Nevěra partnera v těhotenství. Zkušenosti?
Nijak zvlášť se o tom nemluví, ale máte některá zkušenost s nevěrným partnerem během vašeho těhotenství, případně, zda jste se snažila tomu nějak předejít. Děkuji
@ezpevak asi nechápu dotaz. Jak se snažit předejít nevěře? Mam manžela, kterej me miluje a na dite se těšil. Proc by me podváděl?
Snazila jsem se tomu predejit tak, ze jsem si vzala muze, o kterem si myslim, ze je normalni. Podvadet tehotnou partnerku normalni neni.
@ezpevak Chlap co podvede ženskou v těhotenství je slaboduchý blb který to v hlavě nemá v pořádku. Takovýho vypakovat.
@klokanka31 Jestli ovšem tazatelka nemá už ted pochybnosti, když o tom polemizuje..
Ten by letěl to bych nepřekousla.... Mohl by prosit na čtyřech ještě bych ho dobře nakopala 😡🤢🤮Takový člověk si nezaslouží nic jinyho hlavně když to udělá v tu dobu kdy ho nejvíce potřebuješ jako podporu tak nevím co bych měla čekat až by bylo dítě na světě určitě by to zase udělal a já bych byla něčí okurka a rohožka to ne.... To je až moc silný kafe.... To není chlap... Ale ubozak nic vic
Já to 100% věděla až když jsem s ním nebyla, že mě v těhotenství podváděl. V té době jsem to tušila, ale nechtěla jsem si to přiznat, a hlavně jsem nevěřila tomu, že by to fakt udělal. Měli jsme už skoro 2 letou dceru a syn na cestě. Když jsem od něj odešla, tak se přiznal, a pak mi to potvrdila i kámoška, že v tý době mu to i rozmlouvali. Takze o tom všichni okolo věděli, jen já byla za blbce. A přitom on byl vždy proto nevěře, a mě podezřival, že ho podvádím. No měl sám máslo na hlavě.
Souhlasím s tím, že tohle udělá jen absolutní ubožák.
@kridav podle sebe soudím tebe jak se říká ☺
@ezpevak bohužel to není nic vyjímečného. Docela dost chlapů začne podvádět svou těhotnou ženu nebo čerstvě po porodu. Si tím asi i dohání to, že se změnila jejich pozice. Už se nejvíce času věnuje dítku ne jim, už nejsou středobod vesmíru a i v těhotenství se pořád něco řeší - výbava, kontroly, nevolnosti, všechno se točí kolem těhotné a nenarozeného mimča. Tak si pak dokazují, že jsou úžasní i někde jinde ... Předcházet tomu nevim no, já jsem pocity chlapa řešila pořád, snažila jsem se mu maximálně vyjít vstříc, věnovat se i jemu, neomezovat ho v jeho osobních životě, aby neměl deprese a necítil se utlačovaný a výsledek? Byla jsem doma pořád na všechno sama a on naháněl jiné báby, ony ho litovaly jak to má doma těžké zatímco mě doma řvalo mimino a prala jsem mu trenky. Takže bych řekla, že buď je ten chlap co proto a ustojí to nebo ne a radší ho kopnout do prdele, není o co stát.
Kdyz jsem byla svobodna, stalo se mi 2x ze po me na akci vyjel cizi chlap s tehotnou pritelkyni a s manzelkou hned po porodu. Takze bohuzel zas tak vyjimecne to neni. Otazka je jestli to byl pro ne standart, jakoze je jedno v jake zivotni fazi se nachazeji, anebo to byla reakce na to tehotenstvi/dite
Mě ten parchant narovinu v 5.mesici tehu řekl, že už mu ten sex s miminem v břiše přijde divný a že si to bude muset zařídit jinde na tu dobu.. Letěl jak namydlený blesk a zpětne jsem pak zjistila, že mě podváděl už od 1.schuzky celé 3 roky.. Bohužel, měl takovou práci, kdy jsem neměla šanci zjistit, že je něco špatně.. 🤦♀️
@eleanora84 no tak to byl teda materiál... škoda že takoví nemají nějaké znamení na čele, aby si každá další dala pozor ....
@martiina_k přesně, ale pro mě to byla aspon dobrá škola života, od ty doby jsem fest opatrná
Nesnažila jsem se tomu vyloženě předejít. Ale prostě chovat se ve vztahu jako vždycky, zajímat se i o něj, ne jen o dítě. Nevylívat si na něm náladičky, ty já jsem v těhotenství ani neměla, ale hodně holek říká, že s nima cvičí hormony.. tak nějak pečovat o ten vztah pořád, těhotná netěhotná
Ne jsem od začátku těhotenství na rizikovém, od začátků zákaz sexu. Manžel není a nebyl nevěrný. Ví že to jenom dočasný, navíc ho břicho stejně neláká. Ani v prvním těhotenství mi nebyl nevěrný. Myslím že v manželství jde víc než jenom sexu a aby se žena strachovala zda jí manžel nebude nevěrný během těhotenství je známkou toho že je něco špatně v tom vztahů.
Základem je věnovat se sama sobě, mít se ráda, davat se na první místo. Zároveň zajímat se o vztah, udržovat ho a pečovat o něj, naslouchat potřebám toho druhého a respektovat je...jednoduše udržovat zdravý partnerský vztah..
Praštila bych ho váleckem po hlave a nakopla koule a vykopala z baraku.Prase nadržene.
@shaun40 nechtěla jsem být sprostá, ale jak píšeš nakopat do kouli hovado🤭😁👍

Já mám zkušenost, bohužel jsem to zjistila až když bylo malému asi půl roku. Zpětně vím, že mě podváděl už když jsem byla těhotná. Je to už naštěstí 8let, jsme dávno rozvední a už se tím nemusím trápit 🙂 Ale byla to síla...