icon

Nevím, zda odejít od manžela

nikol2308
23. bře 2021

Ahoj jdu si pro radu. Díky manželovi nemám žádné kamarády hlavní je že ho nemiluju máme spolu dceru 10 let jsme spolu 13 let svadbu máme v kostele. Nejvíc mi vadí jak se chová k dceři když přijde z práce domů tak na ní jen nadává pí.. mrd... Prostě hnusné i když vím že ji má rád koupi nám vše co chceme někdy je i hodný ale mě kecá do všechno do práce do rodiny jsem neschopná, dělám skoro denně 12 cky přijdu a ještě vařím uklidím každý den a stejně to není dobré, nevím co mám dělat mám strach že když odejdu tak budu litovat vím že mě miluje ale já už se nemůžu donutit ani k tomu abych s ním měla sex pořád hledám jen chyby, říká že když odejdu tak zatím holce život, pak jsem zjistila že mě podváděl před x lety ale on to zapírá. Ví o tom že ho nemiluju tak prosím poraďte co dál dík

Strana
z4
nikol2308
autor
23. bře 2021

Holky díky snad to dám, dnes mu to řeknu i když o tom bude mluvit ještě další týden

krtcice
23. bře 2021

@nikol2308 držím palce

mandala
23. bře 2021

@kridav Ale tys měla kam odejít, kde bydlet, zřejmě si ani neplatila nájem ... A to už je napůl vyhráno, pokud není kam, je jasné, že se bojí...

lenickakl
23. bře 2021

nečtu celou diskusi, ale řeknu ti k tomu jen jedno... seš blbá a lituju tvou dceru, že ji necháváš v tomhle žít... no tak hlavně, že vám všechno koupí :D

sudylichozrout
23. bře 2021

Odejdi okamzite, jinak sve dceri znicis zivot. Pravdepodobne totiz jednou skonci se stejnym kretenem. Fakt nechapu tohle uvazovani. 🤦 Sicialni sit v CR je velmi pevna, urcite neskoncite na ulici.

janablizka
23. bře 2021

Vše se dá vyřešit s bydlením jen musí člověk chtít rozhodně bych od něj odešla,

kridav
23. bře 2021

@mandala mámě jsem musela platit, nic mi neodpustila. Rozpočitala nájem na půl plus za jídlo. Takže zadarmo jsme tam fakt nebydleli. Ale já odejit chtěla, tak jsem pro to udělala vše abych sobě i dětem změnila život.

zelenaesmolda
23. bře 2021

@nikol2308
tvl cetlas vubec co jsme ti tady psaly nebo to poustis jednim uchem dovnitr a jednim ven?!

nikol2308
autor
23. bře 2021

Jasně že to čtu vždyť jsem vám řekla jak jsem se rozhodla

zelenaesmolda
23. bře 2021

@nikol2308
Tak si to precti znova.A pozorneji.Nejsem jedina kdo ti psal,ze mu to nemas rikat a ty par prispevku dal napises,ze mu to vsechno hezky reknes.Ty ocividne holka vubec netusis s kym mas tu cest...

pampeliska1313
23. bře 2021

@zelenaesmolda mně to trochu zavání tím, že paní odejít stejně nechce a možná doufá, že po tom, co to řekne, tak se manžel změní. Ale je to jen dojem...

zelenaesmolda
23. bře 2021

@pampeliska1313
To neni dojem,to je fakt.

zelenaesmolda
24. bře 2021

@sudylichozrout
a jeste bych ji poradila at po odchodu vyhleda pro sebe a pro dceru pomoc psychologa.Dcera uz je velka,hodne to vnima a nasledky si podle me v tomhle veku uz ponese.

burnette
24. bře 2021

@lenickakl nevím no, napsat někomu kdo je na dně že je blbá je zbytečný. Dost často ženy v téhle situace o sobě dost pochybují, nemají sebevědomí je dobře jim pomoc otevřít oči ale ne urážkou

zelenaesmolda
24. bře 2021

@burnette
jenze castokrat to proste jinak nejde nez rict natvrdo.protoze vetsinou to dopadne tak,ze si obet domaciho nasili stejne vzdycky najde duvod proc zustat.Nebo odejde a zase se vrati.
A kdyz dostala autorka radu,ze mu to hlavne nema rikat a ona par prispevku pod tim napise,ze mu to teda rekne,tak se na me nezlob ale nejostrejsi tuzka v penale asi nebude.

burnette
24. bře 2021

@zelenaesmolda ale ten důvod je sebevědomí. Ona si není vědoma toho co je schopná zvládnout bez manžel a cool ne, navíc pokud máš doma tyrana potřebuješ být sakra nezávislá a psychicky silná ženská, aby si ten nátlak zvládla pokud nemáš rodinu o které se můžeš opřít. Pokud má
někdo doma hodného manžela, těžko to pochopí. Natvrdo to vždy dopadne přesně tak že se ten člověk vrátí zpátky, protože okolím mi stejně říká to co ten jejich manžel doma.

nikol2308
autor
24. bře 2021

Nevím jak jako se mám bez slova sebrat a odejít to jako než si něco najdu mám dělat doma jako že nic mám vařit uklízet a pak jen tak odejít ? Holky já nevím bojím se že to nedokážu dneska jsem volala na jeden byt a paní mi řekla že je to 1+2 a že tam není psací stůl pro dítě tak že mi ho nedá, nevím co mám dělat včera zase se mnou seděl a pomlouval celou moji i svoji rodinu všichni mu ublizujou a jen on je nejlepší řekla jsem mu ať to nechá být ať se pořád nerozcilujr ale stejně nic

supermatka
24. bře 2021

@nikol2308 neboj se, odejděte a uvidíš že ti bude lépe a věř že i dcerce. Takhle bude mít ještě psychické potíže. Nevěřím že by jsi nezvládla finanční situaci. Budeš mít nárok i na alimenty, pokud máš velmi nízký příjem určitě ti poradí i na socialce. S manželem jsi spíš z pohodlí a že strachu že změny. Čím dřív se odhodlas tím dřív si dáváš novou šanci pro sebe i dceru. Tak neváhej. Já se rozvadela když synovi bylo půl roku. Dala jsem to, teď jsem šťastně znovu vdaná a s novým manželem máme další dvě děti a o další se snažíme 😉. Syn bývalého navštěvuje a je vše ok.

zelenaesmolda
24. bře 2021

@nikol2308
ano,presne tak to mas udelat.Tvar se jakoby nic a az budes pripravena tak proste odejdi.
Co to je za debilni vymluvu,ze tam neni psaci stul tak ti nepronajme byt?Hlavne pronajimatelum nevykladej v jake jsi situaci,to ti pak byt nepronajme nikdo.
A nejlepsi metoda je nenechat se vyprovokovat,proste nereagovat na jeho pomluvy,urazky a kritiku.Tvuj chlap je narcis,to je nebezpecna psychopaticka porucha osobnosti,v tomhle pripade opravdu plati,ze kdo utece vyhraje.A nic mu proboha nerikej,akorat mu das munici si pripravit vsechno tak,aby ti treba nakonec sebral dceru a udelal z tebe blazna.A ver tomu,ze maniupulativni narcis udela vsechno,aby neztratil svou hracku coz jsi v tomhle pripade ty a dcera.

supermatka
24. bře 2021

@supermatka jinak dodám, určitě ne že odejdes a nic nereknes. Klidně mu řekni hele už s tebou nechci ani spát a nelíbí se mi jak se chováš. Hledám si být a s dcerou odjedeme. Toť můj názor

nikol2308
autor
24. bře 2021

Hledám si byt uvidím co najdu zas tak nízký plat nemám když vše zaplatím tak mi zbývá asi 8000 na jídlo bohužel kouřím a asi nepřestanu což mi taky nadává že smrdím ( kouřím na balkoně ) díky za podporu. Nejhorší je to že ho pořád omlouvám pak mi ho je líto ale na druhou stranu mě taky nikdo nelituje. Diky

mandala
24. bře 2021

@kridav Ale pořád jsi měla kam jít a polovina nájmu je pořád lepší, než celá částka. Navíc jsi měla zázemí, podporu... Jako říct někomu, kdo nemá nikoho a kam jít, že je to jeho pohodlnost, mě teda přijde přes čáru...

zelenaesmolda
24. bře 2021

@supermatka
Tohle u narcisu a manipulatoru fakt nefunguje

supermatka
24. bře 2021

@zelenaesmolda no to je taky možné 😢

krtcice
24. bře 2021

@nikol2308 nedá ti byt kvůli chybějícímu stolu??? Vždyť ten si můžeš nastěhovat sama ne? Co to je za divné jednání? Nevím odkud jsi, ale bytů na pronájem teď u nás je vyšší počet než dřív, hledej dál.

kridav
24. bře 2021

@mandala nemyslím si, že je to přes čáru. Četla jsem celou diskuzi, a stále píšeš výmluvy proč to nejde. Ale je to tvoje věc, tvůj život. Podle mě vše jde když se chce.

supermatka
24. bře 2021

@zelenaesmolda ty jo to zní fakt šíleně. Možná máš pravdu ty a opravdu odejít a nic neříkát pokud je chlap psycho.

nikol2308
autor
24. bře 2021

@krtcice nedá paní ho pronajímá vybavený ale řekla že není vhodný pro dítě že tam není stůl a ani se nikam nevejde

zelenaesmolda
24. bře 2021

@nikol2308 spis ho nechce dat samozivitelce s ditetem

nikol2308
autor
24. bře 2021

Taky si myslím

Strana
z4