Nevěra a vydírání. Co byste dělali?
Ahoj. Můj život se může zdát jako nějaká zápletka v seriálu, pro mě je to hotový horor. S manželem spolu budeme skoro 13 let, naše manželství je fajn, až na sex ten je hrozný. Snažila jsem se to s manželem řešit, byli jsme i v poradne. Ale nic se nezlepšilo. Už mě i napadlo jestli není manžel gay, nebo nemá milenku. Každopádně máme spolu 2 děti a já jsem jím nechtěla rozbíjet rodinu. Kvalitní sex jsem ale potřebovala. Tak to je rok a půl co mám vztah s milencem. Teď mě vydírá kra.. co si ještě říkala moje kamarádka. Má fotky jak se s milencem líbáme. Chce peníze, mám nějaké rezervy tak by pro mě nebyl až takový problém dát jí ty peníze jednou. Mám ale strach, že je po mě bude chtít znovu. Co byste dělali?
Na jednu stranu píšeš, že sis byla téměř jistá, že to nemůže prasknout, na druhou stranu tě vyfotila "kamarádka" při líbačce? To jste se nemohli líbat někde, kde vás nikdo nemůže vidět?
A s tím milencem - jsou v tom city, nebo je to jenom o sexu?
Osobně bych nevěru neodpoustila, nikdy. I kdyby mi to manžel přiznal se sebevětší lítostí a upřímně.... prostě nikdy. Pro mě by to byla největší zrada a konec. Ale třeba je tvůj manžel benevolentnější a bude chtít udržet rodinu.
No nahlasit to muze. Pokud nebude chtit manzelnse to od pcr nedozvi, ale nikdo nezabrani te holce mluvit.
@klokanka31 což,mám pár lidí,kterým se dá věřit,ale jsou to jedinci,kteří si v podstatě prošli peklem na zemi. Takže se vzájemně dost chápeme. Hlavně se mnou dost lidí přestalo komunikovat,páč jsem jim řekla otevřeně svůj názor a oni ho nedali. Jsem veselá kopa,ale podle nich magor (prej za to může můj chlap 😂)
rekla bych ji, ze si se manzelovi priznala a ji nahlas na policii za vydirani. Podle reakce uvidis, ale myslim, ze manzelovi minimalne napise.. Takze bych asi taky priznala jen libani, ale to si zvaz, co vse na tebe muze ta "kamoska" vytahnout. Pouceni pro priste - nesahat na sebe na verejnosti..
Jeste je otazkou jaky je ten polibek na te fotce,jako mozna se to zahrat jako polibek na rozloucenou nebo treba zes mu prala k narozkam a ze nechapee pric se te snazi ta kamaradka vydirat,kdyz to ani neni pravda a ze ji hlasis na PCR,ze to prehani...
@amazonkajanik Tak já mám asi smůlu na lidi, kterým se nedá věřit. A nebo je nevidím... Já nemůžu věřit pořádně ani svým vlastním rodičům 😒
Podle mě když chceš zahýbat, tak se musí dodržovat přísná pravidla:
1)moc si nepsat, a když už, tak si dát jeho číslo do zablokovaných, na mobilu se ti zpráva neukáže, kdyby ti manžel do něj kouknul, a přesto si tu SMS dodatečně přečíst můžeš
2)nedělat aliby u kamarádek
3)neukazovat se na veřejnosti s milencem
4)nejlépe se scházet když je manžel v práci
@klokanka31 nejlepsi aliby jsou prescasy nebo sluzebky 🙈🙉🙊
Podala bych trestni oznameni. Tohle je trestny cin jako vysity.
A já bejt tebou jí ty prachy dám. Když jsi tak hloupá, že radši problém zameteš než vyřešíš, zasloužíš si to, co tě potkalo. 🤷🏻♀️
Líbat se s tajným milencem na veřejnosti je pěkná kravina.. Každopádně peníze bych ji nedala, pohrozila udanim na policii a pokud by to manželovi přece jen praskla, nic bych nepriznala, trvala bych si na tom, že nic víc než pusa nebyla.. Předpokládám, že fotka je zdálky, takže se to dá nějak okecat.
Co bych dělala -
neplatila bych. Dám jednou, bude chtít zase, takže - nas*at.
Jak radily holky s tou policií, to není špatný, ale v tom případě to vyjde na povrch i před mužem, takže bych mu to řekla sama. Pokud bych věděla, jaký jsou ty fotky, zvážila bych přiznání, je to to nejjednodušší v takové situaci, která je na ho*no ze všech stran.

No věšet manželovi buliky na nos, že se spolu jen líbali může, ale všichni zapomínáte, že je vtom ještě zainteresovaných jeden člověk..... Milenec, ten až se začne někde chlubit u pivka či něčeho ostřejšího jak jeb.e tamhletoho osla babu, tak zakladatelka ještě bude ráda, když s ní nepoletí futra. Jestli je něco co chlapi nesnáší, když si z nich dělá zbytek legraci, že má parohy jak starej jelen.
Jinak já co se týče nevěry tvrdě odsuzuji, ale to nechme stranou. Když jsi už do toho šla musíš počítat s následky. Ani nedostatek sexu té neomlouvá k tomu, aby si roztahovala nohy jinde. Máte se pokusit to řešit jinao, nebo jít od sebe, ve výsledků ty ze svého muže děláš idiota a ze sebe zbytečně lehci pani. Prostě to chlapovi přiznej a kamarádku udej na PČR, je to vydírání. No a kapitola kamarádka? To je poučení pro tebe, že není všechno zlato co se třpytí. Mimochodem, mě moje bývalá kamarádka taky používala jako alibi bez mého vedomi a ještě si myslela na mého muze, takové už bych dneska dala do čuni. Takže co na to říct. Peníze nedávat, nemá to smysl, stejně to bouchne, radši seber hrdost a zachovej se k muži férově. Třeba ho to nakopne a budete ten svůj problém řešit a nezaplacavat tím nejhorším způsobem, jaký je (ne)možný.