavi klofat do mobilu. Radeji mi vsechno rekne vecer. Takze to, ze nekdo pise ci nepise neni relevantnim meritkem lasky.
Jinak k tomu klukovi, evidentne nehleda vztah, chce se bavit. Je mu 25 ma na to plne pravo. A delaji to v tomto veku i uplne normalni muzi, kteri se pak po tricitce usadi a jsou z nich bezva manzele a tatove. A delaji to i holky. Nez jsem poznala sveho muze, to mi bylo 27, mela jsem do te doby hodne sexualnich partneru. Nekteri byli na vztah, nekteri na jednu noc. Byla jsem mlada, hezka a chtela si uzit.
To, ze si s nim slecinka po jednom sexu vymalovala budoucnost az do duchodu, je jen jeji problem. A ze ho takhle uhani, je naprosto padle na hlavu. V tom mas samozrejme pravdu.
Snad to tentokrát nebude na 21 stran 😆😆😆
@hejnecko ja vim🙂.
tak a tu ukamenujte za to, že som verila jeho slovám a jeho "láske" a vyspala sa s ním, áno,som asi jednou z mnohých jeho žien s kt. vypisuje, , ale ja som to s nim myslela važne, pre mńa neni sex len tak, ja ked mám s niekým sex, tak to jedine z veľkej lásky, nie som ľahká ženská,ako tu niektoré píšete, ja ho úprimne milujem a nikdy som nemala sex bez lásky s niekým a v žiadnom prípade na jednu noc, je normálne, ked som takto stavaná, že som si s ním vymaľovala budúcnosť po tom sexe,lebo pre mňa to veľa znamenalo, preňho zjavne až tak veľmi nie.
a samozrejme mu nepíšem takéto slohovky, to by mi rovno neodpísal.
nie som chorá, jedine ak by chorá z lásky k nemu, čo ho tak chcem a nechcem h v žiadnom prípade uháňať, len jednoducho bývalí partneri boli takí, že oni uhánali mňa a ja som bola šťastná, že sa teda o mňa zaujímajú, toto je proste úlne iný prípad, jeho nezaujímam zjavne je ku mne vlažný, keby si so mnou nepísal aj týždeň asi mu to je jedno,
toto nepochopím, keď niekohoľúbime, chceme s ním byť v kontakte, aspoň párkrát do dňa,
čo ma vytáča, sú dve veci:
1. ked je online, vidí moju správu, a neodpíše celý deń, a stále je online, (nie je v práci,je v klude doma)môže odpísaťalezjavne nechce,
2. ked vypisuje iným ženským o sexe a posiela im fotky z kupelne, nech h
ohodnotia
to sa mi zdá cez čiaru, je mi z toho jasné, že on nie je zamilovaný tak do mňa ako ja donho.A to ma najviac na tom celom desí a bolí.
ja nemám s chlapmi moc skúseností, ja som entušila, že on to berie na ľahkú váhu so mnou:( myslela som,že ma ľúbi..
@nadirova56 " keby si so mnou nepísal aj týždeň asi mu to je jedno,
toto nepochopím, keď niekohoľúbime, chceme s ním byť v kontakte, aspoň párkrát do dňa" - a co na tom úplně nechápeš? Prostě tě nechce...
@anita003 a prečo ked nechce tak mi hovori ze si prenajmeme byt a budeme spolu pracovat v jednom meste časom? mozno uz aj teraz v lete ? to ked toto hovori muz to znamena, ze asi chce, nie ? nevyznam sa uprimne v nom, mam chaos iba vs ebe, ci vlastne on chce.
a prosim nerobte tu zo mna psychopaticku stalkerku a nejaku psychopatku...taka naozaj nie som,chcem len normal komunikaciu a zaujem od neho.
@nadirova56 prostě si tě namotává, aby si měl s kým štrejchnout, až bude mít cestu kolem... :D A nebo jsi mu to spíš ve svých esejích nastiňovala ty a on ti to odkýval, aby měl klid - to je pravděpodobnější...
@anita003 presne.
Hlavně ať si zakladatelka neuplete s někým miminko, než sama dospěje. Takové chování by odradilo každého normálního chlapa. A taky by tady měla přestat psát slohovky a jít někam na terapii. Mě by asi jeblo, kdybych měla chlapovi psát 100krát za den o každém uprdnutí.
A jestli nick @zabudnutaanezdrava patří stejné osobě, tak by se měla hluboce zamyslet nad výběrem partnerů.
A proč jsi se rozešla s těmi předchozími partnery? Píšeš tu pořád, jak ti psali, jak tě uháněli, tak když ti to vyhovovalo, proč to skončilo? Tenhle tě evidentně nechce, znáte se čtyři měsíce, tak to není půl života. Jak už tu někdo psal, nemáte děti, nemáte společné bydlení. Zapomeň na něj.
@nafuka Holka si našla těsně za hranicemi exotiku jiného věrovyznání a dopadla jako tisíce před ní, pro kterého jsou Evropanky pouze na jedno použití... v tom lepším případě. https://www.modrykonik.cz/forum/rodinne-problemy/partnerky-moslimov-je-tu-nejaka/
@nadirova56 netusim, o co ti vlastne jde.
Je evidentni, ze o tebe nestoji. Ne, nemiluje te, ne, nechce s tebou mit spolecnou budoucnost. Cim vic se mu vnucujes, tim min.
Nema o tebe zajem, nechce te. Rozhodne do tebe neni zamilovany.
To, co rekl, rekl bud ze strachu, abys ho jeste vic nepronasledovala, nebo proste proto, ze chtel mit “otevreny vratka”, kdyby se s tebou jeste nekdy chtel vyspat.
A v neposledni rade mu mozna dela dobre, ze po nem tak silis a on si s tebou muze hrat jako kocka s mysi.
Takze se seber, vykasli se na reseni “co by kdyby”, zacni zit zase normalni zivot, ve kterym on uz figurovat nebude. A jestli je to jeste k tomu muslim, bud rada, ze te nechce.
Chapu, ze nemas se vztahy moc zkusenosti, ale skutecne se chovas, jako kdyby ti bylo sestnact, ne 25.
A pokud bys mela mit i do budoucna problem s nejakym racionalnejsim resenim vztahovych problemu, doporucuju zacit chodit na terapii - tohle skutecne uz neni moc normalni.
Pokud je tvoje sebeucta tak miziva, ze usilujes o chlapa, kterej si vypisuje s deseti dalsima, tak by to skutecne chtelo odbornou pomoc, jinak skoncis zle.
@barchen ahaaaaaa, tak ted uz tomu rozumim komplet 🙂 Diky!
no, ste sa tu paradne do mna pustili, tak asi nema zmysel dalej viest nejake diskusie...ano, som ja nenormalna stalkerka...a chudak chlapec..uhanam ho 🙂 keby niekto nieco, sprava , dakujem
@nadirova56 konečně jsi pochopila....
@nadirova56 Podívej, holky ti chtěly poradit, že takhle to nefunguje a fungovat nebude. Jsi mlaďounká a v životě toho ještě zažiješ hodně, hezkého ale možná i smutného. A po zjištění, že tohle je muslim, žádné další rady už nemají smysl. Nejsi první ani poslední co se nechala nachytat, na dovolených na ty sladké řečičky a exotický zjev skočí i zkušenější ročník. Vymaž číslo, žádné společné bydlení neplánuj, hlavně neodcházej za ním do Německa (tipuji, že dotyčný se pohybuje v Německu) s vidinou společné práce a výdělku, (může se ti něco stát, není to fakt bezpečné) a najdi si kluka tady, Čecha, Slováka nebo někoho s podobným kulturním smýšlením, se kterým si můžeš pokecat "po našem" a který ti třeba i s nadšením sdělí, že obědu měl skvělé knedlo-vepřo a teď kouká na extraligový hokejový zápas. A nebo i rodilého Němce pokud chceš cizince, hodláš se zdokonalovat v němčině a táhne tě to tam.
@barchen ja nerobím rozdiely medzi tým, či je niekto kresťan, ateista, moslim, alebo žid, či zviera či čo. Ludia by nemali robiť takéto rozdiely, Pre mňa je každý rovnaký, Neorbím nikdy kultúrne rozdiely :(
Veľmi si prajem žiť s ním aj bývať aj pracovať aj všetko, je to môj sen už štyri mesiace , chcela som zabudnúť aj, po tom čo mi robí, a čo som sa dozvedela, ale zatiaľ to neviem dokázať, stále na nom lipnem, ako osa na mede..chcela som veľakrát skončiť to, len som nenašla odvahu stále dúfam, v to že nie je taký zlý.ale viem,že mi chcete dobre, ja viem..asi ide o to, že som aj študovala multikulturalizmus a som predpojatá na toleranciu a pod.
@nadirova56 Ty možná ne. Ale on ty rozdíly dělá, vnímá a má je zažité, přikazuje mu je jeho víra. V jeho očích nebudeš nikdy rovnocenná jemu, ženě moslimského vyznání, dokonce ani zvířeti. Pokud si studovala multikulturalizmus, tak to musíš vědět, (jenom bokem pro zajímavost, státnice z jakých předmětů se musí dělat u studia multikulturalizmu?). A stejně tak musíš vědět, že on s tebou jakožto křesťankou/ateistkou/židovkou nemůže žít, pokud si představuješ vaši romantickou svatbu a následný život. Vykašli na celou tuhle story, dej si bublinkovou vanu, namaluj se, hezky se obleč a vyraz večer do Chebu do nejakého hezkého baru nebo restaurace. Nebo bež do fitka a tu energii z tohoto přemýšlení investuj do 40 minut na běžeckém trenažéru. Bude ti rozhodně líp a nebudeš se užírat něčím, co nikdy mít nebudeš, protože je to nereálné.
@nadirova56 Bože můj, holka, ty kupíš pitominu na pitominu. Nejenže jsi úplně posedlá a chováš se jak psychopatická stíhačka, ale ještě sis k tomu vybrala úplně špatný objekt zájmu. Muslim na ženy kouká úplně jinak než normální Evropan, Američan či Australan. Ty rozdíly dělat nechceš, ale oni je dělají, mají to psáno v Koránu a ve stovkách let tradice. Ženy jsou pro muslimy podřadné a ty nemuslimské (nezahalené) navíc ještě šlapky, které je možné využít, zneužít a jít dál. Sešli jste se dva magoři. Oba máte problém, on kulturní, ty psychický.
Vybodni se na to, nebo to špatně dopadne.

@nadirova56 Obávám se, že jste prostě jenom jedna z mnoha, s kterými si dopisuje. Jestli mu píšete takové dlouhé zprávy jako tady, tak ho to asi nebaví číst.. Asi by bylo lepší, kdybyste si našla někoho koho by tento typ dopisování bavil..