icon

Nepřipadám si jako matka

lucie811
24. únor 2021

Dob­rý den, má­me 3 mě­síč­ní hol­čič­ku, s pří­te­lem ži­je­me u je­ho ro­di­čů a to je pro mě nej­vět­ší pro­blém, když jsme se s pří­te­lem po­zna­li všech­no by­lo fajn tchýně mě mě­la rá­da a já jí, ale jak jsem už by­la tě­hot­ná ně­co se zlo­mi­lo a za­ča­li jsme se ne­ná­vi­dět, jak jsem už po­ro­di­la a při­šla jsem s ma­lič­kou do­mů za­ča­la mi jí hned brát dá­va­la mi jí jen když ma­lá mě­la hlad abych jí na­ko­ji­la, uspá­va­la jí, hrá­la si s ní a mě ne­da­la pro­stor se s ma­lou po­zná­vat, ci­tím se straš­ně na dně po­řád je ma­lá jen u ní a teď po­sled­ní mě­síc ma­lá u mě jen plá­če jsem zou­fa­lá a mám po­cit ja­ko­bych ne­by­la ani mat­ka, s ma­lou jsem nej­víc když je ona na od­po­led­ní to mám aspoň čas s ní být ale ne­při­pa­dá mi že by z to­ho by­la ma­lá nad­še­ná, s pří­te­lem jsme se za­ča­li kvů­li to­mu há­dat chci se od­stě­ho­vat ale on ne, tchýně za­čí­ná jít pro­ti mě, s ma­lou bych šla k mo­jí má­mě ale nejde to ona byd­lí v 1+kk tak­že by to ne­šlo, tchýně mi za­čí­ná vy­hro­žo­vat že si ma­lou ne­chá že ona na sou­dě vy­hra­je váž­ně už ne­vím co dě­lat. Ne­chci o ma­lou při­jít ona je mo­je všech­no mi­lu­ji jí ale ma­lá mě vzřej­mě ne. 🙁 Chci cí­tít i já tu lás­ku co ma­jí dru­hé ma­min­ky s dět­mi.

Strana
z5
priefi
27. únor 2021

@orisek56 přesně, tohle si myslím, že chtějí. Musí prostě začít konat teď a na tajňačku.
@lucie811 a na tajňačku proto, aby to stěhování neuspíšili.

zelenaesmolda
27. únor 2021

@priefi jenze mala je obcan CR a nemuze prece nikdo drzet dite v zahranici proti vuli matky ne?

priefi
27. únor 2021

@zelenaesmolda no to sice ano, ale byrokracie je byrokracie. Pokud by měla trvalý pobyt na Slovensku, tak má smůlu. Je to na hlavu postavené, ale je to tak. Jediná možnost je, aby teda si zařídila plnoletost a nesouhlasila s tím, aby dítě šlo na Slovensko.

priefi
27. únor 2021

@zelenaesmolda je nejeden případ, když matka jela s dětmi a otcem na "dovolenou" do rodné země partnera a pak se mohla vrátit už bez dítěte. Prostě smůla, soudy atd.

paja26
28. únor 2021

Zkus se obrátit pro radu od odborníka tady na MK do poradny o životě s dětmi. Určitě Ti poradí, co dělat. https://www.modrykonik.cz/ask-an-expert/poradna...

supermatka
24. bře 2021

@lucie811 to mi připadá jak z amerického filmu. Jdi na socialku oni ti poradí. Existuje i azil pro matky. Moje máma mě měla taky v 17 a otce kopla do prdele. Hele tohle není ok. Koukej se sebrat a řešit to. Především jsi matka. Je jedno kolik ti je. Přítel asi taky není ok když to nevidí. Neboj se zasáhnout.

Strana
z5