icon

Nevěra, manžel si pořídil další tři děti

hankaa007
30. zář 2016

Ahoj holky, mám dotaz pro kamarádku, ona se teda ptá přímo mě, neví o tom, že píši sem, ona na net nechodí, ale já nevím co jí mím říct...Dle mě totiž chce slyšet to co já neřeknu..
Kamarádka má devítiletého syna z manželství které funguje normálně až na manželovi nevěry.. (což mě normální nepřijde) ale po několik letech se ted provalilo, že manžel si pořídil ještě další tři děti....Kamarádka se samozřejmě sesypala, ale ted uvažuje o tom, že bude nadále v manželství setrvávat....
Já se přiznám nerozumím tomu, jak s ním chce dále být....on o děti nejeví zájem, alimenty neplatí..dle vysvětlení jsou to jen chudinky co si nedokáží najít chlapa na normální život a musí žít jako ty vedlejší s levobočkama...Všechny partnerky zarytě přísahaly že berou prášky, ani jedna nebrala a toužily po dítěti....
A co jí na to mám říct? já bych toho chlapa zabila :( na to není ani co říct, ale ona to vidí jinak. Zažila jste některá takovou situaci? Já ji totiž nedokáži pochopit, ale třeba někdo poradí, někdo kdo vychovává levobočka a nebo ví že někde manžel má další dítě.... Dá se žít s takovým vědomím dále v manželství?

Strana
z2
nutricnihodnota
30. zář 2016

No, já jsem teda vždy pro to, snažit se zachránit manželství, je li to alespoň trochu možné. Ale tohle! To je fakt totál přes čáru. Fujtajxl, bůhví klik dalších vojel, aniž by si lámal hlavu s nějakou ochranou. Fakt nechutnej chlap 😖

tahejhula
30. zář 2016

No presne, ono kdovi, kolik jich bylo, je a bude. Jen nekde to bylo s nasledky. A casem muzou nasledky pribyvat. Ja nereknu, uletnout, zamilovat se, to muze kazdy. Ale stridat to jak fusekle, potes smetak. 😀

nutricnihodnota
30. zář 2016

A přitom, dneska prodávaj šprcky v každý sámošce. To bude asi nějakej inteligent.

gracinka7
30. zář 2016

@hankaa007 Občas to dělají admini. Ale proč, to jsem nepochopila. údajně kvůli přehlednosti. Jednou mi to udělali (přitom změněný název se vůbec netýkal toho, an co jsem se ptala) a dokonce diskuzi přesunuli do jiné kategorie. Trvalo mi 14 dní, než jsem ji našla 😲

bruckner
30. zář 2016

Zabít ho, co jiného?

yerry
30. zář 2016

@hankaa007 ja nemam sice podobnou zkusenost ani v okoli ale spis sdilim tvuj nazor. Ja bych v takovem vztahu nezustala. Dite s jinou bych snrsla jen v oripade co se stal me zname kdyz jeji muz po 5 letech zjistil ze jeho bejvalka ma s nim dite ktere nu zatajila a vylezla t pravdou ven az kdyz onemocnela a potrebivala pomoct. V te dobe byl on s mou kamaradkou teprve 3 roky takze se nejednalo o neveru...
Neveru neuznavam a kdyz jsou tam dokonce 3 deti tak je to nejak blbe.... nemluvr o tom ze on s tim neprestane a krome novych detu bude domu tahat taky ruzne breberky a infekce 😷

hankaa007
autor
30. zář 2016

Holky máte naprostou pravdu, plně s Vámi souhlasím, ale kamarádka už vymýšlí :( asi jí to z hlavy nedostanu, ona se rozvede a vše nechají napsat na ní nebo na malýho..nevím co to je za řešení, ona nevidí to že on je prase a ještě k tomu ji může nakazit a nebo už je nakažená a ani o tom neví :( je mi z toho do breku.. a jako budou spolu dál a od znova...já bych to hnusný prase vykopala jedna dvě :( a na to mi řekne že mě se to lehce řekne protože mě se to nestalo...

salot
30. zář 2016

Už nadpis zní šíleně. Bohužel, kamarádka je na tom asi stejně tak jak ty s levobočky. Možná má výhodu v tom, že je manželka a nechce se jí vzdát. Kamarádce člověk těžko vysvětlí, že má vedle sebe prase a ne chlapa. Možná by bylo řešením ji pomoci se sebedůvěrou, stačí když pochopí, že jsou i chlapi, co se nechovají jak hovada a že si nějakého takového taky zaslouží. Omlouvám se za prase a hovada, přišlo mi to výstižné.

moravanka
30. zář 2016

No uz vidim jak se te chlap rozvadi a pise vse na ni. Jsem se ted nasmala. A nebo ze by napsal vse na nezletileho syna? To by pak musel spravovat majetek nekdo ze soudu, ne?
Ona si muze vymyslet a planovat co chce, on si jede podle svyho. A ty alimenty by mu stejne vymerili z platu. A kdovi kolik tech zenskych v budoucnu jeste bude.
A jak kamoska vi, kolik on ma deti? To ji sdelil on?

yerry
30. zář 2016

@hankaa007 je slepa a najivni....buh vi kolik deticek mu jeste beha svetem... a kolik breberek uz zatahnul do manzelskeho loze....
Nam se to vsem dobre keca, jelikoz to neni nase zkuesenost ale taky to vidime vsichni z nestranneho pohledu, ktery neni ovlivneny abi city ani emocemi, vztekem nebo touhou po nejake pomste.
Myslim ze kdyz je jeji muz tak bezcharakterni cune ktery si chrupci kde skym a jeste pritom spichne 3 prcky na ktere nacic neplati a o jejich matkach tvdri ze jsou to chudinky co by si jinak chlapa nenasly, tak ji urcite nenecha vsechno co ma a neodejde s holou prd*li a plny pokory.
Myslim ze by se tvoje kamaradka mela probrat a uvedomit si s kym to vlastne zije... je mi ji lito ☹

prostejina
30. zář 2016

@hankaa007 no já bych ji řekla, ze je sice hezký, ze chce žít přítomnosti a budoucnosti.. Co ale bude dělat, az se milenky rozhodnout dokázat, že děti jsou manžela a budou chtít zpětně alimenty? Nebo mu děti "strcit"? To se chce zadlužit? Uuuf..mazala bych pryč, nedokázala bych mít k takovymu chlapovi úctu, když se nezajímá o svy děti a hlavně důvěru.

Strana
z2