Nevěra a vydírání. Co byste dělali?

2. říj 2020

Ahoj. Můj život se může zdát jako nějaká zápletka v seriálu, pro mě je to hotový horor. S manželem spolu budeme skoro 13 let, naše manželství je fajn, až na sex ten je hrozný. Snažila jsem se to s manželem řešit, byli jsme i v poradne. Ale nic se nezlepšilo. Už mě i napadlo jestli není manžel gay, nebo nemá milenku. Každopádně máme spolu 2 děti a já jsem jím nechtěla rozbíjet rodinu. Kvalitní sex jsem ale potřebovala. Tak to je rok a půl co mám vztah s milencem. Teď mě vydírá kra.. co si ještě říkala moje kamarádka. Má fotky jak se s milencem líbáme. Chce peníze, mám nějaké rezervy tak by pro mě nebyl až takový problém dát jí ty peníze jednou. Mám ale strach, že je po mě bude chtít znovu. Co byste dělali?

irmamala
2. říj 2020

Kde ty fotky vzala?

lv
2. říj 2020

Nahlasila ji za vydirani na policii. Jestli se to dostabe ven, no, takove je riziko, ktere jsi podstupovala, dobrovolně, ne?

pasiba
2. říj 2020

Já bych nezaplatila ani omylem. Řekla bych vše manželovi, už jen proto, že nefandím nevěram za zády. A nechala bych manžela, jestli se rozhodne žít s tebou za takových podmínek

crutela
2. říj 2020

Nenech se vydírat. Určitě by to zkusila znovu až by se dostala do úzkých.
Řekla bych vše narovinu manželovi a ji bych nahlásila na PČR. Manžel buď pochopí nebo půjdete od sebe.:( každopádně žít v manželství bez sexu také není ideální. Je to vždy otázka času než si jeden z partnerů/manželů někoho najde.

levandule_k
2. říj 2020

Nic bych nedávala. Když zaplatíš jednou, za měsíc bude chtít dvojnásobek. Myslím si, že vztah nemůže být dlouhodobě udržitelný, pokud je to špatné v sexu, pak trpíte oba a děti stejně cítí, že něco není v pořádku, i když se tváříte, že jste šťastná rodina.

Takového milence, co mě vydírá bych poslala do háje.

sigyn
2. říj 2020

Zaznamenala bych si pokus o vydírání, a pak dotyčné řekla, že mi přijde, že mě vydírá a půjdu na policii, pokud si další chování náležitě nerozmyslí. 🙂

codal
2. říj 2020

Souhlasím s holkama, řekni to manželovi, řešte svůj problém nebo jděte od sebe, protože tohle prostě není dlouhodobě udržitelný. Treba si manžel uvědomí, že je potřeba to řešit, po tom co se stalo. Milenec je jen krátkodobé řešení, které ve finále akorát všem ublíží a podle mě by to časem prasklo tak jako tak. Vyděračce bych pohrozila policií.

gracinka7
2. říj 2020

@levandule_k ji ale vydírá kamarádka, ne milenec

autor
2. říj 2020

@irmamala naší společnou kamarádku, říkejme jí třeba Sára jsem využívala jako alibi. Kamarádka která mě teď vydírá třeba Renata se kamarádi i s mým mužem když přišla řeč na mě řekl že jsem se Sárou. Renata párkrát zjistila že se Sárou nejsem. Dříve jsem se jí svěřovala že máme s manželem problém v sexu. Tak měla podezření. Sledovala mě a vyfotila.

autor
2. říj 2020

@lv nenahlasila

autor
2. říj 2020

@pasiba manžel by měl opustil a to já nechci. Samozřejmě, že jsem do toho šla s rizikem že se to provali, ale byla jsem si skoro jistá že ne.

autor
2. říj 2020

@sigyn moc děkuju. To mě vůbec nenapadlo. Je to hodně čerstvé a mě by nikdy nenapadlo že se takhle zachová kamarádka.

levandule_k
2. říj 2020

Nemá Renata potom trochu zájem o tvého manžela? Když tě sledovala, vyfotila a teď tě vydírá.

codal
2. říj 2020

Myslím, že moc na vybranou nemáš. Pokud nechceš, aby ti manžel odpustil, tak to asi znamená, že s ním už být nechceš. Tak to prostě ukonči, přijde mi to všechno nedůstojné pro vás pro všechny.Kdyz budete rozumní, můžete dál být dobrými rodiči pro své děti, třeba i přáteli a každý z vás si může žít po svém. Ani pro ty děti to není dobrý, když rodina žije v takovéhle lži, si vem, že by tě třeba někde načapaly ony, někde b vás viděli, to by bylo mnohem horší.

autor
2. říj 2020

@levandule_k má přítele. Ale možné to je. Svým chováním mi dokázala že je fakt mrcha.

autor
2. říj 2020

@codal to si špatně pochopila, nebo jsem něco napsala špatné. Já bych byla moc ráda kdyby mi manžel odpustil, ale to on neudělá.

codal
2. říj 2020

Já četla odpustil, ne opustil 🤦

codal
2. říj 2020

Pokud to takhle někdo ví a ještě tě někdo takhle vydírá, tak se to manžel dřív nebo později dozvíte.Ta osoba mu to podle mě stejně řekne, ať zaplatíš nebo ne, nebo té prostě bude mít v hrsti, tohle celé prostě praskne. A bude lepší, když to manželovi řekneš sama, než když se dozví odjinud. Zkuste poradnu.

lachtanice86
2. říj 2020

Kdyz si začala roztahovat někomu jinému než manželovi musela si počítat i s touhle variantou. Tedy ze se to provalí, jestli ne, si fakt hloupá. Manželovi to řekni, ji nahlas na pčr. A nebo to zatloutej a plať ji jak mourovata. Za blbost se platí no

codal
2. říj 2020

Jedna holčina je tady policistka, ta by možná poradila ohledně toho vydíráni (barulina nebo tak nějak????) Nevíte někdo?

pipi_puncocha
2. říj 2020

@codal ano ano, @barulina 🙂 já bych jí tím nahlášením minimálně pohrozila. Řekla bych jí, že manžel to ví a je na mé straně a že proti ní budeme podnikat kroky, pokud se to bude opakovat.

(Tím rozhodně neříkám, že nevěru schvaluju, ale přijde mi brutální, že tě někdo sleduje, fotí a následně chce prachy.... Manželovi bych to přiznala, byť možná ne v celém rozsahu.)

lv
2. říj 2020

Chapu, ale proste vydirani je trestny cin a to bych ji nestrpela.. Kdyz neco delam, musim nest nasledky

marcicek84
2. říj 2020

A co ji prostě tajně nahlásit na tu PČR a až ji začnou šetřit bude mít i problém ty fotky použít proti tobě...

codal
2. říj 2020

Tady jsou fakt jen dvě možnosti.Bud mu to řekneš ty a zadarmo, bude to čistší a férovejší a podle mě je tam o chlup většinou šance, že ti to možná odpustí nebo dá laepson šanci to nějak řešit. Nebo druhá varianta, že zaplatíš, pak podruhé, potřetí (nevěřím, že zůstane u jednoho) a ve finále mu to ta dotyčná stejně řekneš (nikdy nebudeš mít jistotu, že to po zaplacení neřekne) nebo se to možná mezitím manžel dozví odjinud a pochybuju, že pak bude manžel ochotný to dál řešit a prostě odejde.

pasiba
2. říj 2020

Lež má vždy krátké nohy. To už je jedno. Pokud věděl, že ti sex chybí, tak je dost možné, že ti to odpustí. Ale proč zůstávat spolu? Děti? Nesmysl! To není dobrý ani pro ně. Děti nejsou hloupé a obrátí se to proti tobě a ty děti tě později odsoudí za minulost, která je pro tebe teď přítomnosti

kajalka
2. říj 2020

To je slušnej hardcore. Manželovi bych asi přiznala jen líbačku. Pak bych dotyčnou nahlásila policii.

klokanka31
2. říj 2020

Pokud má fotky jak se "jen" líbáte, tak bych to manželovi řekla, že nebylo víc než jen líbačka, a tu kamarádku udat na policii. Ale zajistit si důkazy že tě vydírá (sms, nebo nahrát). Ale s tou policií bych fakt neustoupila. Když ona zavaří tobě, udělej jí to samé.

nazka
2. říj 2020

Souhlasím s holkama výše.. Přiznala bych líbacku, že prostě omyl a blabla a ji bych nahlásila. To je teda dobrá kámoška 🤦‍♀️

amazonkajanik
2. říj 2020

Jednoznačně bych ji nahlásila na policii. Chce si hrát s ohněm,tak ať. I kdyby jste se měly spálit obě (i když,ty už ses spálila v podobě "kamarádky ")
já od určité doby lidem moc nevěřím. Řeknu a dělám to,co vím,že neuškodí ani mě,ani mým blízkým . Ale taky se téměř s nikým nestykam,toť má výhoda. Jak zrada lidí dokáže ze společenského člověka udělat samotare.
Sice tu padlo,že bez sexu to nejde,ale asi takhle,pokud muže miluješ,nechceš rozbíjet rodinu a nemáte mezi sebou dohodu,tak si kup robertka a nemusíš řešit nějaké vydírání od nějaké dřízdy!

klokanka31
2. říj 2020

@amazonkajanik Já lidem nevěřím vůbec... A je to lepší.