Nepřipadám si jako matka
Dobrý den, máme 3 měsíční holčičku, s přítelem žijeme u jeho rodičů a to je pro mě největší problém, když jsme se s přítelem poznali všechno bylo fajn tchýně mě měla ráda a já jí, ale jak jsem už byla těhotná něco se zlomilo a začali jsme se nenávidět, jak jsem už porodila a přišla jsem s maličkou domů začala mi jí hned brát dávala mi jí jen když malá měla hlad abych jí nakojila, uspávala jí, hrála si s ní a mě nedala prostor se s malou poznávat, citím se strašně na dně pořád je malá jen u ní a teď poslední měsíc malá u mě jen pláče jsem zoufalá a mám pocit jakobych nebyla ani matka, s malou jsem nejvíc když je ona na odpolední to mám aspoň čas s ní být ale nepřipadá mi že by z toho byla malá nadšená, s přítelem jsme se začali kvůli tomu hádat chci se odstěhovat ale on ne, tchýně začíná jít proti mě, s malou bych šla k mojí mámě ale nejde to ona bydlí v 1+kk takže by to nešlo, tchýně mi začíná vyhrožovat že si malou nechá že ona na soudě vyhraje vážně už nevím co dělat. Nechci o malou přijít ona je moje všechno miluji jí ale malá mě vzřejmě ne. 🙁 Chci cítít i já tu lásku co mají druhé maminky s dětmi.
@priefi jenze mala je obcan CR a nemuze prece nikdo drzet dite v zahranici proti vuli matky ne?
@zelenaesmolda no to sice ano, ale byrokracie je byrokracie. Pokud by měla trvalý pobyt na Slovensku, tak má smůlu. Je to na hlavu postavené, ale je to tak. Jediná možnost je, aby teda si zařídila plnoletost a nesouhlasila s tím, aby dítě šlo na Slovensko.
@zelenaesmolda je nejeden případ, když matka jela s dětmi a otcem na "dovolenou" do rodné země partnera a pak se mohla vrátit už bez dítěte. Prostě smůla, soudy atd.
Zkus se obrátit pro radu od odborníka tady na MK do poradny o životě s dětmi. Určitě Ti poradí, co dělat. https://www.modrykonik.cz/ask-an-expert/poradna...
@lucie811 to mi připadá jak z amerického filmu. Jdi na socialku oni ti poradí. Existuje i azil pro matky. Moje máma mě měla taky v 17 a otce kopla do prdele. Hele tohle není ok. Koukej se sebrat a řešit to. Především jsi matka. Je jedno kolik ti je. Přítel asi taky není ok když to nevidí. Neboj se zasáhnout.

@orisek56 přesně, tohle si myslím, že chtějí. Musí prostě začít konat teď a na tajňačku.
@lucie811 a na tajňačku proto, aby to stěhování neuspíšili.