Nechce uspěchat sex. Váží si mě, nebo ho nepřitahuji?
Ahoj holky, jsem trochu zmatená 🙈 asi měsíc se vídám s mužem. Denně si píšeme , voláme videohovory a několikrát do týdne se scházíme a podnikáme různé veci. Shodli jsme se na tom, že je nám spolu moc dobře, opravdu si rozumime a už u mě dvakrat přespal. Sex však nebyl. Řekl mi, že to nechce uspěchat, že na to si mě moc váží, že na vše je čas... Tulime se spolu, mazlime se, každou chvíli dostanu pusu. A já už dost šílím, protože jsem sex neměla dlouho a dost mě přitahuje 🙈 jen si říkám, jestli přitahuji i já jeho 🙈
@anonym_autor A víš co? Mne se to třeba líbí. Třešnička na dortu. Pokud to tedy opravdu myslí, tak jak ti říká. Vážila bych si ho, že nemá potřebu hned jen tak někoho zprznit. 🙂
@anonym_autor No já nevím, já kdysi taky měla takového chlapa...Nakonec to byl homosexuál 🙈
@anonym_autor No já nevím, já kdysi taky měla takového chlapa...Nakonec to byl homosexuál 🙈
@klokanka31 tak tenhle homosexuál není, známe se dost dlouho 😉 jen se to poslední dobou mezi námi začalo vyvíjet trochu jinak 😉😁
Nevím kolik ti je, ale tohle byste si měli vykomunikovat spolu. On ti svůj názor řekl, teď jsi na řadě ty.
@uzivatelkapetra tak on ví, že bych sex chtěla 😁🙈 jen řekl prostě, že to nechce uspěchat a jak jsem psala...
@anonym_autor A víš co? Mne se to třeba líbí. Třešnička na dortu. Pokud to tedy opravdu myslí, tak jak ti říká. Vážila bych si ho, že nemá potřebu hned jen tak někoho zprznit. 🙂
@nanyh jo, on říkal, že by mě mohl ojet hned, ale že prostě nechce, protože si mě váží, nechce to uspěchat a prý se nemám bát, že je na vše čas... Jenže já už opravdu dost šílim a je pro mě těžký spát v jeho objetí jen tak 🙈 i když mi přišlo, že měl taky dnes trochu problémy 😁 ale nechtěla jsem nijak tlačit 🙈
Je to hodně zvláštní, i zamilovaný chlap a takový, který si tě váží, podle mě chce sex. Že byste se spolu vyspalu znamená , že si tě přestane vážit? Je to divné, vidím za tím nějaký potenciální problém.
Je to hodně zvláštní, i zamilovaný chlap a takový, který si tě váží, podle mě chce sex. Že byste se spolu vyspalu znamená , že si tě přestane vážit? Je to divné, vidím za tím nějaký potenciální problém.
@lucka662006 mně to právě přijde divné 🙈 sice mi připadá, že mě chce, ale potom toto... Přitom my se bavíme narovinu o všem... Právě jsme se vlastně sblížili, že jsme spolu začali hodiny a hodiny mluvit úplně o všem a překvapilo nás, kolik máme společného a začali spolu trávit čas i různými aktivitami... A oba jsme měli poměrně hodně sexuálních partnerů. A je pravda, že jsme se před časem shodli, že už nechceme s někým jen tak souložit, že chceme něco víc... Jen se to vše nějak vymklo kontrole 😆🙈🙈
@nanyh jo, on říkal, že by mě mohl ojet hned, ale že prostě nechce, protože si mě váží, nechce to uspěchat a prý se nemám bát, že je na vše čas... Jenže já už opravdu dost šílim a je pro mě těžký spát v jeho objetí jen tak 🙈 i když mi přišlo, že měl taky dnes trochu problémy 😁 ale nechtěla jsem nijak tlačit 🙈
@anonym_autor Tak pokud i on měl problém, tak je to dobrý znamení. Homo asi nebude.🤪 No nic. Tak další spaní bych to rozjela ve velkým. Pokud odmítne, tak bych zpozorněla. 🙂👍🏼
Já bych ho prostě svedla. Neznám chlapa co když ženská fakt chce, tak odolá. A pokud řekne ne i přes veškerou tvoji snahu, tak za mě to tam asi nebude úplně tal jak by mělo být. Jste na začátku. Plný chtíče, nebo měli byste být. Držím palce
Na druhou stranu, pokud si tě váží a ty chceš, pak by tě mohl ojet 🙈 Musíš mu to tak vysvětlit 😎
Já bych ho prostě svedla. Neznám chlapa co když ženská fakt chce, tak odolá. A pokud řekne ne i přes veškerou tvoji snahu, tak za mě to tam asi nebude úplně tal jak by mělo být. Jste na začátku. Plný chtíče, nebo měli byste být. Držím palce
@lemamama asi budu muset 😁 já to právě nechci pokazit, protože mi na něm začalo opravdu záležet a tohle mě překvapilo, ale holt buď a nebo 😂 nedobytně zase nevypadá a tulení u něj taky vyvolávalo reakce, jen prostě takhle vycouval a já se radši držela pak už zpátky, i když jsem mu narovinu řekla, že ho chci 🙈 dal mi pusu a prý se nemám bát, že vše bude...
Na druhou stranu, pokud si tě váží a ty chceš, pak by tě mohl ojet 🙈 Musíš mu to tak vysvětlit 😎
@marimanta já si to taky myslím 😁 no, uvidíme 😉 dnes přijde, i když nevím, jestli se zdrží přes noc a jinak jsou s námi děti... A na víkend taky vymyslel plány... Tak holt zkusím zaútočit 😆🙈
@anonym_autor Mně se to taky líbí. Dej tomu čas, zkus to nechat na něm a nebo se i zeptat, jak si to představuje prakticky, jak dlouho mu přijde ok čekat?
@marimanta já si to taky myslím 😁 no, uvidíme 😉 dnes přijde, i když nevím, jestli se zdrží přes noc a jinak jsou s námi děti... A na víkend taky vymyslel plány... Tak holt zkusím zaútočit 😆🙈
@anonym_autor A nebylo by hezké naplánovat za tímto účelem nějaký víkend mimo rodinu - bydliště a děti? Domluvit se a vyloženě za tímto účelem, pokud bude připravený.
@anonym_autor A nebylo by hezké naplánovat za tímto účelem nějaký víkend mimo rodinu - bydliště a děti? Domluvit se a vyloženě za tímto účelem, pokud bude připravený.
@lennus já právě nemám žádnou možnost hlídání... Děti mám u sebe pořád 🙄🙈 on to ví a naštěstí říká, že mu to nevadí, že se mu líbí, jak se o ně starám a moc hezky spolu vycházejí. Jen s tím soukromím je to prostě složitější 🙄😔
Tak bych to respektovala a zaměřila se na něco jiného. Už bych to neřešila. A nemluvila bych o tom. Netlačila bych. Jednou to přijde..
@anonym_autor Nemá třeba problém s erekcí? Na jednu stranu působí jako gentleman, na druhou měsíc už se mi zdá dlouho.
Jak dlouho se znáte? Já se přiznám, že v dnešní době bych se snad i chtěla přesvědčit, že je to opravdu chlap. Člověk nikdy neví. 😅
Jak dlouho se znáte? Já se přiznám, že v dnešní době bych se snad i chtěla přesvědčit, že je to opravdu chlap. Člověk nikdy neví. 😅
@marketa11112 Ale to si trefila 🤣🤣🤣
Prijde mi to divne, kdyz ty vylozene mas zajem. Na co pak ceka? Za mesic to bude jine? Nema nejaky zdravotni akutni problem?
Prijde mi to divne, kdyz ty vylozene mas zajem. Na co pak ceka? Za mesic to bude jine? Nema nejaky zdravotni akutni problem?
@anonym_9265f7 taky mě napadl nějaký tajný zdravotní problém nebo strach ze selhání- nervozita. Asi bych navrhovala také zkusit zaútočit, mohlo by to pomoci, pokud je zatím jeho strach.
Tak bych to respektovala a zaměřila se na něco jiného. Už bych to neřešila. A nemluvila bych o tom. Netlačila bych. Jednou to přijde..
@reeeza já netlačím a respektuju, jen i to dá práci 🙈
@anonym_autor Nemá třeba problém s erekcí? Na jednu stranu působí jako gentleman, na druhou měsíc už se mi zdá dlouho.
@mabs erekci evidentně má 😁
A my se sice vídáme měsíc, ale bylo to na kamarádské rovině, až tak posledních 10 dní to sklouzlo jinam...
@marketa11112 známe se asi 15 let 😁 ale až poslední měsíc jsme spolu v intenzivním kontaktu a tak posledních 10 dní to přešlo ve víc než přátelství 😉 a chlap je určitě 😁
@marketa11112 známe se asi 15 let 😁 ale až poslední měsíc jsme spolu v intenzivním kontaktu a tak posledních 10 dní to přešlo ve víc než přátelství 😉 a chlap je určitě 😁
@anonym_autor 😁🫣 Dobře. To je dobrá zpráva.
@anonym_9265f7 já nevím... Dnes v noci mi řekl, že je mu se mnou krásně, že mě chce, ale že ještě není ten čas, ať se nezlobím... Ze měl hodně děvek a tohle je jiný, krásný a ať nespěchám. I když sám ráno řekl, že se skoro nevyspal, že je mu se mnou tak krásně - skoro celou noc jsme se tulili, hladili a vzrušenej byl evidentně dost 😁 jen já se neodvážila být radikálnějšín🙈
@anonym_9265f7 taky mě napadl nějaký tajný zdravotní problém nebo strach ze selhání- nervozita. Asi bych navrhovala také zkusit zaútočit, mohlo by to pomoci, pokud je zatím jeho strach.
@eviicka zdravotní problém asi ne... Nervozita možná jo. ja jsem taky svým způsobem nervózní 🙈 což je paradox, když oba jsme byli v minulosti poměrně dost promiskuitní a sexuálních zkušeností máme oba hodně... Známe se dlouho a víme o sobě opravdu hodně. ale i mě samotnou zaráží, co k němu cítím a nechci nic pokazit... Možná taky nechce být jen další můj zářez nebo abych já si nemyslela, že já jsem jen další v řadě.. aspoň tak to chvílemi působí. I když po dnešní noci myslím, že by to snad už brzy mohlo klapnout 😁
ty jo, jen 10 dní a ty řešíš tohle ? Užívej si to, takové to už nikdy nebude ....
ty jo, jen 10 dní a ty řešíš tohle ? Užívej si to, takové to už nikdy nebude ....
@petrasipkova1 já vím 🙈🙈🙈 užívám 😁 jen z toho trochu šílím, protože ho prostě chci a společné spaní je takto náročné 🙈 asi kdybychom se neznali tak dlouho, tak bych to brala jinak a asi bych si ho ani takto nepouštěla domů atd.

Nevím kolik ti je, ale tohle byste si měli vykomunikovat spolu. On ti svůj názor řekl, teď jsi na řadě ty.